Перейти до змісту
Український політичний форум

Українофоби

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А ось прутень! Воно пише, що посилання заборонена, бо не державною мовою.

издеваетесь, цкаты??? -)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

А Опиаха-то - как своё личико Гюльчетайское проявила, а?

Чуяла моя чуйка, чуйяла: не бывает среди схронных нормалов - ни мужиков, ни баб...

Ну, ничо: еще не все Короли из вонючих нор повылазили, может, и ей в жизни повезет.

• Відповідей 4 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Гість ненормальный тунгус
Опубліковано

Нічого ... Путін прийде - порядок наведе.

Опубліковано

издеваетесь, цкаты??? -)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

А Опиаха-то - как своё личико Гюльчетайское проявила, а?

Чуяла моя чуйка, чуйяла: не бывает среди схронных нормалов - ни мужиков, ни баб...

Ну, ничо: еще не все Короли из вонючих нор повылазили, может, и ей в жизни повезет.

:lol: :lol: :lol:
Опубліковано

Ты, кстати, единственный, кто прокопал глубже канонира... до снегохода...

Однако - долго держалось ;)

Нууу ... Там і літаки, і вантажівки, і нацюцюрнікі, можливо ...

Але мені, як тунгусо, імпонують снігоходи.

Опубліковано

"абсолютно нормальна національна ідея",  в том виде, в каком она сейчас сейчас бродит в горячечном мозгу постмайдаунов, нас с тобой и разнит. А на счет "меча", так это да... таки, если завтра война, то придется пчечом  к плечу с тобой от румынов, пОляков и разных там натовцев-демократизаторов Нэньку боронить.
Опубліковано

придется пчечом к плечу с тобой от румынов, пОляков и разных там натовцев-демократизаторов Нэньку боронить.

Ерунду не городите,пожалуйста.

НАТО - не военная организация,а респектабельный политический клуб успешных демократических стран.

Опубліковано

"абсолютно нормальна національна ідея",  в том виде, в каком она сейчас сейчас бродит в горячечном мозгу постмайдаунов, нас с тобой и разнит. А на счет "меча", так это да... таки, если завтра война, то придется пчечом  к плечу с тобой от румынов, пОляков и разных там натовцев-демократизаторов Нэньку боронить.

слухай ти, різновидність - ти за кого голосував на виборах?

Опубліковано

слухай ти, різновидність - ти за кого голосував на виборах?

Бля,уровень дискуссии - на уровне бабок с вязанием на лавочке у подъезда.

Лучше сиськи покажи.

Опубліковано

... їбав я такий клюб у його ж та й рєспєкт. У клЮбі мають бути танці, а не крапкові бомбардування. 

НАТО - НІ!!!

Опубліковано

... їбав я такий клюб у його ж та й рєспєкт. У клЮбі мають бути танці, а не крапкові бомбардування. 

НАТО - НІ!!!

Ющенко сказал...Он что - не авторитет уже? :blink: :o :huh:
Опубліковано

Да, я тоже заметил - ни слова о бабах...

Дык...Кровосиси детектед...опасаемсо...
Опубліковано

НАТО - НІ!!!

*http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ma3fBK7LQOo#!

Дивись, козел - тут в цьому ролику депутат, колишній браток - називає тебе бидлом, він чітко каже, що ти, бидло, повинен сидіти в загоні і не відкривати пасть, а він, народний депутат, сам за тебе вирішить - НАТі так чи Наті - ні

Пняв, "чувирло"?!!!!

З.І. і навчися теги правильно ставити, чи це для тебе вища математика?

Опубліковано

Да, я тоже заметил - ни слова о бабах...

Які баби вас захочуть?

Вас в голові відстой минулого століття навіть не в політиці - а в темі дискусії.

НАТО для України вже давно не актуальне. Польщею і Румунією лякають лише страхополохи з бидла.

Які баби? На вас хіба Рижа клюнула. І вас же використала. Ви повні невдахи, погрузлі у чварах мужики - кому ви цікаві?

Тьху!!!

Опубліковано

Ющенко сказал...Он что - не авторитет уже? :blink: :o :huh:

Боже, як смішно. То ви такими приколами себе на Цензорі тішите

На читай, ось де реальн смішно і прикольно.

Працівницю їдальні Верховної ради України Юлію Борщенко звільнили з роботи після того, як народний депутат Валентин Матвєєв (фракція КПУ) у своєму супі виявив наслідки плювка. Офіціантку було звільнено за статтею 41 КЗпП України (звільнення особи з ініціативи власника або уповноваженого ним органу), повідомляє “Газета киевская”.

