рабинович Опубліковано 16 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 травня, 2013 Но только в вашем воспаленном мозгу. Моя зарплата - мой муж, а он видео и не смотрел.. :lol:какой муж? который объелся груш? да не было у тебя никогда никакого мужа иначе бы ты столько времени у компа не торчала и в такой виртуал мозгами не поехала Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 16 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 травня, 2013 Ты ночью выделенные слова не выкрикиваешь?Конечно выкрикивает. Ибо кому как не у неё рабская психология, 600 лет 20 поколений через рабство прошло. И это чучело говорит вольным людям Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 17 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2013 Конечно выкрикивает. Ибо кому как не у неё рабская психология, 600 лет 20 поколений через рабство прошло. И это чучело говорит вольным людям Цитата(Дэна @ 11.5.2013, 22:25) Ты ночью выделенные слова не выкрикиваешь? Конечно выкрикивает. Ибо кому как не у неё рабская психология, 600 лет 20 поколений через рабство прошло. И это чучело говорит вольным людям Сколько можно поддакивать, подхалимничать, попугайничать. Тузик забугорный карманный. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 17 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2013 Цитата(Дэна @ 11.5.2013, 22:25) Ты ночью выделенные слова не выкрикиваешь? Конечно выкрикивает. Ибо кому как не у неё рабская психология, 600 лет 20 поколений через рабство прошло. И это чучело говорит вольным людям Сколько можно поддакивать, подхалимничать, попугайничать. Тузик забугорный карманный. :lol: да русский он . патриот сраши из за рубежа причём что самое смешное - на русские сайты это чучело не ходит - его там просто банят , за идиотизм и неправильное понимание росийской актуальной ментальности Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2013 да русский он . патриот сраши из за рубежа причём что самое смешное - на русские сайты это чучело не ходит - его там просто банят , за идиотизм и неправильное понимание росийской актуальной ментальности Это "Откровения Раби"? Объяснения, почему он сам никуда не может пойти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
BerBer1914 Опубліковано 17 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2013 Это "Откровения Раби"? Объяснения, почему он сам никуда не может пойти.Как то году в 1988 я сидел в компании второго секретаря обкома, мы были малолетние щенки которые гавкали, а он мудрый мужик любил нас давал гавкать и иногда щелкал зарвавшихся по носу)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 17 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2013 Как то году в 1988 я сидел в компании второго секретаря обкома, мы были малолетние щенки которые гавкали, а он мудрый мужик любил нас давал гавкать и иногда щелкал зарвавшихся по носу))хорошо , что в компании :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 18 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2013 .... Цитата(Дэна @ 16.5.2013, 15:04) .http://www.youtube.com/watch?v=qcj2bIzZ25E Кортеж Азарова Все табе, за такое видео, будешь три месяца без зарплаты. Испугалась, удалила. Теперь все, три месяца будешь гадить на форуме безплатно. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 18 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2013 Цитата(Дэна @ 16.5.2013, 15:04) .http://www.youtube.com/watch?v=qcj2bIzZ25E Кортеж Азарова Все табе, за такое видео, будешь три месяца без зарплаты. Испугалась, удалила. Теперь все, три месяца будешь гадить на форуме безплатно. :lol: +++ интересно, что это было? - спьяну ссылки перепутала? ... а я-то голову ломаю - что случилось, что Дэна приутихла и лексикон почистила... - оказывается лоханулась, вызвали на ковер и вы.бали. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 18 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2013 +++ интересно, что это было? - спьяну ссылки перепутала? ... а я-то голову ломаю - что случилось, что Дэна приутихла и лексикон почистила... - оказывается лоханулась, вызвали на ковер и вы.бали. Неа, когда вы...боют-это вознаграждение, оставили не ..баную, и так три месяца. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
