Перейти до змісту
Український політичний форум

Украина. Для кого она?

Major

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Работа малыми мощностями, на языке радиолюбителей, называется - QRP. Есть немало энтузиастов работы, именно в таком режиме, достижения обычно, публикуются в американском радиолюбительском альманахе - "QST". Когда-то поставил себе задачу отработать со всей Европой на малой мощности. Осуществил. Это был передатчик на П-603, с мощностью 1 ватт, с элементарной 20 м. несогласованной антенной. Приёмник конечно, использовался из наилучших по сей день. Ламповый армейский "Крот-М". Работает и до сих пор. Раритет. Но по параметрам. превосходит самые модные, современные конструкции. Ясное дело, сложность и громоздкость механики, отсутствие электронной шкалы, общая громоздкость и вес (90 кГ). Однако в реальной обстановке проведения связей, об этом забывается. Сейчас, тоже не часто работаю в эфире. Работы много, плюс компьютер, да и возраст уже даёт себя знать.

Когда-то, тоже прошёл эпопею гитарных усилителей с тремоло, бустерами, распылителями и прочей лабудой. Это сын у меня гитарой увлекался. И гитары сами делали. Неплохо получалось. Это выглядело так. Где-либо "за бугром" на свалке, находил гитарный гриф, остальное строгали-клеили в Союзе. Струны-аккорды, само собой, приобретались за границей.

Так вот....

А передатчик сами клепали, не из журнала Радио. Что -то мне такой- вспоминается. Помоему на 10м . диапазоне? Крот -М- видел, он вроде бы как , транзисторно - ламповый. Смотрел недавно прайсы на трансиверы любительские- США и Японии. Неужели у них параметры хуже. Правда- цены кусаются. Рассказывали ,что дядька Лаповок и тот уже не на своих самодельных, а на купленых работал(может даже работает)? А он , известный своими делами, в вашем мире- конструктор. Я обычно покупаю примочи и пытаюсь под себя звучание подладить. Они очень дорогие , а я очень не богат. Да и запах канифоли нравится.Но хуже стал видеть . Проблема- паять микросхемы. А о размерах современных- умолчу. Вы при Союзе бывали за бугром?
  • Відповідей 248
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ну прям как баба жеманница :lol:

теперь понятно почему так жопу рвёшь за тимошенко...да корюща :rolleyes:

Я пока за Кличко. А арест Юльки - показатель нашей стоимости, как и цены правосудия. Посадить могут и золотого, тоесть-любого." Не трогай наше корыто." Наверно, где то- тронула семейство, за чувствительное место. В президенты ее- не хочу.
Опубліковано

Я пока за Кличко. А арест Юльки - показатель нашей стоимости, как и цены правосудия. Посадить могут и золотого, тоесть-любого." Не трогай наше корыто." Наверно, где то- тронула семейство, за чувствительное место. В президенты ее- не хочу.

Да, на данный момент, Кличко наиболее привлекательная альтернатива....
Опубліковано

А я просто боюсь повторения с ней истории Дориана Грея. Какой пассаж! :blink:

Я ж тобі в друзі-приятелі не напрошуюся - чого б це така турбота?

Опубліковано

Не всі люблять Бога - чому всі повинні любити мене?

Куда есть экскурсии ? - В Баден-Баден.- Брателло! Ты чо, за тупого меня держишь?! Мне не надо повторять дважды... (анекдот)

Опубліковано

Вы - опять в Хайфе?

На околицу выходили? На ЛЭП посмотреть? Или из-за лекций бесплатных некогда? :lol:

ну есть шары на проводах и что

А то, что мы сейчас и проверим - где Ваша Хайфа: в Израиле, или на Западной Украине :lol:

Вот Вам провода: *http://uaprom-image.s3.amazonaws.com/177347_w640_h640_04337585.jpg

Где должны быть шары? ;)

Опубліковано

Виходить інше: хто більше подорожує - той доріг не має. А хто сидить на місці - тому дороги будують. Дивно - правда?

