Гість korin Опубліковано 25 серпня, 2012 Опубліковано 25 серпня, 2012 Оксана Фляйшер _ 24.08.2012 12:57 IP: 46.211.216.--- 0rion9: Не можешь пить - не мучай... глотку.
Рыжая Опубліковано 25 серпня, 2012 Опубліковано 25 серпня, 2012 Оксана Фляйшер _ 24.08.2012 12:57 IP: 46.211.216.--- 0rion9: Не можешь пить - не мучай... глотку. Это КАК понимать?
GiRaFo.chka Опубліковано 25 серпня, 2012 Опубліковано 25 серпня, 2012 Корин, ты чё, кого-то вычислил? Не будь жмотом, поделись знанием с народом!
Гість korin Опубліковано 25 серпня, 2012 Опубліковано 25 серпня, 2012 Если без объяснений, это личное. Сучка бандерлоговская на УП забанила, когда сегодня проспалась и почитала мой... скромный ответ... на ее пьяный вопрос.
GiRaFo.chka Опубліковано 26 серпня, 2012 Опубліковано 26 серпня, 2012 А почему ты женщину сравнил с бомбой? Ведь считается, что женская участь- продление рода, созидание, но ведь никак не разрушение?
Гість korin Опубліковано 27 серпня, 2012 Опубліковано 27 серпня, 2012 А почему ты женщину сравнил с бомбой? Ведь считается, что женская участь- продление рода, созидание, но ведь никак не разрушение?Эта - фанатич......э-э... она-то нормальная, но играет роль фанатички. а это разрушительно.
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2012 Опубліковано 27 серпня, 2012 Эта - фанатич......э-э... она-то нормальная, но играет роль фанатички. а это разрушительно. А Оксанка тут до чого?
Гість korin Опубліковано 27 серпня, 2012 Опубліковано 27 серпня, 2012 А Оксанка тут до чого?...............- а шо робить?
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2012 Опубліковано 27 серпня, 2012 ............... - а шо робить? З Оксанкою можна вболівати у футбол А з Притулою - ... фіг знає
Гість korin Опубліковано 27 серпня, 2012 Опубліковано 27 серпня, 2012 З Оксанкою можна вболівати у футболо, блин... а.. ты уверена, что она настоящая?... и на LJ это ее?...
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2012 Опубліковано 27 серпня, 2012 о, блин... а.. ты уверена, что она настоящая?... и на LJ это ее?... На 98% впевнена. Я з нею спілкувалася. Правда, брехунка патологічна, але це навіть прикольно, якщо про це знати заздалегідь. Мо її сюди запросити?
Гість korin Опубліковано 27 серпня, 2012 Опубліковано 27 серпня, 2012 На 98% впевнена. Я з нею спілкувалася. Правда, брехунка патологічна, але це навіть прикольно, якщо про це знати заздалегідь. Мо її сюди запросити? .. опять меня терзают смутные сомнения... - а где это ты пропадала? - это "где" явно пошло тебе на пользу - советоваться стала....
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2012 Опубліковано 27 серпня, 2012 .. опять меня терзают смутные сомнения... - а где это ты пропадала? - это "где" явно пошло тебе на пользу - советоваться стала.... ЗЫ. читать все. ... и как ты со своей перестраховкой теперь ее приглашать будешь? - а вдруг она первым делом все перечитает... Це ти провину за собою чуєш - нє? Чекав на скандал? Я хотіла вчора, але не мала сили, а сьогодні.. сам знаєш, мій запал проходить швидко - тому, пардон, вистави "а ля Косікач" не буде. Вона мене боїться - навіть не знаю чому - я ж така мила - правда? А ти все читаєш?
Гість korin Опубліковано 27 серпня, 2012 Опубліковано 27 серпня, 2012 Це ти провину за собою чуєш - нє? Чекав на скандал? Я хотіла вчора, але не мала сили, а сьогодні.. сам знаєш, мій запал проходить швидко - тому, пардон, вистави "а ля Косікач" не буде. А ти все читаєш? Очевидцы утверждают, что ядерная боеголовка тоже очень мила...Уважает. не, я не героиня все комменты читать.
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2012 Опубліковано 27 серпня, 2012 Очевидцы утверждают, что ядерная боеголовка тоже очень мила... Уважает. не, я не героиня все комменты читать. ...яка схожа на Марину Владі і яка читає всі коменти... - ТаняД - також моя знайома з УП. Поки ти плаваєш глибинами - я все більше на поверхні перебуваю - багато бачу і багато знаю. То запрошувати Фляйшер чи ні?
