рабинович Опубліковано 30 серпня, 2012 Опубліковано 30 серпня, 2012 что б мне не бегать по всем темам давайте складывать сюда свои проклятия - я их с удовольствием почитаю на досуге ну типа я открываю конкурс на лучшее проклятие рабиновича ева меня прокляла первой Самое главное, чтоб ты это получил...((( Будь ты РАБИНОВИЧ и что скрыто за ником твоим Проклят моим сильным заговором В землю преисподнюю, За горы Алатырские, В смолу кипучую, В золу горючую В тину болотную, В плотину мельничную, В дом бездонный, В кувшин банный; Будь прибит к притолоке Осиновым колом, Иссушен суше травы, Заморожен пуще льда, Окривей, охромей, Ошалей, одервяней, Одурей,обезручей, Оголодай, отощай, Напади на тя старость, Мха и болота, Темные леса, Туманы тебе в глаза Валяйся в грязи, Слов не реки, С людьми не смыкайся, И не своею смертью умри! Акум, Ало саматахум бестен, Вакимуд бестем Акашир нава Дастум акише пронит Кат. Да будет так! Гой! стихи - полное говно , проклятие такое - ни в ... ни в красную армию - мало экспрессии , нет звона бубенчиков и звука бубна , то есть в силу идиотизма ева даже на двойку не напроклиналась ставлю 2 с минусом
Орiана Опубліковано 30 серпня, 2012 Опубліковано 30 серпня, 2012 Тю на Вас - та хто ж собі ворог? До речі, в тему: ділюся досвідом, як захистити себе від проклять: Не бажати нікому зла
рабинович Опубліковано 30 серпня, 2012 Автор Опубліковано 30 серпня, 2012 Тю на Вас - та хто ж собі ворог? До речі, в тему: ділюся досвідом, як захистити себе від проклять: Не бажати нікому зла ну почему - вон одна дура нашлась она не понимает что не сработавшее проклятие возвращается , а у неё вся жизнь впереди причём что бы проклясть еврея надо по меньшей мере усилия 49 магов , во всяком случае нет ни одного случая когда бы меньшим числом реально удалось кого бы то ни было проклясть вообще когда идиоты и невежды начинают играться с силами в которых ничего не понимают это для идиотов плохо заканчивается ева дешево отделается если её лоно просто станет кладбищем сперматозоидов
Орiана Опубліковано 30 серпня, 2012 Опубліковано 30 серпня, 2012 ну почему - вон одна дура нашлась Не одна - їх вже дві ))) Пардон, але тут я вас обійшла - мене прокляли першу, причому моїх дітей, близьких і тих з ким я спілкуюся. Але, як на мене, у таких справах вирішальну роль грає егрегор: якщо ти віриш у прокляття - воно на тебе буде діяти. А є народи, яким проклясти, як дихнути, наприклад цигани. Тоді виходить, вони, знаючи, що прокляття може до них повернутися, так просто це роблять - отже не вірять? - і є банальними шарлатанами? - не вороги ж вони самі собі, причому, поголовно всією нацією. До речі, Єва - полукровка, в ній тече кров шаманів, принаймні тих народів, у культурі яких є шаманство.
дохтур Опубліковано 30 серпня, 2012 Опубліковано 30 серпня, 2012 ну почему - вон одна дура нашлась она не понимает что не сработавшее проклятие возвращается , а у неё вся жизнь впереди причём что бы проклясть еврея надо по меньшей мере усилия 49 магов , во всяком случае нет ни одного случая когда бы меньшим числом реально удалось кого бы то ни было проклясть вообще когда идиоты и невежды начинают играться с силами в которых ничего не понимают это для идиотов плохо заканчивается ева дешево отделается если её лоно просто станет кладбищем сперматозоидов Проклясть еврея мудрено ,но вы к ним каким боком!? Вы же атеист и значит отказались от Бога и своего народа , в пользу науки и нации- (иудейской,что-ли). Как в вас, это сочетается? В остальном согласен, многие дети в элементарном слабы. Ева - чрезвычайно обидчивая глупышка. Невежда , но не идиотка. Просто балованная. Простите ее.