Так ведь все верно! Дороги делают в тех направлениях, куда едут. Крым за год посещяет до 10млн туристов, і шо тебе дивує...? То, шо вам сделали дорогу, а вы не ездите в Крым?!

От Львова до польской границы нормальная трасса? Це ж тебе не дивує..?

А правда є такою:

Три чверті українців ніколи не залишали межі батьківщини. Експерти вважають, що домосіди, які мають спотворені уявлення про світ, не можуть якісно змінити на краще життя у своїй країні.

А правда є такою, шо в Украине половина насаления проживает в сельской местности и не имеет ни средств ни времени на заграничные туры(вынуждены в....вать с утра до ночи)! А еще правда в том, что треть населения(16млн) пенсионеры, половина которых проживает за чертой бедности!!!

Водночас, згідно з даними Eurostat, щорічно за кордоном бувають 76% бельгійців, 53% голландців, 40% словаків, 32,5% німців і 15% поляків. Для порівняння: з України щороку виїжджають за кордон лише близько 5% її мешканців. Крім того, в Німеччині, Австрії, Словаччині, Чехії 90% молоді як мінімум одного разу побували за кордоном. Тоді як аналогічний показник для українців - лише близько 22%.

Видання зазначає, що наслідки такого осілого способу життя значні: вузький кругозір, в тому числі спотворені уявлення як про власну країну, так і про світ, убогий життєвий досвід і, в кращому випадку, - лише академічні знання в основної маси населення.

Експерти також зазначають, що між поглядами співвітчизників, які поїздили за кордон, і всіма іншими лежить прірва.

А видання не зазначає, что данные Eurostat о немцах, бельгийцах, голандцах...., к Украине никак не тулятся, опять по той же причине, что треть населения имеет доход на уровне прожиточного минимума, или ниже!
Опубліковано

Так ведь все верно! Дороги делают в тех направлениях, куда едут. Крым за год посещяет до 10млн туристов, і шо тебе дивує...? То, шо вам сделали дорогу, а вы не ездите в Крым?!

От Львова до польской границы нормальная трасса? Це ж тебе не дивує..?

Україна - транзитна держава - тому не дивно, що дороги роблять, дивно, що їх роблять в напрямку, куди рухаються люди на відпочинок - а це лише два рази на рік. А ці твої 10млн. - в основному по залізній дорозі подорожували, а не автострадами.

А ось ті дороги, якими рухаються транзитні вантажі - в напрямку Хмельницька - ті якраз не роблять. А тепер порівняй: поїздка раз на рік на відпочинок в Крим - і перевозка вантажів, яка тільки однією фурою може здійснюватися сотню раз за рік. Відчуваєш різницю? А як псується при такій завантаженості дорожне покриття? Також можеш усвідомити?

А ще подивися на карту - там напрямок на Житомир, де є хороша траса - це великий гак і ніхто не хоче його робити - всі рухаються де ближче - на Хмельницьк.

Тому я й запитувалася: яка причина, хто знає, якщо це знову не політика.

а ти мені тут казочки розповідаєш...

А правда є такою, шо в Украине половина насаления проживает в сельской местности и не имеет ни средств ни времени на заграничные туры(вынуждены в....вать с утра до ночи)! А еще правда в том, что треть населения(16млн) пенсионеры, половина которых проживает за чертой бедности!!!

Цю правду я знаю.

Але тут треба дивитися не на причини такого явища, а як цей факт впливає на те, що робиться в Україні.

Навіть ось тут на форумі, коли я кажу, що була за кордоном, ба, навіть жила там кілька років і можу порівняти їх життя з нашим - ви хтось цим зацікавлюєтеся? та ні - ви тулите мені, про загниваючий капіталізм, про кризу, їх гоміків - і не бажаєте зрозуміти: у них є основа, яка вже сформувала традиції, менталітет - саме те, чого нема в нас і саме завдяки чому кожна країна зможе побудувати щось якісно нове не творячи хаосу і розрухи - що відбувається в Україні вже 20-ть років незалежності.

