otchim Опубліковано 29 серпня, 2012 Опубліковано 29 серпня, 2012 Цитата(Оріана @ 28.8.2012, 23:13) А чому ти мене ніколи не жалів? Что ты, что ты? - я до сих пор от жалости к тебе не могу в себя прийти... а как гляну на твой жалостливый аватар... - снова ухожу... - это же ты подаешь знак - спасите, мол... Нет, это знак "утопите меня скорее" :rolleyes:
Гість korin Опубліковано 29 серпня, 2012 Опубліковано 29 серпня, 2012 Нет, это знак "утопите меня скорее" :rolleyes: А скажи как на духу - чтобы ты сделал, попади в картинку?... с такой женщиной... подающей знаки....
otchim Опубліковано 29 серпня, 2012 Опубліковано 29 серпня, 2012 А скажи как на духу - чтобы ты сделал, попади в картинку?... с такой женщиной... подающей знаки.... С этой женщиной? Утопил бы!
рабинович Опубліковано 29 серпня, 2012 Опубліковано 29 серпня, 2012 С этой женщиной? Утопил бы! да, армейское пид...е прошлое тоже мне блин , руский разойник стенька разин
Гість korin Опубліковано 29 серпня, 2012 Опубліковано 29 серпня, 2012 С этой женщиной? Утопил бы!... ух ты... а шо... по-другому - никак?
otchim Опубліковано 29 серпня, 2012 Опубліковано 29 серпня, 2012 ... ух ты... а шо... по-другому - никак? А зачем мне эта? :blink: У меня жена молодая, умная, симпатичная, мастер спорта :rolleyes:
Орiана Опубліковано 29 серпня, 2012 Опубліковано 29 серпня, 2012 Не передумаешь, картинка не позволит. во как... а ты не слишком наглеешь?.... после как взяла меня на "слабо"... ЗЫ. Кстати, подруга твоя - мудрая женщина, видать читанула пару комментов, сходила к своему писихологу... и вешает тебе о трудностях регистрации. Тих картинок у мене... ...а ты не слишком наглеешь? - слішком... а постав мене на місце...))) Схоже на те....
Гість korin Опубліковано 29 серпня, 2012 Опубліковано 29 серпня, 2012 Тих картинок у мене... ...а ты не слишком наглеешь? - слішком... а постав мене на місце...))) Схоже на те.... ну, ты их, надеюсь покажешь.... не, это не для меня. Другое дело - взять на руки...чтобы капли скатывались с тела - и осторожно положить... на место....
Орiана Опубліковано 29 серпня, 2012 Опубліковано 29 серпня, 2012 ну, ты их, надеюсь покажешь.... не, это не для меня. Другое дело - взять на руки...чтобы капли скатывались с тела - и осторожно положить... на место.... Деякі нервово на них реагують :P :rolleyes: "місце" там було дуже темне...але у мене проблема - я не здогадалася купити тілесний купальник - в розрахунку, що він для загорілого тіла не пасує - а білі дуже помітні.
Гість korin Опубліковано 29 серпня, 2012 Опубліковано 29 серпня, 2012 Деякі нервово на них реагують :P :rolleyes: "місце" там було дуже темне...але у мене проблема - я не здогадалася купити тілесний купальник - в розрахунку, що він для загорілого тіла не пасує - а білі дуже помітні. Деяки?.... странно... казалось, только бревна могут не реагировать... спать.
Орiана Опубліковано 29 серпня, 2012 Опубліковано 29 серпня, 2012 Деяки?.... странно... казалось, только бревна могут не реагировать... спать. ...спаааа-ать...
Кепка Опубліковано 7 вересня, 2012 Опубліковано 7 вересня, 2012 Принаймні негарно обговорювати людину позаочі.Запросили хоча б її до розмови. B)
Гість Фурія Опубліковано 7 вересня, 2012 Опубліковано 7 вересня, 2012 Принаймні негарно обговорювати людину позаочі.Запросили хоча б її до розмови. B) Да нехай піарять мені приємно. ))
Гість korin Опубліковано 7 вересня, 2012 Опубліковано 7 вересня, 2012 твою мать... два уп... ну, оно тебе нада - ворошить старье и напоминать о склерозе и пофигизме?...
Орiана Опубліковано 7 вересня, 2012 Опубліковано 7 вересня, 2012 Да уж...люся, та що...- це був тільки початок... Корін, твою мать, де ти волочився і нащо ти сюди цих гоблінів привів?
Гість korin Опубліковано 7 вересня, 2012 Опубліковано 7 вересня, 2012 Да уж...люся, та що...- це був тільки початок... Корін, твою мать, де ти волочився і нащо ти сюди цих гоблінів привів? А мне так кажется, что кому-то скучно... кто здесь знает про ориона?