рабинович Опубліковано 30 серпня, 2012 Автор Опубліковано 30 серпня, 2012 Не одна - їх вже дві ))) Пардон, але тут я вас обійшла - мене прокляли першу, причому моїх дітей, близьких і тих з ким я спілкуюся. Але, як на мене, у таких справах вирішальну роль грає егрегор: якщо ти віриш у прокляття - воно на тебе буде діяти. А є народи, яким проклясти, як дихнути, наприклад цигани. Тоді виходить, вони, знаючи, що прокляття може до них повернутися, так просто це роблять - отже не вірять? - і є банальними шарлатанами? - не вороги ж вони самі собі, причому, поголовно всією нацією. До речі, Єва - полукровка, в ній тече кров шаманів, принаймні тих народів, у культурі яких є шаманство. да пох её родословная - дворняжка она она просто не понимает принципов проклятия цигане проклинали легко потому что среди них встречаются хоть и слабые но проективные телепаты и гипнотизёры им для того что бы чела обобрать или проклясть нужен не просто визуальный контакт а тактильный им надо прикоснуться к челу и тогда магнитные волны с установкой из одного мозга - циганского - попадают в мозг жертвы меняя внутренние настройки очень сильные маги могут сделать то же самое по фотке или предмету с днк но для этого надо быть ... ну по аналогии с известным фильмом магом высшего уровня а ева даже одного ё...ря не смогла загипнотизировать и дать установку на дикое обожание - он от неё просто сбежал как от бешеной сучки , что она мне может сделать да ещё по инету ?
Орiана Опубліковано 30 серпня, 2012 Опубліковано 30 серпня, 2012 В остальном согласен, многие дети в элементарном слабы. Ева - чрезвычайно обидчивая глупышка. Невежда , но не идиотка. Просто балованная. Простите ее. Мене на цьому форумі прокляла зовсім не дитина, і якщо ви так добре знаєтеся в тих, хто проклинає, можливо скажете, у яких випадках можна проклинати, і хто ці люди, які НАВАЖУЮТЬСЯ це робити?
рабинович Опубліковано 30 серпня, 2012 Автор Опубліковано 30 серпня, 2012 Проклясть еврея мудрено ,но вы к ним каким боком!? Вы же атеист и значит отказались от Бога и своего народа , в пользу науки и нации- (иудейской,что-ли). Как в вас, это сочетается? В остальном согласен, многие дети в элементарном слабы. Ева - чрезвычайно обидчивая глупышка. Невежда , но не идиотка. Просто балованная. Простите ее. вы путаете , еврей определяется по матери а иудей по религиозной конфессии к которой он принадлежит так что ауральная защита у меня во первых наследственная во вторых я до такой степени скептик что для пробивания этого скепсиса надо обладать очень большой силой ева амбициозная дура при том что мне одновалентны её выкрутасы она будет наказана - причём не мной а за свои выкрутасы
Орiана Опубліковано 30 серпня, 2012 Опубліковано 30 серпня, 2012 что она мне может сделать да ещё по инету ? Звичайно, нічого. Я про інше - хто ці люди, які НАВАЖУЮТЬСЯ проклинати - адже це реально страшно, якщо віриш у прокляття. А якщо ні - також говорить про людину не з кращого боку: брехун, шарлатан, боягуз.
рабинович Опубліковано 30 серпня, 2012 Автор Опубліковано 30 серпня, 2012 Звичайно, нічого. Я про інше - хто ці люди, які НАВАЖУЮТЬСЯ проклинати - адже це реально страшно, якщо віриш у прокляття. А якщо ні - також говорить про людину не з кращого боку: брехун, шарлатан, боягуз. люди , которые в пароксизме бессильной злобы и ненависти хотят хоть что то сделать что бы унизить или оскорбить предмет своей ненависти проклятие это как крик о помощи - я проиграла - помогите
дохтур Опубліковано 30 серпня, 2012 Опубліковано 30 серпня, 2012 Мене на цьому форумі прокляла зовсім не дитина, і якщо ви так добре знаєтеся в тих, хто проклинає, можливо скажете, у яких випадках можна проклинати, і хто ці люди, які НАВАЖУЮТЬСЯ це робити?Нема таких випадків, в яких можна проклинати. Жодних. І ніколі не було й не буде. Навіть великі святі потерпіли , коли простим словом , а то й думкою принижували навіть за незначне. Кожний намір (в тому числі слово і думка)повинен бути , як простягнута рука допомоги, або заради допомоги. Бідні, обмежені в можливостях душі люди , тільки й наважуються це робити. Попросіть пробачення і пробачте сердечно- все, або далі живіть з цим.
