Перейти до змісту
Український політичний форум

Соловей-розбійник проти окупанта Ілллі Муромця.

Slavkora

Рекомендовані повідомлення

Соловей-Розбійник — національний герой України.

Це видатна особистість не лише в українській, але й у всій світовій історії.

Жив за сучасними розрахунками — під Києвом у Броварському лісі. Родовий Гетьман роду Солов’їв. Йому належало ряд сіл, які він по-можливості укріпляв. Очолював 30 років національно-визвольний партизанський рух у своєму регіоні. Боровся з грецькою християнською церквою, варязькими і хазарськими дружинами київських князів. Здійснював набіги на гарнізони окупантів, переривав продовольче постачання окупованого і наполовину вирізаного Києва, що згодом фальсифікатори історії перетворили за набіги половців на руські міста, не давав чужій релігії колонізувати рідний народ. Не давав Києво-Печерській Лаврі скуповувати землі.

Відомий своїм свистом. Це був останній Великий Волхв Україна-Русі. Мав ритуальний інструмент, який перебував в 9 дубах в Священному Гаю, який видавав свист на надвисоких частотах. Коли було потрібно — закривав вуха і свистів. Сотні ворогів або вмирали на місці, або падали без свідомості в залежності від режиму свисту. Крім того, він знав мову птахів. Своїм свистом він з ними розмовляв. Птахи повідомляли йому про пересування ворогів. Він знав, що діється на десятки кілометрів навколо, тому був невловимий. Неспромігшись здолати Солов'я силами місцевого Київського гарнізону, взяли в підкріплення військо воєводи з Мурома Іллі, чи то єврея, чи то фінського вихреста. Ілля Муромець очолив каральну операцію спільних дружин муромських, варязьких і хозарских. Благословив цю справу Митрополит Київський. Майже всі 30 років боротьби, обкладений з усіх боків, Соловей провів у своїй схованці в 9 Дубах, біля своєї Диво-зброї, де його ніхто не міг перемогти. Але знайшовся зрадник. Він підсипав рідним Солов'я спеціальної отрути, після чого люди важко захворіли. Соловей прийшов додому провідати сім’ю. Це в історії описується, як виманювання Солов'я зі свого логова. Муромцю донесли, що Соловей залишив Священний Гай. За законами того часу вночі не воювали. вважалось, що вночі діють чорні сили. Та карателі порушили вікові закони. Вони вночі обклали Броварський ліс. Птахи вночі сплять. Все було розраховано. Напали вночі на дім Солов’я. Соловей був полонений, але в сутичці завдав смертельний удар Муромцю. Солов'я порубали. Муромець помер в Лаврі. Банда Муромця спалила сім'ю Солов'я в його хаті. Було розграбовано і спалено ряд сіл. Ті люди, що вижили, поховали Великого Волхва за звичаєм, насипавши курган неподалік від родового капища Солов’їв. Цей курган зберігався до останнього часу, поки один гробокопач, місцевий бульдозерист не розрив могилу. На дні кургану був глечик. З нього посипалися зола та попіл. Так рознісся по рідній Землі прах великого сина Українського народу, який увійшов у світову історію під ім'ям Соловей-Розбійник.

Автор: В'ячеслав ДілоВій. З циклу «Альтернативна історія».

Переклад та редагування: Віталій Чайка

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Це видатна особистість не лише в українській, але й у всій світовій історії.

Жив за сучасними розрахунками — під Києвом у Броварському лісі. Родовий Гетьман роду Солов’їв. Йому належало ряд сіл, які він по-можливості укріпляв. Очолював 30 років національно-визвольний партизанський рух у своєму регіоні. Боровся з грецькою християнською церквою, варязькими і хазарськими дружинами київських князів. Здійснював набіги на гарнізони окупантів, переривав продовольче постачання окупованого і наполовину вирізаного Києва, що згодом фальсифікатори історії перетворили за набіги половців на руські міста, не давав чужій релігії колонізувати рідний народ. Не давав Києво-Печерській Лаврі скуповувати землі.

