Перейти до змісту
Український політичний форум

Досягнення Украины за годы незалежности

Лонгин

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цены на продукты питания на рынках Хабаровска (в долларах США)

Мясо......................................... 4-5

Колбаса варен. .........................4-7

Бутылка молока ........................ 1,1

Кетчуп ...................................... 1-1,2

2 литра кока-колы...................... 1,9

Творог за кг.................................3-4

1 килограмм бананов .................... 2,1

Сыр за кг......................................3-7

• Відповідей 2,1 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Цены на продукты питания на рынках Хабаровска (в долларах США)

Мясо......................................... 4-5

Колбаса варен. .........................4-7

Бутылка молока ........................ 1,1

Кетчуп ...................................... 1-1,2

2 литра кока-колы...................... 1,9

Творог за кг.................................3-4

1 килограмм бананов .................... 2,1

Сыр за кг......................................3-7

ой, это очень сложно. Я сперва предложила, потом пожалела. Хлеба одного наверно пятнадцать видов, молока... мясо разное. Тут пожалуй, некорректно сравнивать. А вот то, что у них бензин чуть не на треть дешевле....это дааа!!! И газ почти в одну цену. Зато электроэнергия вчетверо дороже, стройматериалы, металлопрокат (если строиться, к примеру)))

Саш! Ты хотел бы построить домик на Полтавщине маасенький-премасенький? И жить там на старости? Баклажаны и помидоры и все остальное (кроме картошки) считать не пришлось бы...А?))

Опубліковано

По Киеву :

Колбаса " Докторская " - высший сорт (77-82 )гр. За 1 кг. (Почти 10$)

Творог на рынке (50-55) гр

Мясо на рынке говядина (65 - 90) гр

А чого ти базарні ціни виставляєш? В супермаркетах однакові ціни по всій Україні і Київ не є винятком.

А де нема супермаркетів - в селах і маленьких містечках - то там і ціни на молоко, сир, м"ясо нижчі, а то і взагалі свої.

Опубліковано

Нет, развитие идет, но слабо. Разве что меньше разворовано, чем на Украине. Проблем там полно. Надежды еще есть. Украина же вообще полная жопа. А вы тут наслушались ПР про стабильность и благополучие и нам втюхиваете.

Росія - монополіст найважливішого природнього ресурсу Землі.

Украна не має нічого - мало того, ще й на кабальних умовах купляємо в Росії газ - і ми досі на плаву. Мало того, у нас йде становлення громадянського суспільства - що також відноситься до розвитку, адже людина не хлібом єдиним.

Так що не спішися хоронити Україну.

_____

А того, хто тут косить під провидця і вже за рік мріє побачити крах України - ти тільки сам проживи цей рік, бережи своє здоров"я і ласкаво прошу сюди - поговоримо. Тільки не забійся.

Опубліковано

А чого ти базарні ціни виставляєш? В супермаркетах однакові ціни по всій Україні і Київ не є винятком.

А де нема супермаркетів - в селах і маленьких містечках - то там і ціни на молоко, сир, м"ясо нижчі, а то і взагалі свої.

Но в разных супермаркетах - тоже разные.

У нас Докторская - до 50гр.

Творог на рынке - 30

Мясо в магазине обычном - 40-55

Сало в магазине - 20-40

Сало копченое с рук беру по 30 грн

Опубліковано

Творог на рынке - 30

Сало в магазине - 20-40

это какое такое по 30? У нас - 90 ты чиво? :blink: :blink: :blink:
Опубліковано

Творог на рынке - 30

Сало в магазине - 20-40

Ну в нас такі ж ціни.

А супермаркети - я має на увазі мережу одного і того ж супермаркету, наприклад "Сільпо" або "Ашан" - там ціни однакові по всій Україні, в тому числі і в Києві. Я інколи з малим звіряюся. Єдине, що дорожче в Києві - це комунальні послуги і базар.

Опубліковано

ой, это очень сложно. Я сперва предложила, потом пожалела. Хлеба одного наверно пятнадцать видов, молока... мясо разное. Тут пожалуй, некорректно сравнивать. А вот то, что у них бензин чуть не на треть дешевле....это дааа!!! И газ почти в одну цену. Зато электроэнергия вчетверо дороже, стройматериалы, металлопрокат (если строиться, к примеру)))

Саш! Ты хотел бы построить домик на Полтавщине маасенький-премасенький? И жить там на старости? Баклажаны и помидоры и все остальное (кроме картошки) считать не пришлось бы...А?))

