Орiана Опубліковано 31 серпня, 2012 Опубліковано 31 серпня, 2012 Виявляється, майже всі постійні відвідувачі ФСБ перекочували на цей форум і ведуть себе мяко кажучи непристойно. Очолює це нашестя модератор цього форуму - РИЖА. Рижа, у звязку з цим до тебе перше запитання: Ти скаржишся на срач, який тут розвели твої підопічні і звинувачуєш у цьому мене. Скажи, що тебе тримає на цьому форумі і чи не піти б тобі нах, де мене нема - ну хоча б на свій форум, і забрати з собою всю свою братію?
assonik Опубліковано 31 серпня, 2012 Опубліковано 31 серпня, 2012 Виявляється, майже всі постійні відвідувачі ФСБ перекочували на цей форум і ведуть себе мяко кажучи непристойно. Очолює це нашестя модератор цього форуму - РИЖА. Рижа, у звязку з цим до тебе перше запитання: Ти скаржишся на срач, який тут розвели твої підопічні і звинувачуєш у цьому мене. Скажи, що тебе тримає на цьому форумі і чи не піти б тобі нах, де мене нема - ну хоча б на свій форум, і забрати з собою всю свою братію? так я тут але срач не питримую
Орiана Опубліковано 31 серпня, 2012 Автор Опубліковано 31 серпня, 2012 так я тут але срач не питримую Ти його робиш... Запитання до тебе: як ти дізнався про цей форум?
assonik Опубліковано 31 серпня, 2012 Опубліковано 31 серпня, 2012 Ти його робиш... Запитання до тебе: як ти дізнався про цей форум? Там на ФСБУ
Гість korin Опубліковано 31 серпня, 2012 Опубліковано 31 серпня, 2012 Там на ФСБУта шо ж ты так сразу во всем сознаешься?... дождись хотя бы пытки третьей степени... Справка. Первая ступень - раздевание догола и демонстрация инструментов пытки. Вторая стадия - пытка, длящаяся столько времени, сколько потребуется инквизитору для прочтения "Аве Мария". Третья степень - пытки без учтения времени. ... Пятая ступень - изувечивание жертвы, с ломанием костей и другими подобными действиями.
Орiана Опубліковано 31 серпня, 2012 Автор Опубліковано 31 серпня, 2012 Там на ФСБУ Тобто, на ФСБ обговорюють інші форуми? Як ти вважаєш - це нормально на одному форумі рекламувати інший? Професійно?
Орiана Опубліковано 31 серпня, 2012 Автор Опубліковано 31 серпня, 2012 та шо ж ты так сразу во всем сознаешься?... дождись хотя бы пытки третьей степени... Справка. Первая ступень - раздевание догола и демонстрация инструментов пытки. Вторая стадия - пытка, длящаяся столько времени, сколько потребуется инквизитору для прочтения "Аве Мария". Третья степень - пытки без учтения времени. ... Пятая ступень - изувечивание жертвы, с ломанием костей и другими подобными действиями. Корін, ти також писав на ФСБ. Пам"ятається, ти Лолку згадував, яка тебе незаслужено забанила навічно. Скажи: Якщо б ти знав, що Лолка - приємної зовнішності жінка - тобі було б не так образливо за цей бан?
Леопольд Опубліковано 31 серпня, 2012 Опубліковано 31 серпня, 2012 Виявляється, майже всі постійні відвідувачі ФСБ перекочували на цей форум і ведуть себе мяко кажучи непристойно.Виявляєтся таке створіння як ти знаєтаке слово як непристойно? В твоєму розумінні пристойність це називати тих, хто має іншу думку так, як тобі заманеться? Ти сплутала унітаз і унисон. І навіть не заводь мову про непрстойність. З точки зору розумної людини непристойності у постах тих, кого ти так зненавиділа верзеш якраз ти. Хоча такому чму як ти довЕсти щось неможливо. Очолює це нашестя модератор цього форуму - РИЖА.От хто би казав самозванко про нашестя так тілько не таке як ти. Бісишся шо перестала бути пупом цоьго форуму проклинаючи тих хто став тобі на заваді стверджувати твоє самозванство королева дурнІв? Скажи, що тебе тримає на цьому форумі і чи не піти б тобі нах, де мене нема - ну хоча б на свій форум, і забрати з собою всю свою братію?[/b][/i]І не надійся! Ти зрозуміла що не на тих натрапила. То мене виряджала з форуму, теперечки ось Рижій пропонуєш. Думаєш що залишишся тут сама і будеш як і раніше витравлювати з форуму всих хто думає не так як ти? НЕ надійся самозванко. І дурна ти як пробка. Не розумієш що прийшли ми сюди самі по собі не домовляючись але такій потворі як довести щось неможливо. Бісись і далі але не май надію що тут буде як і раніше - ти всих порозганяла і почувала себе у збоченому екстазі - ось яка я одна! Всіх прегавкала. Гавкай і далі собако неприв"язана. Сучка гавкає а караван йде. ;)
Гість korin Опубліковано 31 серпня, 2012 Опубліковано 31 серпня, 2012 Корін, ти також писав на ФСБ. Пам"ятається, ти Лолку згадував, яка тебе незаслужено забанила навічно. Скажи: Якщо б ти знав, що Лолка - приємної зовнішності жінка - тобі було б не так образливо за цей бан? Не верь глазам своим - бан какой-то и какая-то Лолка - вещи несовместимые. Нужно было бы мне - и никакого бана бы не было... - тогда причем здесь Лолка?... хотя... если бы она была "приятной внешности" - это было бы совсем другое дело...ЗЫ. Или ты думаешь на УП меня банят без моего позволения?...