“Ви думаєте, в Їдальні Верховної ради гарно платять? Зовсім ні: 3200 грн. для Столиці – це зовсім не гроші! – обурюється екс-офіціантка найпрестижнішого закладу харчування України, – Все, що мене мотивувало працювати там довгих 4 роки – це можливість відімстити депутатам за те, що вони роблять з країною та народом. І якщо хтось думає, що я шкодую про свої вчинки, він глибоко помиляється – це моя політична позиція.”

За словами звільненої працівниці, вона плювала в суп народним обранцям вже не раз.

Крім того Борщенко повідомила, що найближчим часом вона не збирається шукати роботу в галузі громадського харчування. Побачивши цікавість до її історії з боку ЗМІ, вона вирішила взятись за написання книги.

“У книзі я детально розповім про те, що робиться на кухні їдальні Верховної ради, хто і за які закони отримував “сюрпризи” у їжу, і що ж насправді їдять народні депутати. Книга під робочою назвою “Як я плювала в суп” повинна вийти вже навесні.” – розповіла Юлія Борщенко.

Опубліковано

Цензорівських україножерів і просто ніяких по реальному життю істот..и простіше кажучи-совкодрочерів... на самому Цензорі загнобили нещадно.. :D Хоча вони там і намагаються зробити тоталітарно-відокремлену тємку під дуже претензійною назвою Планета людей :P

Але на Цензорі їх останнім часом нещадно віртуально пригноблюють.. ;) Ось вони як ті щури тут надумали переховатись.. :angry: Але не з вашим щастям покидьки..Ви мене давно знаєте і знаєте реально..і тому я вас як у вірті так і у реалі як гнобив так і гнобитиму..поки у вас падлюк клепок у головах не добавитьтся.. :angry: Бо по вашому ВЖЕ НЕ БУДЕ НІКОЛИ.. :angry:

Зарубіть це у себе десь..шмаркачі ви пожиттєві та незграби по вашому реальному ганебному життю яке насправді зветься існування..

Опубліковано

А ТИ ТРАХНИ РИЖУ - ЮНОНУ

БЄ-еееееее, козел

Изображение

Прорвала срачка? Бывает.

Но за собой убери,а то утонешь в своем же говне

Опубліковано

В точку.

А ти перша баба

Сиське показывай,падла.
Опубліковано

ой лишенько! Так вони, виявляється, в нас переховуються? :blink: матка бозка! святий іса! а ми собі лупаємо шароварами! Так вони спокушуються тілько на наш схрон? Більш ні на що?

Фууухх.. пішла довечеряю...

Опубліковано

Прорвала срачка? Бывает.

Но за собой убери,а то утонешь в своем же говне

Більшого гімна, ніж тут наложили ці Цензорні ублюдки - просто нема - ти чого сюди прийшов? - свою купу хочеш наложити?

Якщо ні - то тебе б зацікавила інша тема.

а ти відразу клюнув на гімно.

Опубліковано

ой лишенько! Так вони, виявляється, в нас переховуються? :blink: матка бозка! святий іса! а ми собі лупаємо шароварами! Так вони спокушуються тілько на наш схрон? Більш ні на що?

Фууухх.. пішла довечеряю...

з того, що я зрозуміла - їх сьогодні конкретно трахнула Цензорна модераторка - ось вони з підібганими засраними хвостами прийшли сюди доролбляти звичну для себе справу - срати там, де люди ходять.

Гидота!!!!

Опубліковано

Більшого гімна, ніж тут наложили ці Цензорні ублюдки - просто нема - ти чого сюди прийшов? - свою купу хочеш наложити?

Якщо ні - то тебе б зацікавила інша тема.

а ти відразу клюнув на гімно.

спокуха, крулево. То все те же. тему глянула - быренько. Ты ж хотела узнать, как они размножаются и двоятся и троятся?.. Протри микроскоп и улыбнись.

Опубліковано

Сиське показывай,падла.

:D Тунгус. Твої цицьки , відрощені постійним просижуванням твоєю п*ятою точкою біля компа...ніхто та ніколи не перевершить :D

Яж тобі курві вже не раз казав- :D

Що ти кацапіку забув на українських форумах?

Чого тиняєшся тут та скавчиш як та остання недорізана кацапська падла?

Знайди собі в Рашє якесь рідне дурбецальне дупло та скавчи там в ньому досхочу..

Опубліковано

Ну те що тебе реально злигає та запліднює товаріщ Кєрнес в твоєму рідному Харкові-то про це звісно ж тихесенько промовчиш Андрію B)

Звісно ж тобі більше скоріше до смаку, до реального смаку.. національні ідеї сусідньої країни..

А-ааа, то його треба було назвати не "чувирло", а "сучий хвіст"

Тепер буду знати...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...