Гість korin Опубліковано 25 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2012 Оксана Фляйшер _ 24.08.2012 12:57 IP: 46.211.216.--- 0rion9: Не можешь пить - не мучай... глотку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2012 Оксана Фляйшер _ 24.08.2012 12:57 IP: 46.211.216.--- 0rion9: Не можешь пить - не мучай... глотку. Это КАК понимать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 25 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2012 Корин, ты чё, кого-то вычислил? Не будь жмотом, поделись знанием с народом! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 25 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2012 Если без объяснений, это личное. Сучка бандерлоговская на УП забанила, когда сегодня проспалась и почитала мой... скромный ответ... на ее пьяный вопрос. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2012 А почему ты женщину сравнил с бомбой? Ведь считается, что женская участь- продление рода, созидание, но ведь никак не разрушение? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 А почему ты женщину сравнил с бомбой? Ведь считается, что женская участь- продление рода, созидание, но ведь никак не разрушение?Эта - фанатич......э-э... она-то нормальная, но играет роль фанатички. а это разрушительно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Эта - фанатич......э-э... она-то нормальная, но играет роль фанатички. а это разрушительно. А Оксанка тут до чого? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 А Оксанка тут до чого?...............- а шо робить? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 ............... - а шо робить? З Оксанкою можна вболівати у футбол А з Притулою - ... фіг знає Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 З Оксанкою можна вболівати у футболо, блин... а.. ты уверена, что она настоящая?... и на LJ это ее?... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 о, блин... а.. ты уверена, что она настоящая?... и на LJ это ее?... На 98% впевнена. Я з нею спілкувалася. Правда, брехунка патологічна, але це навіть прикольно, якщо про це знати заздалегідь. Мо її сюди запросити? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 На 98% впевнена. Я з нею спілкувалася. Правда, брехунка патологічна, але це навіть прикольно, якщо про це знати заздалегідь. Мо її сюди запросити? .. опять меня терзают смутные сомнения... - а где это ты пропадала? - это "где" явно пошло тебе на пользу - советоваться стала.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 .. опять меня терзают смутные сомнения... - а где это ты пропадала? - это "где" явно пошло тебе на пользу - советоваться стала.... ЗЫ. читать все. ... и как ты со своей перестраховкой теперь ее приглашать будешь? - а вдруг она первым делом все перечитает... Це ти провину за собою чуєш - нє? Чекав на скандал? Я хотіла вчора, але не мала сили, а сьогодні.. сам знаєш, мій запал проходить швидко - тому, пардон, вистави "а ля Косікач" не буде. Вона мене боїться - навіть не знаю чому - я ж така мила - правда? А ти все читаєш? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Це ти провину за собою чуєш - нє? Чекав на скандал? Я хотіла вчора, але не мала сили, а сьогодні.. сам знаєш, мій запал проходить швидко - тому, пардон, вистави "а ля Косікач" не буде. А ти все читаєш? Очевидцы утверждают, что ядерная боеголовка тоже очень мила...Уважает. не, я не героиня все комменты читать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Очевидцы утверждают, что ядерная боеголовка тоже очень мила... Уважает. не, я не героиня все комменты читать. ...яка схожа на Марину Владі і яка читає всі коменти... - ТаняД - також моя знайома з УП. Поки ти плаваєш глибинами - я все більше на поверхні перебуваю - багато бачу і багато знаю. То запрошувати Фляйшер чи ні? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Поки ти плаваєш глибинами - я все більше на поверхні перебуваю - багато бачу і багато знаю. То запрошувати Фляйшер чи ні? ага.а ответ - в твоем вопросе, экспериментаторша - солнечная Рыба не предназначена принимать решения.... потому, что будучи разбавлена дерьмовыми аспектами Сатурна... имеет некоторую... типа ответственность, которая для солнечной Рыбы - есть груз. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 ага. а ответ - в твоем вопросе, экспериментаторша - солнечная Рыба не предназначена принимать решения.... потому, что будучи разбавлена дерьмовыми аспектами Сатурна... имеет некоторую... типа ответственность, которая для солнечной Рыбы - есть груз. Кор, ти коли хочеш переспати з жінкою - так само уникаєш приймати рішення? - бо що б ти не говорив, але це також вчинок, який потребує твого рішення. Я не хотіла, щоб ти брав відповідальність - я лише тебе запитувалася, чи тобі було б приємно, а мені нічого не вартувало влаштувати тобі такий подарунок. До речі, ти якийсь полохливий став - чого б це? Розслабся, лякати авами і фотами я більше не буду ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Кор, ти коли хочеш переспати з жінкою - так само уникаєш приймати рішення? - бо що б ти не говорив, але це також вчинок, який потребує твого рішення. Я не хотіла, щоб ти брав відповідальність - я лише тебе запитувалася, чи тобі було б приємно, а мені нічого не вартувало влаштувати тобі такий подарунок. До речі, ти якийсь полохливий став - чого б це? Розслабся, лякати авами і фотами я більше не буду ))) ... — За-ве-дующая, — поправил ее Филипп Филиппович. — Хочу предложить вам, — тут женщина из-за пазухи вытащила несколько ярких и мокрых от снега журналов, — взять несколько журналов в пользу детей Франции. По полтиннику штука. — Нет, не возьму, — кратко ответил Филипп Филиппович, покосившись на журналы. Совершенное изумление выразилось на лицах, а женщина покрылась клюквенным налетом. — Почему же вы отказываетесь? — Не хочу. — Вы не сочувствуете детям Франции? — Нет, сочувствую. — Жалеете по полтиннику? — Нет. — Так почему же?! — Не хочу. Помолчали. — Знаете ли, профессор, — заговорила девушка, тяжело вздохнув, — если бы вы не были европейским светилом, и за вас не заступались бы самым возмутительным образом (блондин дернул ее за край куртки, но она отмахнулась) лица, которых, я уверена, мы еще разъясним, вас следовало бы арестовать! — А за что? — с любопытством спросил Филипп Филиппович. — Вы ненавистник пролетариата, — гордо сказала женщина. — Да, я не люблю пролетариата, — печально согласился Филипп Филиппович и нажал кнопку. Где-то прозвенело. Открылась дверь в коридор. — Зина, — крикнул Филипп Филиппович, — подавай обед. Вы позволите, господа? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 ... — Вы ненавистник пролетариата, — гордо сказала женщина. — Да, я не люблю пролетариата, — печально согласился Филипп Филиппович и нажал кнопку. Где-то прозвенело. Открылась дверь в коридор. Слух распространился по городу, как пожар... Гномы могут превращать свинец в золото… – Мы можем? – Черт меня возьми, если я знаю. Я не могу. – Да, но если бы ты мог, ты не сказал бы. Я не сказал бы, если бы я мог. – А ты можешь? – Нет! – А ГА! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Оксана Фляйшер _ 24.08.2012 12:57 IP: 46.211.216.--- 0rion9: Не можешь пить - не мучай... глотку. А-ааааа, тебе там конкретно почистили. Це ти там нациків насилувати обіцяв? Я перша в черзі - ПОЧИНАЙ!!!! До речі, причини щоб тут появилася Фляйшер - усунуті - я в процесі - гадаю "де-труа" тобі буде під силу? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 А почему ты женщину сравнил с бомбой? Ведь считается, что женская участь- продление рода, созидание, но ведь никак не разрушение? Мужчина входит в жизнь женщины и устраивает в ней свою собственную Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 гадаю "де-труа" тобі буде під силу? :lol:Мне?! не под силу какой-то труа? да мы, псковские, нам насыпай сто порций. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Це ти там нациків насилувати обіцяв? Я перша в черзі - ПОЧИНАЙ!!!!Передай своей подруге, что если меньше злоупотреблять... меньше будет казаться чертовщины..... хотя реакции у вас тютелька в тютельку... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Мужчина входит в жизнь женщины и устраивает в ней свою собственную... так и есть - это придумала женщина.А вот умные фразы от мужиков - Кто знает женщин, жалеет мужчин. Альбер Турнье Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Мне?! не под силу какой-то труа? да мы, псковские, нам насыпай сто порций. Ладно, ти двох нацюжок спочатку спробуй, а потім подивимося який ти "псковський". І де я тобі ту сотню відразу візьму, сам бачиш, ми птахи особливі, брунькуванням не розмножуємося. Передай своей подруге, что если меньше злоупотреблять... меньше будет казаться чертовщины. .... хотя реакции у вас тютелька в тютельку... На це вона нехай сама відповість - там в неї щось з реєстрацією не получається, а на твою заманливу пропозицію погодилася... чи на мою... :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 На це вона нехай сама відповість - там в неї щось з реєстрацією не получається, а на твою заманливу пропозицію погодилася... чи на мою... :rolleyes:На твою - я даже незнакомых под танки не бросаю... А если у нее слабая психика?... - здесь не там, здесь спрятаться за модерами и наябедничать низзя... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 На твою - я даже незнакомых под танки не бросаю... А если у нее слабая психика?... - здесь не там, здесь спрятаться за модерами и наябедничать низзя... А чому ти мене ніколи не жалів? Як так вийшло, що тепер тут вважається, що це я тебе підбурюю до поганих вчинків - це ти називаєш " под танки не бросаю". Ех ти...180 з лишком... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 29 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2012 А чому ти мене ніколи не жалів? Як так вийшло, що тепер тут вважається, що це я тебе підбурюю до поганих вчинків - це ти називаєш " под танки не бросаю". Ех ти...180 з лишком... Что ты, что ты? - я до сих пор от жалости к тебе не могу в себя прийти... а как гляну на твой жалостливый аватар... - снова ухожу... - это же ты подаешь знак - спасите, мол... аж хочется в картинку прыгнуть...... народ не обдуришь... ........ чем хоть это не угодило?.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2012 Что ты, что ты? - я до сих пор от жалости к тебе не могу в себя прийти... а как гляну на твой жалостливый аватар... - снова ухожу... - это же ты подаешь знак - спасите, мол... аж хочется в картинку прыгнуть... ... народ не обдуришь... ........ чем хоть это не угодило?.. Ну-уууу.... пригнути в картинку тобі , звичайно, хочеться, але по іншій причині, але...гаразд! назагал - приймається ЖАЛІСЛИВА :rolleyes: Хоча передумати я можу в кожну хвилину - мало що мені ввечері проявиться у твоїх словах - а цю особливість твоїх постів я добре вивчила - кожного разудивуюся: я ж російську добре знаю, без словника навіть :P __________ - Поунижай меня... - У меня два диплома, а у тебя один... :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 29 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2012 Ну-уууу.... пригнути в картинку тобі , звичайно, хочеться, але по іншій причині, але...гаразд! назагал - приймається ЖАЛІСЛИВА :rolleyes: Хоча передумати я можу в кожну хвилину - мало що мені ввечері проявиться у твоїх словах - а цю особливість твоїх постів я добре вивчила - кожного разудивуюся: я ж російську добре знаю, без словника навіть :P __________ - Поунижай меня... - У меня два диплома, а у тебя один... :lol: Не передумаешь, картинка не позволит. во как... а ты не слишком наглеешь?.... после как взяла меня на "слабо"... ЗЫ. Кстати, подруга твоя - мудрая женщина, видать читанула пару комментов, сходила к своему писихологу... и вешает тебе о трудностях регистрации. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.