Predator Опубліковано 28 листопада, 2012 Опубліковано 28 листопада, 2012 Здравствуйте, господа, я вижу, ляди (я буду груб сегодня) опять налетели...
рабинович Опубліковано 28 листопада, 2012 Опубліковано 28 листопада, 2012 Здравствуйте, господа, я вижу, ляди (я буду груб сегодня) опять налетели... только рыжая
Predator Опубліковано 28 листопада, 2012 Опубліковано 28 листопада, 2012 И это ещё ковровых бомбардировок не было :rolleyes:Жаба, привет!Кто тебе тунгусский метиорит вставил взад, шо у тебя аж глаза вылупились из околоземной орбиты?
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2012 Автор Опубліковано 28 листопада, 2012 Здравствуйте, господа, я вижу, ляди (я буду груб сегодня) опять налетели... Ми сьогодні короля і королеву вибирали. Більшістю голосів (постів) королевою обрали РИЖУ, правда, інших претендентів не було. З королем сталася заминочка - в останню хвилину майже охмурений рижою Отчім (називала його Атаманом) злиняв з гачка і почав дубасити підданих королеви. Ну ось, тепер не знаю що буде далі... я рекламку навіть намалювала - а тепер не знаю...мо завтра знову влада поміняється...
GiRaFo.chka Опубліковано 28 листопада, 2012 Опубліковано 28 листопада, 2012 Рабинович! Ау! Ты мою последнюю любовь не зацепляй, пж-ста" Предатор - мой верный и настоящий рыцарь.. Протри прицел.
Predator Опубліковано 28 листопада, 2012 Опубліковано 28 листопада, 2012 Бля,я так и знал,что этот уйобок-эрудит тупо больной,псих.Доктора ему!Бля, ну не может же быть дебилизма с годовалого возраста, если так окинуть фотку...Тебя, жертва аборта, кто об кафель хрякнул при рождении?
рабинович Опубліковано 28 листопада, 2012 Опубліковано 28 листопада, 2012 Ми сьогодні короля і королеву вибирали. Більшістю голосів (постів) королевою обрали РИЖУ, правда, інших претендентів не було. З королем сталася заминочка - в останню хвилину майже охмурений рижою Отчім (називала його Атаманом) злиняв з гачка і почав дубасити підданих королеви. Ну ось, тепер не знаю що буде далі... я рекламку навіть намалювала - а тепер не знаю...мо завтра знову влада поміняється... а я королеву сфотал , удачная фотка получилась
GiRaFo.chka Опубліковано 28 листопада, 2012 Опубліковано 28 листопада, 2012 Ми сьогодні короля і королеву вибирали. Більшістю голосів (постів) королевою обрали РИЖУ, правда, інших претендентів не було. З королем сталася заминочка - в останню хвилину майже охмурений рижою Отчім (називала його Атаманом) злиняв з гачка і почав дубасити підданих королеви. Ну ось, тепер не знаю що буде далі... я рекламку навіть намалювала - а тепер не знаю...мо завтра знову влада поміняється... а горчицы им в чифирь! Весь мир насилья мы разрушим! Основное - не перенять их обезьянье кваканье. А с мухлёжными королевами гопников - успеется. Исчо не вечИр.
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2012 Автор Опубліковано 28 листопада, 2012 только ты и рыжая Ти надто швидко і багато клепав свої пости і не помітив, що Хіщнік до рижої ніяким боком. Він Юльки ухажор.
рабинович Опубліковано 28 листопада, 2012 Опубліковано 28 листопада, 2012 Ти надто швидко і багато клепав свої пости і не помітив, що Хіщнік до рижої ніяким боком. Він Юльки ухажор.бывают и ошибки , признаю
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2012 Автор Опубліковано 28 листопада, 2012 А с мухлёжными королевами гопников - успеется. Исчо не вечИр. Нє, Юлька, на ето я пойтіть нє могу, я сьогодні рекламую Королеву, а тому вибачайте, обов"язок перш за все. ____________ оказывается есть такое понятие, как взаимовыручка. - Наших бью! И тут же прийдут на помощь. Особенно когда увидели ваш гадюшник А убожество - это ты с Юлькой.... вы таки обречены на вечную дружбу. Нужно было себя вести НОРМАЛЬНО... тогда и с вами бы нормально общались... А вам нужно было свое гонорове я показать? Показали? Теперь жроите полной ложкой. РИЖА - королева ГОПОТИ Ура!!!!
Predator Опубліковано 28 листопада, 2012 Опубліковано 28 листопада, 2012 Лондонец, Ты свободен, или в публичных домах Сохо сегодня уборочный день?
Predator Опубліковано 28 листопада, 2012 Опубліковано 28 листопада, 2012 Ти надто швидко і багато клепав свої пости і не помітив, що Хіщнік до рижої ніяким боком. Він Юльки ухажор.А ты гадюка и ябеда!