Орiана Опубліковано 7 вересня, 2012 Опубліковано 7 вересня, 2012 А мне так кажется, что кому-то скучно... кто здесь знает про ориона? Ні, Зайчику, якщо ти думаєш про мене - ти помиляєшся. Мені хоч і скучно, але не до такої міри. Крім того - ти ж, певно, помітив: я вирішила повернути форум до серйозних розмов і в цей час - на тобі...гобліни... А що наїхали конкретно на тебе - це факт. Мо це Фляйшер...
Гість korin Опубліковано 7 вересня, 2012 Опубліковано 7 вересня, 2012 Ні, Зайчику, якщо ти думаєш про мене - ти помиляєшся. Мені хоч і скучно, але не до такої міри. Крім того - ти ж, певно, помітив: я вирішила повернути форум до серйозних розмов і в цей час - на тобі...гобліни... А що наїхали конкретно на тебе - це факт. Мо це Фляйшер... При всем уважении к тебе и твоим... друзьям... у нее не хватит на это фантазии. ЗЫ. Могла бы отметить, что я не мешаю тебе заниматься твоей работой в повороте рек...... пардон, форума к сурьезным разговорам.
Орiана Опубліковано 7 вересня, 2012 Опубліковано 7 вересня, 2012 ЗЫ. Могла бы отметить, что я не мешаю тебе заниматься твоей работой в повороте рек...... пардон, форума к сурьезным разговорам. Ага, не заважаєш... Гаразд, час покаже що це за голубки...
Гість korin Опубліковано 8 вересня, 2012 Опубліковано 8 вересня, 2012 Гаразд, час покаже що це за голубки...Ну.. не голубки а голуб...скорей всего, голубка - разница в регистрации несколько минут..... а если так... вероятность, что .. забоится очень велика.... - немногие... голУбки.. могут как ты.
Орiана Опубліковано 8 вересня, 2012 Опубліковано 8 вересня, 2012 - немногие... голУбки.. могут как ты. Ты чЁ дура, не пали ее... *http://www.youtube.com/watch?v=q6u1BR74_iw&feature=player_detailpage#t=721s
Орiана Опубліковано 8 вересня, 2012 Опубліковано 8 вересня, 2012 Кор, Кор, що я ще хотіла тебе ще запитатися... А правда, що з моїм приходом всякі підривні антиукраїнські елементи на форумі якось притихли? Можна вважати, що заколот не відбувся - пра? :P
Гість korin Опубліковано 8 вересня, 2012 Опубліковано 8 вересня, 2012 Ты чЁ дура, не пали ее... *http://www.youtube.com/watch?v=q6u1BR74_iw&feature=player_detailpage#t=721s Извини, поспорил сам с собой, что у нее духу не хватит.
Гість korin Опубліковано 8 вересня, 2012 Опубліковано 8 вересня, 2012 Кор, Кор, що я ще хотіла тебе ще запитатися... А правда, що з моїм приходом всякі підривні антиукраїнські елементи на форумі якось притихли? Можна вважати, що заколот не відбувся - пра? :P та. будь я негром, американским шпиёном и даже кремлевским запроданцем.... после твоих аватаров - сам бы пришел сдаваться.
Орiана Опубліковано 8 вересня, 2012 Опубліковано 8 вересня, 2012 Извини, поспорил сам с собой, что у нее духу не хватит. Буду думати, що це означає... Але підкупляє слово "извини".... ...певно не буду думати - нехай буде як є.... я тобі аватарками відімстЮ.
Орiана Опубліковано 8 вересня, 2012 Опубліковано 8 вересня, 2012 та. будь я негром, американским шпиёном и даже кремлевским запроданцем.... после твоих аватаров - сам бы пришел сдаваться. Кор, я з тим граючим стратегом вибилася із сил - підсоби... бо в мене справи домашні стоять... Буду ввечері.
дохтур Опубліковано 8 вересня, 2012 Опубліковано 8 вересня, 2012 Принаймні негарно обговорювати людину позаочі.Запросили хоча б її до розмови. B)Що , друже, і ти завис??! А ми маємо з цим якось- ЖИТИ.
САИ Опубліковано 9 вересня, 2012 Опубліковано 9 вересня, 2012 Кор, Кор, що я ще хотіла тебе ще запитатися... А правда, що з моїм приходом всякі підривні антиукраїнські елементи на форумі якось притихли? Можна вважати, що заколот не відбувся - пра? :P Размечталась... Иди сена пожуй, у тебя нехватка витаминов. :lol:
Гість korin Опубліковано 9 вересня, 2012 Опубліковано 9 вересня, 2012 Размечталась... Иди сена пожуй, у тебя нехватка витаминов. :lol:Все, САИ, отбой, можешь не притворяться - нас раскрыли.
Орiана Опубліковано 9 вересня, 2012 Опубліковано 9 вересня, 2012 Размечталась... Иди сена пожуй, у тебя нехватка витаминов. :lol: Чого сіна? - я і салата можу пожувати.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.