Орiана Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Что за манеры? Это функции пани Фарион, выявлять, направлять и руководить потоками, всякой обрусевшей нечисти. Мне интересно на какой вокзал отправят тебя, когда Фарионы придут к власти? На дачке не отсидишься. В таком случае только Ориане светит дома остаться. Хотя у нее есть в семе примесь польской крови, так что тоже, все на вокзал. Не перекручуй - тут малося на увазі: якщо Україна тобі ТАКА немила - то чи не краще звалити звідси туди, де тобі буде комфортно жити. Ну а що ще можна відповісти таким як цей Лонгін чи Кікаха - які ніяк не можуть змиритися з незалежністю України і продовжують мріяти про великий і неподільний? Ну гаразд, сиділи б тихенько і мріяли - то вони ще й на вибори ходять і вибирають владу, яка обіцяє їм повернення у минуле - ну а це вже торкається кожного з нас і мене і жирафу і тебе також - тому ми маємо право на захист своїх інтересів - навіть шляхом виселення незадоволених. Це я утрирую - не зараховуй мене до прихильниці Фаріон, але і ти нічого іншого не запропонуєш у такій ситуації. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Я смотрю на своих земляков - 50% в Москве либо Питере. Это самые сливки общества - умные, пробивные, образованные.На сколько я информированв, с Крыма ( юбк ) всегда шла миграция населения как при СОВКЕ так и сейчас. Сколько крымчаен живет в Киеве? ( у них уже внуки ). Что делать на юбк зимой? Я когда приезжаю вижу местные, чем занимаются - глаза заливают, водку жрут. Правда строят еще но таких мало. Скучно жить на ЮБК разве, что в сезон. Потому и бегут и бежали и будут бежать... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Не перекручуй - тут малося на увазі: якщо Україна тобі ТАКА немила - то чи не краще звалити звідси туди, де тобі буде комфортно жити. Ну а що ще можна відповісти таким як цей Лонгін чи Кікаха - які ніяк не можуть змиритися з незалежністю України і продовжують мріяти про великий і неподільний? Ну гаразд, сиділи б тихенько і мріяли - то вони ще й на вибори ходять і вибирають владу, яка обіцяє їм повернення у минуле - ну а це вже торкається кожного з нас і мене і жирафу і тебе також - тому ми маємо право на захист своїх інтересів - навіть шляхом виселення незадоволених. Це я утрирую - не зараховуй мене до прихильниці Фаріон, але і ти нічого іншого не запропонуєш у такій ситуації. Может они бы и уехали, но там где им было бы хорошо визу не открывают. А туда куда их отправляют, они ехать не хотят. Вот люди и маются, их бы пожалеть надо. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Может они бы и уехали, но там где им было бы хорошо визу не открывают. А туда куда их отправляют, они ехать не хотят. Вот люди и маются, их бы пожалеть надо. :rolleyes: Привет!, Ты, Одиссей далеко в Трою плавал? Совсем за семью забыл. Пенелопа, уж и ждать перестала. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Может они бы и уехали, но там где им было бы хорошо визу не открывают. А туда куда их отправляют, они ехать не хотят. Вот люди и маются, их бы пожалеть надо. :rolleyes: Та я б пожаліла, але специфіка форуму не дає. А на інші вони не йдуть :rolleyes: Щодо віз - якраз куди вони хочуть - візи дають всім бажаючим. А в США я їх не посилаю, знаю, що їм там буде некомфортно. Я і сама нікуди не хочу - хочу в Україні і все. Як тобі ідея з Олімпійськими іграми зі столицею у Львові? Потрібно нам це? До речі, це напряму стосується даної теми. Можуть висловлюватися всі бажаючі. Ось посилання на інфу http://www.pravda.com.ua/articles/2012/09/20/6973113/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Это же сколько новых рабочих мест в Галичине появится? Вопрос, а они, эти рабочие места им нужны? Сомнительно, зато Свобода наварится по самое некуда... И всё равно баба яга будет против... Не комильфо для галичан новые рабочие места, уж привыкли за бугром дупы старпёрам либералам вытирать, зачем менять образ жизни. Да и на иммидж государства им насрать... дикари, шо поделаешь, СЕЛО... 19 век. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Это же сколько новых рабочих мест в Галичине появится? Вопрос, а они, эти рабочие места им нужны? Сомнительно, зато Свобода наварится по самое некуда... И всё равно баба яга будет против... Не комильфо для галичан новые рабочие места, уж привыкли за бугром дупы старпёрам либералам вытирать, зачем менять образ жизни. Да и на иммидж государства им насрать... дикари, шо поделаешь, СЕЛО... 19 век. Платівку поміняй, придурок. "Комільфо" - не вживається у розумінні комфортно чи до вподоби. Воно означає "як потрібно в товаристві". А ти його тулиш куди попало. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Это же сколько новых рабочих мест в Галичине появится? Вопрос, а они, эти рабочие места им нужны? Сомнительно, зато Свобода наварится по самое некуда... И всё равно баба яга будет против... Не комильфо для галичан новые рабочие места, уж привыкли за бугром дупы старпёрам либералам вытирать, зачем менять образ жизни. Да и на иммидж государства им насрать... дикари, шо поделаешь, СЕЛО... 19 век. Ти не переживай. Галичани мудрі комерсанти, вони з усього цукерочку зроблять. Це лиш москалі все пропють і пропісяють, всі можливості. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 А особисто ти який завод побудував с конца 80-х? А громада, в якій ти живеш - ну там, місто, село? Чим ти можеш похвалитися, окрім як згадувати будови, на які стягувалася величезна махіна під назвою СРСР? Чекаю конкретики, Ну крнкретика, так конкретика.Величезна махіна під назвою СРСР оставила Украине в Крыму прекрасную промышленно-производственную, сельскохозяйственную, курортно-рекриационную базы. И чем же мы можем похвалится за 20 лет незалежности? Завод "Фотон"(радиоелектроники)-прекратил существование Завод "Залив"(крупнейший судостроительный)- банкрот, распродан по частям, одним из "оранжевых" идеологов. "Керчьрыбпром"(более 100 промысловых судов)-прекратил существование, суда распроданы. "Югрыбпромпоиск"(более 40 научно-промысловых судов)-прекратил существование, суда распроданы. "ППО Атлантика"-банкрот, суда распроданы. "ЖД переправа ПОРТ КРЫМ"- прекратила существование, паромы проданы. Рыбные порты и рыбоконсервные предприятия- банкроты, распроданы. Табачная фабрика, и производство табака-ЖОПА. Эфиромасличные хозяйства- такая же ЖОПА. Колличество орашаемых земель сократилось в трое, оросительные системы разграблены, некогда процветающие хозяйства миллионеры еле дышут, часть из них рпивХватизировано, распилено, распродано по частям............................................. Это далеко не полный перечень досягнень Украины за годы незалежності и результата керування її можновладців в Крыму. Это только то, что утрачено безвозвратно! И прошу заметить, что это не какие то заводики разворованные местной алкашнёй. Это огромные предприятия, с многотысячными крллективами, похерянные и распроданные только с согласия Киева! Перечислять обанкроченные и потом приватизированные, или распроданные санатории не буду, много текста! А что же сделано украинскими можновладцями..? Очень много: продан практически весь ЮБК(причем самим себе), и настроено "хатынок". ВСЁ!!! И прав Кикаха, так ведут себя только ОКУПАНТЫ на чужой земле!И тем не мение 2млн Крымчан не ломанулось за кардон в едином патриотичкском порыве, крутить хвосты португальским коровам, и мыть итальянские попки. Да часть специалистов уехало за кардон, и это высококлассные спецы, которых иностранцы расхватывали прямо у заводских ворот. А остальные живут трудятся, пытаются сохранить оставшееся, и возродить утраченное, не навязывают остальной Украине, как им надо жить, и на какой мове розмовлять! ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Як тобі ідея з Олімпійськими іграми зі столицею у Львові? Потрібно нам це? [/b] Это прежде всего нужно тем, кто на этом имеет откаты. А страна уже не выдержит она просто лопнет. Живой пример - Евро 2012.