Відомий своїм свистом. Це був останній Великий Волхв Україна-Русі. Мав ритуальний інструмент, який перебував в 9 дубах в Священному Гаю, який видавав свист на надвисоких частотах. Коли було потрібно — закривав вуха і свистів. Сотні ворогів або вмирали на місці, або падали без свідомості в залежності від режиму свисту. Крім того, він знав мову птахів. Своїм свистом він з ними розмовляв. Птахи повідомляли йому про пересування ворогів. Він знав, що діється на десятки кілометрів навколо, тому був невловимий. Неспромігшись здолати Солов'я силами місцевого Київського гарнізону, взяли в підкріплення військо воєводи з Мурома Іллі, чи то єврея, чи то фінського вихреста. Ілля Муромець очолив каральну операцію спільних дружин муромських, варязьких і хозарских. Благословив цю справу Митрополит Київський. Майже всі 30 років боротьби, обкладений з усіх боків, Соловей провів у своїй схованці в 9 Дубах, біля своєї Диво-зброї, де його ніхто не міг перемогти. Але знайшовся зрадник. Він підсипав рідним Солов'я спеціальної отрути, після чого люди важко захворіли. Соловей прийшов додому провідати сім’ю. Це в історії описується, як виманювання Солов'я зі свого логова. Муромцю донесли, що Соловей залишив Священний Гай. За законами того часу вночі не воювали. вважалось, що вночі діють чорні сили. Та карателі порушили вікові закони. Вони вночі обклали Броварський ліс. Птахи вночі сплять. Все було розраховано. Напали вночі на дім Солов’я. Соловей був полонений, але в сутичці завдав смертельний удар Муромцю. Солов'я порубали. Муромець помер в Лаврі. Банда Муромця спалила сім'ю Солов'я в його хаті. Було розграбовано і спалено ряд сіл. Ті люди, що вижили, поховали Великого Волхва за звичаєм, насипавши курган неподалік від родового капища Солов’їв. Цей курган зберігався до останнього часу, поки один гробокопач, місцевий бульдозерист не розрив могилу. На дні кургану був глечик. З нього посипалися зола та попіл. Так рознісся по рідній Землі прах великого сина Українського народу, який увійшов у світову історію під ім'ям Соловей-Розбійник.

Переклад та редагування: Віталій Чайка

Я понял! Ты не свидомит, на самом деле ты так издеваешся над ними и их верованиями. Ведь нельзя же на самом деле быть таким сумасшедшим и не лежать в дурке!?
Посилання на коментар

Я понял! Ты не свидомит, на самом деле ты так издеваешся над ними и их верованиями. Ведь нельзя же на самом деле быть таким сумасшедшим и не лежать в дурке!?

ты не способен понимать.Ты-безмозглая мигрантская тварь.До 17 лет в своей жлобятне жлоб безмозглый паскудил.а потом за городской жизнью понаехал.двунога худоба.На тебя смотрят. как на скот.а ты еще корячишься.жлоб.сын жлохи.наплодивший жлобов.Выкорячиваешь.шоб тебе мордой не ткнули-ты чего жлоба понаехало?Это твое место в дурке.урод.твои выплодков и соседей.Токо сначала тебе надо дать кайло -и на каменоломни.То шо ты.ублюдок накрался.так это все вернешь.Не ты-так вои выплодки.Ты-вонючий мигрант-должен ставать на колени даже перед киевской собакой!

А то сам сумашедший недочел,и таких же наплодил.А люди сушат голову.как вас больных на голову мигрантов отправить в концлагеря.щоб не воняли.Бо тебе психично больному дегенерату стукнуло понаехать обсырать украинский город.А здохнешь.старый козел.-так труп твой вонять будет.А он тут надо?В дурку тебя сумащедшего жлоба надо отправить.Токо не за счет державы.Ты урод.помесь вонючего жлоба и мамаши-вафлистки немытой,Давай бабки за оренду моей земли.Убирайся в свою вонючую деревню и там гавкай среди таких обосраных сумашедших уродов.как сам.Но пенсию квартиру-верни.больной на голову шизофреник.А выплодков своих-в рабство.шоб отработали остальное.Твое место-валяться в ногах и спрашивать.где твое место.мусор с помойки.Дал бы тебе дегенерату из дурки.старому вонючему. голой об стенку.а то гавкать из подвотни токо можешь.уродец.А внуков ты своих думаешь.животная тварь кастрировать?Или они тоже будут вонючих тварей.как ты плодить? :lol: :lol: :lol:

Как одену портупею-всве тупею и тупею! :lol: :lol: :lol: :lol: А куда тупеть дальше жлобомордому от рождения тупому сумашедшему жлобу?

Посилання на коментар

А из 3 богатырей-илья муромец-еврей! :o

да жид из хазарских помоек Лонгин обрезаный на голову.

(ОСТОРОЖНО ЖИДЫ!!!жиды в истории Росии!!!) :lol: :lol: :lol:

Любо!-хазарское кричат.

Посилання на коментар

Любо!-кричат.

Намёк понятен... А шо робыты, якшо я не люблю ни хазар с половцами, ни херманцев-крестоносцев, ни жидов, ни католических пидоров, ни нынешнюю либеральную дрянь? А Муромец испокон веков наш человек, украинец до мозга костей :P Уж как ебанёт шаблей, так все вражины земли Украинской в пух и прах рассыпаются... Я шо, вражин Украины жалеть должон?

Посилання на коментар

я не люблю ни хазар с половцами, ни херманцев-крестоносцев, ни жидов, ни католических пидоров, ни нынешнюю либеральную дрянь?

