GiRaFo.chka Опубліковано 28 листопада, 2012 Опубліковано 28 листопада, 2012 Звичайно, пані, не помітила, що я тільки шо насцяв їй в очі: вона солов'їну вважа за божу росу, без перекладу... -)))))))))))))))))) а что вы еще умеете, как не ссать и матюччами и похабщиной обкладывать? Ну что? От этого вы ловите кайф? Это всё ваше счастье в жизни? Пока, ребята. все було дарма.. Навседобре
Churchill Опубліковано 28 листопада, 2012 Опубліковано 28 листопада, 2012 Тебе реально скучно? Ты развлекаешься? А я фанатик своей страны. И если бы мы разговаривали в реале, я вела себя точно также. Но куда вам это понять.. вы ж доисторические динозавры. Вы не признаете право на независимость, вы издеваетесь над мовой, для вас есть хоть что-то святое в жизни? Стоп , стоп, всё что ты назвала, вы похерили сами, своими собственными руками и нечего на зеркало пенять, коли рожа крива
Бомбард.Йе Опубліковано 28 листопада, 2012 Опубліковано 28 листопада, 2012 Тебе реально скучно? Ты развлекаешься? А я фанатик своей страны. И если бы мы разговаривали в реале, я вела себя точно также. Но куда вам это понять.. вы ж доисторические динозавры. Вы не признаете право на независимость, вы издеваетесь над мовой, для вас есть хоть что-то святое в жизни? Панянка Жиропочка вважає, що вільно розмовляти державною - то є розваги?А беблити окупантською - то є фанатичний патріотизм? Та ще й принижувати МОВУ, назвавши її ДИНОЗАВРЯЧОЮ???? Так ХТО з нас ЗАРАЗ знущається з мови? -))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Churchill Опубліковано 28 листопада, 2012 Опубліковано 28 листопада, 2012 а что вы еще умеете, как не ссать и матюччами и похабщиной обкладывать? Ну что? От этого вы ловите кайф? Это всё ваше счастье в жизни? Пока, ребята. все було дарма.. Навседобре понятно, аргументы закончились.
Бомбард.Йе Опубліковано 28 листопада, 2012 Опубліковано 28 листопада, 2012 а что вы еще умеете, как не ссать и матюччами и похабщиной обкладывать? Ну что? От этого вы ловите кайф? Это всё ваше счастье в жизни? Пока, ребята. все було дарма.. Навседобре Перепрошую - які матюки, які ссанки?Мова- солов'їна і калинова, і більш нічого. Це - саме ТЕ, чого ви, байстрюки, не розумієте, хоч як не пружте дупи. Якраз саме серед ВАС, ПАТРІОТІВ, і плодяться ссикуни, харкуни і сируни... Ти навіть ТУТ, в принциповому МОВНОМУ двобою, не змогла вичавити з себе хоч пару речень калиновою. Ти = маргіналка, тупа наволоч, люмпенша. А якщо завтра прийдуть якісь нігери, то ти будеш волати за святу протоукраїнську мову суахілі. Боже, спали свідомітів!!!!!!!
Бомбард.Йе Опубліковано 28 листопада, 2012 Опубліковано 28 листопада, 2012 я очень тебя прошу - скажи, где твоя родина?УССР.
Churchill Опубліковано 28 листопада, 2012 Опубліковано 28 листопада, 2012 Перепрошую - які матюки, які ссанки? Мова- солов'їна і калинова, і більш нічого. Це - саме ТЕ, чого ви, байстрюки, не розумієте, хоч як не пружте дупи. Якраз саме серед ВАС, ПАТРІОТІВ, і плодяться ссикуни, харкуни і сируни... Ти навіть ТУТ, в принциповому МОВНОМУ двобою, не змогла вичавити з себе хоч пару речень калиновою. Ти = маргіналка, тупа наволоч, люмпенша. А якщо завтра прийдуть якісь нігери, то ти будеш волати за святу протоукраїнську мову суахілі. Боже, спали свідомітів!!!!!!! аминь
Бомбард.Йе Опубліковано 29 листопада, 2012 Опубліковано 29 листопада, 2012 :rolleyes:http ://www. youtube.com/ watch?v=Rk eXb7wGMSE(пробелы убрать) B)
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2012 Автор Опубліковано 29 листопада, 2012 Ти ба, мій каварель прискакував і знову на прутику.