бюджет государства пустой. P.S Не знаю как там у вас. Но в Киеве паника ( далеко не беспочвенная ). Люди массово забирают деньги с банков. А это предвесник ДЕФОЛТА.... P.S СВОДКИ ПО КИЕВУ. "...За месяц из банков ФИЗИЧИСКИМИ лицами забрно примерно 9,4 миллиарда гривен. А юридические лица уже начали выводить деньги со счетов. За месяц объем депозитов юридических лиц сократился на 6,2%..." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Платівку поміняй, придурок. "Комільфо" - не вживається у розумінні комфортно чи до вподоби. Воно означає "як потрібно в товаристві". А ти його тулиш куди попало. А по существу поста? :lol: Баба яга против? Скажи своему собачонку Заумному, шоб не гавкав в теме - оно у меня в игноре. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Ну крнкретика, так конкретика. Величезна махіна під назвою СРСР оставила Украине в Крыму прекрасную промышленно-производственную, сельскохозяйственную, курортно-рекреационную базы. И чем же мы можем похвалится за 20 лет незалежности? Тепер ти... З чого ми почали? зараз знайду твій пост... Вот не пойму логики. Если западая Украина никогда не была промышленным регионом, то что они потеряли...? Какие рабочие места?(за исключением нескольких предприятий) О чем слезы? С конца 80-х, как только появились ПУПЫ(Пункты упрощенного пропуска через границу) практически все население приграничных р-онов рвануло в Польшу , Венгрию, Чехию... Туда тащили инструменты, оптику, очки..., оттуда шмотье куртки, кросовки, джинсы,(с фирменным ширпотребом у нас всегда были рпоблемы). Или все думали, что пока они будут набивать карманы на контрабанде шмотья, государство построит им заводы, и по Тисе пустит пароходы..? Ти почав з 80-х - я тебе запиталася: що з цього періоду до тепер побудував особисто ти, громада, де ти живеш (місто. село)? адже ти звинувачуєш людей в тому, що саме з цього періоду вони почали набивати кешені долярами і не створювали робочі місця у себе в регіоні, в даному випадку в Мукачево, Закарпатської області. Потім ти називаєш здобутки радянської влади у своєму регіоні. А хіба в тому містечку, яке ти згадав т не було радянської влади, що вона побудувала, окрім казарм і полігонів? І ще, зауваж, не вони "скавчать", як ти висловився, про те, що нема роботи, а дають собі раду як можуть. А саме ти гавкаєш: чому вони не працюють в Україні, не пояснюючи, а хто насправді повинен створити для цих людей робочі місця. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Ну крнкретика, так конкретика. Величезна махіна під назвою СРСР оставила Украине в Крыму прекрасную промышленно-производственную, сельскохозяйственную, курортно-рекреационную базы. И чем же мы можем похвалится за 20 лет незалежности? Завод "Фотон"(радиоелектроники)-прекратил существование Завод "Залив"(крупнейший судостроительный)- банкрот, распродан по частям, одним из "оранжевых" идеологов. "Керчьрыбпром"(более 100 промысловых судов)-прекратил существование, суда распроданы. "Югрыбпромпоиск"(более 40 научно-промысловых судов)-прекратил существование, суда распроданы. "ППО Атлантика"-банкрот, суда распроданы. "ЖД переправа ПОРТ КРЫМ"- прекратила существование, паромы проданы. Рыбные порты и рыбоконсервные предприятия- банкроты, распроданы. Табачная фабрика, и производство табака-ЖОПА. Эфиромасличные хозяйства- такая же ЖОПА. Колличество орашаемых земель сократилось в трое, оросительные системы разграблены, некогда процветающие хозяйства миллионеры еле дышут, часть из них рпивХватизировано, распилено, распродано по частям............................................. Это далеко не полный перечень досягнень Украины за годы незалежності и результата керування її можновладців в Крыму. Это только то, что утрачено безвозвратно! И прошу заметить, что это не какие то заводики разворованные местной алкашнёй. Это огромные предприятия, с многотысячными крллективами, похерянные и распроданные только с согласия Киева! Перечислять обанкроченные и потом приватизированные, или распроданные санатории не буду, много текста! А что же сделано украинскими можновладцями..? Очень много: продан практически весь ЮБК(причем самим себе), и настроено "хатынок". ВСЁ!!! И прав Кикаха, так ведут себя только ОКУПАНТЫ на чужой земле!