Гість джин Опубліковано 25 січня, 2013 Опубліковано 25 січня, 2013 не знаю, как славяне, а ведьмы, жиды и черти - таки да)))))))) а что смешнее, дураки или быдло? ведьмы, жиды и черти. Они в себе оба качества воплощают))))) :rolleyes:
рабинович Опубліковано 25 січня, 2013 Опубліковано 25 січня, 2013 не знаю, как славяне, а ведьмы, жиды и черти - таки да)))))))) а что смешнее, дураки или быдло? мда, ведьмам я всегда проигрываю в рукопашной , наверно ты прав а вот с чертями не воевал , да как то и не тянет
Натуся Опубліковано 25 січня, 2013 Опубліковано 25 січня, 2013 Рашу развалить невозможно. Да и предпосылок нет. И это объективно.Я понимаю, что у украинца злейший враг это русский, но это не говорит , что он развалится. И история это доказывала и доказывает. вы по своей хохляцкой привычке, вместо того что бы строить, государство, ведь на дурыку досталось, не так как другим миллионами жизней доставалась, вы его растащили, потом все съеплись рабюотать в туже Рашу и за бугор, и орёте нам москали мешают. А чем, они, что вас заставляют воровать, не работать и т.д. Таке враження, що ти сидів у підвалі десь так з 80-х і тепер строчиш на рівні розвитку тогочасного суспільства. Хоча, еміграція - той самий підвал, якщо в тебе нема можливості їздити в Україну і ти спілкуєшся виключно з собі подібними - тобто людьми, які перебувають у повній ізоляції щодо подій в Україні. У нас зараз головний ворог не рускі, а свої бандюки, які на службі в Кремля. Хоча, тобі цього не зрозуміти, за стереотипами тих же 80-х народ і партія - єдині.
рабинович Опубліковано 25 січня, 2013 Опубліковано 25 січня, 2013 Таке враження, що ти сидів у підвалі десь так з 80-х і тепер строчиш на рівні розвитку тогочасного суспільства. Хоча, еміграція - той самий підвал, якщо в тебе нема можливості їздити в Україну і ти спілкуєшся виключно з собі подібними - тобто людьми, які перебувають у повній ізоляції щодо подій в Україні. У нас зараз головний ворог не рускі, а свої бандюки, які на службі в Кремля. Хоча, тобі цього не зрозуміти, за стереотипами тих же 80-х народ і партія - єдині. нет , это пирамида , в которой мумифицируется сознание он остался на том уровне на котором его тело сбежало из ссср почему ссср? потому что его сознание застыло на уровне идеологии тех лет тот кто сталкивался с проблемами эмиграции тот знает что черчиль завис , то общество его не принимает потому что он не хочет выдавливать из себя совка и становиться полноправным членом общества в котором живёт а в росию он не вернётся по чисто экономическим соображениям да и вернуться ему уже не куда в новой раше он такой же чужак как и в англии и теперь он как иуда не имеет покоя и пристанища
Гість Сhiortik Опубліковано 25 січня, 2013 Опубліковано 25 січня, 2013 нет , это пирамида , в которой мумифицируется сознание он остался на том уровне на котором его тело сбежало из ссср почему ссср? потому что его сознание застыло на уровне идеологии тех лет тот кто сталкивался с проблемами эмиграции тот знает что черчиль завис , то общество его не принимает потому что он не хочет выдавливать из себя совка и становиться полноправным членом общества в котором живёт а в росию он не вернётся по чисто экономическим соображениям да и вернуться ему уже не куда в новой раше он такой же чужак как и в англии и теперь он как иуда не имеет покоя и пристанища о преподобный люцифер! Та тут одни эмигранты? И все зависшие? :blink: Харрошенькое пристанище нашли себе!!! :lol:
рабинович Опубліковано 25 січня, 2013 Опубліковано 25 січня, 2013 о преподобный люцифер! Та тут одни эмигранты? И все зависшие? :blink: Харрошенькое пристанище нашли себе!!! :lol:один эмигрант , нет - вернее полтора , у джина только мозг мумифицировался
Гість Сhiortik Опубліковано 25 січня, 2013 Опубліковано 25 січня, 2013 Таке враження, що ти сидів у підвалі десь так з 80-х і тепер строчиш на рівні розвитку тогочасного суспільства. Хоча, еміграція - той самий підвал, якщо в тебе нема можливості їздити в Україну так это эмигранты от тоски по родине такие шарахнутые, оказывается?