GiRaFo.chka Опубліковано 28 листопада, 2012 Опубліковано 28 листопада, 2012 Ти надто швидко і багато клепав свої пости і не помітив, що Хіщнік до рижої ніяким боком. Він Юльки ухажор. само интересно шо? Шо они срання сидят, свои тощие интелект зады протирают перед компами. особенно позеленевшие от плесени в трениках. Блин. Это ш цілісенький день просидити, не жравши, не сравши шоб воздух погонять возле чужого маетка. Евка! Виват тебе. Всё гораздо проще у жизни, оказуется. Ты умнячок! Салют!
Predator Опубліковано 28 листопада, 2012 Опубліковано 28 листопада, 2012 Мадам Рыжая, как вы думаете, если, скажем, медику всунуть в немытые руки шприц, а потом уколоть, скажем, в мозги, получицца Лондонец?
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2012 Автор Опубліковано 28 листопада, 2012 бывают и ошибки , признаю Ха-ре, записую за тобою дві позитивні якості: у спину не стріляєш навіть колишнім і визнаєш помилки якщо ти це взаправду сказав, диви, я буду дізнаватися, так просто на віру не візьму.
рабинович Опубліковано 28 листопада, 2012 Опубліковано 28 листопада, 2012 А ты гадюка и ябеда!я вот думаю - наверно я должен устроить сцену ревности конкуренту но что то лень ........
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2012 Автор Опубліковано 28 листопада, 2012 А ты гадюка и ябеда! Ой-ой, думаєш ти перший таке сказав - були вже, казали - навіть восхіщалися... :P
GiRaFo.chka Опубліковано 28 листопада, 2012 Опубліковано 28 листопада, 2012 Лондонец, Ты свободен, или в публичных домах Сохо сегодня уборочный день? оно с 9 утра ни росинки во рту, тока чужие копипасты, не закусывая. Ща, нех выдохнут, кацапюры несвидомые ни разу. сука, королевства захотелось. А ху-ху на вашу тайгу? Не хо-хо, жжжаба.
GiRaFo.chka Опубліковано 28 листопада, 2012 Опубліковано 28 листопада, 2012 Ой-ой, думаєш ти перший таке сказав - були вже, казали - навіть восхіщалися... :P змея - животное полезное! Нам ба ещчо сюда великого ЗМЕЯ КАА
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2012 Автор Опубліковано 28 листопада, 2012 Лондонец, Ты свободен, или в публичных домах Сохо сегодня уборочный день? Він прийде пізно і не тверезий... Вчора хоробро так заявився, коли вже нікого не було - видав кожній сестрі по піндюлю і з почуттям виконаного обов"язку відчалив... Правда після сьогоднішнього шабашу його піндюлі вже не підшкрябаєш. Просто повірте на слово - вони були достойні чорношкірого нац. мена, який рекламує Мальборо біля Лондонського метро.
Predator Опубліковано 28 листопада, 2012 Опубліковано 28 листопада, 2012 я вот думаю - наверно я должен устроить сцену ревности конкуренту но что то лень ........ Первый закон умного человека гласит так: если лень - ду насинг....
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2012 Автор Опубліковано 28 листопада, 2012 змея - животное полезное! Нам ба ещчо сюда великого ЗМЕЯ КАА Заявиться, як завжди - на все готове до вечері. Було так, я вже бан відгуляла, а він ні сном ні духом. Ну настоящій КАкА :rolleyes:
рабинович Опубліковано 28 листопада, 2012 Опубліковано 28 листопада, 2012 Первый закон умного человека гласит так: если лень - ду насинг.... не, это другой случай это как сторожевая собака - вроде надо на грабителя погавкать а с другой ...добро то не моё
Predator Опубліковано 28 листопада, 2012 Опубліковано 28 листопада, 2012 Ура: Похоже, криворотый Малыш с лысой от напряжения головй очнулся... Делаем ставки: куда и как он сегодня всем вставит...
Predator Опубліковано 28 листопада, 2012 Опубліковано 28 листопада, 2012 А не, исчез, засранец.... наверное, допинга маловато нюхнул в виде клея Момент-М
рабинович Опубліковано 28 листопада, 2012 Опубліковано 28 листопада, 2012 А не, исчез, засранец.... наверное, допинга маловато нюхнул в виде клея Момент-М у рыжей месячные а на халяву он не пашет
GiRaFo.chka Опубліковано 28 листопада, 2012 Опубліковано 28 листопада, 2012 Він прийде пізно і не тверезий... Вчора хоробро так заявився, коли вже нікого не було - видав кожній сестрі по піндюлю і з почуттям виконаного обов"язку відчалив... Правда після сьогоднішнього шабашу його піндюлі вже не підшкрябаєш. Просто повірте на слово - вони були достойні чорношкірого нац. мена, який рекламує Мальборо біля Лондонського метро. так откуда ты там черноту увидела? :blink: там все позеленело от пяток до хвоста, окстись
Predator Опубліковано 28 листопада, 2012 Опубліковано 28 листопада, 2012 у рыжей месячные а на халяву он не пашетА жаба шо тут тогда торчит нервно теребя метеорит в надежде екстаза?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.