GiRaFo.chka Опубліковано 27 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 Юлька, цей кривоязикий нігер хоче щось сказати - а я нічого не розумію - мож воно їсти хоче - га? Скинемося йому на батон і пів кіло вареної? та че мелочиться, у меня со вчера еще пол-кастрюли оливье и четвуртуха индейки. Нех хавают, жалко шо ли? Дурень зеленый! До наших шароваров у вас руки коротки, а жопа тоща. Хиба на щах можна два раза в сутки усраться? Вот есля мы присядем, так всю Сибирю занесет смогом. Куда поткнёшься? До китайцев? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 27 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 Скиньтесь на золотой памятник бандерке,и сразу запануете в своей сторонци,хе-хе... А, ви на золотий памятник вусатому п.. і зразу у всьому світі запануєте, без споднів. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 27 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 Скиньтесь на золотой памятник бандерке,и сразу запануете в своей сторонци,хе-хе...Не- они лопают только тунгусский гнус. Вишь как мордочку то жиром поправило. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 А, ви на золотий памятник вусатому п.. і зразу у всьому світі запануєте, без споднів. :lol: так откуда в жопе изумруд? Они ж нищета, голодранцы.. Нефть и ту мосвка отбирает, они и на деревянный Ермаку не нашкребут Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 Не- они лопают только тунгусский гнус. Вишь как мордочку то жиром поправило. :P то не жир, то мозги через глаза вылазят Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 27 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 та че мелочиться, у меня со вчера еще пол-кастрюли оливье и четвуртуха индейки. Нех хавают, жалко шо ли? Дурень зеленый! До наших шароваров у вас руки коротки, а жопа тоща. Хиба на щах можна два раза в сутки усраться? Вот есля мы присядем, так всю Сибирю занесет смогом. Куда поткнёшься? До китайцев? Лапочька,мой район больше Молдавии и покрыт непролазной тайгой :lol: У нас,даже если люменевый комбинат поставить,никто даже не заметит изменения экологии. А нащот пожрать - лежат у меня тушки форели и сьомги,приезжай,похавай вскусненького.Заодно и в баньке попарю,коросты твои отпарю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 27 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 так откуда в жопе изумруд? Они ж нищета, голодранцы.. Нефть и ту мосвка отбирает, они и на деревянный Ермаку не нашкребутА мы дохлых хохлов будем по пояс закапывать и серебрянкой красить - вот тебе и статуйки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 А мы дохлых хохлов будем по пояс закапывать и серебрянкой красить - вот тебе и статуйки та шо ты мажешь по молоку! Сами ж нас называете щеневмерликами.. ? Украина вечна как Дункан МакЛауд Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 Лапочька,мой район больше Молдавии и покрыт непролазной тайгой :lol: У нас,даже если люменевый комбинат поставить,никто даже не заметит изменения экологии. А нащот пожрать - лежат у меня тушки форели и сьомги,приезжай,похавай вскусненького.Заодно и в баньке попарю,коросты твои отпарю. а заразы не боиссо? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 ава классная. Та у тебя всё ничего, тока язык не в ту сторону Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 27 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 а заразы не боиссо?Да ты один хрен не приедешь,у тебя денег стока нету.Это тебе не в турцию смотацца,у нас - масштабы... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 27 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 А мы дохлых хохлов будем по пояс закапывать и серебрянкой красить - вот тебе и статуйки Пупец. не розвяжется. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Мик Опубліковано 27 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 ава классная. Та у тебя всё ничего, тока язык не в ту сторонуА куда у GiRaFo.chka желто-блакитная ава делась? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 27 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 Пупец. не розвяжется.Да мы сами и не будем,за хорошие деньги заробитчане и живых соотечественников закопают. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 27 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 Да мы сами и не будем,за хорошие деньги заробитчане и живых соотечественников закопают. Заробітчани, вас самих зариють, як гроші побачать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 Да ты один хрен не приедешь,у тебя денег стока нету. Это тебе не в турцию смотацца,у нас - масштабы... Меня уже в Тюмень приглашали. Но там вопрос с билетами не стоял, там не такие прижимистые, настоящий сибирский размах! Гулять- так гулять. А ты меркантильный какой-то.. Кстати - билет от вас на Украину вдвое дороже, чем от нас в РФ. Сестра просвещала. Да и что там делать? По тайге бродить? А куда у GiRaFo.chka желто-блакитная ава делась? Тунгус забраковал. А я в одежде переборчива. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 27 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 Лапочька,мой район больше Молдавии и покрыт непролазной тайгой :lol: У нас,даже если люменевый комбинат поставить,никто даже не заметит изменения экологии. А нащот пожрать - лежат у меня тушки форели и сьомги,приезжай,похавай вскусненького.Заодно и в баньке попарю,коросты твои отпарю. Харе трепать.откуда в тайге инет. Ты и тайга вещи совершено диаметрально противоположные. Тайга таких как ты выталкивает. Поверь, я уж знаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 27 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 Харе трепать.откуда в тайге инет. Ты и тайга вещи совершено диаметрально противоположные. Тайга таких как ты выталкивает. Поверь, я уж знаю. Он не врет, он еще тот, любитель Филипинок. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 27 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 Харе трепать.откуда в тайге инет. Ты и тайга вещи совершено диаметрально противоположные. Тайга таких как ты выталкивает. Поверь, я уж знаю. Старик Хэм спился в рыбачьей деревушке.А чем я лучше Хэмингуэя? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 та че мелочиться, у меня со вчера еще пол-кастрюли оливье и четвуртуха индейки. Нех хавают, жалко шо ли? Дурень зеленый! До наших шароваров у вас руки коротки, а жопа тоща. Хиба на щах можна два раза в сутки усраться? Вот есля мы присядем, так всю Сибирю занесет смогом. Куда поткнёшься? До китайцев? Про олів"є більше не згадуй - це моя слабкість. Ну а нігеру - ладно уж, воно таке убоге, ща якусь закуску і випивку зварганю... Тільки тунгуса треба відігнати - а раптом воно радіоактивне Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 Вашому ящику від нашого столу - нігер, ням ням, кушай... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 27 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 Вашому ящику від нашого столу - нігер, ням ням, кушай... Пипец...Рука в язвах...Вы там хоть жопу вытираете после туалета? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 Пипец...Рука в язвах...Вы там хоть жопу вытираете после туалета? Я вгадала - воно заразне...Зараз щось нашепчу - мало , що, тут ще й майор з ланцюга зірвався з дітей хворих кпинить - мо це орава вчора принесла якийсь вірус. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 27 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 Я вгадала - воно заразне...Зараз щось нашепчу - мало , що, тут ще й майор з ланцюга зірвався з дітей хворих кпинить - мо це орава вчора принесла якийсь вірус.Клинопись какая-то... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 Тунгус в колі друзів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 27 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 Я вгадала - воно заразне...Зараз щось нашепчу - мало , що, тут ще й майор з ланцюга зірвався з дітей хворих кпинить - мо це орава вчора принесла якийсь вірус.І хто це тут, хвора дитина. Прошу пояснення.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 27 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 Пиздец форум тупорылый... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 І хто це тут, хвора дитина. Прошу пояснення.... Шо, склероз? - хлопчик, якого побили - ти ж з нього насміхався, НЕГІДНИК!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 27 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 Тунгус в колі друзів. Отож. Я оту товстозаду, що біля води, зовсім недавно на чиїхось аватарах бачив..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 Отож. Я оту товстозаду, що біля води, зовсім недавно на чиїхось аватарах бачив..... А ти менше по чужих аватарках зиряй - час вже про душу подумати - а вона в тебе чорна, як сажа. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.