За У проти М. Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Божий человек. Не обижай своего брата во христе. Че, ты, там квакнул и кому? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Корін!!! тебе прибити мало, тапком по голові!!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 недоумок,если цитируеш О.бузину,то это значит что ті синежопый безмозглая псина)) @, а давай с этого места поподробней? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Корін!!! тебе прибити мало, тапком по голові!!!!!!!!!!!!а г р у... а р гументируй ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Дружить теперь будем часто, но злобно. Как повстречали. Шановний, е-еее, тут така справа, вчора, ми, жіноча частина форуму, трохи дістали Коріна - дурними бабськими розмовами, до такої міри, що він спересердя заволав на весь форум: як би мені хотілося зустріти НОРМАЛЬНОГО мужика, щоб відвести з ним душу. Ну ось, а тут на горизонті з"являєтеся ви... Ви вже вибачте Коріну, видно таки дуже ми його розізлили, що в нього така промашка сталася. Не зі зла він на вас наїхав, а тому, що обізнався. А оскільки я усвідомлюю і свою провину у цьому, приношу вам вибачення. Сподіваюся, інциндент вичерпаний? Заходьте на форум, якщо маєте що сказати людству. Тут усе по простому, по домашньому: дідовщина, повагу потрібно заслужити, керують чоловіки, а хто сьогодні чоловіки - вирішують жінки, мова спілкування українська і російська літературні, теми розмов глобальні. Ласкаво просимо на вогник. Привіт, Оріана. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 а тому, що обізнався. Привіт, Оріана. беда-а.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 а г р у... а р гументируй ? агрументів нема, але скоро будуть...чекай...тільки гляну що це таке. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 беда-а.... Двері потрібно закривати!!! На вид - тобі і Катерині. Подяка Юльці і Предатору за те, що заспокоювали буйного. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 агрументів нема, але скоро будуть...чекай...тільки гляну що це таке.а уже и не нужно... ЗЫ... невже такой хороший в постели?... шо даже вышибает мозги по теме - форум-то политиццкий... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 а уже и не нужно... ЗЫ... невже такой хороший в постели?... шо даже вышибает мозги по теме - форум-то политиццкий... А чого? :o я за грибочком побігла... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Корін!!! тебе прибити мало, тапком по голові!!!!!!!!!!!! Он тебе шо????? Муха что ли?????? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Двері потрібно закривати!!! На вид - тобі і Катерині. Подяка Юльці і Предатору за те, що заспокоювали буйного. А мне за что????? Я дрыхла без задних ног Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 А мне за что????? Я дрыхла без задних ног А, за те, що спиш на варті. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 А мне за что????? Я дрыхла без задних ног Ти їх сюди заманила, Корін роздрочив - і мирно пішли спати - гарні фрукти... А тема то тю-тю... Ну і фіг з нею - якась вона неперспективна на майбутнє Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Он тебе шо????? Муха что ли?????? :blink: Корін, доложися про розміри - тут люди (жінки) цікавляться :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бомбард.Йе Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Ти їх сюди заманила, Корін роздрочив - і мирно пішли спати - гарні фрукти... А тема то тю-тю... Ну і фіг з нею - якась вона неперспективна на майбутнє Вот я так не думаю.Пока не выбьем эту титульную ересь у наших соотечественников (страна-то - многонациональная, и создавалась, и референдилась, и незалежнилась - ВСЕНАРОДНЫМИ усилиями) - тема будет актуальна. Освобожусь - попозже загляну. Есть о чем поговорить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Шановний, е-еее, Ласкаво просимо на вогник. Привіт, Оріана. нну-ну. перечитала... Одно слово . Это называется - САМА НАПРОСИЛАСЬ. Ладно - я вмешиваться не буду. И в этой теме больше не пишу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Вот я так не думаю. Пока не выбьем эту титульную ересь у наших соотечественников (страна-то - многонациональная, и создавалась, и референдилась, и незалежнилась - ВСЕНАРОДНЫМИ усилиями) - тема будет актуальна. Освобожусь - попозже загляну. Есть о чем поговорить. У тебе застрарілі поняття про титульність, націю і націоналізм. Нація - громадяни однієї держави, нароод. Націоналізм - любов до своєї держави, народу (нації) її культури, історії, праця на їх благо і процвітання. Титульна нація - культура, духовність, історія, мова - все те, навколо чого формувалася нація (народ) Як бачиш, нічого страшного, а тим більше єресі - нема, звичайно, якщо ти живеш в Україні і відчуваєш себе громадянином, а не населенням. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 нну-ну. перечитала... Одно слово . Это называется - САМА НАПРОСИЛАСЬ. Ладно - я вмешиваться не буду. И в этой теме больше не пишу. Юлька, там є такі слова, які нормального присадять, ну а дурень буде продовжувати викаблучувати. Провірка на вшивість. А чого не будеш писати - не маєш що сказати чи обідилася? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Юлька, там є такі слова, які нормального присадять, ну а дурень буде продовжувати викаблучувати. Провірка на вшивість. А чого не будеш писати - не маєш що сказати чи обідилася? вот пообщаешься сама с ним - потом поговорим. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 вот пообщаешься сама с ним - потом поговорим. Я написала, що хотіла - якщо у нього є зауваження чи запитання, ще можу дещо дописати. Але переконувати - це не моє. Я не вірю, що людину можна переконати словами. Людина може змінити думку лише під СИЛОЮ обставин, випадку або довгих роздумів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Корін, доложися про розміри - тут люди (жінки) цікавляться :rolleyes:хватит с меня, что ты знаешь. ЗЫ. хочу посмотреть как Бом из тебя отбивную будет делать.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 хватит с меня, что ты знаешь. ЗЫ. хочу посмотреть как Бом из тебя отбивную будет делать.... Ех, я так і знала - незважаючи на твої розміри - помочі від тебе не дочекаєшся Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Ех, я так і знала - незважаючи на твої розміри - помочі від тебе не дочекаєшся А какую помощь ты хотела? Чтобы он "размером" в лоб закатал? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 А какую помощь ты хотела? Чтобы он "размером" в лоб закатал? ;) Кать, яка в тебе розвратна фантазія - жесть, чого я тут від вас навчуся.... :P :lol: Пішла готуватися - дещо прочитати треба, законспектувати... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Кать, яка в тебе розвратна фантазія - жесть, чого я тут від вас навчуся.... :P :lol: Пішла готуватися - дещо прочитати треба, законспектувати... Взаимообразно))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Взаимообразно)))))Привет,Жирафочку не видела? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Привет, Жирафочку не видела? Харьков... Обедает)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Освобожусь - попозже загляну. Есть о чем поговорить.Шо ты там ел, что освобождаешся битые три часа? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Обедает))))Спасибо. Передай привет, когда увидишь... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.