И тем не мение 2млн Крымчан не ломанулось за кардон в едином патриотичкском порыве, крутить хвосты португальским коровам, и мыть итальянские попки. Да часть специалистов уехало за кардон, и это высококлассные спецы, которых иностранцы расхватывали прямо у заводских ворот. А остальные живут трудятся, пытаются сохранить оставшееся, и возродить утраченное, не навязывают остальной Украине, как им надо жить, и на какой мове розмовлять! ! Не быть тебе, дядь Мить арийцем-галичанином. Не дорос ты сознанием до понимания важности таких процессов, как подтирание задниц имущим доляры иностранцам. Не понимаешь ты, насколько важен этот процесс для процветания неньки Украины. Кому нужны эти, перечисленные тобою, заводы и фабрики, когда в забугорье так много засранных анусов. Прискорбно, но так, простым украинцем без арийского величия и будешь ты доживать свой век. :( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Это далеко не полный перечень досягнень Украины за годы незалежності и результата керування її можновладців в Крыму. Это только то, что утрачено безвозвратно! И прошу заметить, что это не какие то заводики разворованные местной алкашнёй. Это огромные предприятия, с многотысячными крллективами, похерянные и распроданные только с согласия Киева! Гаразд, в Києві сидять ставленики галичан? Наші голоси бодай раз були вирішальними при обранні влади? А за кого голосує Крим? А буде голосувати? То якого хрєна ти все це змішав в одну купу? Щоб твою особисту відповідальність за цей срач приховати? Любий, я ж не щойно народжена - ти тільки глянь скільки в мене повідомлень! Тому, давай не будемо, а якщо будемо - то ДАВАЙ! ______________ Все!!! У-ууууу, як ви мені набридли, московські підсирайли, лазутчики і паразити!!!! ________________________________________________________________________________ ___________ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 А по существу поста? :lol: Баба яга против? Скажи своему собачонку Заумному, шоб не гавкав в теме - оно у меня в игноре. Можеш його випускати - він отримав "на вид" і обіцяв більше так не робити. Але й ти не наривайся. По темі - потім напишу, вже не маю часу - тут поки з вами українофобами розберешся, то вже треба йти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Не быть тебе, дядь Мить арийцем-галичанином. Не дорос ты сознанием до понимания важности таких процессов, как подтирание задниц имущим доляры иностранцам. Не понимаешь ты, насколько важен этот процесс для процветания неньки Украины. Кому нужны эти, перечисленные тобою, заводы и фабрики, когда в забугорье так много засранных анусов. Прискорбно, но так, простым украинцем без арийского величия и будешь ты доживать свой век. :( Да САИ, прискорбно..., но факт! -_- Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Да САИ, прискорбно..., но факт! -_- Підгакнув - полегшало? Йди на мої пости відповідай ПЛЕБЕЙ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Гаразд, в Києві сидять ставленики галичан? Наші голоси бодай раз були вирішальними при обранні влади? А я разве сказал тебе, что во всем виноваты галичане? Я лишь констатировал факты крымских "досягнень" Украины за роки незалежності. А за кого голосує Крим? А буде голосувати? Не берусь говорить за весь Крым. Каждый по своим убеждениям... То якого хрєна ти все це змішав в одну купу? Щоб твою особисту відповідальність за цей срач приховати? Любий, я ж не щойно народжена - ти тільки глянь скільки в мене повідомлень! Тому, давай не будемо, а якщо будемо - то ДАВАЙ! ДАВАЙ! Давай для начала прекратим подобное общение:Все!!! У-ууууу, як ви мені набридли, московські підсирайли, лазутчики і паразити!