Гість vladimir Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Тема не случайна, в Украине всё привыкли делить на Европу и Россию, при этом как бы не замечая, что с 1991 года и сама Россия, чуть ли не умоляет принять её в Демократическое Сообщество (назовём это так) или просто Элитный Клуб, правящих Держав. Именно по этой причине, Россия хоть и пытается держать прежний пафос, но всегда принимает решения так, что бы не испортить отношения с СВОИМИ ДРУЗЬЯМИ. В том же 2004- 2005 году, когда весь мир активно лез во внутренние дела Украины, Россия (в лице Путина) просто отошла в сторону, сделав вид что вдруг ослепла и не понимает что происходит.. Зато затем, храбро напала на ОГРОМНУЮ Грузию, продемонстрировав как она НЕВЕРОЯТНО КРУТА...(или что она, хоть что то из себя еще представляет ) Я пишу это только для того, что бы развеять миф о неком противостоянии России с Европой и Америкой, вся нынешняя российская власть, является таковой, именно благодаря Западу. думаю не стоит напоминать события 1991ого...... вот почему те, кто думают что могут положится на Великую Россию, в итоге оказываются просто в лузерах... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Володька - чого ти в геополітику занурився? Тобі місцевих проблем мало? Так ось, щоб ти знав, проти геополітичних ігрищ є лише один прийом - знаєш який? Давай версії... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 вот почему те, кто думают что могут положится на Великую Россию, в итоге оказываются просто в лузерах... ну, что же Вы так... и как Вас теперь руссофилом называть? Нам постоянно закидывают, что вот мол хотим в НАТО, хотим в ЕС.... Но на територрии России уже давным давно НАТО проводит совместные штабные учения - и тишина... Россия рвется в ЕС - вроде и не видят.... А в отношении подставы.... Я скажу о том, что мне близко. 2 из четырех судостроительных заводов Николаева принадлежат россиянам и успешно ими развалены. Как вы думаете, какова цель? Поясню. Наши заводы стратегически очень выгодны НАТО. Как ремонтная база для флота. А теперь этой базы нет. Но есть российский Новороссийск. Вот так.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Володька - чого ти в геополітику занурився? Тобі місцевих проблем мало? Так ось, щоб ти знав, проти геополітичних ігрищ є лише один прийом - знаєш який? Давай версії... Это не геополитика, это именно местная проблема, потому как все эти 21 год, Украина варится в котле ЕвропейскоРоссийских проблем, где те и другие, просто используют её, как разменную монету в СВОИХ ДОГОВОРЁННОСТЯХ. Я допускаю, что твой ответ на свой вопрос - это НАЦИОНАЛИЗМ ...и возможно лет сто назад он был бы верен. Но сейчас все страны интегрированы в мировую экономику и жить КАК САМИМ ХОЧЕТСЯ.уже не выйдет. Успешные люди (и страны) главным образом те, кто умеют использовать складывающиеся обстоятельства в СВОЮ ПОЛЬЗУ...... Те же, кто пытается всё время, кому то что то навязать- всегда в проигрыше......предсказуемость, равносильна показанным картам (в карточной игре) когда знают, как ты поступишь и что скажешь, то надурить большого труда не составит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Всім відомий факт - Україна - зона інтересів Росії - проти цього не протестує США, бо Росія мириться з тим, що США вважають близький Схід зоною своїх інтересів. Це - геополітичні ігри і ніякого відношення до, наприклад, президента Януковича чи злочинної влади не мають. Протистояти цьому може лише наша єдність. Скажи, в найближчому майбутньому нам світить щось бодай приблизне до єдності? Ну, наприклад, далеко йти не будемо: візьмемо найменше - піщинку в морі - тебе і твою активність на форумі: Федералізм, Мова, УПА, Націоналізм. Ти зовсім не критикуєш і не коментуєш те, що відбувається за вікном і що має вплив на наше життя. Чи не тому, що твоєю ціллю не є рішення проблем "степ-бай-степ", а заговорення їх? То на чий млин ти лиєш воду? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Всім відомий факт - Україна - зона інтересів Росії - проти цього не протестує США, бо Росія мириться з тим, що США вважають близький Схід зоною своїх інтересів. Це - геополітичні ігри і ніякого відношення до, наприклад, президента Януковича чи злочинної влади не мають. Протистояти цьому може лише наша єдність. Скажи, в найближчому майбутньому нам світить щось бодай приблизне до єдності? Ну, наприклад, далеко йти не будемо: візьмемо найменше - піщинку в морі - тебе і твою активність на форумі: Федералізм, Мова, УПА, Націоналізм. Ти зовсім не критикуєш і не коментуєш те, що відбувається за вікном і що має вплив на наше життя. Чи не тому, що твоєю ціллю не є рішення проблем "степ-бай-степ", а заговорення їх? То на чий млин ти лиєш воду? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 ну, что же Вы так... и как Вас теперь руссофилом называть? Нам постоянно закидывают, что вот мол хотим в НАТО, хотим в ЕС.... Но на територрии России уже давным давно НАТО проводит совместные штабные учения - и тишина... Россия рвется в ЕС - вроде и не видят.... А в отношении подставы.... Я скажу о том, что мне близко. 2 из четырех судостроительных заводов Николаева принадлежат россиянам и успешно ими развалены. Как вы думаете, какова цель? Поясню. Наши заводы стратегически очень выгодны НАТО. Как ремонтная база для флота. А теперь этой базы нет. Но есть российский Новороссийск. Вот так.... Да я и не был ни когда руссофилом, не отделить Россию от её власти, такая же глупость, как кричать Янукович - лицо восточной Украины.....Конечно я считаю что ВМЕСТЕ, можно добиться куда больших результатов, но не замечать, как украинский и российский народ используют в своих грязных играх .....тоже невозможно. Ельцин, Путин, Ющенко, Янукович, всё это ставленники , кого ставят те, КТО развалили, разворовали Союз и вполне обоснованно считают своими колониями.... Какое присоединение? зачем кормить многомиллионную ораву, если её можно тупо грабить? печальная, но правда......чем скорее её осознают, тем быстрее выйдем, из этого унизительного положения Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Попытка Президента Украины Виктора Янукович поговорить об изменении газовых контрактов с Россией на встрече с Президентом России Владимиром Путиным в Сочи провалилась. Об этом пишут украинские СМИ. О своих намерениях Янукович сказал Путину в начале переговоров. «Может, у нас останется минутка, чтобы поговорить о газе. Для нас это очень важный вопрос. И я думаю, желание есть с обеих сторон», - предложил он. Тем не менее, Путин проигнорировал эту реплику и никак на нее не отреагировал, планомерно продолжив разговор на тему украинско-российских торговых отношений в связи со вступлением России в ВТО. -------------------------------- Короче - тьфу на вас.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Да я и не был ни когда руссофилом, не отделить Россию от её власти, такая же глупость, как кричать Янукович - лицо восточной Украины..... печальная, но правда......чем скорее её осознают, тем быстрее выйдем, из этого унизительного положения Зараз ми бачимо ситуацію, коли нинішня влада чітко відокремлює свій електорат. Маючи владу і маючи половину електорату — це достатньо щоб вигравати вибори. Робиться все, щоб якось підтримати свій електорат. Відповідно забувають про іншу частину України. Росте радикалізація політичних відносин в Україні", - каже експерт. За словами Биченка, проблема для України як держави в тому, що електорати дуже високою мірою можна співставляти із регіонами. Тобі треба нагадувати ЗА КОГО ГОЛОСУЄ Сх. Україна? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Всім відомий факт - Україна - зона інтересів Росії - проти цього не протестує США, бо Росія мириться з тим, що США вважають близький Схід зоною своїх інтересів. Це - геополітичні ігри і ніякого відношення до, наприклад, президента Януковича чи злочинної влади не мають. Протистояти цьому може лише наша єдність. Скажи, в найближчому майбутньому нам світить щось бодай приблизне до єдності? Ну, наприклад, далеко йти не будемо: візьмемо найменше - піщинку в морі - тебе і твою активність на форумі: Федералізм, Мова, УПА, Націоналізм. Ти зовсім не критикуєш і не коментуєш те, що відбувається за вікном і що має вплив на наше життя. Чи не тому, що твоєю ціллю не є рішення проблем "степ-бай-степ", а заговорення їх? То на чий млин ти лиєш воду? Так что же ты эту еднисть, разрушаешь своими БЫДЛА......? Вот и начни с себя и протяни руку тем, кто в принципе тебя (как западную Украину) ни когда и не оскорблял. Даже смешно слышать ЕДИНСТВО от тех. кто это ЕДИНСТВО и разрушил еще в 2004, да и сейчас успокоится не может Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Зараз ми бачимо ситуацію, коли нинішня влада чітко відокремлює свій електорат. Маючи владу і маючи половину електорату — це достатньо щоб вигравати вибори. Робиться все, щоб якось підтримати свій електорат. Відповідно забувають про іншу частину України. Росте радикалізація політичних відносин в Україні", - каже експерт. За словами Биченка, проблема для України як держави в тому, що електорати дуже високою мірою можна співставляти із регіонами. Тобі треба нагадувати ЗА КОГО ГОЛОСУЄ Сх. Україна? Это ОШИБКА НАРОДА.....горячо подогреваемая всеми политическими силами......Но напомни мне, в каком году это всё началось и кто ПЕРВЫЙ, благодаря этому выиграл выборы??