окромя ФСБшного хазара пидара педика Путина и жидовского-либерального пидоров ФСБ. :lol: :lol: :lol: :lol:
Посилання на коментар

окромя ФСБшного хазара пидара педика Путина и жидовского-либерального пидоров ФСБ. :lol: :lol: :lol: :lol:

Доказательства ???????????
Посилання на коментар

Я их тоже ненавижу, как жидовских марионеток, но при чём тут расский народ? :huh: Он такой же бесправный, как и Вы... у нас с ними общее горе, так давайте сохраним хоть общие корни, чтобы иметь возможность бороться с общим горем. :mellow:

Посилання на коментар

так давайте сохраним хоть общие корни, чтобы иметь возможность бороться с общим горем. :mellow:

Бо САИ сам боїться... :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар

В'ячеслав ДілоВій - редкий мудак!!!

Позорит тока Украину. Ты хоть интересовался откуда он берет первоисточники. Просто человек пишет от фонаря,

без проверок, без научных доказательств и т.д.

А ваще думаю это бизнес , книги этог придурка пользуются популярностью среди БЫДЛА.

Так, что он неплохо зарабатывает на лохах и лузерах. ;)

Посилання на коментар

Бо САИ сам боїться... :lol: :lol: :lol:

Тю... Тебе от этого высера полегчало? Нет в тебе, Ориша, конструктива. Так, одна болтовня... ;)
Посилання на коментар

Позорит тока Украину. Ты хоть интересовался откуда он берет первоисточники. Просто человек пишет от фонаря,

А ваще думаю это бизнес , книги этог придурка пользуются популярностью среди БЫДЛА.

Ой, шо то мне кажется такое понятие, как БЫДЛО, имеет у наших дам как бы не противоположное и антогонистическое понятие. Это плохо, так как не способствует единению украинцев. Ну хто захочет себя считать ровнёй какому то быдлу. Тупик...

Посилання на коментар

Ой, шо то мне кажется такое понятие, как БЫДЛО, имеет у наших дам как бы не противоположное и антогонистическое понятие. Это плохо, так как не способствует единению украинцев. Ну хто захочет себя считать ровнёй какому то быдлу. Тупик...

Альтернатива ????
Посилання на коментар

........ військо воєводи з Мурома Іллі, чи то єврея, чи то фінського вихреста. ..............

И спросил Алёша Попович : Кто ты, великий богатырь?

- Я Илья Муромец, из славного Мурома! А ты кто?

- А я Алёша! А из какого места - не скажу!!! :(

Посилання на коментар

Он пишет книги и они пользуются спросом!!?? А откуда вы- знаете. ;)
Посилання на коментар

Он пишет книги и они пользуются спросом!!?? А откуда вы- знаете. ;)

На той неделе была на книжном рынке.
Посилання на коментар

На той неделе была на книжном рынке.

Йокерний бабай... Це хлопчатко - пише. :blink: Цвітучі таланти в квітковій країні!
Посилання на коментар

Йокерний бабай... Це хлопчатко - пише. :blink: Цвітучі таланти в квітковій країні!

Огромная просьба - выражайся ясней. А ты как после инсульта... B)

( не улавливаю ход твоей мысли )

Посилання на коментар

Огромная просьба - выражайся ясней. А ты как после инсульта... B)

( не улавливаю ход твоей мысли )

Ева, а попробуйте включить --фантазию. Логика на образах- ТУПИТ. :( Это - не переводимо) :(
Посилання на коментар

Ева, а попробуйте включить --фантазию. Логика на образах- ТУПИТ. :( Это - не переводимо) :(

Но все же...
Посилання на коментар

Но все же...

Это до Влада , дивчинко. Он логически последователен и безобразно прямолинеен. Ты же меня пытаешся опустить, а мне это- трудно.
Посилання на коментар

Это до Влада , дивчинко. Он логически последователен и безобразно прямолинеен. Ты же меня пытаешся опустить, а мне это- трудно.

:D :rolleyes: ;)

Посилання на коментар

Быдло-это жлобы низшего мужицкого рабоче-крестьянского происхождения,Которые не подчиняются интелигенции и козакам.Как ты.
Посилання на коментар

ева-редкая мудачка от помеси низших и так от недоумкуватости мужички.

По моему как раз наоборот, мудак так раз это ты. С задатками холопа и мужицким интеллектом. Ты просто тупой как

Рабинович!!! А может это одно и тоже ???

Ну прямо точная картина.

B)

Посилання на коментар

Быдло-это жлобы низшего мужицкого рабоче-крестьянского происхождения,Которые не подчиняются интелигенции и козакам.Как ты.

То есть быдло, это те, кто пашет, сеет, убирает, перерабатывает выращенное в пищу, которую ты, двуликий анус, перерабатываешь на дерьмо? :blink:

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...