В самом деле сложно, колбасы разных производителей, цена плавает (+) (-) 20 -30 гр

Но надо исходить из цен на дорогие колбасы он качественней.

Опубліковано

Ну в нас такі ж ціни.

А супермаркети - я має на увазі мережу одного і того ж супермаркету, наприклад "Сільпо" або "Ашан" - там ціни однакові по всій Україні, в тому числі і в Києві. Я інколи з малим звіряюся. Єдине, що дорожче в Києві - це комунальні послуги і базар.

Скажи, а докторская за 50 гр. какого сорта ???

Опубліковано

Сало є різне. Те, що свіже, з щойно розділеної свині - воно дешевше.

А спеціально приготовлене: зі спеціями, посолене і трішки відварене - це буде вже дорожчим. Ти певно його маєш на увазі.

Опубліковано

В самом деле сложно, колбасы разных производителей, цена плавает (+) (-) 20 -30 гр

Но надо исходить из цен на дорогие колбасы он качественней.

ок. Московская.. (только пусть не задаются, это одно лишь название. А из харьковского мяса, сала и наш ХМК- классическая качалка. 1 кг - 115 гривен. Ну вроде как лучшая.

По-моему везде такая цена на нее.

Опубліковано

Скажи, а докторская за 50 гр. какого сорта ???

Вищого - а фіг його знає - я її купляю тільки одного виробника і в магазині біля нашого будинку - тільки таку я можу їсти.

А ось копчена ковбаса - рублена у нас в магазині коштує 60-ть гривень - то вона вважається найкращою - називається Дрогобицька - з кусками мяса.

Свинина "шинка" - 55грн.

А свинина "полядвиця" пісне мясо - 60 грн.

Сало - 22 грн.

Ребра 45грн.

Сметана 22% - 10 грн.

Опубліковано

Ну в нас такі ж ціни.

Базарам осталось жить лет 5 - 10. Всех загонят в Сельпо, Ошаны, Фуршеты.

На Печерске позакрывали все маленькие продуктовые гастрономчики. И люди волей или неволей должны идти в фуршет или Сельпо

Опубліковано

ок. Московская.. (только пусть не задаются, это одно лишь название. А из харьковского мяса, сала и наш ХМК- классическая качалка. 1 кг - 115 гривен. Ну вроде как лучшая.

По-моему везде такая цена на нее.

Московська, взагалі-то з конини має бути.

Жесть!!! У нас 74-грн. - досить пристойна, мені подобається.

Опубліковано

у нас 12 -14 гр.

А за скільки ти в столовці (доступному кафе) можеш пообідати? Мій малий обідає за 30-ть гривень, правда не в Центрі.

Опубліковано

Надо всегда требовать сертификат качества на продукцию. Он обязан быть в магазине. ( правда они показывать не хотят) в нем написано -> сколько процентов, мяса, сои, костной муки и крахмала содержиться в колбасах.

Опубліковано

А за скільки ти в столовці (доступному кафе) можеш пообідати? Мій малий обідає за 30-ть гривень, правда не в Центрі.

Если какой нибудь фаст фуд -сендвич с чаем то 30 гр. Но через мин сорок, опять голодная.

А нормальный обед - первое, второе, 150-200 гр.

В центре столовых нет. И все дорого, чем дальше от центра тем дешевле.

Опубліковано

да везде комплексный обед - 25- 35 гривен. От Крыма до Львова. Везде одинаково. Борщ, отбивная с пюрешкой и там салатик какой- то . В Киеве - обычная кафешка - такой же 40-45.

Вот нашла тебе огрызочек в холодильнике сала. Обычное копченое. В ниточках. 90 гривен кг. А у вас?

*http://i076.radikal.ru/1210/65/a1617e6999a2.jpg

Опубліковано

да везде комплексный обед - 25- 35 гривен. От Крыма до Львова. Везде одинаково. Борщ, отбивная с пюрешкой и там салатик какой- то . В Киеве - обычная кафешка - такой же 40-45.

Вот нашла тебе огрызочек в холодильнике сала. Обычное копченое. В ниточках. 90 гривен кг. А у вас?