Орiана Опубліковано 31 серпня, 2012 Автор Опубліковано 31 серпня, 2012 Не верь глазам своим - бан какой-то и какая-то Лолка - вещи несовместимые. Нужно было бы мне - и никакого бана бы не было... - тогда причем здесь Лолка?... хотя... если бы она была "приятной внешности" - это было бы совсем другое дело... ЗЫ. Или ты думаешь на УП меня банят без моего позволения?... Зай, ну кому ти про це розповідаєш - я ж знаю яким ти буваєш лапочкою, якщо хочеш. Хоча, чесно, не побачивши на власні очі, та ще й протягом такого тривалого часу - не повірила б на слово, якщо б мені про це сказав хтось інший. А Лолка, хоч і не першої свіжості, але дійсно, приємної зовнішності - така собі леді. Тільки дивно, нащо леді пішла працювати вахтером?
дохтур Опубліковано 31 серпня, 2012 Опубліковано 31 серпня, 2012 Мені про це розповіла пошукова система - НІГМА. То мабуть вона і є суча дочка.
Гість korin Опубліковано 31 серпня, 2012 Опубліковано 31 серпня, 2012 А Лолка, хоч і не першої свіжості, але дійсно, приємної зовнішності - така собі леді. Тільки дивно, нащо леді пішла працювати вахтером? Лолка.... ты таки хочешь про нее почитать... так сказать другое мнение - которое подтвердит... или опровергнет твое... мне очень жаль... - но подтвердит. Хорошенькая, говоришь... а это значит, что - блондинка..., независимо от цвета волос... Соблазнять ее - одно удовольствие. Спать с ней - лучче не нада. Она принимает тупо-прямолинейные ухаживания и отдается нормальным и простым самцам. Это очень даже неплохо. Хуже то, что возбудить ее можно только тупыми и грубыми комплиментами и шутками... что сразу и окончательно подразумевает скоротечность полового акта, обусловленного действием алкоголя. Дальше - бежать. А для интилегента или арестократа, блин, определить этот момент - когда кончается действие алкоголя и нужно смываться - момент крайне затруднителен... - вот в этом и вся , блин, промблема. А так все путем - кончить вполне можно.
Орiана Опубліковано 31 серпня, 2012 Автор Опубліковано 31 серпня, 2012 так там було про вас Ориана Зрозуміло. Учасники форуму не можуть придумати цікавіших тем для спілкування - ніж як обговорювати учасника іншого форуму. Якщо я правильно тебе зрозуміла - я була причиною появи тебе на цьому форумі? Ти хотів пересвідчитися чи вони говорять про мене правду чи все ж таки я тобі сподобалася такою, якою вони мене змальовували на ФСБ? (можеш вибрати варіанти або написати свій)
САИ Опубліковано 31 серпня, 2012 Опубліковано 31 серпня, 2012 Тобто, на ФСБ обговорюють інші форуми? Як ти вважаєш - це нормально на одному форумі рекламувати інший? Професійно? А ты чем, кобылка, сейчас занимаешься? :lol: :lol: :lol: Ну ты и ду...Профессионалка..
Орiана Опубліковано 31 серпня, 2012 Автор Опубліковано 31 серпня, 2012 Хуже то, что возбудить ее можно только тупыми и грубыми комплиментами и шутками... что сразу и окончательно подразумевает скоротечность полового акта, обусловленного действием алкоголя. Дальше - бежать. А для интилегента или арестократа, блин, определить этот момент - когда кончается действие алкоголя и нужно смываться - момент крайне затруднителен... - вот в этом и вся , блин, промблема. А так все путем - кончить вполне можно. УПС... де знайти Лолку, щоб запитатися чи все це правда, або...напиши подібне про мене в лічку і я перевірю на собі Кор, а ти себе відносиш до "интилегента или арестократа"?