BerBer1914 Опубліковано 18 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2013 хорошо , что в компании :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:Мне повезло встретится с такими людьми)))) это люди, эпоха, я сейчас им даже аналогов ненайду))) я хотел бы чтобы и твои и мои дети и внуки были знакомы с такими, если провести аналогию -это как встреча Титаника с Айсбергом))), но все выжили)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2013 Неа, когда вы...боют-это вознаграждение, оставили не ..баную, и так три месяца. :lol:И что тебя крутит? Пойди лучше куда-нибудь и напрягись-сам это сделай, а то на форуме уже слюной изошел. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2013 Мне повезло встретится с такими людьми)))) это люди, эпоха, я сейчас им даже аналогов ненайду))) я хотел бы чтобы и твои и мои дети и внуки были знакомы с такими, если провести аналогию -это как встреча Титаника с Айсбергом))), но все выжили))А секретари обком, райкомов зачастую были очень умными, сильными, интересными людьми.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2013 А тепер хто з ким бореться. На форумі дена бореться з фашизмом. Зовсім "випадково" - наша влада також бореться з фашзмом. Але якими методами?! Будь ласка - можете ознайомитися. Сьогодні в Києві - мітинг опозиції. Також "за дивним збігом обставин" деноподбні організувала свій "антифашистський" мітинг. В той час, як опозиційних лідерів по дорозі до Києва стягують з поїзда з різних надуманих причин, деноподібних привезли автобусами під супроводом міліції. Активістка "Фронту Змін" Ліда Сеєргєєва, яку зняли з поїзда "Маріуполь-Київ" правоохоронці, потрапила до лікарні. У неї пробита голова, можливо зламані ребра "По нашому потягу ходили міліціонери, перевіряли документи. Співробітники міліції чомусь постійно перевіряли мою наявність в вагоні, коли ми підїжджали до Волновахи. У них на руках був рукописний список з прізвищами усіх активістів, що їхали до Києва" "В Волновасі міліціонери озвучили моє прізвище і сказали вийти з потягу. До мене підійшло двоє людей в штатському і сказали пройти з ними - "зараз ми вам все пояснимо". Я вийшла в тамбур, і побачила, що потяг вже починає їхати і сказала: нікуди виходити не буду. Тоді ці люди схопили мене за руки, і викинули з вагону" _____________ Якщо людина бореться з фашизмом фашистськими методами - хто вона? За мірками свідомих людей - вона фашист. А її боротьба - ніщо інше, як окозамилювання, відволікання уваги від її злочиної сутності. Ось такі ви і є - совки - лицеміри - такими вас зробила лицемірна совкова система, коли на трибунах говорили правильні речі для всіх, а між собою правду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2013 А тепер хто з ким бореться. На форумі дена бореться з фашизмом. Зовсім "випадково" - наша влада також бореться з фашзмом. Але якими методами?! Будь ласка - можете ознайомитися. Сьогодні в Києві - мітинг опозиції. Також "за дивним збігом обставин" деноподбні організувала свій "антифашистський" мітинг. В той час, як опозиційних лідерів по дорозі до Києва стягують з поїзда з різних надуманих причин, деноподібних привезли автобусами під супроводом міліції. Активістка "Фронту Змін" Ліда Сеєргєєва, яку зняли з поїзда "Маріуполь-Київ" правоохоронці, потрапила до лікарні. У неї пробита голова, можливо зламані ребра "По нашому потягу ходили міліціонери, перевіряли документи. Співробітники міліції чомусь постійно перевіряли мою наявність в вагоні, коли ми підїжджали до Волновахи. У них на руках був рукописний список з прізвищами усіх активістів, що їхали до Києва" "В Волновасі міліціонери озвучили моє прізвище і сказали вийти з потягу. До мене підійшло двоє людей в штатському і сказали пройти з ними - "зараз ми вам все пояснимо". Я вийшла в тамбур, і побачила, що потяг вже починає їхати і сказала: нікуди виходити не буду. Тоді ці люди схопили мене за руки, і викинули з вагону" _____________ Якщо людина бореться з фашизмом фашистськими методами - хто вона? За мірками свідомих людей - вона фашист. А її боротьба - ніщо інше, як окозамилювання, відволікання уваги від її злочиної сутності. Ось такі ви і є - совки - лицеміри - такими вас зробила лицемірна совкова система, коли на трибунах говорили правильні речі для всіх, а між собою правду. Повтори еще раз, что такое фашизм!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2013 Фашистські методи "антифашистів" Журналістку "5 каналу" Ольгу Сніцарчук та фотографа Влада Соделя побили невідомі молодики. Як повідомив "Українській правді" Содель, інцидент стався біля будівлі головного управління МВС у Києві на вулиці Володимирській. За його словами, він і Сніцарчук знімали побиття "свободівців" невідомими людьми спортивної статури. "На нас напали близько 10 людей в спортивних костюмах. Ми знімали, як вони били "свободівців", і їм це категорично не сподобалося", - розповів фотограф. За його словами, чоловіки побили їх до крові, зокрема в Сніцарчук розбита губа та побиті руки, телефон також розбитий. Сам Содель, який намагався її захистити, також отримав легкі ушкодження. Він залишився на місці події оформлювати протокол про злочин, в той час як Сніцарчук забрали до лікарні швидкої допомоги для зняття побоїв. За словами Соделя, міліція не втручалася в інцидент, хоча журналісти неодноразово просили правоохоронців захистити їх. Пізніше правоохоронці пообіцяли об'єднати інцидент щодо побиття "свободівців" та журналістів в одну справу, однак на даний момент "вони просто зникли". Водночас журналіст Тетяна Даниленко на своїй сторінці в Twitter опублікувала фото людини, яка повалила на землю і била ногами журналістку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 