рабинович Опубліковано 30 серпня, 2012 Автор Опубліковано 30 серпня, 2012 Нема таких випадків, в яких можна проклинати. Жодних. І ніколі не було й не буде. Навіть великі святі потерпіли , коли простим словом , а то й думкою принижували навіть за незначне. Кожний намір (в тому числі слово і думка)повинен бути , як простягнута рука допомоги, або заради допомоги. Бідні, обмежені в можливостях душі люди , тільки й наважуються це робити. Попросіть пробачення і пробачте сердечно- все, або далі живіть з цим.да ну , это смахивает на юродство , вот пример - когда атакующая пехота врывается на позиции противника она добивает всех - и живых и раненых , и не потому что варвары а потому что кому охота получить пулю в спину , хотя оп твоей логике раненых врагов надо перевязать накормить и в люлю уложить нельзя жалеть всех подряд, гуманизм уже дошёл до той стадии идиотизма когда бандитов и террористов жальче чем своих граждан и своих же солдат
дохтур Опубліковано 30 серпня, 2012 Опубліковано 30 серпня, 2012 вы путаете , еврей определяется по матери а иудей по религиозной конфессии к которой он принадлежит так что ауральная защита у меня во первых наследственная во вторых я до такой степени скептик что для пробивания этого скепсиса надо обладать очень большой силой ева амбициозная дура при том что мне одновалентны её выкрутасы она будет наказана - причём не мной а за свои выкрутасы Насколько я понимаю, еврей предан Богу, и это четко передается по отцу, как готовность к духовному поиску; у матери - другие функции. Благодарите отца, если у вас есть способности жертвовать. Скепсис , тоже хорошо. Способность простить - главное преимущество еврея. Вы ведь не злопамятный первобытный шаман ,с его мелкими первобытными целями. А Ева маленький обидчивый ежик. Копирует взрослых. Наверно по отношению к ней вы несколько перебрали. обрушили ее пока еще, маленький духовный ресурс.
дохтур Опубліковано 30 серпня, 2012 Опубліковано 30 серпня, 2012 люди , которые в пароксизме бессильной злобы и ненависти хотят хоть что то сделать что бы унизить или оскорбить предмет своей ненависти проклятие это как крик о помощи - я проиграла - помогите Это так. Вот и помогите.
рабинович Опубліковано 30 серпня, 2012 Автор Опубліковано 30 серпня, 2012 Насколько я понимаю, еврей предан Богу, и это четко передается по отцу, как готовность к духовному поиску; у матери - другие функции. Благодарите отца, если у вас есть способности жертвовать. Скепсис , тоже хорошо. Способность простить - главное преимущество еврея. Вы ведь не злопамятный первобытный шаман ,с его мелкими первобытными целями. А Ева маленький обидчивый ежик. Копирует взрослых. Наверно по отношению к ней вы несколько перебрали. обрушили ее пока еще, маленький духовный ресурс.времени цацкаться с инфантильными отморозками у меня нет доктор , я задам вам несколько философский вопрос - что по вашему справедливость?
Орiана Опубліковано 30 серпня, 2012 Опубліковано 30 серпня, 2012 Нема таких випадків, в яких можна проклинати. Жодних. І ніколі не було й не буде. Бідні, обмежені в можливостях душі люди , тільки й наважуються це робити Дякую. Я простила, але потім отримала підтвердження прокляття. Але ви з цією людиною спілкуєтеся, ні сном ні духом про цей випадок не знаєте - не здається вам, що це трішки не правильно.
дохтур Опубліковано 30 серпня, 2012 Опубліковано 30 серпня, 2012 да ну , это смахивает на юродство , вот пример - когда атакующая пехота врывается на позиции противника она добивает всех - и живых и раненых , и не потому что варвары а потому что кому охота получить пулю в спину , хотя оп твоей логике раненых врагов надо перевязать накормить и в люлю уложить нельзя жалеть всех подряд, гуманизм уже дошёл до той стадии идиотизма когда бандитов и террористов жальче чем своих граждан и своих же солдат Благодаря такому гуманизму, многие из ваших выжили. Это тонкая грань бытия. Спросите у своих, из духовных авторитетов. А многие погибли, в согласии с вашей же логикой. Вы должны чувствовать эту грань. Если хотите остаться в человеческом обличии. Юродивым могу быть отчасти , я. У меня есть на то причины.
Орiана Опубліковано 30 серпня, 2012 Опубліковано 30 серпня, 2012 времени цацкаться с инфантильными отморозками у меня нет доктор , я задам вам несколько философский вопрос - что по вашему справедливость? Тим більше, що вони потім перетворюються у інфантильних жінок, бабусь - які чіпають на себе маску благопристойності (вважається, що вік дає їм таке право) і беруться вчити - виховуючи собі подібних. Чи не такі як дохтур тому виною? - ще одне запитання.
