Орiана Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 Коли я прийшла сюди після відпустки, отримала лист: допомагай, з одного ресурсу прийшов на форум антиукраїнський елемент, всівся тут і веде антиукраїнську пропаганду - я сама не справляюся - впрягайся в боротьбу. Хто такі українофоби - гадаю пояснювати не треба. Також не новина, що такі в Україні є. А ось тему, як і коли вони проявляються і розмножуються - можна розвинути. Так ось... не думайте, що візьму якусь заслугу на себе, якраз ні, але один цікавий факт констатую: і це можна перевірити - у відсутність одного нестійкого елементу, на форумі з українофобством була стабільна ситуація, тобто, його майже не було чути. Не тому, що їх хтось поборов, а тому, що їх НІХТО НЕ ЗАОХОЧУВАВ. Не сипав благодатного грунту під ноги у вигляді всяких задушевних розмов під благим приводом: переконати у протилежному. Переконати людину з пунктиком - НЕРЕАЛЬНО. А всякі потуги у цьому напрямку - зайвий привід для українофоба вилити на Україну порцію бруду. Хочете приклади? Подивіться на останні дні - яким цвітом ЗНОВУ розцвіли ті самі негідники проти яких тіп закликали вести війну. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Nerto Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 Важко сподіватися на будь-які успіхі держави та її громади якщо досить помітний відсоток мешканців складають такі-собі напівгромадяни. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 Українофоби - українці, які не приймають Україну такою, якою вона є, тобто, різною, різноманітною, неоднорідною і суперечливою, АЛЕ ЄДИНОЮ. Вони звинувачують у всіх смертних гріхах западенців, бандерлюг і нациків - і не бачать, що самі діють на розкол країни, тобто, проти України. Навіть в дрібничках, вони не зраджують собі. Дивіться, це комплімент жінці Як кажуть у нас на другорядній, не елітній Україні: "Візьмеш в руки - маєш вєщ" Це такий східно-південний суржик, що може задовольнити потреби й забаганки усього чоловічого населення України, не вважаючи на політичні і мовні різночитання. Не какая ни-будь там, прибандёренная треска.... Комплімент з мотивами українофобства. Показово правда? Такий собі спосіб - помазати бальзамом надто ласе на лестощі серце жінки. І роби з нею що хоч - пробачить? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 Важко сподіватися на будь-які успіхі держави та її громади якщо досить помітний відсоток мешканців складають такі-собі напівгромадяни. вы, уважаемый, разве в курсе наших закулисных интриг? Это ориана обо мне нэзграбно намекает. Она вообще все неуклюже делает. В украинофобы вписаны абсолютно все, кроме нее. Кстати, пусть скажет,: Владимир, Шкатулка, Корин, Рыжая, отчим, - тоже украинофобы? Они ведь не пишут украинской, ругают на чем свет стоит несправедливость власти или примитивность украинского народа, это по твоим критериям тоже неприязнь к Украине? Дурой ты была, дурой и останешься, хамским, хитрым, пафосным отребьем. Но главное - заподлистым и лицемерным. И помни! Я у тебя в игноре! Поэтому ни прочесть, ни ответить ты ничего мне не можешь. Да и нечего, кроме давно известной паутинной пурги. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 Важко сподіватися на будь-які успіхі держави та її громади якщо досить помітний відсоток мешканців складають такі-собі напівгромадяни. Напівгромадяни скоріш за все - це люди іншої національності - які через різку ментальну відмінність не можуть асимілюватися в суспільстві, де живуть. Українофоби - це щось інше, такого явища, певно нема ніде. Що хочуть наші українофоби? Повернення Союзу, а це значить повернутися в лоно РФ. Якщо аналізувати вислови цих людей - вони підпорядковані лише цій цілі, навіть якщо здійснення її вбиває Україну - їх це не хвилює. Вони мені схожі на одну з жінок з біблійної притчі, яка ладна була поділити дитину навпіл, лиш би добитися свого. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 Напівгромадяни скоріш за все - це люди іншої національності - які через різку ментальну відмінність не можуть асимілюватися в суспільстві, де живуть. Українофоби - це щось інше, такого явища, певно нема ніде. Що хочуть наші українофоби? Повернення Союзу, а це значить повернутися в лоно РФ. Якщо аналізувати вислови цих людей - вони підпорядковані лише цій цілі, навіть якщо здійснення її вбиває Україну - їх це не хвилює. Вони мені схожі на одну з жінок з біблійної притчі, яка ладна була поділити дитину навпіл, лиш би добитися свого. Я против реанимации Союза. Но убеди тремя фактами, что вливание Украины в некий конгломерат славянских стран "её убьет". Мы жили в СССР 70 лет, что-то не заметно было ее умирания, как сейчас. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кикаха Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 Я против реанимации Союза. Но убеди тремя фактами, что вливание Украины в некий конгломерат славянских стран "её убьет". Мы жили в СССР 70 лет, что-то не заметно было ее умирания, как сейчас.