І саме тому, що люди мало пересуваються і мало бачать - їх легко здурити. У всі часи політики цим користувалися, а теперішня влада йде ще на поглиблення цього факту: наприклад Закон про мови.

Знаєш, що мене перше запиталася дівчинка з Луганська, коли я їй сказала, що їздила на море в Болгарію? - а ви знаєте їх мову?

Тепер розумієш, що зупиняє людей, молодь - незнання мови - плюс тупа агітація і казки про Фаріон - і ніхто далі Києва просто не суне носа.

Що і потрібно для теперішніх бандюків у владі.

Працювати, терпіти і чекати - це ж не я придумала - а наш тіп президент.

Опубліковано

Мне не надо повторять дважды..[/b]. (анекдот)

Я наважуся...

Ти там сміявся з моєї описки. На тобі до неї ще й ролик

*http://www.youtube.com/watch?v=EjVms0uEhAA&feature=related

Жаль, що ти не був у ЛЬвові і не відчуєш тупості цього репортажу. Але ти можеш знайти відгуки в неті тих, хто був у цьому кафе, навіть на російських сайтах - це не те саме, що особисто, але мені ж ти не повіриш.

Опубліковано

А передатчик сами клепали, не из журнала Радио. Что -то мне такой- вспоминается. Помоему на 10м . диапазоне? Крот -М- видел, он вроде бы как , транзисторно - ламповый. Смотрел недавно прайсы на трансиверы любительские- США и Японии. Неужели у них параметры хуже. Правда- цены кусаются. Рассказывали ,что дядька Лаповок и тот уже не на своих самодельных, а на купленых работал(может даже работает)? А он , известный своими делами, в вашем мире- конструктор. Я обычно покупаю примочи и пытаюсь под себя звучание подладить. Они очень дорогие , а я очень не богат. Да и запах канифоли нравится.Но хуже стал видеть . Проблема- паять микросхемы. А о размерах современных- умолчу. Вы при Союзе бывали за бугром?

Отвечу в личке.
Опубліковано

А ці твої 10млн. - в основному по залізній дорозі подорожували, а не автострадами.

А летом пробки на ялтинской трассе, как на Хрешатике в час пик из поездов стоят..? :blink: Это ты наверное мультик про Чебурашку посмотрела. Там они с Геной едут на поезде Москва-Ялта . :D

А ось ті дороги, якими рухаються транзитні вантажі - в напрямку Хмельницька - ті якраз не роблять. А тепер порівняй: поїздка раз на рік на відпочинок в Крим - і перевозка вантажів, яка тільки однією фурою може здійснюватися сотню раз за рік. Відчуваєш різницю? А як псується при такій завантаженості дорожне покриття? Також можеш усвідомити?.....................

Надо правильно делать дороги! С соблюдением всех технологических требований! А у нас дороги одноразовые, и весной снег сходит вместе с асфальтом! А причина одна.. все АВТОДОРЫ, это золотое дно, кландайк для чиновников, в которые каждый год, под "откаты" загоняются миллионы бюджетных денег! Ну кто же станет делать качественное покрытие один раз и на годы..?

И никакой политики тут нет. Это таким как ты втюхивают политический аспект, и призывают на барикады(палатки) в банальной драке за место у корыта! И если я не прав, то при какой власти дороги стали лучше...?

И мовный закон лепить сюда не надо! Если завтра все заговорят українською мовою, дороги лучше не станут!

