otchim Опубліковано 29 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2012 Цитата(Оріана @ 28.8.2012, 23:13) А чому ти мене ніколи не жалів? Что ты, что ты? - я до сих пор от жалости к тебе не могу в себя прийти... а как гляну на твой жалостливый аватар... - снова ухожу... - это же ты подаешь знак - спасите, мол... Нет, это знак "утопите меня скорее" :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 29 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2012 Нет, это знак "утопите меня скорее" :rolleyes: А скажи как на духу - чтобы ты сделал, попади в картинку?... с такой женщиной... подающей знаки.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 29 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2012 А скажи как на духу - чтобы ты сделал, попади в картинку?... с такой женщиной... подающей знаки.... С этой женщиной? Утопил бы! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 29 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2012 С этой женщиной? Утопил бы! да, армейское пид...е прошлое тоже мне блин , руский разойник стенька разин Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 29 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2012 С этой женщиной? Утопил бы!... ух ты... а шо... по-другому - никак? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 29 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2012 ... ух ты... а шо... по-другому - никак? А зачем мне эта? :blink: У меня жена молодая, умная, симпатичная, мастер спорта :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2012 Не передумаешь, картинка не позволит. во как... а ты не слишком наглеешь?.... после как взяла меня на "слабо"... ЗЫ. Кстати, подруга твоя - мудрая женщина, видать читанула пару комментов, сходила к своему писихологу... и вешает тебе о трудностях регистрации. Тих картинок у мене... ...а ты не слишком наглеешь? - слішком... а постав мене на місце...))) Схоже на те.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 29 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2012 Тих картинок у мене... ...а ты не слишком наглеешь? - слішком... а постав мене на місце...))) Схоже на те.... ну, ты их, надеюсь покажешь.... не, это не для меня. Другое дело - взять на руки...чтобы капли скатывались с тела - и осторожно положить... на место.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2012 ну, ты их, надеюсь покажешь.... не, это не для меня. Другое дело - взять на руки...чтобы капли скатывались с тела - и осторожно положить... на место.... Деякі нервово на них реагують :P :rolleyes: "місце" там було дуже темне...але у мене проблема - я не здогадалася купити тілесний купальник - в розрахунку, що він для загорілого тіла не пасує - а білі дуже помітні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 29 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2012 Деякі нервово на них реагують :P :rolleyes: "місце" там було дуже темне...але у мене проблема - я не здогадалася купити тілесний купальник - в розрахунку, що він для загорілого тіла не пасує - а білі дуже помітні. Деяки?.... странно... казалось, только бревна могут не реагировать... спать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2012 Деяки?.... странно... казалось, только бревна могут не реагировать... спать. ...спаааа-ать... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кепка Опубліковано 7 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 вересня, 2012 Принаймні негарно обговорювати людину позаочі.Запросили хоча б її до розмови. B) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Фурія Опубліковано 7 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 вересня, 2012 Принаймні негарно обговорювати людину позаочі.Запросили хоча б її до розмови. B) Да нехай піарять мені приємно. )) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 7 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 вересня, 2012 твою мать... два уп... ну, оно тебе нада - ворошить старье и напоминать о склерозе и пофигизме?... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 вересня, 2012 Да уж...люся, та що...- це був тільки початок... Корін, твою мать, де ти волочився і нащо ти сюди цих гоблінів привів? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 7 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 вересня, 2012 Да уж...люся, та що...- це був тільки початок... Корін, твою мать, де ти волочився і нащо ти сюди цих гоблінів привів? А мне так кажется, что кому-то скучно... кто здесь знает про ориона? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 вересня, 2012 А мне так кажется, что кому-то скучно... кто здесь знает про ориона? Ні, Зайчику, якщо ти думаєш про мене - ти помиляєшся. Мені хоч і скучно, але не до такої міри. Крім того - ти ж, певно, помітив: я вирішила повернути форум до серйозних розмов і в цей час - на тобі...гобліни... А що наїхали конкретно на тебе - це факт. Мо це Фляйшер... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 7 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 вересня, 2012 Ні, Зайчику, якщо ти думаєш про мене - ти помиляєшся. Мені хоч і скучно, але не до такої міри. Крім того - ти ж, певно, помітив: я вирішила повернути форум до серйозних розмов і в цей час - на тобі...гобліни... А що наїхали конкретно на тебе - це факт. Мо це Фляйшер... При всем уважении к тебе и твоим... друзьям... у нее не хватит на это фантазии. ЗЫ. Могла бы отметить, что я не мешаю тебе заниматься твоей работой в повороте рек...... пардон, форума к сурьезным разговорам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 вересня, 2012 ЗЫ. Могла бы отметить, что я не мешаю тебе заниматься твоей работой в повороте рек...... пардон, форума к сурьезным разговорам. Ага, не заважаєш... Гаразд, час покаже що це за голубки... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 8 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 вересня, 2012 Гаразд, час покаже що це за голубки...Ну.. не голубки а голуб...скорей всего, голубка - разница в регистрации несколько минут..... а если так... вероятность, что .. забоится очень велика.... - немногие... голУбки.. могут как ты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 вересня, 2012 - немногие... голУбки.. могут как ты. Ты чЁ дура, не пали ее... *http://www.youtube.com/watch?v=q6u1BR74_iw&feature=player_detailpage#t=721s Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 вересня, 2012 Кор, Кор, що я ще хотіла тебе ще запитатися... А правда, що з моїм приходом всякі підривні антиукраїнські елементи на форумі якось притихли? Можна вважати, що заколот не відбувся - пра? :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 8 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 вересня, 2012 Ты чЁ дура, не пали ее... *http://www.youtube.com/watch?v=q6u1BR74_iw&feature=player_detailpage#t=721s Извини, поспорил сам с собой, что у нее духу не хватит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 8 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 вересня, 2012 Кор, Кор, що я ще хотіла тебе ще запитатися... А правда, що з моїм приходом всякі підривні антиукраїнські елементи на форумі якось притихли? Можна вважати, що заколот не відбувся - пра? :P та. будь я негром, американским шпиёном и даже кремлевским запроданцем.... после твоих аватаров - сам бы пришел сдаваться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 вересня, 2012 Извини, поспорил сам с собой, что у нее духу не хватит. Буду думати, що це означає... Але підкупляє слово "извини".... ...певно не буду думати - нехай буде як є.... я тобі аватарками відімстЮ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 вересня, 2012 та. будь я негром, американским шпиёном и даже кремлевским запроданцем.... после твоих аватаров - сам бы пришел сдаваться. Кор, я з тим граючим стратегом вибилася із сил - підсоби... бо в мене справи домашні стоять... Буду ввечері. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 8 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 вересня, 2012 Принаймні негарно обговорювати людину позаочі.Запросили хоча б її до розмови. B)Що , друже, і ти завис??! А ми маємо з цим якось- ЖИТИ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 9 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 вересня, 2012 Кор, Кор, що я ще хотіла тебе ще запитатися... А правда, що з моїм приходом всякі підривні антиукраїнські елементи на форумі якось притихли? Можна вважати, що заколот не відбувся - пра? :P Размечталась... Иди сена пожуй, у тебя нехватка витаминов. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 9 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 вересня, 2012 Размечталась... Иди сена пожуй, у тебя нехватка витаминов. :lol:Все, САИ, отбой, можешь не притворяться - нас раскрыли. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 вересня, 2012 Размечталась... Иди сена пожуй, у тебя нехватка витаминов. :lol: Чого сіна? - я і салата можу пожувати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.