Замечательно! Другими словами - при СССР Украина жила лучше чем сейчас, но вернуться к нормальной жизни я не хочу. Супер! Просто слов нет. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 По данным переписи в Украине проживают 78% этнических украинцев, а украинский является родным почти для 70% населения. Разве цифры не говорят сами за себя? Вот подавляющее большинство, безусловные хозяева страны! Вот та самая титульная нация, чьи интересы, традиции, культуру и речь защищают прогрессивные политики! Все это очень мило, но тем не менее половина Украины стабильно голосует за силы, слывущие антиукраинскими, и поддерживает решения, считающиеся украинофобскими. Как сие понимать? С точки зрения идеального мира – необъяснимый арифметический парадокс. Но стоит перенестись в мир фактов, и все встает на свои места. Житель Ивано-Франковска, назвавшийся переписчику "украинцем", и житель Луганска, также назвавшийся "украинцем", в культурном плане отличаются друг от друга больше, чем словак от чеха или серб от хорвата. Гражданин, указавший в качестве родного языка украинский, действительно может быть украинофоном, а может вообще не говорить по-украински. В итоге полученная статистика никак не коррелируется с реальностью. А производные рассуждения о "титульной нации" и "национальном языке" имеют не большую практическую ценность, чем средневековые трактаты о драконах и единорогах… Ось в такій НЕІДЕАЛЬНІЙ країні ми живемо. Що пропонує українофоб? - правильно - розлучення. Росія століттями збирала "землі руські" - крок за кроком долаючи перешкоди і топлячи в крові неугодних. Українці ж пропонують САМІ віддати. Хіба таких можна назвати громадянами? Це шкідники!!! Гарні, яскраві, місцями розумні - ними можна бавитися, милуватися - але який придурок буде це робити поряд з грядкою?!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 Замечательно! Другими словами - при СССР Украина жила лучше чем сейчас, но вернуться к нормальной жизни я не хочу. Супер! Просто слов нет. :lol: Каха! Веришь? Ты совершенно прав! Поэтому я здесь и тусуюсь.. Всё разобраться хочу досконально. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 Давайте глянемо на наш форум. Які теми завжди на верху? "Запад и Восток Украины" "Воссоединение Украины с Россией" "Сталин" "Бандера" Невже це теми, які найбільше турбують народ? Невже вони ставлять запитання і дають відповіді на виклики сьогодення? Невже вони допомагають народу розібратися з вибором в момент істини - та ні, вони лише все це ЗАГОВОРЮЮТЬ, притуплюють людей, заколисують. А всі ті, хто ці теми постійно піднімає на гору - як хочете, але ви або українофоби, або в українофобів на похваті. Іншого пояснення, чому мою спробу підняти більш актуальні теми, постійно торпедують ось цими пустими балачками, я не маю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кикаха Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 Каха! Веришь? Ты совершенно прав! Поэтому я здесь и тусуюсь.. Всё разобраться хочу досконально.А ты поверишь, что я знаю причину такой каши в твоей голове? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 трижды дура. Перевожу : " не пишіть те, на що я не вмію дотепно відповісти. Давайте я буду вказувати, про що треба розмовляти, переконувати вас всіх голосувати за "Свободу", не мати ниякіх інших зацікавленностей, ніж слухати мене, вумну та істину нацьйоналістку, ви всі покидьки, дурні, потвори, а я цяця, бачте? Любуйтеся на мене. Хочу бути в центрі уваги. Ориана, королева буденності. " Мы не твои деревянные солдаты, Урфин Джус! Зрозуміло? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 А ты поверишь, что я знаю причину такой каши в твоей голове? я б не называла это кашей.. Скажем так : фифти-фифти. То на одну чашу весов склоняется мнение, то на другую. И в обеих сторонах есть свои недолики и преимущества. Но если не лень, попробуй проанализировать ты. Со стороны виднее наверное. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 А ты поверишь, что я знаю причину такой каши в твоей голове? Кікаха, ти українофоб? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кикаха Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 я б не называла это кашей.. Скажем так : фифти-фифти. То на одну чашу весов склоняется мнение, то на другую. И в обеих сторонах есть свои недолики и преимущества. Но если не лень, попробуй проанализировать ты. Со стороны виднее наверное.