Slavkora Опубліковано 26 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2012 Козацький марш. Мені невідомо,чи існувала одна великаУкраїна від Дніпра до Африки і на яких засадах,чи були дві окремі України,чи ми просто перенесли на своїх плечах свою неньку-Україну на береги Дніпра,як ті цигани карб свій. Але хвакт залишається хвактом.Переселилися. Тоді і виникли слова,-Ще не вмерла Україна! На згадку про перебування з Середземномор*я за давньою традицією взяли зсобою місцеву земдю у вигляді бурштину та коралю. Звідти прізвища українців штибу Фаріон.Ще одне українське прізвище африканського походження-Святогор.Той самий. .Хата-це взагалі чи не найголовніше слово в Давньому Єгипеті.Містить в собі міру космічної світобудови . Фараонів під час революції,мабуть,убили. Вижилих жерців вижилі козаки забрали з собою. Забрали з собою і місцевих жителів-одновірців,які прийняли українську реінкарнацію,свята і вірування-частину євреїв(а,може, й усіх???!!!Тоді ті,хто позиціонуються зараз як євреї,зовсім не євреї,тільки під них косять,тільки легалізувались під їх!!!???О!),філістимілян,асирійців,вірмен та ін.,які українізувалися на протязі століть та тисячоліть, і заселили ними Карпати. З нами вийшли фінікияни,які заснували Київ.Таким чином,я відсуваю час заснування Києва на 500 років.Крихта калабухи,але приємно. Своїх Вищіх за традицією мумієфікували ту ховали в печерах Києва.Через тисячу-півтори років християни виголосять їх своїми,попередньо роздягши.Хоч не знищили.І то дяка. (далі буде) В.ДілоВій «Альтернативна історія» Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 26 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2012 Козацький марш. Мені невідомо,чи існувала одна великаУкраїна від Дніпра до Африки і на яких засадах,чи були дві окремі України,чи ми просто перенесли на своїх плечах свою неньку-Україну на береги Дніпра,як ті цигани карб свій. Але хвакт залишається хвактом.Переселилися. Тоді і виникли слова,-Ще не вмерла Україна! На згадку про перебування з Середземномор*я за давньою традицією взяли зсобою місцеву земдю у вигляді бурштину та коралю. Звідти прізвища українців штибу Фаріон.Ще одне українське прізвище африканського походження-Святогор.Той самий. .Хата-це взагалі чи не найголовніше слово в Давньому Єгипеті.Містить в собі міру космічної світобудови . Фараонів під час революції,мабуть,убили. Вижилих жерців вижилі козаки забрали з собою. Забрали з собою і місцевих жителів-одновірців,які прийняли українську реінкарнацію,свята і вірування-частину євреїв(а,може, й усіх???!!!Тоді ті,хто позиціонуються зараз як євреї,зовсім не євреї,тільки під них косять,тільки легалізувались під їх!!!???О!),філістимілян,асирійців,вірмен та ін.,які українізувалися на протязі століть та тисячоліть, і заселили ними Карпати. З нами вийшли фінікияни,які заснували Київ.Таким чином,я відсуваю час заснування Києва на 500 років.Крихта калабухи,але приємно. Своїх Вищіх за традицією мумієфікували ту ховали в печерах Києва.Через тисячу-півтори років християни виголосять їх своїми,попередньо роздягши.Хоч не знищили.І то дяка. (далі буде) В.ДілоВій «Альтернативна історія» То давайте й вас у печері приховаємо, як Вищого. А через 1000-15000, розберемося, так воно чи ні...... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Да, вот ещё хочу добавить. Мне этот гимн не нравится. Однако-же, в нём нет слов- ще не вмерла Україна.... Там пишеться і співається так: Ще не вмерла в Україні, ні слава, ні воля.... Ну а п*издеть, так это на любом и зфорумов известно - не мешки ворочать.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 А це, ось, марш англійських козаків. Хто бував за бугром, може питав, чи хто знає хто про таку державу, як Україна? Ото-ж. А марш "англійських козаків", знає увесь світ.... *http://www.youtube.com/watch?v=RbHQ3FY2bqo&feature=related Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 жду перевод от САИ Работаем, товарищ Сталин, работаем. Возможна небольшая задержка, так как собираюсь съездить в Египет. Прошла чуйка, шо в одной из пирамид нашли мумию с оселедцем, в червоных шароварах и куском сала в руке. Надо самому посмотреть... ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Работаем, товарищ Сталин, работаем. Возможна небольшая задержка, так как собираюсь съездить в Египет. Прошла чуйка, шо в одной из пирамид нашли мумию с оселедцем, в червоных шароварах и куском сала в руке. Надо самому посмотреть... ;) Работайте, работайте товарищ саи, труд из обезьяны сделал человека а может и лошадь сделать, не правда ли товарищ Берия. Говорят, что нашли мумию лошади с бутылкой " московской" в копытах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Работайте, работайте товарищ саи, труд из обезьяны сделал человека а может и лошадь сделать, не правда ли товарищ Берия. Говорят, что нашли мумию лошади с бутылкой " московской" в копытах. Не выёживайтесь, товарищЪ Кузя, ежели Вы не верите в седую древность украинцев, то идите вылизывать задницу Путину, а мы, украинцы, без вас, манкуртов, разберёмся в своей исторической древности. :P Шо, Кузя, на Львовском забанили навечно за ваши вот такие пророссийские высказывания? Назад приползли, украинофобы придурковатые? Хреновые из вас бандеровецы получились... :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Slavkora Опубліковано 27 серпня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 шо заткнувся.