Гість korin Опубліковано 27 серпня, 2012 Опубліковано 27 серпня, 2012 Поки ти плаваєш глибинами - я все більше на поверхні перебуваю - багато бачу і багато знаю. То запрошувати Фляйшер чи ні? ага.а ответ - в твоем вопросе, экспериментаторша - солнечная Рыба не предназначена принимать решения.... потому, что будучи разбавлена дерьмовыми аспектами Сатурна... имеет некоторую... типа ответственность, которая для солнечной Рыбы - есть груз.
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2012 Опубліковано 27 серпня, 2012 ага. а ответ - в твоем вопросе, экспериментаторша - солнечная Рыба не предназначена принимать решения.... потому, что будучи разбавлена дерьмовыми аспектами Сатурна... имеет некоторую... типа ответственность, которая для солнечной Рыбы - есть груз. Кор, ти коли хочеш переспати з жінкою - так само уникаєш приймати рішення? - бо що б ти не говорив, але це також вчинок, який потребує твого рішення. Я не хотіла, щоб ти брав відповідальність - я лише тебе запитувалася, чи тобі було б приємно, а мені нічого не вартувало влаштувати тобі такий подарунок. До речі, ти якийсь полохливий став - чого б це? Розслабся, лякати авами і фотами я більше не буду )))
Гість korin Опубліковано 27 серпня, 2012 Опубліковано 27 серпня, 2012 Кор, ти коли хочеш переспати з жінкою - так само уникаєш приймати рішення? - бо що б ти не говорив, але це також вчинок, який потребує твого рішення. Я не хотіла, щоб ти брав відповідальність - я лише тебе запитувалася, чи тобі було б приємно, а мені нічого не вартувало влаштувати тобі такий подарунок. До речі, ти якийсь полохливий став - чого б це? Розслабся, лякати авами і фотами я більше не буду ))) ... — За-ве-дующая, — поправил ее Филипп Филиппович. — Хочу предложить вам, — тут женщина из-за пазухи вытащила несколько ярких и мокрых от снега журналов, — взять несколько журналов в пользу детей Франции. По полтиннику штука. — Нет, не возьму, — кратко ответил Филипп Филиппович, покосившись на журналы. Совершенное изумление выразилось на лицах, а женщина покрылась клюквенным налетом. — Почему же вы отказываетесь? — Не хочу. — Вы не сочувствуете детям Франции? — Нет, сочувствую. — Жалеете по полтиннику? — Нет. — Так почему же?! — Не хочу. Помолчали. — Знаете ли, профессор, — заговорила девушка, тяжело вздохнув, — если бы вы не были европейским светилом, и за вас не заступались бы самым возмутительным образом (блондин дернул ее за край куртки, но она отмахнулась) лица, которых, я уверена, мы еще разъясним, вас следовало бы арестовать! — А за что? — с любопытством спросил Филипп Филиппович. — Вы ненавистник пролетариата, — гордо сказала женщина. — Да, я не люблю пролетариата, — печально согласился Филипп Филиппович и нажал кнопку. Где-то прозвенело. Открылась дверь в коридор. — Зина, — крикнул Филипп Филиппович, — подавай обед. Вы позволите, господа?
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2012 Опубліковано 27 серпня, 2012 ... — Вы ненавистник пролетариата, — гордо сказала женщина. — Да, я не люблю пролетариата, — печально согласился Филипп Филиппович и нажал кнопку. Где-то прозвенело. Открылась дверь в коридор. Слух распространился по городу, как пожар... Гномы могут превращать свинец в золото… – Мы можем? – Черт меня возьми, если я знаю. Я не могу. – Да, но если бы ты мог, ты не сказал бы. Я не сказал бы, если бы я мог. – А ты можешь? – Нет! – А ГА!
Орiана Опубліковано 28 серпня, 2012 Опубліковано 28 серпня, 2012 Оксана Фляйшер _ 24.08.2012 12:57 IP: 46.211.216.--- 0rion9: Не можешь пить - не мучай... глотку. А-ааааа, тебе там конкретно почистили. Це ти там нациків насилувати обіцяв? Я перша в черзі - ПОЧИНАЙ!!!! До речі, причини щоб тут появилася Фляйшер - усунуті - я в процесі - гадаю "де-труа" тобі буде під силу? :lol:
Ева_vl Опубліковано 28 серпня, 2012 Опубліковано 28 серпня, 2012 А почему ты женщину сравнил с бомбой? Ведь считается, что женская участь- продление рода, созидание, но ведь никак не разрушение? Мужчина входит в жизнь женщины и устраивает в ней свою собственную
Гість korin Опубліковано 28 серпня, 2012 Опубліковано 28 серпня, 2012 гадаю "де-труа" тобі буде під силу? :lol:Мне?! не под силу какой-то труа? да мы, псковские, нам насыпай сто порций.