Churchill Опубліковано 25 січня, 2013 Опубліковано 25 січня, 2013 Таке враження, що ти сидів у підвалі десь так з 80-х і тепер строчиш на рівні розвитку тогочасного суспільства. Хоча, еміграція - той самий підвал, якщо в тебе нема можливості їздити в Україну і ти спілкуєшся виключно з собі подібними - тобто людьми, які перебувають у повній ізоляції щодо подій в Україні. У нас зараз головний ворог не рускі, а свої бандюки, які на службі в Кремля. Хоча, тобі цього не зрозуміти, за стереотипами тих же 80-х народ і партія - єдині. Ну я не виноват, что ты застряла на уровне 38 года и катишся вниз. Или ты хочешь сказать , что недоразумение под названием Украина развитей Англии. Что я забыл на Украине??????????????? Приехать посмотреть на дебилов которые хвастаются у кого шаровары обосранней, или получить негатив хамства и дебилизма на таможне, когда остаётся единственное желание, скорей пройти таможню обратно и улететь. И так везде куда бы ты не посмотрел. Или послушать бред хварион, а эта умалишённая в правительстве. Так, что ты хотела сказать дура, конченная. Ты думать когда нибудь научишься.
Натуся Опубліковано 25 січня, 2013 Опубліковано 25 січня, 2013 Тема: хто такі бидло Ілюстрація до теми:: недоразумение под названием Украина развитей Англии. Что я забыл на Украине??????????????? Приехать посмотреть на дебилов которые хвастаются у кого шаровары обосранней, или получить негатив хамства и дебилизма на таможне, когда остаётся единственное желание, скорей пройти таможню обратно и улететь. И так везде куда бы ты не посмотрел. Или послушать бред хварион, а эта умалишённая в правительстве. Так, что ты хотела сказать дура, конченная. Ты думать когда нибудь научишься.
Churchill Опубліковано 25 січня, 2013 Опубліковано 25 січня, 2013 Главные враги Украины это ВЫ, ВЫ фашистское племя, это вы разваливаете УКраину, меряя черепа, всучивая другим какую то мову, героев фашистских прихвостней.В случае конфликта Украине никто не придёт на помощь, даже вы ибо вас нет , вы все здесь и смылись ещё при Кучме, а схидняки пытаются как то работать и что то делать для развития страны, а вы сцуки все за бугром и ещё гавкаете. Вот и не будет никакой Украины.
Гість Зима Опубліковано 25 січня, 2013 Опубліковано 25 січня, 2013 Ну я не виноват, что ты застряла на уровне 38 года и катишся вниз. Или ты хочешь сказать , что недоразумение под названием Украина развитей Англии. Что я забыл на Украине??????????????? Приехать посмотреть на дебилов которые хвастаются у кого шаровары обосранней, или получить негатив хамства и дебилизма на таможне, когда остаётся единственное желание, скорей пройти таможню обратно и улететь. И так везде куда бы ты не посмотрел. Или послушать бред хварион, а эта умалишённая в правительстве. Так, что ты хотела сказать дура, конченная. Ты думать когда нибудь научишься. Слухайте, шановний, чому ви такий нестерпно хамовитий? До вас звертаються по людськи. Ви окрім лайки щось цікаве маєте розповісти? Хіба це чоловіча поведінка.
