Орiана Опубліковано 9 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2012 во-первых, отчего это ты ее так ласково называешь? :angry: Про экзотику никто так и не понял.. (кроме нас с тобой! :rolleyes: Та всі тут все давно поЙняли: Імпотент, який збуджується від лизання анусу, від розмов про це і від запахів, пов"язаних з тим місцем. Екзотика, ще яка...тільки мене постійно від неї нудить, ой не можу.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2012 Імпотент, який збуджується а наташка снова пьянючая! Или у тебя бешенство ***** ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2012 Та всі тут все давно поЙняли: и сколько раз ты копипастить будешь про запахи? пока не нанюхаешься до отвалу? снова приступы мазо-..... хочешь, я лучше про Мазурка инфу выкину? Нарыла такой сайт обалденный! Наверно туда жить уйду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2012 а наташка снова пьянючая! Или у тебя бешенство ***** ? По собі судиш? я не п"ю. Все що я пишу прямо випливає з його постів: О-хо-хо... Как же плохо влияет на умственные способности и моральность халичанки вылизывание жидовской дупы... А я ведь, по душевной простоте, предупреждал её, что мусик заразный. Ориша, умоляю, не лижи больше рабиновичу, этим ты унижаешь не только украинцев, но даже (о боже!) халичан. А представь себе, что ты ему очко напрочь залижешь, форум ведь упадёт от потоков его дерьма, не нашедшегог естественного выхода из кишечника. Нє, ну це нереально, я вже не можу, бля знову рве.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 9 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2012 Ориша, впервые в жизни я на сто процентов согласен с тем, что ты тут написала. Респект! ты признал что ты жополиз респект тебе - может откажешся быть копрофагом и станешь хотя бы гоминидом Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2012 гляжу, нааа тема пользуется невероятной популярностью! какая там политика? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 9 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2012 Эка тебя, жидёнок карёжит! :lol: :lol: :lol:ты справку тащи , свиногрипер несчастный Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2012 ты признал что ты жополиз респект тебе - может откажешся быть копрофагом и станешь хотя бы гоминидом Рабінович, ну їх ... гидота ще та...нехай вовтузяться... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2012 Нє, ну це нереально, я вже не можу, бля знову рве.... слушай, а в сторонку тебя никак нереально оттянуть? заблевала уже всё вокруг.. а потом спрашивает, шо се воняэ. Та мабуть жеш ти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 9 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2012 Рабінович, ну їх ... гидота ще та...нехай вовтузяться...говно должно сидеть в говне ....... говно должно возмущаться громко ..... кто то же об этом должен позаботиться почему бы и не я? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 9 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2012 и сколько раз ты копипастить будешь про запахи? пока не нанюхаешься до отвалу? снова приступы мазо-..... хочешь, я лучше про Мазурка инфу выкину? Нарыла такой сайт обалденный! Наверно туда жить уйду. Юлька, прекрати... Ориша ещё не нализалась... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 9 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2012 говно должно сидеть в говне ....... почему бы и не я? Да, мусик, там твоё место. :lol: :lol: :lol: Повеселил. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 9 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2012 Юлька, прекрати... Ориша ещё не нализалась...а ты нализался? попка вылизана до блеска? ты сделай контрольный лизок, на всякий случай Да, мусик, там твоё место. laugh.gif laugh.gif laugh.gif Повеселил. не могу - место в говне занято тобой Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2012 Юлька, прекрати... Ориша ещё не нализалась... а по-моему - уже хорошА. Во всех смыслах.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2012 а по-моему - уже хорошА. Во всех смыслах.. Угу, угу, правильно - підігруй. І слово "лизати" повинно бути у кожному пості - він на нього заводиться. РАБІНОВІЧ, ану вали звідси, Юлька вже входить в ранж - не заважай їм!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 9 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2012 Саша! Юля! Хоть вы будьте умнее. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 9 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2012 Саша! Юля! Хоть вы будьте умнее. ржунимагу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2012 Саша! Юля! Хоть вы будьте умнее. То виходить я дурна? Можливо... Але в мене до тебе запитання: а чому ти не написала щось подібне, коли твій Саша, по твоєму визнанню, твій друг, писав наступне: А представь себе, что ты ему очко напрочь залижешь, форум ведь упадёт от потоков его дерьма, не нашедшегог естественного выхода из кишечника. () І так не раз і не два, а ПОСТІЙНО. А я довго терпіла і чекала... А тепер твій друг Саша: Імпотент, який збуджується від лизання анусу, від розмов про це і від запахів, пов"язаних з тим місцем. І нехай тепер доводить, що це нетак, якщо його пости свідчать саме про це. Ось так, люба моя, розумнице Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2012 Дякувати за виставу не потрібно. Оріана Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 9 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2012 То виходить я дурна? Можливо... Але в мене до тебе запитання: а чому ти не написала щось подібне, коли твій Саша, по твоєму визнанню, твій друг, писав наступне: І так не раз і не два, а ПОСТІЙНО. А я довго терпіла і чекала... А тепер твій друг Саша: Імпотент, який збуджується від лизання анусу, від розмов про це і від запахів, пов"язаних з тим місцем. І нехай тепер доводить, що це нетак, якщо його пости свідчать саме про це. Ось так, люба моя, розумнице Мужикам вообще не следует сунуть нос в бабские разборки. ИМХО. Я сейчас почти не бываю на форуме. Меня Юлька разбудила в половине восьмого телефоном. И еще.... я обратилась к ним, а не к вам как раз потому, что они друзья. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2012 Мужикам вообще не следует сунуть нос в бабские разборки. ИМХО. Я сейчас почти не бываю на форуме. Меня Юлька разбудила в половине восьмого телефоном. И еще.... я обратилась к ним, а не к вам как раз потому, что они друзья. Катя, не вдавай, що ти такий постів не читала раніше, але мовчала. Тому і тепер не потрібно було вмішуватися. Він отримав те, на що напрошувався вже не один місяць. Як на мене, все повинно мати міру, якщо хтось міри не має, отже він свиня, ну а до свині у мене відношення відповідне. І не переживай так, я міру знаю, тому залишаю цього "любителя екзотики" до наступного разу. А чи буде той наступний раз залежить від нього. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 9 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2012 Ну-ну, а кого процитировал? Блесни, брат, эрудицией ну откуда мне знать ? я ж в советской армии не служил , и фамилию геббельса только в кино слышал Цитата(Оріана @ 8.11.2012, 17:48) * Може б ти турнір з шахів запропонував - ніж маєш тупі цитатки тискати. Геббельса вислів О! Невежд уже двое! 20.04.1933г., в день рождения фюрера и в его присутствии, в Берлине была впервые сыграна драма Ганса Йоста «Шлагетер». «Шлагетер» оказался самой доходной нацистской пьесой. За год ее поставили 110 театров, показали более чем в тысяче городов; она 16 раз транслировалась по радио, была включена в школьную программу. Герой пьесы - Альберт Лео Шлагетер, 28-летний офицер, член одной из нацистских организаций, в мае 1923 г. был расстрелян французскими оккупационными властями в Руре за диверсию на железной дороге. В 1-м действии студент Шлагетер ведет долгие споры со своим военным товарищем Фридрихом Тиманном. Шлагетер мечтает о карьере интеллектуала; Тиманн возбужденно толкует о «крови», «расе», «самопожертвовании» и, в конце концов, заявляет: - Когда я слышу слово «культура», я спускаю предохранитель своего револьвера. Если Вам обоим дать шахматы - то Вы станете ими в "чапаева" шпилить :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 9 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2012 Цитата(Оріана @ 8.11.2012, 17:48) * Може б ти турнір з шахів запропонував - ніж маєш тупі цитатки тискати. Геббельса вислів О! Невежд уже двое! 20.04.1933г., в день рождения фюрера и в его присутствии, в Берлине была впервые сыграна драма Ганса Йоста «Шлагетер». «Шлагетер» оказался самой доходной нацистской пьесой. За год ее поставили 110 театров, показали более чем в тысяче городов; она 16 раз транслировалась по радио, была включена в школьную программу. Герой пьесы - Альберт Лео Шлагетер, 28-летний офицер, член одной из нацистских организаций, в мае 1923 г. был расстрелян французскими оккупационными властями в Руре за диверсию на железной дороге. В 1-м действии студент Шлагетер ведет долгие споры со своим военным товарищем Фридрихом Тиманном. Шлагетер мечтает о карьере интеллектуала; Тиманн возбужденно толкует о «крови», «расе», «самопожертвовании» и, в конце концов, заявляет: - Когда я слышу слово «культура», я спускаю предохранитель своего револьвера. Если Вам обоим дать шахматы - то Вы станете ими в "чапаева" шпилить :lol: :lol: :lol: есть другой вариант - запихать короля тебе в опу что бы и у тебя появилось что то благородное ну и насчёт ферзя я не буду говорить что с ней надо сделать но по моему ты мечтал поиметь королеву Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2012 Если Вам обоим дать шахматы - то Вы станете ими в "чапаева" шпилить :lol: :lol: :lol: Не сумнівайся, шпіляти не буду, але дошкою по твоїй самовпевненій пиці - ГАРАНТУЮ. Герой ти наш з гуглом в обнімочку. :lol: :lol: Рабінович, приймай виклик, я в тебе вірю - нашпіляй придурку Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2012 но по моему ты мечтал поиметь королеву Королева йому відмовила, після чого наш ХЄРой заліз в танк і вже звідти на неї дувся, а по його - не помічав Королеву. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 9 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2012 есть другой вариант - запихать короля тебе в опу что бы и у тебя появилось что то благородное ну и насчёт ферзя я не буду говорить что с ней надо сделать но по моему ты мечтал поиметь королеву Брат! В который уж раз ты запихиваешь мне в опу свой язык! Уймись, добавки благородства я не ощущаю ;) Заодно, как великому шахматисту (и языковеду) поясняю тебе - ферзь это он, поскольку визирь :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 9 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2012 Рабінович, приймай виклик, я в тебе вірю - нашпіляй придурку зачем ? мне нравятся его потуги выглядеть умнее чем он есть ведь что он для этого делает - придирается к словам за всё время общения он ничего интересного не написал , так , одни ужимки мартышки причём обрати внимание -он подталкивает тебя на заранее заготовленный ответ у чувака куча комплексов потому что он не мужик - он примак Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 9 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2012 Брат! В который уж раз ты запихиваешь мне в опу свой язык! Уймись, добавки благородства я не ощущаю ;) Заодно, как великому шахматисту (и языковеду) поясняю тебе - ферзь это он, поскольку визирь :lol: у ферзя два названия ферзь и королева если ты этого не знаешь ..... впрочем это не удивительно кстати , ты требуешь называть себя каином как у мента у меня сразу возник один вопрос - а твоя первая жена - где сейчас? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2012 потому что он не мужик - он примак Ага і радість відповідна розвитку. Певно думає, що нас перехитрив... І байдуже, що я навіть не шукала, а взяла перше прізвище навіть не з посилання, а зі списку посилань на сайти, а ти скоріш за все взагалі не шукав. ...радості повні штани... примітив... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2012 ...не треба було про першу... зніми запитання. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.