Перейти до змісту
Український політичний форум

Інтерв"ю з постійними учасниками Форуму Соціальних Баталій (ФСБ)

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

та ж я не Притула...

... фотку смотрел... мельком... - ее нельзя смотреть мимолетом... там слишком много простора для помечтать...

Чию фотку? :o

Лолки? ФОТКУ ЛОЛКИ?!!!!

Дивись...це я з виду така добра...

'Оріана' date='31.8.2012, 21:16' post='117696'

Опубліковано

Чию фотку? :o

Лолки? ФОТКУ ЛОЛКИ?!!!!

Дивись...це я з виду така добра...

Так это Лолка в черном платье?.... ничё так девочка...
Опубліковано

Так это Лолка в черном платье?.... ничё так девочка...

Лолка... любить ТІЛЬКИ грубі тупі компліменти і жарти.......... (((

Опубліковано

Тут війна. Де війна ,чого війна і чи ще треба трошки лою. Хіба це не цікаво? А чого б ще ми тут . А ви про що ОРІАНО? :) Що ви симпатична , це я оцінив. Але тут на форумі , всі жінки-прегарні , кожна й по своему. Правда жінки сестра- ще краща. Але хай це буде мрія. Бо як в цьому світі без неї(МРІЇ) - жити?. :)

Опубліковано

Киньте свою фотку в аватарці трохи більшою, бо важко по маленькій щось оцінити. Мені ще жодна не понравилась. А от Миколаевна стидаеться. Даремно! Ви все рівно за мужиків- краща. Ну можливо , нам було б приемніше. Киньте 18 літню фотку. ;) Хай Ориана трісне від заздрощів. Але не силую. А придурків ,які щось бовкнуть, пошліть подальше ,бо вони - проста скотина.

Опубліковано

А придурків ,які щось бовкнуть, пошліть подальше ,бо вони - проста скотина.

Мені ще жодна не понравилась.

Ось думаю, любий Дохтуре, куди б вас послати - перший порив був нах, але це дуже близько, хотілось би подалі, щоб скотиною і не пахло.

З.І. І чому ви думаєте, що Миколаївна соромиться? - якраз ні, чим і викликає повагу. А ви, блін, чомусь не дуже. Мо тому, що залізли в приватну розмову, нічого не розуміючи? Чоловіку, як на мне - це не личить.

Пардон за грубість - але така я є...

З.З.І. Під "Миколаївною" я рижу мала на увазі - якщо ви когось іншого, то на мої слова не зважайте.

Опубліковано

Знаете, не прилично обсужать человека в его отсутствие .

Это я о Лолите

Опубліковано

Киньте свою фотку в аватарці трохи більшою, бо важко по маленькій щось оцінити. Мені ще жодна не понравилась. А от Миколаевна стидаеться. Даремно! Ви все рівно за мужиків- краща. Ну можливо , нам було б приемніше. Киньте 18 літню фотку. ;) Хай Ориана трісне від заздрощів. Але не силую. А придурків ,які щось бовкнуть, пошліть подальше ,бо вони - проста скотина.

Моя фотография есть в профиле.

На аватарки я не ставлю

Опубліковано

Ось думаю, любий Дохтуре, куди б вас послати - перший порив був нах, але це дуже близько, хотілось би подалі, щоб скотиною і не пахло.

З.І. І чому ви думаєте, що Миколаївна соромиться? - якраз ні, чим і викликає повагу. А ви, блін, чомусь не дуже. Мо тому, що залізли в приватну розмову, нічого не розуміючи? Чоловіку, як на мне - це не личить.

Пардон за грубість - але така я є...

З.З.І. Під "Миколаївною" я рижу мала на увазі - якщо ви когось іншого, то на мої слова не зважайте.

Прошу пробачення. Але ж я чоловік , дайте мені скидку. Тим більше , що любий -це хоч тришки надихае...Приватні розмови ведуть в...скажімо - Однокласники . А тут ви, не приватна особа. Будьте ласкаві відповідати за свої слова. Це насправді - не по королівські. Фото аватарки таки не найкраще відповідають дійсності. І це була правда. А посилати можете куди завгодно і як вам сподобаеться . Я маю майже 25 літній досвід в жіночому співтоваристві . Да - це Миколаївна. Ну і що ? Як по мені -вона не погана людина. Але рідко коли відписує. Я постараюсь вас більше не тривожити. Все заради вашого королівського спокою.
Опубліковано

Это я о Лолите

Э не-е-е. Не здесь Здесь семеро одного не ждут - никто не запрещает ей прийти сюда и покаяться... если она, конечно, еще женщина...
Опубліковано

Э не-е-е. Не здесь Здесь семеро одного не ждут - никто не запрещает ей прийти сюда и покаяться... если она, конечно, еще женщина...

Хочешь, я тебя из бана выпущу? ;)

Опубліковано

Это я о Лолите

Дивно, що ти ті правила пристойності забула, коли обмовляла мене на ФСБ.

А тут Лоліта - не людина, а символ - жінка з комплексом вахтера - її і обговорюємо.

Опубліковано

Хочешь, я тебя из бана выпущу? ;)

Ба, Корін, це королівська пропозиція - після бабла - на другому місці.

Після ТАКОГО, що я можу тобі запропонувати? Та й нема у мене нічого, окрім честі, яка мало котується у наш час.

Ех...доведеться міняти статус і йти у служанки - не так вже й погано, особливо в порівнянні з попрошайкою...але не рівня КОРОЛЮ.

гуд-бай, май ла...........

Опубліковано

Прошу пробачення. Але ж я чоловік , дайте мені скидку. Тим більше , що любий -це хоч тришки надихае...Приватні розмови ведуть в...скажімо - Однокласники . А тут ви, не приватна особа. Будьте ласкаві відповідати за свої слова. Це насправді - не по королівські. Фото аватарки таки не найкраще відповідають дійсності. І це була правда. А посилати можете куди завгодно і як вам сподобаеться . Я маю майже 25 літній досвід в жіночому співтоваристві . Да - це Миколаївна. Ну і що ? Як по мені -вона не погана людина. Але рідко коли відписує. Я постараюсь вас більше не тривожити. Все заради вашого королівського спокою.

дохтур, розслабтеся - ви не на сповіді

Опубліковано

Ба, Корін, це королівська пропозиція - після бабла - на другому місці.

Після ТАКОГО, що я можу тобі запропонувати? Та й нема у мене нічого, окрім честі, яка мало котується у наш час.

Ех...доведеться міняти статус і йти у служанки - не так вже й погано, особливо в порівнянні з попрошайкою...але не рівня КОРОЛЮ.

гуд-бай, май ла...........

чё это ты прибедняешься? али бэйлис закончился... и подозрительно не по-нашему разговаривать стала.. чье-то дурное влияние ощущается...
Опубліковано

Хочу, конечно.

Хорошо. Выпущу
Опубліковано

а разве ты - Лола?

Нет. Но я модератор. Тебя в списке банов нет. Сейчас глянула

Опубліковано

дохтур, розслабтеся - ви не на сповіді

Наразі , це вже неможливо , ваша величносте. Я лиш маленький дохтур , а ВИ-ВЕЛИЧНІСТЬ! Дякую.
Опубліковано

Нет. Но я модератор. Тебя в списке банов нет. Сейчас глянула

не пэрэймайся, я так и подозревал.... кажется даже знал... в смысле про бан.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...