Это именно каша. Ты понимаешь, что тогда было проще и лучше, что тогда было правильно, но тебя напугали мифическими бандитами, мифической потерей мифической независимости(хотя от кого независимость, ты и сама не понимаешь), мифическим рабством(хотя по сравнению с СССР ты сейчас именно в качестве рабыни и находишься)... В общем засрали мозги дешевой пропагандой. И вот ты уже не можешь разобраться что к чему. А то, что пропаганда ведется - это будь уверена! Я как-то обратил внимание на концерт Задорнова по какому-то украинскому каналу. В нем были только(!) надерганные из выступлений различных годов негативные высказывания о русских. И получилось, что Задорнов высмеивает только русских и только как алкоголиков, воров и тунеядцев. Ни слова не было сказано о других национальностях. А я "не читаю советских газет", предпочитая все посмотреть своими глазами. Поверь, сравнения не в пользу Украины. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 Это именно каша. Ты понимаешь, что тогда было проще и лучше, что тогда было правильно, но тебя напугали мифическими бандитами, мифической потерей мифической независимости(хотя от кого независимость, ты и сама не понимаешь), мифическим рабством(хотя по сравнению с СССР ты сейчас именно в качестве рабыни и находишься)... В общем засрали мозги дешевой пропагандой. И вот ты уже не можешь разобраться что к чему. А то, что пропаганда ведется - это будь уверена! Я как-то обратил внимание на концерт Задорнова по какому-то украинскому каналу. В нем были только(!) надерганные из выступлений различных годов негативные высказывания о русских. И получилось, что Задорнов высмеивает только русских и только как алкоголиков, воров и тунеядцев. Ни слова не было сказано о других национальностях. А я "не читаю советских газет", предпочитая все посмотреть своими глазами. Поверь, сравнения не в пользу Украины. Я просто счастлива, клянусь тебе, что ты хоть немножко разциклился по теме суверенитета и соблаговолил снизойти к теме Украины и ее независимости. Отвечу непременно и с великим удовольствием, только пойду кого-нибудь съем, а то после общения с тобой у меня всегда возникают какие-то алчные желания, то на море мотнуть, то наесться от пуза, то понедельник в пятниццо переделать))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кикаха Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 Я просто счастлива, клянусь тебе, что ты хоть немножко разциклился по теме суверенитета и соблаговолил снизойти к теме Украины и ее независимости. Отвечу непременно и с великим удовольствием, только пойду кого-нибудь съем, а то после общения с тобой у меня всегда возникают какие-то алчные желания, то на море мотнуть, то наесться от пуза, то понедельник в пятниццо переделать)))Я не зациклен на теме суверенитета, это всего лишь один подпункт моего зациклевания на теме глупости.Кстати, а почему это у тебя такая реакция на мои посты, что, правда глаза колет? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 Я не зациклен на теме суверенитета, это всего лишь один подпункт моего зациклевания на теме глупости. Кстати, а почему это у тебя такая реакция на мои посты, что, правда глаза колет? ;) Ну ось...приклад: какі вже підстелили, запропонували зручно вмоститися - і вивалювати свої аргументи, які крім українофобської риторики на більше не тягнуть. А потім хтось лицемірно буде кричати: каравул, нас грабують - це впустивши злодія до хати. ...так принаджуються і плекаються українофоби: запрошеннями і привітною розмовою. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 Я не зациклен на теме суверенитета, это всего лишь один подпункт моего зациклевания на теме глупости. Кстати, а почему это у тебя такая реакция на мои посты, что, правда глаза колет? ;) нет, мне колет твоя подпись под авой. И твоё неприятие Украины и заигрывание перед Москвой. А так - все путем. Я честно тебе скажу - я приехала шесть дней назад, состояние в действительности плачевное. Заметь, что в этом году южный берег много проигрывает внешне и в экономическом плане перед западным и центральным районами. Поразило невероятное количество строек. Ну еще многое. Но ты ж не спрашивал. А больше никому это не интересно.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ruslanp1 Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 "Украинофобы" - результат общения нормальных людей с "украинцами". П.С. Я - "украинофоб" в понимании Орианы. Я таким стал в результате общения с "украинкой" Орианой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 Давайте глянемо на наш форум. Які теми завжди на верху? "Запад и Восток Украины" "Воссоединение Украины с Россией" "Сталин" "Бандера" Невже це теми, які найбільше турбують народ? Невже вони ставлять запитання і дають відповіді на виклики сьогодення? Невже вони допомагають народу розібратися з вибором в момент істини - та ні, вони лише все це ЗАГОВОРЮЮТЬ, притуплюють людей, заколисують. А всі ті, хто ці теми постійно піднімає на гору - як хочете, але ви або українофоби, або в українофобів на похваті. Іншого пояснення, чому мою спробу підняти більш актуальні теми, постійно торпедують ось цими пустими балачками, я не маю. Это как раз темы ментальности и смыслового мироустроения человеческого сознания. Не все могут, как Ориана, довольствоваться ложью и всевозможными подтасовками Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 "Украинофобы" - результат общения нормальных людей с "украинцами". П.