GiRaFo.chka Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Юлька, як на мене тема не для Голодомору. Якщо цей недоросток цього не розуміє - то хоч ти май повагу до цієї трагедії.та у меня вот как назло вопрос по той статье возник, а вы меня дезориентировали. А хотелось спросить, а то потом забуду. И что теперь, уткнуться в хусточку... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 та у меня вот как назло вопрос по той статье возник, а вы меня дезориентировали. А хотелось спросить, а то потом забуду. И что теперь, уткнуться в хусточку... На форумі є тема про Голодомор - вистав там з запитаннями. А я щось втомилася, піду спати. Акелла - любить мужеподібних баб :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Подстилка мужебабная! :o :o :o Ты же всего пару дней назад дифирамбы ей пел! В любви признавался! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 :o :o :o Ты же всего пару дней назад дифирамбы ей пел! В любви признавался! http://ukrpolitforum.com/page9673.html?vie...st&p=136734 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 :o :o :o Ты же всего пару дней назад дифирамбы ей пел! В любви признавался! Це в нього фантазії такі. Хлюпік... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Я ось що думаю - не шукати винних, а шукати вихід з ситуації. Я пропоную не зважати на зальотних. Самі відлипнуть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 25 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 а ну все брысь с моей темы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 а ну все брысь с моей темы ААААааа!!!! Евочку выжидаешь? Умерь аппетит! :angry: Вон отчим забрел куда-то в чащу и на тебя топорище готовит. Правда без топора. ))) ОБЩЕЕ ПОНЯТИЕ Понятие «топор» подразумевает его металлическую часть – «топор» и деревянную рукоятку – «топорище». Для работы в лесу различают и т.д. гляди, какой агрессивный стал! :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 15 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 травня, 2013 Такая интересная тема и завяла.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 16 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 16 травня, 2013 Такая интересная тема и завяла.. ты можешь её оживить ты ж меня до судорог ненавидишь - потому что я тебя раскусил и ты потеряла вообще любые шансы тут на форуме затащить кого то в свою койку Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2013 ты можешь её оживить ты ж меня до судорог ненавидишь - потому что я тебя раскусил и ты потеряла вообще любые шансы тут на форуме затащить кого то в свою койку Ненависть - это слишком яркое чувство, к тебе неприменимое. Я тебя жалею...и противно немножко. И кусать-то тебе уже давно нечем да и в голове пусто. А в койку явно ты просишься (у меня же реал наполнен)))), но вот никто не берет, оттого и злишься)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.