18 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2013 Фашистські методи "антифашистів" Журналістку "5 каналу" Ольгу Сніцарчук та фотографа Влада Соделя побили невідомі молодики. Як повідомив "Українській правді" Содель, інцидент стався біля будівлі головного управління МВС у Києві на вулиці Володимирській. За його словами, він і Сніцарчук знімали побиття "свободівців" невідомими людьми спортивної статури. "На нас напали близько 10 людей в спортивних костюмах. Ми знімали, як вони били "свободівців", і їм це категорично не сподобалося", - розповів фотограф. За його словами, чоловіки побили їх до крові, зокрема в Сніцарчук розбита губа та побиті руки, телефон також розбитий. Сам Содель, який намагався її захистити, також отримав легкі ушкодження. Він залишився на місці події оформлювати протокол про злочин, в той час як Сніцарчук забрали до лікарні швидкої допомоги для зняття побоїв. За словами Соделя, міліція не втручалася в інцидент, хоча журналісти неодноразово просили правоохоронців захистити їх. Пізніше правоохоронці пообіцяли об'єднати інцидент щодо побиття "свободівців" та журналістів в одну справу, однак на даний момент "вони просто зникли". Водночас журналіст Тетяна Даниленко на своїй сторінці в Twitter опублікувала фото людини, яка повалила на землю і била ногами журналістку. Вот так нужно поступать с фашистскими мразями, ни капли лояльности , террор по всей земле Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2013 "Батьківщина", "УДАР" та "Свобода" домовилися підтримати єдиного кандидата в президенти у другому турі за збереження нинішньої виборчої системи. Про це йдеться в декларації, яку зачитав на мітингу голова політради Об'єднаної опозиції Олександр Турчинов. Водночас вони зобов’язалися висунути єдиного кандидата в першому турі, якщо влада "протисне" перехід до обрання президента в один тур. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2013 Оппозиция 5 лет разваливала страну и вновь хочет повторить свой печальный опыт!! Да здравствуют новые партии! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 18 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2013 Оппозиция 5 лет разваливала страну и вновь хочет повторить свой печальный опыт!! Да здравствуют новые партии!Дэна, ты просто прелесть - как давно не было про папэпэдныкив... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2013 Дэна, ты просто прелесть - как давно не было про папэпэдныкив...Благодари Тягни...Это он и Ко дурацкую декларацию составили. Я скромно стою в сторонке, читаю и умиляюсь... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 18 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2013 Благодари Тягни...Это он и Ко дурацкую декларацию составили. Я скромно стою в сторонке, читаю и умиляюсь...не благодарить буду только тебя, это ж нужно вспомнить этого кацапского урода... да не обращай внимания - просто давно не смотрел 95 квартал - зристуйте. а про папэрэдныкив - так это ваще.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2013 не благодарить буду только тебя, это ж нужно вспомнить этого кацапского урода... да не обращай внимания - просто давно не смотрел 95 квартал - зристуйте. а про папэрэдныкив - так это ваще....А разве Тягни - кацапский урод (я ведь лишь его и вспоминала)?? :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 18 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2013 А разве Тягни - кацапский урод (я ведь лишь его и вспоминала)?? :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2013 Ці рагулі з Донецька приїхали - тіп антифашисти: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2013 Ці рагулі з Донецька приїхали - тіп антифашисти: Не лги! Это нацики перед камерой позируют... :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2013 Ось два фота, щоб не сплутали де свободівці, а де "антифашити" Це АНТИФАШИСТИ" А тут СВОБОДІВЦІ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2013 Ось два фота, щоб не сплутали де свободівці, а де "антифашити" Це АНТИФАШИСТИ" А тут СВОБОДІВЦІ Вверху- хулиганы, а внизу - явные зомбированные психопаты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2013 Под Борисполем (Киевская область) стоят более 20 автобусов с людьми, которых Партия регионов свозила на антифашистский митинг, который состоялся сегодня 18 мая, на Европейской площади в столице. «Люди, которые направлялись на этих автобусах, говорят, что им не заплатили деньги, которые были обещаны за участие в митинге, организованном Партией регионов», – говорится в сообщении. -http://nbnews.com.ua/ru/news/88409/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 18 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2013 Ось два фота, щоб не сплутали де свободівці, а де "антифашити" Це АНТИФАШИСТИ" А тут СВОБОДІВЦІ Раз называешь кого то антифашистами ,значит уверенна что свободовцы фашисты. Я с тобой согласен. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.