дохтур Опубліковано 30 серпня, 2012 Опубліковано 30 серпня, 2012 времени цацкаться с инфантильными отморозками у меня нет доктор , я задам вам несколько философский вопрос - что по вашему справедливость? Вам не повезло. У меня это время есть. Дам вам столь же философский ответ- НЕЗНАЮ. (я в поиске- поэтому дохтур).
дохтур Опубліковано 30 серпня, 2012 Опубліковано 30 серпня, 2012 Тим більше, що вони потім перетворюються у інфантильних жінок, бабусь - які чіпають на себе маску благопристойності (вважається, що вік дає їм таке право) і беруться вчити - виховуючи собі подібних. Чи не такі як дохтур тому виною? - ще одне запитання. Слова не вчать. А каталізують приховані бажання і наміри. Міра вини моєї і вашої співпадають. Ви хочете мати дитину на другий день, після зачаття.
Орiана Опубліковано 30 серпня, 2012 Опубліковано 30 серпня, 2012 Это так. Вот и помогите. Ніхто такій людині не зможе допомогти окрім її самої - вона повинна попросити пробачення і покаятися. У нас православних під час сповіді у подібних випадках священник запитується чи попросила ти пробачення у того, кого скривдила і чи простила кривдника - при негативній відповіді - причастя не дають.
дохтур Опубліковано 30 серпня, 2012 Опубліковано 30 серпня, 2012 Дякую. Я простила, але потім отримала підтвердження прокляття. Але ви з цією людиною спілкуєтеся, ні сном ні духом про цей випадок не знаєте - не здається вам, що це трішки не правильно. Значить не просили і не простили як потрібно. Та для начала , теж не погано.(не Риженька це часом?)В жодному випадку , ви нічого не втратили.
Орiана Опубліковано 30 серпня, 2012 Опубліковано 30 серпня, 2012 Слова не вчать. А каталізують приховані бажання і наміри. Міра вини моєї і вашої співпадають. Слова вчать, калічать, вбивають - вони живі і мають енергію ту, яку людина їм надала. . І коли ТАКІ люди говорять правильні речі, але надають цим словам, згідно своїй специфіці людини, яка проклинає - негативну енергетику - можете уявити який наслідок буде з такого повчання. Ви хочете мати дитину на другий день, після зачаття. І я БУДУ мати дитину наступну мить після зачаття - не вірите?
рабинович Опубліковано 30 серпня, 2012 Автор Опубліковано 30 серпня, 2012 Благодаря такому гуманизму, многие из ваших выжили. Это тонкая грань бытия. Спросите у своих, из духовных авторитетов. А многие погибли, в согласии с вашей же логикой. Вы должны чувствовать эту грань. Если хотите остаться в человеческом обличии. Юродивым могу быть отчасти , я. У меня есть на то причины.я даже не понял о какой грани вы говорите , мне приходилось убивать и сегодня в любой момент может так случиться что я снова убью не потому что ненавижу или ещё по каким причинам - а просто как акт самообороны и мне этого убиенного ну никапельки не будет жаль так что я просто не понимаю о чём вы говорите - если не сложно - объясните мне Тим більше, що вони потім перетворюються у інфантильних жінок, бабусь - які чіпають на себе маску благопристойності (вважається, що вік дає їм таке право) і беруться вчити - виховуючи собі подібних. Чи не такі як дохтур тому виною? - ще одне запитання. ну непротивление злу - более худшее зло раньше детей секли розгами , сегодня это запрещено - и результат прямо скажем - отвратительный - куча детей становятся взрослыми не понимая слова * нельзя * и не понимая ответственности за то что причиняют кому то боль с точки зрения социума это моральные уроды при этом уродство становится нормой , порядочные люди - попадают при этом в категорию ненормальных или белых ворон в конечном счёте такое общество деградирует и разрушается Вам не повезло. У меня это время есть. Дам вам столь же философский ответ- НЕЗНАЮ. (я в поиске- поэтому дохтур). справедливость - это неотвратимость воздаяния сделал - получи сделал что то хорошее - получи положительные эмоции и благодарности сделал что то плохое - получи наказание так что в случае с евой это чистая справедливость и я не желаю её нарушать
дохтур Опубліковано 30 серпня, 2012 Опубліковано 30 серпня, 2012 Ніхто такій людині не зможе допомогти окрім її самої - вона повинна попросити пробачення і покаятися. У нас православних під час сповіді у подібних випадках священник запитується чи попросила ти пробачення у того, кого скривдила і чи простила кривдника - при негативній відповіді - причастя не дають. Робіть так , щоб причастили вас.