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2012 Автор Опубліковано 29 листопада, 2012 http ://www. youtube.com/ watch?v=Rk eXb7wGMSE (пробелы убрать) B) А нафік ти їх ставиш, щоб потім забирати? - треба крапочку, чи зірочку перед посиланням ставити - НЕУК!!!!! Ось, дивися на здоров"я, бо слабеньке воно у тебе в сенсі головки, це ж треба було стільки пробілів наставив, хоча, щоб "зіпсувати" посилання, достатньо було одного *http://www.youtube.com/watch?v=RkeXb7wGMSE
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 29 листопада, 2012 Опубліковано 29 листопада, 2012 Чу!..Слышите это мерное "дыр-дыр-дыр" за горизонтом?.. Это танковые клинья имперских говномётов ползут на Неньку... УКРАИНОФОБЫ АТАКУЭ !1!111 Они ползут сажрать вашэ сало,а потом засрать красавицу неньку с ея жолтыме рапсовыме нивами... Дайож двести мелеонофф згвалтованных Опиах вжэ до Новава Года!1!1!1 Сала хероям Брод и Крут!!!1111
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2012 Автор Опубліковано 29 листопада, 2012 Перепрошую - які матюки, які ссанки? Мова- солов'їна і калинова, і більш нічого. Тут ти правий, в українській мові матюків нема, є лише лайка. тому коли ти перейшов на українську, твоя мова відразу стала людською. Ну а цьому нігеру з лондонської підворотні, людиною вже не стати - воно вже пропаще. Амінь!
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2012 Автор Опубліковано 29 листопада, 2012 До речі, ось переклад з матючої на російську. Бо ми і російську розуміємо - це для тих, хто з Цензора, а раптом захочуть по людськи заговорити.
GiRaFo.chka Опубліковано 29 листопада, 2012 Опубліковано 29 листопада, 2012 До речі, ось переклад з матючої на російську. Бо ми і російську розуміємо - це для тих, хто з Цензора, а раптом захочуть по людськи заговорити. не обольщайся. На "може" - мало надежи. Тут целенаправленный наезд. Всё по правилам, грамотно, вплоть до постоянного координирования их действий через личку. Не взывай к их благородству, рассудительности или человечности. Это варвары. И они пришли - разрушать.
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2012 Автор Опубліковано 29 листопада, 2012 не обольщайся. На "може" - мало надежи. Тут целенаправленный наезд. Всё по правилам, грамотно, вплоть до постоянного координирования их действий через личку. Не взывай к их благородству, рассудительности или человечности. Это варвары. И они пришли - разрушать. Да ладно, надія ж помирає останньою - а до смерті ще ой як далеко. Тому спробую. А з Жабою людською мовою говорити вже не варта - він підтвердив, що дебіл, шизофренік і алкаш. Ну хіба мужики нехай ним займуться- в смислі - ВОНО ж кругле, як футбольний м"яч - покопають ним по воротах. А я буду біля віконечка свого Короля виглядати - в пєнь всіх тих, хто на прутиках прискакує :rolleyes:
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 29 листопада, 2012 Опубліковано 29 листопада, 2012 Опиаха,хочешь большой и чистой любви?
Predator Опубліковано 29 листопада, 2012 Опубліковано 29 листопада, 2012 Опиаха,хочешь большой и чистой любви?А ты?Причем ручка от навильника будет чистой и полированной, гарантирую..
GiRaFo.chka Опубліковано 29 листопада, 2012 Опубліковано 29 листопада, 2012 натаха, а у тебя есть адрес єтого йихнего архивного цензора, де они тусуются? Почитать бы их шедевральные изгаляции...
