Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 приффет..... интересные ньюс : его разбанили на нац-упф. Видимо за выдающиеся заслуги. Ему теперьчи тут с нами западло .. Типо на могилку зашел, цветочки положить ну вони тепер всі будуть носа відвертати - а кому приємно на таке дивитися, та ще й відповідати за свою ж гопоту - на це може піти тільки людина з повністю атрофованим почуттям гідності - і такою виявилася РИЖА, як би не сумно було це визнавати і старий маразматик, вояка наш невтомний - знайде кілька знайомих ніків і помахає шаблюкою - але йому вже можна простити його чудачества. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 / Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 / Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 ...трахни рижуАбажаю рыжих. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість лохотряс Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 я це переживу - ти краще трахни рижу- юнонуДа насррать на тебя и на то,что ты переживёшь,свинья свидомая.Главное,что человеком тебе не стать,никогда. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Да насррать на тебя и на то,что ты переживёшь,свинья свидомая.Главное,что человеком тебе не стать,никогда. такою як ти - НІКОЛИ!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість лохотряс Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 такою як ти - НІКОЛИ!!!! але я не за себе прошу, а за вашу несвідому свиню - рижу-юнону - трахни її - чи страшно, ХЄРой ти гопотський? Тебе никаким человеком не стать,овце свидомой.Мычи и блей дальше,как дрессированый жид рабинович.дуэтомОпиаХа и жидя голос! Алее ап! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Сообщение #1945 За Победу ! аха, победу дойчланда над русландом и ичкерии над срашей вы просрали вообще всё что могли вот и сейчас вы проиграли , вместе с вашей прошмандовкой рыжей юноной а почему ? потому что вы идиоты - что бы взорвать форум надо его изучить вот как я это сделал ломанули на ура и просрали Та нормалйок.По пару фунфырей засандалим и мир заиграет всеми красками ты бизнесмен хлещешь адеколон? маладца французкий наверно? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Тебе никаким человеком не стать,овце свидомой.Мычи и блей дальше,как дрессированый жид рабинович.дуэтом ОпиаХа и жидя голос! Алее ап! и это всё что ты смог придумать? слабовато как то ты читал про урфин джюса ? так ты даже до уровня дуболома недотягиваешь так, простое не струганое полено Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Та чур мене, щоб я стала на вас схожою - бр-ррррр :angry: Але ти на мене не відволікайся, ти настроюйся на інше: ТРАХНУТИ РИЖУ!!!! в жопу ! за деньги Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Наталья, что ж тебя так на трахе сегодня зациклило? Что совсем туго? В голове только Рыжая и трах? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 буря мглою небо кроет вихри снежные крутя то как зверь она завоет то заплачет как дитя Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Наталья, что ж тебя так на трахе сегодня зациклило? Что совсем туго? В голове только Рыжая и трах? ну может хоть это тебя нормализует а то у тебя башню на старости лет совсем снесло того и гляди окончательно спятишь от недоёба Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 !!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 не за себе прошу - за тебе - але ніхто не ведеться, всі на нас зиряють, ба, і навіть на рабіновича повний облом!!!! как то странно и односторонне ты просишь! Всего только одного юзера! А других что, измерила и решила по старой дружбе, что они ей не подойдут? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 как то странно и односторонне ты просишь! Всего только одного юзера! А других что, измерила и решила по старой дружбе, что они ей не подойдут? :blink: Нє, ну ось цей що ти на нього звернула увагу - найбільш матюкливий, смердючіший, і говорить найбільш гидкі слова про Україну - думаю він їй найбільше підійде. Хоча, я прошу кожного з їх гопоти, тому що наші, сама розумієш, не відповідають - інакше нащо вона все затіяла, як щоб не перепихнутися з достойним її "святості" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Нє, ну ось цей що ти на нього звернула увагу - найбільш матюкливий, смердючіший, і говорить найбільш гидкі слова про Україну - думаю він їй найбільше підійде. Хоча, я прошу кожного з їх гопоти, тому що наші, сама розумієш, не відповідають - інакше нащо вона все затіяла, як щоб не перепихнутися з достойним її "святості" доходчиво, надо признать, просишь, с утра почитала- наржалась, я так в тире даже не стреляю - одни десятки! Аплодирую . Наташ, закинь, давай лучше их топ тему забросим, они так гордятся, чуть ли не лопаются от счастья, что во-первых рейдерская атака удаётся, а во-вторых, что их тема на лампочке качается шестой день. Ну ё-маё, ты ж знаешь, какая я завистливая. Я лучше любую твою раздую. Выбирай. Только давай ну их . Хто они такие аще? :wacko: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 доходчиво, надо признать, просишь, с утра почитала- наржалась, я так в тире даже не стреляю - одни десятки! Аплодирую . Наташ, закинь, давай лучше их топ тему забросим, они так гордятся, чуть ли не лопаются от счастья, что во-первых рейдерская атака удаётся, а во-вторых, что их тема на лампочке качается шестой день. Ну ё-маё, ты ж знаешь, какая я завистливая. Я лучше любую твою раздую. Выбирай. Только давай ну их . Хто они такие аще? :wacko: Юля, я краще ввечері - під настрій. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 лучше любую твою раздую. Выбирай. Только давай ну их . Хто они такие аще? :wacko:умнички , сами с собой они общаться не смогут Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 умнички , сами с собой они общаться не смогутта чё там, вчера убитый в хлам ральф беседовал очень тихонько и долго сам с собою, закусывая своей шапкой. Ща наверно яйцом тухлым отравился и в вырубоне Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 та чё там, вчера убитый в хлам ральф беседовал очень тихонько и долго сам с собою, закусывая своей шапкой. Ща наверно яйцом тухлым отравился и в вырубоне вот вот а если ему каждый день так общаться придётся - на сколько его хватит.? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 та чё там, вчера убитый в хлам ральф беседовал очень тихонько и долго сам с собою, закусывая своей шапкой. Ща наверно яйцом тухлым отравился и в вырубоне :lol: :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 вот вот а если ему каждый день так общаться придётся - на сколько его хватит.? Ага, рижій цього тільки і треба - знову затягнуть свою волинку: прєт, прє, я пішла, а також. Її стихія. Але якщо звалюємо, то всі Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Цитата(GiRaFo.chka @ 29.11.2012, 21:34) * Остин! Тебя и Предатора и Эдуардыча и ЗаУпроМа и даже Отчима мы считаем за настоящих мужчин. Не шакалов, не кобелей. Просто за настоящих мужчин. Спасибо вам. Мэрси за комплиман, стесняясь покрываюсь красными пятнами... B) Ооо! Что это за благодарность, от которой пятна? :huh: Отказываюсь!!! :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Цитата(GiRaFo.chka @ 29.11.2012, 21:34) * Остин! Тебя и Предатора и Эдуардыча и ЗаУпроМа и даже Отчима мы считаем за настоящих мужчин. Не шакалов, не кобелей. Просто за настоящих мужчин. Спасибо вам. Ооо! Что это за благодарность, от которой пятна? :huh: Отказываюсь!!! :angry: А тобі що - ти ж в танку Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Ооо! Что это за благодарность, от которой пятна? :huh: Отказываюсь!!! :angry:гы всё помнишь свою первую и её последние моменты я ж говорю это очень глубоко в подсознании это уже не вытравить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Ага, рижій цього тільки і треба - знову затягнуть свою волинку: прєт, прє, я пішла, а також. Її стихія. Але якщо звалюємо, то всі для кого? для ральфа? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.