С. Я - "украинофоб" в понимании Орианы. Я таким стал в результате общения с "украинкой" Орианой. Так вы "орианофоб"? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 Это как раз темы ментальности и смыслового мироустроения человеческого сознания. Не все могут, как Ориана, довольствоваться ложью и всевозможными подтасовками О-ооо, це в точку - моя думка - підтасовка для вас. Ваша думка - підтасовка для мене. Це не теми, де намагаються ЗРОЗУМІТИ - не та у нас ментальність - це теми, в яких намагаються ЗВИНУВАТИТИ . А ви це щойно яскраво продемонстрували. Поки люди вияснюють стосунки під гаслом "ти кто такой" - олігархи жирують. То кому на руку такі теми? Ась?!!!! Розумник!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 Так вы "орианофоб"? :blink: Та він взагалі не громадянин України. Є тут одна людина, яка цей гамбуз за собою волочить, перевиховує. Не було її - руслана і сліду не було. Тому і завела тему - бо вважаю неприпустимим заохочувати до агітації проти України - під будь-яким приводом. Надто ми, українці добрі, нас бачте "хохол" не ображає. А попробуй поляку щось проти його нації сказати...навіть жартома - матюки в поляків дуже колоритні і адреси в них не звучать, а відразу ярлики на тебе ліплять. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 Важко сподіватися на будь-які успіхі держави та її громади якщо досить помітний відсоток мешканців складають такі-собі напівгромадяни. Цитата(Major @ 17.9.2012, 2:17) * Як кажуть у нас на другорядній, не елітній Україні: "Візьмеш в руки - маєш вєщ" Це такий східно-південний суржик, що може задовольнити потреби й забаганки усього чоловічого населення України, не вважаючи на політичні і мовні різночитання. Не какая ни-будь там, прибандёренная треска.... Комплімент з мотивами українофобства. Показово правда? Такий собі спосіб - помазати бальзамом надто ласе на лестощі серце жінки. І роби з нею що хоч - пробачить? На том, весь расчёт и был построен. Я оказался прав. Неужто не дошло, как тебя развели? А на тему, кто из нас более украинофоб, можно подискутировать, однако, не вижу смысла. У тебя ведь за душой, кроме трёпа и самолюбования на форуме, нет более ничего. Бесполезная ты для Украины личность. Более того - вредная.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 Хто такі українофоби - гадаю пояснювати не треба. Також не новина, що такі в Україні є. Украинофобы это -> ГАМНО-люди, тут и спорить нечего. От фоби ваще несет дерьмом, что русофобы, что украинофобы это люди с подорванной психикой. Вот антисемиты это другое дело -> респект и уважуха. ;) --------------------------------------------------------------------------------------------- А если говорить серьезно, то очень много украинофобов среди этнических украинцев...обидно конечно, но я не знаю почему, причина ??? В России такого НЕТ. За всю свою жизнь я не встретила среди этнических русских ни одного русофоба. Меня интересует причина украинофобии среди украинцев ????????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 Украинофобы это -> ГАМНО-люди, тут и спорить нечего. От фоби ваще несет дерьмом, что русофобы, что украинофобы это люди с подорванной психикой. Вот антисемиты это другое дело -> респект и уважуха. ;) --------------------------------------------------------------------------------------------- А если говорить серьезно, то очень много украинофобов среди этнических украинцев...обидно конечно, но я не знаю почему, причина ??? В России такого НЕТ. За всю свою жизнь я не встретила среди этнических русских ни одного русофоба. Меня интересует причина украинофобии среди украинцев ????????? ?????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 ?????? 000000 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 18 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2012 Украинофобы, это те организмы, которые называют украинцев быдлом. Несомненно, раковая опухоль украинофобства расположена в Галичине, а её метастазы, к сожалению, расползлись по многим городам правобережной Украины. Пора внедрять радикальные методы лечения - резать, делать химиотерапию. Говорят помогает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 18 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2012 Украинофобы, это те организмы, которые называют украинцев быдлом. Несомненно, раковая опухоль украинофобства расположена в Галичине, а её метастазы, к сожалению, расползлись по многим городам правобережной Украины. Пора внедрять радикальные методы лечения - резать, делать химиотерапию. Говорят помогает. Что-то не совсем ясно, откуда имфа ???? Думаю как раз наоборот.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.