саід? чи вже повісився? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 шо заткнувся.саід? чи вже повісився? хто ж його повісить, він камяний його лекше втопити. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Slavkora За У проти М. А почему вы не на съемочной площадке новой франшизы Планеты Обезьян? Уж больно типаж подходящийИ что Сталину обезьяны плохого сделали? Погоны оборвали , или фуражку примеряли. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Slavkora Опубліковано 27 серпня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 хто ж його повісить, він камяний його лекше втопити. :lol:больших обезьян,чем черножопые обезьяны,как ты,слезшие с кавказских пальм и засравшие всю Украину,не бывает :lol: Как говорят на Каквказе,мужчина-это обезьяна Кавказа с деньгами. :lol: Но это у вас,обезьяномордых низшей расы!И не только с Кавказа.Скоро пойдешь со воими выродками на шашлыки :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Самый мерзкий и самый опасный вид обезьян для человека - орпнжоид, обитает преимущественно в западных областях Украины, отдельные экземпляры встречаются в центре этой страны, некоторое время оранжоиды преобладали в украинских степях, являясь доминирующим видом животного мира. Сейчас их становится все меньше, причиной уменьшения популяции оранжоидов, можно с уверенностью назвать явление в украинской стае альфа-самца, мигрировавшего в центр страны из далеких восточных степей Донецкой области. Однако оставшаяся немного численная популяция оранжоидов отличается повышенной агрессивностью и фашиствующем бешенством, что опасно для русского человека. так че тебя в самое пекло занесло? Тут из нас,немногочисленных,- на вас русских , спрос. Изголодались, понимаете очень, тов сталин.. Вы как? хоть откормленный? В смысле, упитанный? На троих в качестве закуски хватит? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Самый мерзкий и самый опасный вид обезьян для человека - орпнжоид, обитает преимущественно в западных областях Украины, отдельные экземпляры встречаются в центре этой страны, некоторое время оранжоиды преобладали в украинских степях, являясь доминирующим видом животного мира. Сейчас их становится все меньше, причиной уменьшения популяции оранжоидов, можно с уверенностью назвать явление в украинской стае альфа-самца, мигрировавшего в центр страны из далеких восточных степей Донецкой области. Однако оставшаяся немного численная популяция оранжоидов отличается повышенной агрессивностью и фашиствующем бешенством, что опасно для русского человека.Да ну вас,вы таки временами зануда, уважаемый товарищ Сталин. Я тоже оранжевый, но русскими не закусываю. .И на запах не переношу. Мне больше нравятся упитаные хохлы. При этом я не агресивен и от бешенства трижды привит. Не надо нас бояться, это проще , чем съездить на фронт. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 больших обезьян,чем черножопые обезьяны,как ты,слезшие с кавказских пальм и засравшие всю Украину,не бывает :lol: Как говорят на Каквказе,мужчина-это обезьяна Кавказа с деньгами. :lol: Но это у вас,обезьяномордых низшей расы!И не только с Кавказа.Скоро пойдешь со воими выродками на шашлыки :o Слава, ты что своим в спину пуляешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Слава, ты что своим в спину пуляешь? Заградотряд! :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Slavkora Опубліковано 27 серпня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Да ну вас,вы таки временами зануда, уважаемый товарищ Сталин. Я тоже оранжевый, но русскими не закусываю. .И на запах не переношу. Мне больше нравятся упитаные хохлы. При этом я не агресивен и от бешенства трижды привит. Не надо нас бояться, это проще , чем съездить на фронт. я про других обезян не лечебных Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 я про других обезян не лечебных так извинился хотя б перед ЗаУпроМом.. Ты стреляешь, не целясь. В своих. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Slavkora Опубліковано 27 серпня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 так извинился хотя б перед ЗаУпроМом.. Ты стреляешь, не целясь. В своих.у відповіді написано-сталіну.