Churchill Опубліковано 25 січня, 2013 Опубліковано 25 січня, 2013 Тема: хто такі бидло Ілюстрація до теми:: Вот вы были 600 лет быдлом им и остались. Так, что сиди в своём дерьме и не пори чушь
Гість Зима Опубліковано 25 січня, 2013 Опубліковано 25 січня, 2013 Главные враги Украины это ВЫ, ВЫ фашистское племя, это вы разваливаете УКраину, меряя черепа, всучивая другим какую то мову, героев фашистских прихвостней.В случае конфликта Украине никто не придёт на помощь, даже вы ибо вас нет , вы все здесь и смылись ещё при Кучме, а схидняки пытаются как то работать и что то делать для развития страны, а вы сцуки все за бугром и ещё гавкаете. Вот и не будет никакой Украины. Хто це змився. Хіба не ви? І чому вам Україна спокою ніяк не дасть.
Churchill Опубліковано 25 січня, 2013 Опубліковано 25 січня, 2013 Слухайте, шановний, чому ви такий нестерпно хамовитий? До вас звертаються по людськи. Ви окрім лайки щось цікаве маєте розповісти? Хіба це чоловіча поведінка. Как ко мне обратились, так я и ответил. Да грубо, но это правда, какая бы она горькая не была. А ты специально себя опускаешь украинец, ведя беседу на не до языке, искусственно придуманным Кулешом. Разве можно культурно разговаривать с фашистским отребьем их нужно уничтожать, так как их уничтожали мои деды, дадьки погибшие на войне.
Churchill Опубліковано 25 січня, 2013 Опубліковано 25 січня, 2013 Хто це змився. Хіба не ви? І чому вам Україна спокою ніяк не дасть.А я какое отношение имею до Украины, я Слава Будде не украинец и в моём роду такого позорища не было. А западенщина вся в Раше и в Европе с Америкой. Одна западенщина присылает 30% годового бюджета Украины, а вы скулите, что у вас цены растут, вот они и растут, что в стране никто не работает, а деньги идут.
Гість Зима Опубліковано 25 січня, 2013 Опубліковано 25 січня, 2013 Как ко мне обратились, так я и ответил. Да грубо, но это правда, какая бы она горькая не была. А ты специально себя опускаешь украинец, ведя беседу на не до языке, искусственно придуманным Кулешом. Разве можно культурно разговаривать с фашистским отребьем их нужно уничтожать, так как их уничтожали мои деды, дадьки погибшие на войне. Як мої батьки за дідів ще розмовляли, так і я. Ви самі кажете, що вам мову нав'язують, а за собою не помітно? Де б я зараз почав на руську нагоняти, то в вас ще не дай боже, напад стався.
Натуся Опубліковано 25 січня, 2013 Опубліковано 25 січня, 2013 Ну я не виноват, что ты застряла на уровне 38 года и катишся вниз. Или ты хочешь сказать , что недоразумение под названием Украина развитей Англии. Что я забыл на Украине??????????????? Приехать посмотреть на дебилов которые хвастаются у кого шаровары обосранней, или получить негатив хамства и дебилизма на таможне, когда остаётся единственное желание, скорей пройти таможню обратно и улететь. И так везде куда бы ты не посмотрел. Или послушать бред хварион, а эта умалишённая в правительстве. Так, что ты хотела сказать дура, конченная. Ты думать когда нибудь научишься. Помилок, не перелічити.... До речі, не можу ніяк зрозуміти: А тобі яке діло, якщо ти такий щасливий? Тільки закрадається в мене думка - що не все так райдужно, як ти це хочеш представити. І тут би подивитися твоєму друзяці Свену - адже він ТАКОЇ долі хоче для своїх дітей, долі емігрантів, вигнанців, людей без коріння. Ти - яскравий приклад того, як почувають себе люди на чужині: незрозуміла ниюча тяга до рідної землі і агресія від розуміння, що назад вороття нема. Адже ти це відчуваєш - пра? Ну гаразд, ти і так не признаєшся публічно. Ну а в мене до тебе запитань більше нема. Продовжуй свій українофобський ексгібіціонізм - якщо не маєш більше чим зайнятися ввечері після роботи в одній з найщасливіших і найгарніших країн світу - Англії.
Churchill Опубліковано 25 січня, 2013 Опубліковано 25 січня, 2013 Или ты думаешь, что надел шаровары, начал мовить на мове и с неба посыпалась манна. Ну как сыпется????