Опубліковано

А летом пробки на ялтинской трассе, как на Хрешатике в час пик из поездов стоят..? :blink: Это ты наверное мультик про Чебурашку посмотрела. Там они с Геной едут на поезде Москва-Ялта . :D

Надо правильно делать дороги! С соблюдением всех технологических требований! А у нас дороги одноразовые, и весной снег сходит вместе с асфальтом! А причина одна.. все АВТОДОРЫ, это золотое дно, кландайк для чиновников, в которые каждый год, под "откаты" загоняются миллионы бюджетных денег! Ну кто же станет делать качественное покрытие один раз и на годы..?

И никакой политики тут нет. Это таким как ты втюхивают политический аспект, и призывают на барикады(палатки) в банальной драке за место у корыта! И если я не прав, то при какой власти дороги стали лучше...?

И мовный закон лепить сюда не надо! Если завтра все заговорят українською мовою, дороги лучше не станут!

У літній період кількість потягів збільшують.

А що на дорогах нема ажіотажу - я нещодавно мала можливість пересвідчитися.

Мітіч, якщо нема політики, то чому три Західні області не мають доріг?

Мовний закон - це рух у напрямку бидлізації населення внаслідок осілого способу життя і не треба все в одну купу, бо до доріг я його не приплітала.

Опубліковано

У літній період кількість потягів збільшують.

А що на дорогах нема ажіотажу - я нещодавно мала можливість пересвідчитися.

Не спорю на ваших может и нет. К стати да, на крымских дорогах редко втречаешь транспорт из западных областей. Белорусов и молдован в разы больше. Правильно, если вы к нам не едите, нахрена вам дорога...? <_< . Другое дело Харьковское Донецкое или Киевское направление.

Мітіч, якщо нема політики, то чому три Західні області не мають доріг?

Ну так делайте бляха муха!!! Вернитесь из Польш, Италий, Португалий и делайте! На родине работы хватает! Или руки только под мытье импортных задниц заточены?! Я ж тебя не спрашиваю, почему в Крыму причалы плохие, и корабли ржавые...!

Мовний закон - це рух у напрямку бидлізації населення внаслідок осілого способу життя і не треба все в одну купу, бо до доріг я його не приплітала.

Ну для тебя, может это и быдлизация, не знаю... "Наша жизнь есть то, что мы о ней думаем" кажется по Карнеги.

Я родился, вырос, и всю жизнь прожил на Украине, но родным языком считаю русский, как и миллионы украинцев, которые имеют право на общение, и использование родного языка во всех сферах жизнедеятельности!

Никто не заставляет тебя говорить по русски, розмовляй українською, я тебе чудово розумію! В чем проблема..? Шо за истерия...?!

Опубліковано

По поводу ажиотажа. В средине августа по дороге на Херсон была пробка на несколько километров.

А в Очакове полно было отдыхающих из западных областей.

Да еще и права качали в отношении языка

Опубліковано

По поводу ажиотажа. В средине августа по дороге на Херсон была пробка на несколько километров.

Правильно, а потому что в Херсонской области тоже дорог нет, одно название. Зато только въезжаешь в Николаевскую область сразу ощущаешь разницу. Две соседние области, в одной нормальная дорога, в другой эта же дорога переходит в "стиральную доску"! Вопрос к Ориане: ..кто виноват, и что делать..? Наверное херсонцы должны разбить полаточный городок, и требовать у николаевцев, что бы они и им сделали дороги...??! :angry: Или ждать, пока приедет добрый дядя из Киева и закатает всю область в асфальт? :rolleyes:
Опубліковано

.

Пусть лучше прес качают, полезнее для здоровья..!
Опубліковано

Ну прям уж пробка... :lol: :lol: :lol:

Автострада на Херсон - заповнена фурами, які перевозять херсонський урожай - а не відпочиваючими. І це, знову ж таки - сезонні перевезення.

І до чого тут мова? Якщо ти не хочеш розмовляти українською, боїшся сунути ніс у Львів, то ти думаєш, ми такі дурні, не поїдемо в Очаків? Як завжди, не бачу логіки у твоїх словах, самі лише тупі стереотипи, таке враження, що ти столітній анахронізм. Фу!!!