який кричить.шо білі це поміс.а чурки.як він всіх ощасливили. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Короче, Заупромчик, Славко просто не тебя подразумевал, когда про обизян писал.. Так что извини его, он просто немного не сориентировался. А так он славный хлопец, просто творческая натура. Но патриот- до мозга костей! Он книгу пишет!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Он книгу пишет!! :lol: А я ему помогаю! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Короче, Заупромчик, Славко просто не тебя подразумевал, когда про обизян писал.. Так что извини его, он просто немного не сориентировался. А так он славный хлопец, просто творческая натура. Но патриот- до мозга костей! Он книгу пишет!! Та я так и понял, он косоглазый. :lol: и не стабильный. :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 :lol: А я ему помогаю! З таким помоганником, ( шедевр) вийде :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 З таким помоганником, ( шедевр) вийде :lol: Подключайся, лавры на троих делить будем. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Экстремальная охота в научных целях. Рад за вас, все-таки эволюция по Дарвински - реальное явление. Целью моего пребывания здесь по большей части и является научное исследование о! Еще один писатель и научный разработчик. А в России как, уже всё изучили? Агрессию там, спад, терроризм, экстремизм, ПуссиРизм, шовинизм, или вы на кошках пока тренируетесь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Подключайся, лавры на троих делить будем. :P Ти як мент, тобі би тільки ділити та віднімати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Ти як мент, тобі би тільки ділити та віднімати. Испортили тебя, Кузя, на бандеровском форуме... злой какой то ты стал. Хотя и раньше на мать Терезу не был похож, а уж после курсов повышения квалифиеации... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Конечно и у нас всяческого бреда не меньше, а в некоторой степени даже поболя вашего будет. Но у нас вот уже более 10 лет, этот бред стабилен. Вот не вижу ни спада ни подъема. Стабильный бред с теми же проблемами и дрязгами, что и были 10 лет назад народ аморфен, аполитичен. Те жалкие потуги так называемой несистемной оппозиции не скребут никого, кроме этой самой оппозиции. Да не кого и не за что там скрести по большому счету. Одни жулики и воры недовольны засилием других жуликов и воров. хотя в основной своей массе уровень жизни сейчас выше, чем в диких 90-х, но не выше, чем например в 2002 г. А за некоторых украинцев мне стыдно, потому что я сам немного украинец. Так вы об этом и говорите прямым текстом, нам ,украинцам. Мне не стыдно за россиян, у них есть , то , что у нас редко затрагивается. Не имея возможностей политических, у вас есть охреннено большие- морально -этические. Я с удовольствием просматриваю , что могу , на эту тему , читаю много российских интернет газет. Не расстраивайтесь, у вас немало хороших людей , хоть и много скота. А у нас каждый хороший ограничил себя политикой. Вы выберетесь -первые. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Так вот, перефразируя Белинского - к чему весь тут этот срач, лучше бы водки выпили.Печень уже просит чистой родниковой воды. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 не люблю, когда применяют жидовские заморочки. Что есть : "за некоторых украинцев..? или "я в некотором роде украинец"? Тов Сталин! Дорогой! Украинцем нельзя быть - немножко. \Или гены взыграют, или - ты чистокровный КАЦАП. Кровь подскажет ответ)) Что ты ешь на первое в основном? Борщ или щи? Что ты пьяненьким подпеваешь в кругу друзей? Ой, мороз мороз... или Несе Галя воду? Знаешь? Ты мне нравишься. Ты спокойный и рассудительный, как хохол. Ну не можешь ты быть татарско-ордынской отрыжкой! Хоть даже если тебе 7 десяток. Плевать. И еще.. Все хочу спросить у Вас : за что ты так не воспринимаешь националистов украинских? И в зависимости от Вашего ответа: --> как ты относишься к ЛКН и ...ну к примеру, цыганам? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Я люблю свою Родину, уважаю память дедов, сражавшихся за нее с нацистами, чту подвиги солдат и офицеров РККА, ценой своей жизни закрывших Гитлеровцам путь к мировому господству. Сталін, ти хіба не знаєш - було дві людини, які прагнули світового панування - Гітлер і Сталін. Вони однаково були ворогами України. Якщо судити з цієї позиції - хіба можна вважати УПА - ворогами? Ти можеш думати про бандерівців все, що завгодно - Україна - не твоя Батьківщина. Але українці повинні поважати кожного, хто боровся за її незалежність. До речі, саме з такої позиції ви, росіяни, судите про своїх героїв - і нас, українців, це не повинно зачіпати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.