Натуся Опубліковано 25 січня, 2013 Опубліковано 25 січня, 2013 А я какое отношение имею до Украины, я Слава Будде не украинец и в моём роду такого позорища не было. А западенщина вся в Раше и в Европе с Америкой. Одна западенщина присылает 30% годового бюджета Украины, а вы скулите, что у вас цены растут, вот они и растут, что в стране никто не работает, а деньги идут. Наприклад я не маю жодного відношення до Казахстану - і мені пофік як там і що. Якого ти сидиш на українських ресурсах і поливаєш брудом країну, яка тобі байдужа і чужа. У тебе все гаразд з психічним здоров"ям?
Гість Зима Опубліковано 25 січня, 2013 Опубліковано 25 січня, 2013 Или ты думаешь, что надел шаровары, начал мовить на мове и с неба посыпалась манна. Ну как сыпется???? Це ви до мене, шановний? Так! Саме зараз у шароварах . Манка не сиплеться, але, дякуватиме Богу, не злодирюю.
Натуся Опубліковано 25 січня, 2013 Опубліковано 25 січня, 2013 Вот вы были 600 лет быдлом им и остались. Так, что сиди в своём дерьме и не пори чушь Я то сиджу, а ти якого в це дєрьмо припхався? По привичці - там де гімно, там і ти? Перерву потрібно робити, після роботи переключатися на щось інше. Наприклад, комедію продивитися або концерт послухати. Не можна ж так - на роботі гімно, після роботи гімно - так і з розуму можна зіскочити. До речі, нерви в тебе явно не в порядку.
Churchill Опубліковано 25 січня, 2013 Опубліковано 25 січня, 2013 Помилок, не перелічити.... До речі, не можу ніяк зрозуміти: А тобі яке діло, якщо ти такий щасливий? Тільки закрадається в мене думка - що не все так райдужно, як ти це хочеш представити. І тут би подивитися твоєму друзяці Свену - адже він ТАКОЇ долі хоче для своїх дітей, долі емігрантів, вигнанців, людей без коріння. Ти - яскравий приклад того, як почувають себе люди на чужині: незрозуміла ниюча тяга до рідної землі і агресія від розуміння, що назад вороття нема. Адже ти це відчуваєш - пра? Ну гаразд, ти і так не признаєшся публічно. Ну а в мене до тебе запитань більше нема. Продовжуй свій українофобський ексгібіціонізм - якщо не маєш більше чим зайнятися ввечері після роботи в одній з найщасливіших і найгарніших країн світу - Англії. Ты думать не можешь ибо нечем, иначе бы такую ересь не написала. Мне жалко людей живущих в этом недоразумении и вкалывающих за копейки, а фашистские мрази жирующие на их теле их ещё и принижают. Это куда ты можешь пойти вечером если у вас даже улицы не освещаются. а мне есть куда ходить, мне жизни не хватит, что бы и половину посмотреть. Ты была в Гонконге, Малёрке, Бельгии, Франции, Германии, Кипре, Испании. Или гопака не научилась танцевать
Sven Опубліковано 25 січня, 2013 Опубліковано 25 січня, 2013 До речі, не можу ніяк зрозуміти: А тобі яке діло, якщо ти такий щасливий? Тільки закрадається в мене думка - що не все так райдужно, як ти це хочеш представити. І тут би подивитися твоєму друзяці Свену - адже він ТАКОЇ долі хоче для своїх дітей, долі емігрантів, вигнанців, людей без коріння. Ти - яскравий приклад того, як почувають себе люди на чужині: незрозуміла ниюча тяга до рідної землі і агресія від розуміння, що назад вороття нема. Адже ти це відчуваєш - пра? Чого це нема вороття? Злочин скоїв? Чи СБУ в розшук подала? Тисячі повертаються. Підзаробили грошенят на чужині, будуються чи купують достойне житло, відкривать власну справу або влаштовуються на непогану роботу (досвід і знання іноземних мов добре оплачуються)... Не тринди якщо не знаєш.