Орiана Опубліковано 30 серпня, 2012 Опубліковано 30 серпня, 2012 Значить не просили і не простили як потрібно. Та для начала , теж не погано.(не Риженька це часом?)В жодному випадку , ви нічого не втратили. Ви так договоритеся, що я кожному негіднику маю в ноги кланятися. Не забувайте в Біблії, окрім "підстав іншу щоку" є ще інша наука: "не кидай перли під ноги свиням". Любий дохтур - як я ПРОСТИЛА - знаю тільки я. Ну щоб вам було зрозуміліше - по життю у мене нема жодного ворога. І це правда. Все інше не має значення.
Ева_vl Опубліковано 30 серпня, 2012 Опубліковано 30 серпня, 2012 вы путаете , еврей определяется по матери а иудей по религиозной конфессии к которой он принадлежит так что ауральная защита у меня во первых наследственная во вторых я до такой степени скептик что для пробивания этого скепсиса надо обладать очень большой силой ева амбициозная дура при том что мне одновалентны её выкрутасы она будет наказана - причём не мной а за свои выкрутасы Смотрю ты специалист, что в гинекологии, что в космосе, что в бетоне и попроклятиям мастер. Запомни придурок - в прокляти самое главное это НЕНАВИСТЬ. И очень важно эту ненависть вложить в заговор, стишки как ты выразился. И пофиг как оно послано, по инету, телефону или ветру. И совсем не важно веришь ты в это или нет, совершенно без разницы жидовка твоя мать или армянка. И еще очень важно, что ты на это среагировал, даже тему открыл... Заглотнул наживку... Ты, что в самом деле считаешь что твой жидовский ублюдочный бог тебе поможет Ты идиотина, что в самом деле думаешь, что ты богоизбраный, небожитель сранный ))) ...ауральная защита у меня во первых наследственная...Наследственность у тебя может быть тока ДЕГЕНЕРАТИВНАЯ, что присуще твоей нации. Читай Климова лучше. она будет наказана - причём не мной...Не ты первый ...
Ева_vl Опубліковано 30 серпня, 2012 Опубліковано 30 серпня, 2012 ...обрушили ее пока еще, маленький духовный ресурс.Не смеши ))). Нельзя обрушить то чего нет. B) Это я к тому, что понятие о духовности у нас разные...
рабинович Опубліковано 30 серпня, 2012 Автор Опубліковано 30 серпня, 2012 Смотрю ты специалист, что в гинекологии, что в космосе, что в бетоне. Запомни придурок - в прокляти самое главное это НЕНАВИСТЬ. И очень важно эту ненависть вложить в заговор, стишки как ты выразился. И пофиг как оно послано, по инету, телефону или ветру. И совсем не важно веришь ты в это или нет, совершенно без разницы жидовка твоя мать или армянка. И еще очень важно, что ты на это среагировал, даже тему открыл... Заглотнул наживку... Ты, что в самом деле считаешь что твой жидовский ублюдочный бог тебе поможет Ты идиотина, что в самом деле думаешь, что ты богоизбраный, небожитель сранный ))) Наследственность у тебя может быть тока ДЕГЕНЕРАТИВНАЯ, что присуще твоей нации. Читай Климова лучше. Не ты первый ... угу, ты правильно смотришь - потому что ты теперь ходячее кладбище сперматозоидов кто тебе дуре сказал что в проклятии важна ненависть? - ненависть ослепляет и лишает способности концентрироваться а при проклятии важна именно концентрация - тебя остолопку в попу трахнутую этому не учили? а тему я открыл потому что мне смешно , так ребёнок целиться из игрушечного пистолетика говорит волшебные слова * пиф - паф * и искрене верит что его обидчик умрёт по настоящему так и ты - кстати ты не добавила волшебных слов - типа крибле крабле крубле и тибидах трах трах теперь заклинание увы - не подействует кстати насчёт наследственности - ты у родителей единственный ребёнок - что говорит об их дегенеративности и твоей наследственности
рабинович Опубліковано 30 серпня, 2012 Автор Опубліковано 30 серпня, 2012 Не смеши ))). Нельзя обрушить то чего нет. B) Это я к тому, что понятие о духовности у нас разные... какая у тебя может быть духовность - только дух , и то русский и то потому что моешься редко
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.