Опубліковано

Не спорю на ваших может и нет. К стати да, на крымских дорогах редко втречаешь транспорт из западных областей. Белорусов и молдован в разы больше. Правильно, если вы к нам не едите, нахрена вам дорога...? <_< . Другое дело Харьковское Донецкое или Киевское направление.

Ну так делайте бляха муха!!! Вернитесь из Польш, Италий, Португалий и делайте! На родине работы хватает! Или руки только под мытье импортных задниц заточены?! Я ж тебя не спрашиваю, почему в Крыму причалы плохие, и корабли ржавые...!

Знову строїш з себе дурника? А якщо так, то відповіді у у тебе нема. а це означає, що побудова автостради в обхід трьох Західних областей можна розглядати, як політику: не голосуєте за нас - фіг вам дорога. Що і треба було довести.

Ну, а оскільки у тебе сколероз, я тобі, вже втретє нагадаю - ДОРОГА ВСЕДЕРЖАВНОГО значення, отже будуватися повинна державним коштом.

І не треба кожного разу, коли ти щось забуваєш, або не знаєш, тулити ті "італії і португалії", бо ти схожий на попку-дурака, який на всі запитання має одну відповідь.

Ну для тебя, может это и быдлизация, не знаю...

Никто не заставляет тебя говорить по русски, розмовляй українською, я тебе чудово розумію! В чем проблема..? Шо за истерия...?!

Бидлізація не в мене, бидлізація у тебе, бо це не ти мені, а я тобі розповідаю про нову автостраду на Крим.

І ще

Три чверті українців ніколи не залишали межі батьківщини. Експерти вважають, що домосіди, які мають спотворені уявлення про світ, не можуть якісно змінити на краще життя у своїй країні.

Ось так...

У тобі і корінь зла, просто ти, по своїй обмеженості, не можеш цього побачити, а пунктик у твоїй голові, в тому числі про заробітчан - який тобі у голову положили ті, хто знаходиться у вас при владі вже десятиліття, є відповіддю на всі проблеми, а інших ти шукати не хочеш - до речі, по тій же причині - мало бачив.

Опубліковано

Правильно, а потому что в Херсонской области тоже дорог нет, одно название. Зато только въезжаешь в Николаевскую область сразу ощущаешь разницу. Две соседние области, в одной нормальная дорога, в другой эта же дорога переходит в "стиральную доску"! Вопрос к Ориане: ..кто виноват, и что делать..? Наверное херсонцы должны разбить полаточный городок, и требовать у николаевцев, что бы они и им сделали дороги...??! :angry: Или ждать, пока приедет добрый дядя из Киева и закатает всю область в асфальт? :rolleyes:

Бля...він знову своє...

Мітіч, ти взагалі коли з Криму виїжджав останній раз?

До речі, про Миколаїв - величезне за моїми мірками місто, потопає в зелені, але недоглянуте - жах. Видно, що дерева посадили ще за Союзу і так їх більше і не рухали. Це і на краще, бо закривають фасади облуплених будинків, які також, очевидно, десятиліттями не ремонтувалися.

Дороги через місто також не ахти. Ми, правда їхали лише по тих, які сполучають автостраду - два мости, але в порівнянні зі Львовом, який вздовж основних доріг доглянутий і охайний - Миколаїв виглядає дуже бідно.

Ну хоч дерева можна привести в порядок?!!! Не розумію, за що там того мера комуняцького хвалять - і знову спливає те саме: люди просто не мають з чим порівняти.

Опубліковано

Бля...він знову своє...

Мітіч, ти взагалі коли з Криму виїжджав останній раз?

До речі, про Миколаїв - величезне за моїми мірками місто, потопає в зелені, але недоглянуте - жах. Видно, що дерева посадили ще за Союзу і так їх більше і не рухали. Це і на краще, бо закривають фасади облуплених будинків, які також, очевидно, десятиліттями не ремонтувалися.