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Підгакнув - полегшало? Йди на мої пости відповідай ПЛЕБЕЙ Баба дура, не потому, что дура...! ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 А по существу поста? :lol: Баба яга против? Скажи своему собачонку Заумному, шоб не гавкав в теме - оно у меня в игноре. Где там, что у тебя, мне до задницы. Я себе своя собака, на чью воровитую маскальскую жопу хочу, на ту и гавкаю. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кикаха Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 На сколько я информированв, с Крыма ( юбк ) всегда шла миграция населения как при СОВКЕ так и сейчас. Сколько крымчаен живет в Киеве? ( у них уже внуки ). Что делать на юбк зимой? Я когда приезжаю вижу местные, чем занимаются - глаза заливают, водку жрут. Правда строят еще но таких мало. Скучно жить на ЮБК разве, что в сезон. Потому и бегут и бежали и будут бежать... Тут ты верно заметила. Но причину этому явлению ты просто не знаешь, а она проста.И здесь все дело в том, что раньше(при Союзе) все здравницы работали круглогодично, т.е. обслуживающий персонал был так же занят круглогодично. Сельское хозяйство процветало, т.е. селяне тоже были пристроены и работали. Рыбная промышленность(и судостроение) так же работали круглогодично. Сейчас всего этого нет, т.к. здравницы разворованны украинскими чиновниками и подчас не работают даже летом. То же самое с сельским хозяйством, рыбой, судостроением... То есть, причина всего этого бардака в разрушении традиционной экономики Крыма пришлыми панами. А при Союзе миграция была лишь из-за поступления в ВУЗы. Народ уезжал поступать, а после распределения там и оставался. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Ти почав з 80-х - я тебе запиталася: що з цього періоду до тепер побудував особисто ти, громада, де ти живеш (місто. село)? адже ти звинувачуєш людей в тому, що саме з цього періоду вони почали набивати кешені долярами і не створювали робочі місця у себе в регіоні, в даному випадку в Мукачево, Закарпатської області Крымчане, создали новые строительные компании, транспортные предприятия, частные фермерские хозяйства, потихоньку возрождается степной крым. В Керчи, вместо уничтоженного рыбного порта крымская частная компания "ТЭС"(которую Киев постоянно прессует) строит современную базу по перевалке нефти и газа. Построено не мало частных отелей и пансионатов. Да пусть пока сервис не супер, но это дело наживное. Расширяется и реконструируется Ялтинская трасса. На ЮБК инвесторы строят современнейший курортный комплекс стоимостью в четверть млрд.$. ..Строительство автомототрека Crimea Grand Prix Circuit, в Сакском р-не....................................................продолжить?! Надеюсь не надо обьяснять, что это рабочие места, приток инвесторов, увеличение потока туристов и т.д.... Потім ти називаєш здобутки радянської влади у своєму регіоні. А хіба в тому містечку, яке ти згадав т не було радянської влади, що вона побудувала, окрім казарм і полігонів? А может здобутків радянської влади там не було тому, шо там ніколи і радянської влади не було? Во всяком случае все надписи в поселке были на венгерском. А в магазине, обращаясь к продавцу на русском, получал ответ: Nem tudom( не знаю)хотя все прекрасно говорили по русски, и являлись гражданами СССР. І ще, зауваж, не вони "скавчать", як ти висловився, про те, що нема роботи, а дають собі раду як можуть. А саме ти гавкаєш: чому вони не працюють в Україні, не пояснюючи, а хто насправді повинен створити для цих людей робочі місця. Вот и давайте собі раду, як можете, мне как то сиренево, можете хоть все в Польшу перебраться. Только нехер гавкать на всю Украину.И по моему пора внести поправку в избирательное законодательство: кто в Украине налогов не платит, тот права голоса не имеет!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