Гість korin Опубліковано 28 серпня, 2012 Опубліковано 28 серпня, 2012 Це ти там нациків насилувати обіцяв? Я перша в черзі - ПОЧИНАЙ!!!!Передай своей подруге, что если меньше злоупотреблять... меньше будет казаться чертовщины..... хотя реакции у вас тютелька в тютельку...
Гість korin Опубліковано 28 серпня, 2012 Опубліковано 28 серпня, 2012 Мужчина входит в жизнь женщины и устраивает в ней свою собственную... так и есть - это придумала женщина.А вот умные фразы от мужиков - Кто знает женщин, жалеет мужчин. Альбер Турнье
Орiана Опубліковано 28 серпня, 2012 Опубліковано 28 серпня, 2012 Мне?! не под силу какой-то труа? да мы, псковские, нам насыпай сто порций. Ладно, ти двох нацюжок спочатку спробуй, а потім подивимося який ти "псковський". І де я тобі ту сотню відразу візьму, сам бачиш, ми птахи особливі, брунькуванням не розмножуємося. Передай своей подруге, что если меньше злоупотреблять... меньше будет казаться чертовщины. .... хотя реакции у вас тютелька в тютельку... На це вона нехай сама відповість - там в неї щось з реєстрацією не получається, а на твою заманливу пропозицію погодилася... чи на мою... :rolleyes:
Гість korin Опубліковано 28 серпня, 2012 Опубліковано 28 серпня, 2012 На це вона нехай сама відповість - там в неї щось з реєстрацією не получається, а на твою заманливу пропозицію погодилася... чи на мою... :rolleyes:На твою - я даже незнакомых под танки не бросаю... А если у нее слабая психика?... - здесь не там, здесь спрятаться за модерами и наябедничать низзя...
Орiана Опубліковано 28 серпня, 2012 Опубліковано 28 серпня, 2012 На твою - я даже незнакомых под танки не бросаю... А если у нее слабая психика?... - здесь не там, здесь спрятаться за модерами и наябедничать низзя... А чому ти мене ніколи не жалів? Як так вийшло, що тепер тут вважається, що це я тебе підбурюю до поганих вчинків - це ти називаєш " под танки не бросаю". Ех ти...180 з лишком...
Гість korin Опубліковано 29 серпня, 2012 Опубліковано 29 серпня, 2012 А чому ти мене ніколи не жалів? Як так вийшло, що тепер тут вважається, що це я тебе підбурюю до поганих вчинків - це ти називаєш " под танки не бросаю". Ех ти...180 з лишком... Что ты, что ты? - я до сих пор от жалости к тебе не могу в себя прийти... а как гляну на твой жалостливый аватар... - снова ухожу... - это же ты подаешь знак - спасите, мол... аж хочется в картинку прыгнуть...... народ не обдуришь... ........ чем хоть это не угодило?..
Орiана Опубліковано 29 серпня, 2012 Опубліковано 29 серпня, 2012 Что ты, что ты? - я до сих пор от жалости к тебе не могу в себя прийти... а как гляну на твой жалостливый аватар... - снова ухожу... - это же ты подаешь знак - спасите, мол... аж хочется в картинку прыгнуть... ... народ не обдуришь... ........ чем хоть это не угодило?.. Ну-уууу.... пригнути в картинку тобі , звичайно, хочеться, але по іншій причині, але...гаразд! назагал - приймається ЖАЛІСЛИВА :rolleyes: Хоча передумати я можу в кожну хвилину - мало що мені ввечері проявиться у твоїх словах - а цю особливість твоїх постів я добре вивчила - кожного разудивуюся: я ж російську добре знаю, без словника навіть :P __________ - Поунижай меня... - У меня два диплома, а у тебя один... :lol:
Гість korin Опубліковано 29 серпня, 2012 Опубліковано 29 серпня, 2012 Ну-уууу.... пригнути в картинку тобі , звичайно, хочеться, але по іншій причині, але...гаразд! назагал - приймається ЖАЛІСЛИВА :rolleyes: Хоча передумати я можу в кожну хвилину - мало що мені ввечері проявиться у твоїх словах - а цю особливість твоїх постів я добре вивчила - кожного разудивуюся: я ж російську добре знаю, без словника навіть :P __________ - Поунижай меня... - У меня два диплома, а у тебя один... :lol: Не передумаешь, картинка не позволит. во как... а ты не слишком наглеешь?.... после как взяла меня на "слабо"... ЗЫ. Кстати, подруга твоя - мудрая женщина, видать читанула пару комментов, сходила к своему писихологу... и вешает тебе о трудностях регистрации.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.