Перейти до змісту
Український політичний форум

Українофоби

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

вообще без

Какие у тебя аргументы ???

Можешь доказать??? Иначе просто треп.

• Відповідей 4 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Господын Рабинович, перестаньте треп: у Еви есть мозги, точно есть....

Ага, еще есть, руки, нос, уши и волосы, да... еще про ноги забыла.

Ты это имел ввиду ? :angry:

Опубліковано

ну ... у курицы тоже есть мозг ...........

Ты просто Страшило... Тебе надо к великому Гудвину в Изумрудный город. Он поможет ;)
Опубліковано

ну конечно не курица, курица это домашняя птица, яйценесущая, от неё людям польза

Так у мадам Евы еще все впереди, ибо, как мне кажется, она еще не определилась, судя по юношескому екстремизму...
Опубліковано

Так у мадам Евы еще все впереди, ибо, как мне кажется, она еще не определилась, судя по юношескому екстремизму...

именно это и дало повод усомниться, поскольку это редкость - сохранить юношеский экстремизм в столь преклонном возрасте , когда надо уже ездить на курорт , принимать грязевые ванны
Опубліковано

именно это и дало повод усомниться, поскольку это редкость - сохранить юношеский экстремизм в столь преклонном возрасте , когда надо уже ездить на курорт , принимать грязевые ванны

Вы намекаете, господин Рабинович, что вам известен биологический возраст мадам Евы?

Вряд ли она стала бы об етом где-либо говорить....

Опубліковано

Вы намекаете, господин Рабинович, что вам известен биологический возраст мадам Евы?

Вряд ли она стала бы об етом где-либо говорить....

нет., я не намекаю на это

но у каждого возраста есть свои заморочки

вы всегда помните сколько лет вы прожили

поэтому определить возраст не так сложно как кажется

вы наверно встречали фразу - умён не по годам

это как раз о таком явлении

Опубліковано

Дядюшка! Ты не в теме! :angry: у нас атака с цензора бомжей матюкливых. Нужна помощь, а ты придираешься к тексту! Что было под рукой, тем и завесила! Ну они ж все с Раши-то! А ты спорил со мной, что русские культурные люди!

Украинка кого атаковать, вы всю свою историю только просирали, у поляков 600 лет раком стояли, вы даже себе на шаровары завоевать не могли, ущербные

Опубліковано

нет., я не намекаю на это

но у каждого возраста есть свои заморочки

вы всегда помните сколько лет вы прожили

поэтому определить возраст не так сложно как кажется

вы наверно встречали фразу - умён не по годам

это как раз о таком явлении

Ну, тогда давайте прямо и без заморочек: Еве все лишь 25-28 лет.

Если я окажусь прав (если Ева подтвердит) то вы, следовательно, не правы в жесткой оценке Евиного интеллекта...

Опубліковано

Інстинкт материнства - найсильніший з інстинктів, навіть інстинкту самозбереження - який по повній проявляється в жінок після народження дітей. Єва ще може собі дозволити екстремізм - вона наразі відповідає тільки за себе.

А ось відсутність материнського інкстинту в зріломі віці - насторожує, бо лише в людей батьки опікуються долею дітей - в тварин цього нема - що говорить про обидлячення людини, коли тобі байдуже майбутнє дітей - а це у свою чергу свідчить про те, що люди будуть продовжувати вимирати, принаймні українці.

Жінки, які голосують за ПР - вбивці свого потомства.

Опубліковано

Вешайся,унтерменш.

А можешь снова ,как лягушка путешественница? Между двух уточек - на палочку и в другое болото? Или докажи , что ты не царевна -лягушка. А простой человек, под интересным ником. :) Сечешь, унтерменш...???
Опубліковано

Ну, тогда давайте прямо и без заморочек: Еве все лишь 25-28 лет.

Если я окажусь прав (если Ева подтвердит) то вы, следовательно, не правы в жесткой оценке Евиного интеллекта...

Еве всего лишь 20-ть... девченка умна и начитана... Иногда таки заносит... в юношеский экстремизм. Но это как раз с годами пройдет.

Опубліковано

Інстинкт материнства - найсильніший з інстинктів, навіть інстинкта самозбереження - який найсильніше проявляється в жінок після народження дітей. Єва ще може собі дозволити екстремізм - вона наразі відповідає тільки за себе.

А ось відсутність материнського інкстинту в зріломі віці - насторожує, бо лише в людей батьки опікуються долею дітей - в тварин цього нема - що говорить про обидлячення людини, коли тобі байдуже майбутнє дітей - а це у свою чергу свідчить про те, що люди будуть продовжувати вимирати, принаймні українці

А, к чему вы ето все, мадам Ориана?
Опубліковано

Еве всего лишь 20-ть... девченка умна и начитана... Иногда таки заносит... в юношеский экстремизм. Но это как раз с годами пройдет.

Вот видите, господин Рабинович....

Кстати, как бы вы себя охарактеризовали на пороге вступления в школу среднего образования, окончания Института и сейчас....

Опубліковано

А, к чему вы ето все, мадам Ориана?