kitsor Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Нэзалэжна?! Бээээ.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
kitsor Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Крымчане, создали новые строительные компании, транспортные предприятия, частные фермерские хозяйства, потихоньку возрождается степной крым. В Керчи, вместо уничтоженного рыбного порта крымская частная компания "ТЭС"(которую Киев постоянно прессует) строит современную базу по перевалке нефти и газа. Построено не мало частных отелей и пансионатов. Да пусть пока сервис не супер, но это дело наживное. Расширяется и реконструируется Ялтинская трасса. На ЮБК инвесторы строят современнейший курортный комплекс стоимостью в четверть млрд.$. ..Строительство автомототрека Crimea Grand Prix Circuit, в Сакском р-не....................................................продолжить?! Надеюсь не надо обьяснять, что это рабочие места, приток инвесторов, увеличение потока туристов и т.д.... А может здобутків радянської влади там не було тому, шо там ніколи і радянської влади Усрайиньцы Никуя не имеют !!!!!!! не було? Во всяком случае все надписи в поселке были на венгерском. А в магазине, обращаясь к продавцу на русском, получал ответ: Nem tudom( не знаю)хотя все прекрасно говорили по русски, и являлись гражданами СССР. Вот и давайте собі раду, як можете, мне как то сиренево, можете хоть все в Польшу перебраться. Только нехер гавкать на всю Украину.И по моему пора внести поправку в избирательное законодательство: кто в Украине налогов не платит, тот права голоса не имеет!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Український танк "Оплот" - найкращий в світі! Только не конкурентноспособный. Какая у нас может быть техника, какого качества, подумай, построй логическую цепочку-> через месяц, другой загудит подшибник, порвет сальник, что то заклинит. Это надо быть идиотом, чтоб купить украинский танк который даже самый лучший в мире :P Танки это вчерашний день ( рассчитан на три минуты боя). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Тут ты верно заметила. Но причину этому явлению ты просто не знаешь, а она проста. И здесь все дело в том, что раньше(при Союзе) все здравницы работали круглогодично, т.е. обслуживающий персонал был так же занят круглогодично. Сельское хозяйство процветало, т.е. селяне тоже были пристроены и работали. Рыбная промышленность(и судостроение) так же работали круглогодично. Сейчас всего этого нет, т.к. здравницы разворованны украинскими чиновниками и подчас не работают даже летом. То же самое с сельским хозяйством, рыбой, судостроением... То есть, причина всего этого бардака в разрушении традиционной экономики Крыма пришлыми панами. А при Союзе миграция была лишь из-за поступления в ВУЗы. Народ уезжал поступать, а после распределения там и оставался. Я говорю конкретно о ЮБК и про молодежь того времени. Разговаривала с крымчанками которые уже лет 25 - 30 живут в Киеве -> все тогда мечтали и стремились уехать на материк. Причина - ДИКАЯ СКУКА ( осень, зима, весна). Все только жили одним летом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Только нехер гавкать на всю Украину.И по моему пора внести поправку в избирательное законодательство: кто в Украине налогов не платит, тот права голоса не имеет!!! Скавчати, гавкати - слухай, ти що в псярні живеш, чи життя в тебе таке собаче, і ти інших слів, людських не знаєш? Що дав Україні твій голос - почитай свій пост - це ти і такі як ти вибирали владу. Ви її і продовжуєте вибирати, хоча вона вам нічого не дала, а навпаки - обібрала. То ти кажеш, ви нормальні і саме такі повинні йти на вибори? Тіп стабільність і всяке таке? Ну-ну... До чого призвело голосування Мітіча на виборах протягом 20-ти років Завод "Фотон"(радиоелектроники)-прекратил существование Завод "Залив"(крупнейший судостроительный)- банкрот, распродан по