Я часто обедаю в кафе-кондитерской "Реприза" просто обожаю сладкое :rolleyes:

Мясо я сама приготовить могу и люблю, а вот сладкое...учить было некому. Да и детство мое было без конфет (((

и пирожных так, что сейчас догоняю упущенное ))).

Опубліковано

Я тебе не привезла... Не ьбыло моих ребят.

Они сами коптят. У них я уверенна

Опубліковано

молодчаги. Вот это бизнес, я понимаю. А говорят, у нас достижений нет. Ах

при нашем- то умении,,

да при благоприятных условиях,,

нормальной системе налогообложения, содействии малому и среднему...

какой бы продукт всему миру предложить могли!

Куда там русским..

Опубліковано

Юлька, ти село!!!

Яке ж то сало?!!! - це шпОндер по нашому, а по вашому грудинка.

А сало ось - *http://lopastic.com/media/upload/product/2011/01/31/cef0f6859537.jpg

Таке в нас коштує - 42-45грн.

А таке, як ти показала - не знаю - але точно не 90грн.

І взагалі, мені тут підказують, що я відстала від цін - Московська давно вже коштує 74 грн. А та, що кусками - і то дорожче.

Опубліковано

молодчаги. Вот это бизнес, я понимаю. А говорят, у нас достижений нет. Ах

при нашем- то умении,,

да при благоприятных условиях,,

нормальной системе налогообложения, содействии малому и среднему...

какой бы продукт всему миру предложить могли!

Куда там русским..

Да, коптить сало это безусловно передовая технология, которая стала доступна человечеству совсем недавно, каких-нибудь ... несколько тысяч лет назад. ;)

Гордись, Жира!

Опубліковано

Я часто обедаю в кафе-кондитерской "Реприза" просто обожаю сладкое :rolleyes:

Мясо я сама приготовить могу и люблю, а вот сладкое...учить было некому. Да и детство мое было без конфет (((

и пирожных так, что сейчас догоняю упущенное ))).

Ну нє, малий їсть - комплексний обід - і так, як каже Юля - по 30 грн. Причому в одному кафе після обіду він відчував важкість - очевидно готували на комбіжирах, я йому наказала там не їсти - він знайшов іншу - тепер все добре.

Але це не Центр!!!!

Хоча у Львові, якщо знати місця, то і в Центрі можна за 30-ть гривень пообідати. Є номальні столовки в офісних центрах - про які мало хто з чужих знає.

Опубліковано

Подумаєш - у нас на подвір"ї хтось, добра душа, справжню вудильню вимурував - може кожен, хто хоче, завудити мясо. Я одного разу перед Паскою дивилася - нюхала, як сусідка вудила - прикол!!!!

Опубліковано

Да, коптить сало это безусловно передовая технология, которая стала доступна человечеству совсем недавно, каких-нибудь ... несколько тысяч лет назад. ;)

Гордись, Жира!

Не помню, я тебе уже говорила, что ты глупенький?))). Ннно ниччо... всё равно - надежда есть! И ты снова мое имя перепутал? Или это из мелкого чувства неприязни? :D
Опубліковано

Подумаєш - у нас на подвір"ї якась добра душа справжню вудильню вимурував - може кожен, хто хоче, завудити мясо. Я одного разу перед Паскою дивилася - нюхала, як сусідка вудила - прикол!!!!

умельцы, однако... только (очень стыдно.... але що се - вудильня? :(

Опубліковано

Юлька, ти село!!!

Яке ж то сало?!!! - це шпОндер по нашому, а по вашому грудинка.

А сало ось - *http://lopastic.com/media/upload/product/2011/01/31/cef0f6859537.jpg

Таке в нас коштує - 42-45грн.

А таке, як ти показала - не знаю - але точно не 90грн.

І взагалі, мені тут підказують, що я відстала від цін - Московська давно вже коштує 74 грн. А та, що кусками - і то дорожче.

во-первых, говорить "село", - уже давно не модно. Не "село", а "провинция"!

а по-друге, мені що, зараз усе кинути і злітати в маркет с фотоапаратом? Зафіксувати ціни на ковбаси Харківського МК? За яким навіть з Белгороду наїзджають? :angry: щоб ти повірила.

А те, що ти кажеш не сало - самісеньке справжнє й є . Як на мене. А те що в тебе - то ...і не знаю, кому. В нас такого не споживають!!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...