до того, що ви, чоловіки повністю занурилися в дрібязок комунальних розборок - що у свою чергу свідчить про ваш мізерний чоловічий потенціал. переживаю за людство і за україну.

Опубліковано

Завжди є цінною об"єктивна думка, я її не почула, бо винного названо і ним цілком "випадково" став один з "чужих". Ну, да, хто б сумнівався, якщо б"ють Рижу - вона жертва, а коли били мене - я сама напросилася. Від цієї філософії ви не відійшли ні на крок.

Ну о какой объективности Вы можете слышать,если продолжаете деление на "чужих и своих".А тем более по критериям, кого Вы считали "своим" тоже как бы не оправдались,..

До речі, в минулому ваш САИ, Рижа і Жирафка - цькували мене не менше, ніж це робив Рабінович.

Значит Вы согласны с тем,что Рабинович ведет себя,по меньшей мере не пристойно относительно форумчан ,в частности Евы?

Але я найшла в собі сили їм простити, а хто не хотів мого прощення - того я ігнорувала. Ось такі були мої зусилля на те, щоб відновити нормальне спілкування на форумі,

Вот за это Вас многие и уважают,даже несмотря на разные там...Ну а как без этого? Вы же нормальный человек...

На жаль, мало хто мене в цьому підтримує - а тому, маємо те. що маємо і не тому, що ТАК СТАЛОСЯ, а тому що люди ІНАКШЕ НЕ МОЖУТЬ.

Могут и хотят. Вы только внимательно осмотритесь и поймете, что прихильников у Вас очень много,особенно когда Вами принимаются справедливые решения,а не эмоции обиженой девочки...

И "кто не с нами,тот против нас" делить на своих и чужих ,это не повзрослому...

Шкода, що ви, яка відразу завяила неупередженість - спустилися до того ж рівня, що й ваші друзі.

Так и друзья у меня тоже неупереджен1.Каждый имеет своё мнение на любые события.И это нормально. Не бездумно же поддакивать только потому что кому-то так хочется? а тем более у меня здесь и врагов-то нет...

Опубліковано

рижа, як приємно знайти накінець тему де ти можеш проявити свій інтелект - правда? :lol: :lol: :lol:

Опубліковано

до того, що ви, чоловіки повністю занурилися в дрібязок комунальних розборок - що у свою чергу свідчить про ваш мізерний чоловічий потенціал. переживаю за людство і за україну.

Почему бы вам, уажаемая Ориана, не попереживать за весь мир сразу?

И потом, злые языки говорят, что Вселенной тоже скоро придет конец...

Опубліковано

рижа, як приємно знайти накінець тему де ти можеш проявити свій інтелект - правда? :lol: :lol: :lol:

А при чем тут Ева к МОЕМУ интелекту?

Опубліковано

фуліжанка, є формат за яким відповідають на пости. Якщо вам лінь використати відповідні опції, то не чекайте що я буду вашу відповідь ділити на цитати і вручну ставити їх в пост.

тим більше, що ви мені можете сказати нового з позиції людини заангажованої? - я не вірю, що дорослу людину можна перконати в чомусь, що стосується її натури.

так що вибачте, залишуся при своїх.

краще спілкуйтеся зі своїми друзями, щоб мені наочно показати за що ви їх так дуже цінуєте, бо наразі я в подиві.

Опубліковано

Мне представляется, что мадам Ориану тоже иногда заносит..

Следовательно, ей тоже должно быть лет 20-28...

Шо скажете?

Опубліковано

ні причому - просто я порадувалася за тебе що ти накінець знайшла момент щоб втиснути і собі комент адже теми не завжди дають тобі таку можливість проявити себе - переважно ти шаришся по форумі як неприкаяна і встрягаєш лише в розборки або суто професійні питання. шкода тебе - адже ти тепер королева посмітюхів - а з них які помічники - так сміття. мож по бідності мені спускатися час від часу з небес і робити тобі такі віддушини - подумаю над цим.

Опубліковано

Мне представляется, что мадам Ориану тоже иногда заносит..

Следовательно, ей тоже должно быть лет 20-28...

Шо скажете?

ага заносить - так занесло що дехто досі ходить як не при своїх. що поробиш - сила. інколи не контролюю.

але ти не розслабляйся - продовжуй дотошно пояснювати рабіновичу свою позицію щодо того як ти визначаєш вік у жінок - дуже пізнавальна тема - ось навіть рижа зацікавилася - а вона це робить не часто.

Опубліковано

ні причому - просто я порадувалася за тебе що ти накінець знайшла момент щоб втиснути і собі комент адже теми не завжди дають тобі таку можливість проявити себе - переважно ти шаришся по форумі як неприкаяна і встрягаєш лише в розборки або суто професійні питання. шкода тебе - адже ти тепер королева посмітюхів - а з них які помічники - так сміття. мож по бідності мені спускатися час від часу з небес і робити тобі такі віддушини - подумаю над цим.

Тепер, тобі буде дарувати старі кіртинячі мантії. зі своєго плеча, як бувшій вірній подрузі, ну іще дещо, зі своєго столу. :lol:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...