Орiана Опубліковано 31 серпня, 2012 Автор Опубліковано 31 серпня, 2012 А ты чем, кобылка, сейчас занимаешься? :lol: :lol: :lol: Ну ты и ду...Профессионалка.. Вивчаю деб...феномен.
Орiана Опубліковано 31 серпня, 2012 Автор Опубліковано 31 серпня, 2012 Мені про це розповіла пошукова система - НІГМА. То мабуть вона і є суча дочка. Ви також були учасником Форуму Соціальних Баталій? Під яким ніком?
assonik Опубліковано 31 серпня, 2012 Опубліковано 31 серпня, 2012 Ви також були учасником Форуму Соціальних Баталій? Під яким ніком?Там про вас писали дурню. Ви сподобались як ви
За У проти М. Опубліковано 31 серпня, 2012 Опубліковано 31 серпня, 2012 Ви також були учасником Форуму Соціальних Баталій? Під яким ніком? Валент.
Орiана Опубліковано 31 серпня, 2012 Автор Опубліковано 31 серпня, 2012 Валент. А ти звідки знаэш, також там був? О-оооо, скільки вас.........
Орiана Опубліковано 31 серпня, 2012 Автор Опубліковано 31 серпня, 2012 Там про вас писали дурню. Ви сподобались як ви Отже так і записуємо: ти і Леопольд тут через мене. Хто наступний? Рижа, ти чого відмовчуєшся - нема що сказати? Ну то я твої старі постінги знайду, тоді ти була більш відверта.
дохтур Опубліковано 31 серпня, 2012 Опубліковано 31 серпня, 2012 Валент.УПФ Свобода. Политфорум.ру. Дохтур.Сами вы -амбивалент.
GiRaFo.chka Опубліковано 31 серпня, 2012 Опубліковано 31 серпня, 2012 УПФ Свобода. Политфорум.ру. Дохтур.Сами вы -амбивалент. я искала тебя. Не нашла... я, кстати, тоже отметила большую схожесть с постами Валента... ну раз не ты - то й говорить не о чем.
дохтур Опубліковано 31 серпня, 2012 Опубліковано 31 серпня, 2012 я искала тебя. Не нашла... я, кстати, тоже отметила большую схожесть с постами Валента... ну раз не ты - то й говорить не о чем. Юль, УПФ -накрылся . С ним и Валент. Здесь я случайно.Нигма выдала по запросу(поисковая система) .На ФСБУ, только что съездил(через бильярдные темы ) И зарегистрирован на этом форуме с марта. Что вы как дети. Только врубился -на ФСБУ тоже был валент? Или дедушка АУ так брякнул, с перепута мозгов.
Гість korin Опубліковано 1 вересня, 2012 Опубліковано 1 вересня, 2012 Кор, а ти себе відносиш до "интилегента или арестократа"?Стал бы я таку лажу про себя писать?....Как мужику мне эти умничания до лампочки, посему Лолка, если хорошенькая, пусть не переживает.
Орiана Опубліковано 1 вересня, 2012 Автор Опубліковано 1 вересня, 2012 Как мужику мне эти умничания до лампочки, посему Лолка, если хорошенькая, пусть не переживает. Тоді чому умнічаєш? Адже названі - просто не мають шансів - хіба "интилегент" чи "арестократ" знають тупі грубі компліменти і жарти? До речі...Личных сообщений 0
Гість korin Опубліковано 1 вересня, 2012 Опубліковано 1 вересня, 2012 Тоді чому умнічаєш? До речі...Личных сообщений 0 ... с утра не выпил - день пропал.. сама ж знаешь...до речи... а чё это за намек?
Орiана Опубліковано 1 вересня, 2012 Автор Опубліковано 1 вересня, 2012 ... с утра не выпил - день пропал.. сама ж знаешь... до речи... а чё это за намек? Йди випий, бо ти мої натяки перестав розуміти А читати треба ВСЕ!!!
Гість korin Опубліковано 1 вересня, 2012 Опубліковано 1 вересня, 2012 Йди випий, бо ти мої натяки перестав розуміти А читати треба ВСЕ!!! та ж я не Притула...... фотку смотрел... мельком... - ее нельзя смотреть мимолетом... там слишком много простора для помечтать...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.