Бомбард.Йе Опубліковано 29 листопада, 2012 Опубліковано 29 листопада, 2012 натаха, а у тебя есть адрес єтого йихнего архивного цензора, де они тусуются? Почитать бы их шедевральные изгаляции...Ах ты ж, бозе мой! -))))))))))С ответным дружественным визитом? там модерируют, ууууууууууууууууу!!!!! -))))))) Лови: *http://archive.censor.net.ua/go/offers--ResourceType--forum--themetype--all--last--1
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2012 Автор Опубліковано 29 листопада, 2012 Ах ты ж, бозе мой! -)))))))))) С ответным дружественным визитом? там модерируют, ууууууууууууууууу!!!!! -))))))) Лови: *http://archive.censor.net.ua/go/offers--ResourceType--forum--themetype--all--last--1 Та кому ти нужон, принц на прутику. Щоб вас здихатися і щоб наші очі вас не бачили - про який візит ти фантазуєш, гоблін на прив"язі? ______ Не там, Юлька, а ось тут, де наша королева гопотська виступає і де вона посилання чіпляла. *http://archive.censor.net.ua/go/viewTopic--id--435582--reads--no--rowstart--44500
Бомбард.Йе Опубліковано 29 листопада, 2012 Опубліковано 29 листопада, 2012 А Опиаха-то, Опиаха!!! То с одной стороны забежит, то с другой.. то тяфкнет, то прищюрится, а.... Ничего. -)))
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2012 Автор Опубліковано 29 листопада, 2012 А Опиаха-то, Опиаха!!! То с одной стороны забежит, то с другой.. то тяфкнет, то прищюрится, а.... Ничего. -))) Ось і я кажу: НІЧЄГО....тобто, Zero, 0,0... (0)
Бомбард.Йе Опубліковано 29 листопада, 2012 Опубліковано 29 листопада, 2012 Ось і я кажу: НІЧЄГО....тобто, Zero, 0,0... (0) Смари, смари!!! Быстрее!! Слева тока шо Король прошмыгнул!!! Аааа... лентяйка, упустила... своё счастье... -)))) А надо было в окно зырить, а не к залетным обормотам приставать... -)))))))))))))))))))))))))0
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2012 Автор Опубліковано 29 листопада, 2012 Аааа... лентяйка, упустила... своё счастье... -)))) А надо было в окно зырить, а не к залетным обормотам приставать... -)))))))))))))))))))))))))0 ато...
GiRaFo.chka Опубліковано 29 листопада, 2012 Опубліковано 29 листопада, 2012 спс за ссылки.. Заглянула - сразу головокружение. Как на Барабашке. Там рабочий тащит пулемет, сейчас он вступит в бой, там Фашизды постреливают, Юноны, правда, не узрела.. остальная макулатуры - с тем же ударением и таким эже отжимом как и здесь пытались устроить выставку абстракционистов. Убожество, нищета философии.. Зато знаешь что понравилось? Так, знаковый постик..... межпроч : Вурдолак ..та я якраз і спокійний..як український патріот, після того як довго та неквапливо катував..якусь кацапську форумну (наприклад..) падлюку.. Дивлюся що в архиві з п*ятниці тиша як на цвинтарі.. 25-11-12 21:11 это как раз то время, когда у нас свирепствовала пандемия. Так шо неприятно оказалось,- шо там таки есть и приличные люди! А вот они никуда не пошли в гости. Тем паче гадить. И еще : я глянула темы с самым большим количеством постов . Знаешь что, Ната? ХАААААААААААааа или копипасты как у нас или их всегдашние унылые примочки, которые они наивно защитывают за креатив. ФСЬО. Больше ничо! Ни мужских терок за оружие, ни профобсуждений по авто, голяк голимый. Фу. плесень стриженая.. И не фик там даже читать!
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 29 листопада, 2012 Опубліковано 29 листопада, 2012 Чемодан-вокзал-Венера.
GiRaFo.chka Опубліковано 29 листопада, 2012 Опубліковано 29 листопада, 2012 Чемодан-вокзал-Венера. вам того же и по тому же концу
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2012 Автор Опубліковано 29 листопада, 2012 Зато знаешь что понравилось? Так, знаковый постик..... межпроч : Вурдолак ..та я якраз і спокійний..як український патріот, після того як довго та неквапливо катував..якусь кацапську форумну (наприклад..) падлюку.. Дивлюся що в архиві з п*ятниці тиша як на цвинтарі.. 25-11-12 21:11 Це що він про нас? А яку кацапську форумну падлюку він мордував? У нас і нема кацапів - ну хіба САИ. Та й таких, які припхалися українофобствуючі - навіть близько нема - всі лайт, помірно свої українофобські пазурі випускають. ото ж брехунець!!!!
GiRaFo.chka Опубліковано 29 листопада, 2012 Опубліковано 29 листопада, 2012 Це що він про нас? А яку кацапську форумну падлюку він мордував? У нас і нема кацапів - ну хіба САИ. Та й таких, які припхалися українофобствуючі - навіть близько нема - всі лайт, помірно свої українофобські пазурі випускають. ото ж брехунець!!!! та не, то он про кого-то из своих.. Я до того, що зі своєї оселі цвинтар зробили й сюди припхались руйнувати. Кашоглоти. Виродки
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.