Дороги через місто також не ахти. Ми, правда їхали лише по тих, які сполучають автостраду - два мости, але в порівнянні зі Львовом, який вздовж основних доріг доглянутий і охайний - Миколаїв виглядає дуже бідно.

Ну хоч дерева можна привести в порядок?!!! Не розумію, за що там того мера комуняцького хвалять - і знову спливає те саме: люди просто не мають з чим порівняти.

Мэр у нас НЕ коммунист. Он у нас беспартийный.

Население у нас около 600 тыс. Львов больше. Вдоль пр. Ленина, город чистый и ухоженный.

Вообще - город чисто промышленный. К нам не ездят на экскурсии. Город труженик (был....)

Зато у нас прекрасный зоопарк.

Но главное - наши люди. Это вообще - золото!!!!

А сравнивать нашим как раз есть с чем. Ибо не один десяток тысяч наших людей работают за границей.

Мой муж ехал работать через Львов. Так вот он позвонил и сказал:

- Думал, что наш Ник ободранный. Львов - во много раз хуже.

А уж он то поездил по свету

*http://nikolaev.promir.info/index.php?cstart=13&

На этом сайте много фото города. И совсем не парадных. Вот как и на этой - это совсем не центр

Опубліковано

Мэр у нас НЕ коммунист. Он у нас беспартийный.

Население у нас около 600 тыс. Львов больше. Вдоль пр. Ленина, город чистый и ухоженный.

Вообще - город чисто промышленный. К нам не ездят на экскурсии. Город труженик (был....)

Но главное - наши люди. Это вообще - золото!!!!

А сравнивать нашим как раз есть с чем. Ибо не один десяток тысяч наших людей работают за границей.

Мой муж ехал работать через Львов. Так вот он позвонил и сказал:

- Думал, что наш Ник ободранный. Львов - во много раз хуже.

А уж он то поездил по свету

*http://nikolaev.promir.info/index.php?cstart=13&

На этом сайте много фото города. И совсем не парадных. Вот как и на этой - это совсем не центр

Львів-компактне місто, тому таким великим за розмірами не здається.

Щодо обідраності - не сперечаюся, будинки обідрані є, куди ж їм дітися. Але ж я писала про інше: про ДОГЛЯНУТІСТЬ. Ті розрослі, старі дерева - навівають смуток, вони перетворюють місто в занедбаний сад. А наші обрізають їх кожного року.

Ну і погляди жінки і чоловіка - різняться, тобі так не здається?

А щодо людей, знаєш, "золото" - м"який метал. Що мер-колишній комуніст, і як я зрозуміла, ним і залишається, навіть якщо і став безпартійним, інакше, чого б ти про це наголошувала - говорить само за себе: люди- лохи.

Виходить так, що вашу совкову ментальність навіть закордон не може змінити. Мо, вони почувають себе людьми другого сорту і не сприймають те, що там бачать. А, можливо, совковість дозволяє їм бачити лише те, що на поверхні і не дозволяє відділяти основне. А, можливо, тих заробітчан порівняно мало. Є якісь причини. Це вже сама вирішуй.

Схиляюся до думки, що їх таки мало - інакше околиці Миколаєва мали б інший вигляд.

Опубліковано

С тобой говорить, что горохом об стену?

Кем был Садовий при СССР?Кому он сейчас поддакует?

Наших за границей работает ДЕСЯТКИ тысяч человек

Опубліковано

До речі, ще раз про Миколаїв. Я також їхала не центральними вулицями. Що кинулося в очі - багато маленьких, старих особнячків, з ліпниною - досить привабливі - але зовсім занедбані. А ті, які і відремонтовані, ну тому що офіс чи магазин - зроблено це непрофесійно, похабно, тупо снєжкою.

Фото гарні.

Наша стара дача, куди ми перестали їздити - також на фото була дуже гарною, ну а насправді - суцільна руїна.