Натуся Опубліковано 25 січня, 2013 Опубліковано 25 січня, 2013 Це ви до мене, шановний? Так! Саме зараз у шароварах . Манка не сиплеться, але, дякуватиме Богу, не злодирюю. Шановний Зима, ви вірите, що це непорозуміння з таким славним ніком живе щасливо десь за кордоном? Мені не віриться.
Churchill Опубліковано 25 січня, 2013 Опубліковано 25 січня, 2013 Я то сиджу, а ти якого в це дєрьмо припхався? По привичці - там де гімно, там і ти? Перерву потрібно робити, після роботи переключатися на щось інше. Наприклад, комедію продивитися або концерт послухати. Не можна ж так - на роботі гімно, після роботи гімно - так і з розуму можна зіскочити. До речі, нерви в тебе явно не в порядку. Нервы у меня в порядке, не ссы, я делаю то, что делаю, только при чём здесь ты. Вы украинцы -западенцы бесценный материал в области психиатрии, регион с пониженным содержанием йода, что ну уж очень сильно сказывающий на умственном развитии. Так, что ты хотела сказать, рагуля.
Натуся Опубліковано 25 січня, 2013 Опубліковано 25 січня, 2013 Чого це нема вороття? Злочин скоїв? Чи СБУ в розшук подала? Тисячі повертаються. Підзаробили грошенят на чужині, будуються чи купують достойне житло, відкривать власну справу або влаштовуються на непогану роботу (досвід і знання іноземних мов добре оплачуються)... Не тринди якщо не знаєш. Ти що ж дітей на заробітки відправляєш? А казав вчитися. Ну ти, свен і виродок - жінку під багатого дядечку, дітей на заробітки, а сам грошики їх рахувати. Як тебе земля наша носить, досі зрозуміти не можу.
Churchill Опубліковано 25 січня, 2013 Опубліковано 25 січня, 2013 Чого це нема вороття? Злочин скоїв? Чи СБУ в розшук подала? Тисячі повертаються. Підзаробили грошенят на чужині, будуються чи купують достойне житло, відкривать власну справу або влаштовуються на непогану роботу (досвід і знання іноземних мов добре оплачуються)... Не тринди якщо не знаєш. То то оно и виднокакое у вас життя. А может тебе рассказать, сколько не возвращаются, а сколько распадается семей, Ты считаешь, что тебе из схрона видней. или тебе рассказать, сколько потом из вернувшихся в течении полугода возвращаются обратно.
Гість Зима Опубліковано 25 січня, 2013 Опубліковано 25 січня, 2013 Шановний Зима, ви вірите, що це непорозуміння з таким славним ніком живе щасливо десь за кордоном? Мені не віриться. Багато трапляється у житті. Мені чомусь здається, що людині сумно чи якось незатишно. Якщо він дійсно правду пише. А ви на його лайку дуже не звертайте, може притулитися нема до кого, чи поспівчувати.
Натуся Опубліковано 25 січня, 2013 Опубліковано 25 січня, 2013 Нервы у меня в порядке, не ссы, я делаю то, что делаю, только при чём здесь ты. Вы украинцы -западенцы бесценный материал в области психиатрии, регион с пониженным содержанием йода, что ну уж очень сильно сказывающий на умственном развитии. Так, что ты хотела сказать, рагуля. Я хотіла сказати, що Фаріон в уряді не засідає - там сидить Азаров, далеко не західняк. Ще я хотіла сказати, що від дефіциту йоду є засіб, а ось від тупості нема. І ще я хотіла сказати, що мені ссати позволено, я живу в державі, якою керує зек і я боюся за майбутнє своїх дітей. А ось чого ти тут проносом дрищеш - я ніяк не можу зрозуміти. Може проясниш?
Churchill Опубліковано 25 січня, 2013 Опубліковано 25 січня, 2013 Шановний Зима, ви вірите, що це непорозуміння з таким славним ніком живе щасливо десь за кордоном? Мені не віриться.Ну это ваше украинское, как это если у соседа лучше, у вас праздник если у соседа корова сдохла.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.