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 -------------------------------- Короче - тьфу на вас.... Відразу видно, що в тебе секс досвід зовсім відсутній - це називається гра, гра двох партнерів, кожен з яких добре знає свої нахили і чітко грає за ними, щоб отримати бажане задоволення. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Попытка Президента Украины Виктора Янукович поговорить об изменении газовых контрактов с Россией на встрече с Президентом России Владимиром Путиным в Сочи провалилась. Об этом пишут украинские СМИ. О своих намерениях Янукович сказал Путину в начале переговоров. «Может, у нас останется минутка, чтобы поговорить о газе. Для нас это очень важный вопрос. И я думаю, желание есть с обеих сторон», - предложил он. Тем не менее, Путин проигнорировал эту реплику и никак на нее не отреагировал, планомерно продолжив разговор на тему украинско-российских торговых отношений в связи со вступлением России в ВТО. -------------------------------- Короче - тьфу на вас.... А кто, имея возможность держать взбалмошную Украину за горло, откажется от этого ЗА ПРОСТО ТАК. Именно за это, я и не перевариваю Тимошенко.....теперь мы действительно, даже не страна...... вот как, одним человеком, за один вечер, лишить страну ЕДИНСТВЕННОГО преимущества перед Россией? дело не только в самом контракте, это показало всему миру, какие мы ничтожные.(продажные) и ты говоришь не виновата? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Відразу видно, що в тебе секс досвід зовсім відсутній - це називається гра, гра двох партнерів, кожен з яких добре знає свої нахили і чітко грає за ними, щоб отримати бажане задоволення. Не буду спорить - блядям виднее Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Відразу видно, що в тебе секс досвід зовсім відсутній - це називається гра, гра двох партнерів, кожен з яких добре знає свої нахили і чітко грає за ними, щоб отримати бажане задоволення.При чём здесь секс?Если твой партнёр, говорит тебе сиди тихо и раздвинешь ноги когда я скажу ...это по твоему игра? Это может быть следствие разве что брачного договора, по которому тебе дано право только быть служанкой, а ему делать что хочет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Это ОШИБКА НАРОДА.....горячо подогреваемая всеми политическими силами......Но напомни мне, в каком году это всё началось и кто ПЕРВЫЙ, благодаря этому выиграл выборы??? Перший, другий - це для дит.садочка. Ми люди дорослі - якщо не можемо передбачити результат, то не повинні бодай повторювати з року в рік одну і ту ж помилку. Нагадай, коли народ Зах.України так послідовно і тупо голосував за негідників, які їх кидали? Бидло - це єдине причина і єдине пояснення чому це ТАК. Маєш інше - прошу, озвучуй, а не лякайся правди. Мені здається, що в нашій ситуації навіть преславутий причинно-наслідковий Закон, який так любить Корін - не канає, бо і причина і наслідок один і той самий - якесь зачароване коло - як вир на спокійній гладі тихого озера. Цим він і такий страшний, особливо для несвідомих, якими у нас є переважна більшість громадян. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Перший, другий - це для дит.садочка. Ми люди дорослі - якщо не можемо передбачити результат, то не повинні бодай повторювати з року в рік одну і ту ж помилку. Нагадай, коли народ Зах.України так послідовно і тупо голосував за негідників, які їх кидали? Бидло - це єдине причина і єдине пояснення чому це ТАК. Маєш інше - прошу, озвучуй, а не лякайся правди. Мені здається, що в нашій ситуації навіть преславутий причинно-наслідковий Закон, який так любить Корін - не канає, бо і причина і наслідок один і той самий - якесь зачароване коло - як вир на спокійній гладі тихого озера. Цим він і такий страшний, особливо для несвідомих, якими у нас є переважна більшість громадян. Как ты не поймешь, Восток голосует не за Януковича, а против того негатива, что идет от Запада....Именно вы создаёте рейтинг, этой быдле. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 А кто, имея возможность держать взбалмошную Украину за горло, откажется от этого ЗА ПРОСТО ТАК. Именно за это, я и не перевариваю Тимошенко.....теперь мы действительно, даже не страна...... вот как, одним человеком, за один вечер, лишить страну ЕДИНСТВЕННОГО преимущества перед Россией? дело не только в самом контракте, это показало всему миру, какие мы ничтожные.(продажные) и ты говоришь не виновата? Виновата. Но в другом. Что шла на поводу у Юща. Ибо идея газа по РЫНОЧНЫМ ценам принадлежала именно ему. А дальше ей уже ничего не оставалось, как "ложиться" под Путина. А кто не ложился? Вспомни сидение в аэропорту Кучмы. Вспомни Янека с его конфетками (смешно!) Вроде бы мелочи. Но из низ складывается имидж руководства, а с ним и страны... Так что - старались все Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 При чём здесь секс? Если твой партнёр, говорит тебе сиди тихо и раздвинешь ноги когда я скажу ...