частям, одним из "оранжевых" идеологов. "Керчьрыбпром"(более 100 промысловых судов)-прекратил существование, суда распроданы. "Югрыбпромпоиск"(более 40 научно-промысловых судов)-прекратил существование, суда распроданы. "ППО Атлантика"-банкрот, суда распроданы. "ЖД переправа ПОРТ КРЫМ"- прекратила существование, паромы проданы. Рыбные порты и рыбоконсервные предприятия- банкроты, распроданы. Табачная фабрика, и производство табака-ЖОПА. Эфиромасличные хозяйства- такая же ЖОПА. Колличество орашаемых земель сократилось в трое, оросительные системы разграблены, некогда процветающие хозяйства миллионеры еле дышут, часть из них рпивХватизировано, распилено, распродано по частям........ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Крымчане, создали новые строительные компании, транспортные предприятия, частные фермерские хозяйства, потихоньку возрождается степной крым. В Керчи, вместо уничтоженного рыбного порта крымская частная компания "ТЭС"(которую Киев постоянно прессует) строит современную базу по перевалке нефти и газа. Построено не мало частных отелей и пансионатов. Да пусть пока сервис не супер, но это дело наживное. Расширяется и реконструируется Ялтинская трасса. На ЮБК инвесторы строят современнейший курортный комплекс стоимостью в четверть млрд.$. ..Строительство автомототрека Crimea Grand Prix Circuit, в Сакском р-не....................................................продолжить?! Надеюсь не надо обьяснять, что это рабочие места, приток инвесторов, увеличение потока туристов и т.д.... Так сталося, що я була того року в Криму. В Мірном - колишнє воєнне закрите містечко. Ну що я тобі скажу...жахіття, живуть тільки туризмом, можливо тому там така дорожнеча, причому невиправдана дорожнеча. Смачні молочні товари. Персики, помідори, навіть виноград - все привозне, нічого кримського. Правда один сорт винограду я таки знайшла - схоже на те, що справді Кримський. Ремонт в квартирі, де ми жили зробив галичанин, наш знайомий - вклав гроші, так сказати, зароблені круттінням хвостів португальським коровам. Інфракструктура ще радянська - тобто, жахлива. Море суперове, пляж - брудний. Весною збирають гроші в тих, хто здає квартири, щоб привести в порядок пляж, до осені так ніхто нічого і не робить. Дорогою - села занепадають, ніде ніякої будови чи ремонтів - все так як було 10-ть років тому. Трасою бідненькі кафе, супер -бупер заправки. А тепер поїдь подивися на трасу вздовж твого Мукачево - там зараз дорога в хорошому стані, майже, як в Європі і безліч готелів, кафешок, кемпінгів - все зроблено як в Європі - з розмахом, шиком, багато і нарядно. Як бачиш - гроші зароблені на підтиранні задниць чи крутінні хвостів - на якость сервісу не впливає. Всякі, всякі гроші, які потрапили в Україну працюють на Україну - чим більше інвестують, тим краще державі - це ази економіки. Ти ось назвав здобутки - а звідки гроші на все це - ти знаєш? Ото ж бо... ___________ Важко розмовляти з людиною, зацикленою на ненависті. Подивися на себе, кікаху, сталіна - ви ненавидите НЕЗАЛЕЖНУ Україну і причепом західняків. Просто подумай: а ми то яке маємо відношення до того, що розвалився Союз, бандерівець зі схрону його розвалив? Я схиляюся до думки - що це у вас щось на генетичному рівні, яке вже ніякою логікою не змінити. просто потрібно пережити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Завод "Залив"(крупнейший судостроительный)- банкрот, распродан по частям, одним из "оранжевых" идеологов.БРЕХНЯ!!!! На судостроении меня не поймаешь.Он НИКОГДА не был крупнейшим. Владелец Жеваго. Завод работает. Правда бывают идиотизмы. Это когда на стапель загоняют два заказа. При чем тот, что нужно выпустить раньше загоняют вглубь стапеля. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Правда строят еще но таких мало. Українці там будують - сама чула українську західняцьку мову на будові готелю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.