Фото - це не дійсність - погодься. Тим більше, вони відібрані за певними критеріями, а око бачить УСЕ.

Опубліковано

С тобой говорить, что горохом об стену?

Кем был Садовий при СССР?Кому он сейчас поддакует?

Наших за границей работает ДЕСЯТКИ тысяч человек

Не знаю, ким був Садовий.

а ти про комуняку знаєш - ЧОМУ?

Та й фіг з тим комунякою - по яких справах його оцінюють?

Я не сперечаюся - можливо, працюють - а толку нема.

Опубліковано

А нас в 10-м классе в давние советские времена повезли по экскурсионному маршруту Херсон-Чернигов-Житомир-Винница-Одесса-Николаев-Херсон. В Виннице я смотался в село к дедушке за картошкой (родители просили) и за самогонкой (друзья велели). Самогонка кончилась ещё в Одессе, поэтому Николаевский зоопарк тогда не впечатлил ;)

Опубліковано

Знову строїш з себе дурника? А якщо так, то відповіді у у тебе нема. а це означає, що побудова автостради в обхід трьох Західних областей можна розглядати, як політику: не голосуєте за нас - фіг вам дорога. Що і треба було довести.

Ну, а оскільки у тебе сколероз, я тобі, вже втретє нагадаю - ДОРОГА ВСЕДЕРЖАВНОГО значення, отже будуватися повинна державним коштом.

І не треба кожного разу, коли ти щось забуваєш, або не знаєш, тулити ті "італії і португалії", бо ти схожий на попку-дурака, який на всі запитання має одну відповідь.

Вот тебе даже строить из себя ничего не надо...! Вы что единственные области чарез которые проходит ДОРОГА ВСЕДЕРЖАВНОГО значення? Их везде полно. А с остальными дорогами у вас все в ажуре? Ну так пригласите главу обл.держ.адміністрації,(это чиновник который возглавляет гос. власть в области) и скажите, что у вас все дороги в идеале, а эта ДОРОГА ВСЕДЕРЖАВНОГО значення портит всю картрину! Ко мне какие вопросы?! Меня качество ДОРОГ ВСЕДЕРЖАВНОГО значення в Крыму пока устраивает!

Вот когда начнете давать державі СТОЛЬКО, СКОЛЬКО ТРЕБУЕТЕ, может что то поменяется. Или тебе за державу душа болит только тогда, когда держава тебе должна..?

А как обстоят дела с автомобильной дорогой Киев-Львов??

Бидлізація не в мене, бидлізація у тебе, бо це не ти мені, а я тобі розповідаю про нову автостраду на Крим.

Ну бляха опять быдлячий лепет на обосраной лужайке...! Ну какая новая автострада на Крым???!!! Ну приедь покажи мне эту автостраду!!! Я не знаю куда вы ее там проложили, но в Крыму ее нет! Не веришь мне, открой АТЛАС АВТОМОБИЛЬНЫХ ДОРОГ УКРАИНЫ. Может у вас все черноморское побережье это Крым? А трассу в Болгарию проложили, или в Румынию..? :huh:

Експерти вважають, що ..... Какие эксперты не важно, главное що вважають...

У тобі і корінь зла, просто ти, по своїй обмеженості, не можеш цього побачити, а пунктик у твоїй голові, в тому числі про заробітчан - який тобі у голову положили ті, хто знаходиться у вас при владі вже десятиліття, є відповіддю на всі проблеми, а інших ти шукати не хочеш - до речі, по тій же причині - мало бачив.

Ориша я бачив столько, и побывал в таких местах, что тебе на пять жизней хватит, поверь. Ну да дело не в этом, а в том, что твой ограниченый мозг в состоянии верить только каким то эфемерным экспертам, и поверхностно обрабатывать зрительные образы чего то увиденного, где то там...!

А делать из этого какие то выводы и проанализировав, применять к реалиям жизни.... увы!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...