это по твоему игра? Саме так - це гра. Причому, класика. Ти не знав? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Как ты не поймешь, Восток голосует не за Януковича, а против того негатива, что идет от Запада.... Именно вы создаёте рейтинг, этой быдле. Поддерживаю. Была наблюдателем в Донецке. И разговаривала с людьми. На мой вопрос, почему голосуете за Янука, звучал примерно такой же ответ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Саме так - це гра. Причому, класика. Ти не знав? :lol:Если это нравится партнёру, и на общих договорённостях... Ты где то видела, удовольствие Украины, от такого положения? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Как ты не поймешь, Восток голосует не за Януковича, а против того негатива, что идет от Запада.... Именно вы создаёте рейтинг, этой быдле. Бидло голосує за бидло. А твої відмазки звучать смішно, бо крім Януковича є інші політики, які не асоціюються з Зах. Україною, але вони успіхів на Сх. Україні не мають. Там стабільно голосують за ригів і комуняк. І цього заперечити ти не зможеш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Не буду спорить - блядям виднее Да, не заперечую, в сексі я блядь. Зате в усьому іншому - блядь ти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Виновата. Но в другом. Что шла на поводу у Юща. Ибо идея газа по РЫНОЧНЫМ ценам принадлежала именно ему. А дальше ей уже ничего не оставалось, как "ложиться" под Путина. А кто не ложился? Вспомни сидение в аэропорту Кучмы. Вспомни Янека с его конфетками (смешно!) Вроде бы мелочи. Но из низ складывается имидж руководства, а с ним и страны... Так что - старались все Пойми Рыжая, рыночные цены - это одно, а вот штрафы за задержку хоть на один день,(раньше мы могли наполнятся газом и не платить и по пол года, что давало нам преимущества) невозможность односторонне пересмотреть контракт ....и на 10 лет Почему не на один год, как раньше??? Нет, она сдала Украину ПОЛНОСТЬЮ ...ни какие конфетки, тут в сравнение не идут. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Если это нравится партнёру, и на общих договорённостях... Ты где то видела, удовольствие Украины, от такого положения? А причому тут Україна?!!!! :o Ти ще скажи, що Янек і його шобла діє а інтересах України!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Нет, она сдала Украину ПОЛНОСТЬЮ ...ни какие конфетки, тут в сравнение не идут. Да, да, Тимошенко - погана - голосуй за Янека - він хороший. Ось ще одна жертва телевізійної реклами ригів - чи споживач, що в даному випадку не має значення. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Бидло голосує за бидло. А твої відмазки звучать смішно, бо крім Януковича є інші політики, які не асоціюються з Зах. Україною, але вони успіхів на Сх. Україні не мають. Там стабільно голосують за ригів і комуняк. І цього заперечити ти не зможеш.Видишь разницу между мной, толерантным представителем ВОСТОКА, не разу не оскорбившим ЗАПАД.....И тебя, уже заговорившей мерзостью..... Так что кто БЫДЛО? видно невооруженным взглядом ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 А причому тут Україна?!!!! :o Ти ще скажи, що Янек і його шобла діє а інтересах України!!! Цена газа - это национальный интерес. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Цена газа - это национальный интерес. Ну просрала вона національний інтерес - то що, тепер через це лізти у петлю у вигляді янека? Чи думати, як жити далі? До речі, навіть така висока ціна на газ не завадила олігархам збільшити свої статки В РАЗИ. Дивно, правда?!!! Ще один привід ТОБІ задуматися: а чи правду кажуть з телевізора. Чи не гачок це для таких як ти, ненависників Тимошенко? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Видишь разницу между мной, толерантным представителем ВОСТОКА, не разу не оскорбившим ЗАПАД..... И тебя, уже заговорившей мерзостью..... Так что кто БЫДЛО? видно невооруженным взглядом ;) Верхушке выгодно. чтобы мы грызлись. Разделяй и властвуй - не нами придумано и действует уже многие века.Когда Восток стоит перед выбором Янек или нацист Тягнибок, который их за было считает, то конечно они выбирают Янека. Лично я тоже бы не голосовала за того, кто меня недочеловеком считает. Если появится (а вдруг!) кандидат, который сумеет объединить Восток и Запад, то тут же все дружно проголосуют. До тех пор наши президенты так и будут президентами ПОЛОВИНЫ Украины. А России это выгодно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.