САИ Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Так делайте дороги! Чі хтось заважає...? А кому их делать? Все на заробитках. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Украина для людей Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Так делайте дороги! Чі хтось заважає...? Автостради - дороги вседержавного значення - до місцевої компетенції не відносяться Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Украина для людей Кожен третій - не людина - стабільний електорат - це вирок для України, Вам так не здається? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Тема о РОЖДАЕМОСТИ. При чем здесь все остальное. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Тема о РОЖДАЕМОСТИ. При чем здесь все остальное. Що тут обговорювати. Жінка мама не захищина. Повинна середню заробітну плату одержувати до виповнення дітям шкільного віку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 - Наташка, она конечно без башни, но никогда не заденет человека, у которого честные и патриотичные устремления. У меня наичестнейшие и наипатриотичнейшие устремленьища!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: А ведь, вот - пришлось её в игнор Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 У меня наичестнейшие и наипатриотичнейшие устремленьища!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: А ведь, вот - пришлось её в игнор не вопрос. Она всегда атакует на упреждение. Можете не целоваться, но общий язык найдете. Если ты прислушиваешься к моим рекомендациям - советую присмотреться внимательнее, и игнор выкинуть к шутам.. Расхождений во взглядах практически нет. А единомышленников не так-то много по этой жизни, чтоб ими раскидываться.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Кожен третійКаждый второй. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 ....Можете не целоваться, но общий язык найдете. ....Никогда! :angry: .... Расхождений во взглядах практически нет. ....Вздор! :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Никогда! :angry: Вздор! :angry: удивительно. несвойственная тебе лаконичность! :blink: Ты злопамятный, оказывается? Бескомпромизм , как и крайности, - признак идиотизма. Так меня батя учил. Еще в пятом классе... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 ..... Бескомпромизм , как и крайности, - признак идиотизма. ... Ничего, утрусь - брат "рабинович" и не такое мне говорил ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Ничего, утрусь - брат "рабинович" и не такое мне говорил ;) ну прости! пажалустаааааааааа За себя и за того парня! Ну оч оч оч преоч прошу! Никто уж и не помнит, что там говорилось! постой. не отвечай. просто подумай. Хорошо? А то разуверюсь, что ты ЛЕВ - царь зверей. Они всегда великодушные. Ну никого так никогда не просила! Ну преочень!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Каждый второй. В реалі - майже кожний ...але я стосовно політичних уподобань. Ти помітив, вони навіть рекламу спеціальну для бидла придумали - такого ще не було - раніше хоч якусь мислю намагалися піднести електорату - але щоб так тупо втюхувати, такого не було. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 - сто сорок один!,...- не корысти ради, господин Брунс, а токмо волею.... :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 - сто сорок один!,...- не корысти ради, господин Брунс, а токмо волею.... :rolleyes: О! А говорили, что Ильфа/Петрова не понимаете ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 В реалі - майже кожний ...але я стосовно політичних уподобань. Ти помітив, вони навіть рекламу спеціальну для бидла придумали - такого ще не було - раніше хоч якусь мислю намагалися піднести електорату - але щоб так тупо втюхувати, такого не було. Ориша, ты думаешь со своим УПА не то же быдло? Ты вот приводишь Европу в пример, но там не рвут жопу что бы признать какой то труп (давно сгнивший) -ГЕРОЙСКИМ там борются за своё, исчисляемое в конкретных деньгах... А что тебе и западной Украине даст победа Свободы, ....УПА станет героями, москали - проклятыми а вам всё ту же дырку от бублика..... Так что такое же, вы тупое быдло, просто разводимое немного иначе ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 доставляют коменты. ух так и вспоминаю молодость на тимошенковском форуме Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 О! А говорили, что Ильфа/Петрова не понимаете ;) ты уже это один раз писал. Теперь каждый раз будешь спрашивать, когда стулом огреют? чего ты разозлился? - включи свой юмор.. Все же хорошо?! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 ты уже это один раз писал. .... Удивлён. Думал: первый раз - случайно ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Удивлён. Думал: первый раз - случайно ;) так глянешь? Или прочти его вопрос и скажи сразу, может мне и рыться незачем, сразу признать фиаско? тема "История по шагам... Когда впервые упоминание об Украине, считал ли себя ТГШ русским и что то еще,,, Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 так глянешь? Или прочти его вопрос и скажи сразу, может мне и рыться незачем, сразу признать фиаско? тема "История по шагам... Когда впервые упоминание об Украине, считал ли себя ТГШ русским и что то еще,,, Ипатьевская летопись, 12 век - Переяславская Оукраина и Галичьская Оукраина. Шевченко - украинец. Как мог русский написать "Кобзарь"? Утверждают, что дневники Шевченко вёл на русском. Ну и что? Я разговариваю дома на русском и думаю на русском. После трёх дней пребывания на Винничине или Львовщине разговариваю на украинском и думаю (!) на украинском. Возвращаюсь домой - опять перехожу на русский. Но имею наглость утверждать, зная свои корни до прадедов, - я украинец. Трудно спорить с человеком, если он требует подлинники рукописей. Где мне их взять? А у него они есть? А если я найду - скажет фальшивка! Я читал фотокопию поминальную оду Киевского братства на смерть гетьмана Сагайдачного - чуть мозги не расплавились, чуть глаза не лопнули. А оппонент может бегло подлинники читать? Зачем с таким спорить? А порыться для себя - нужно обязательно ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Зачем с таким спорить?низенько вклоняюсь та щиро дякую! Мне так с ним тяжко спорить.. А ты вместо своих дурацких тем про бетон и водопровод, лучше б присмотрелся к его закидонам.. Все- таки политические вопросы затронуты.. А он дядя во всеоружии.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Не не интересно мне вся эта тема будь я в году 2006 я бы и сделал высер тролологический. но в меня сепия много вложила и я ей презнателен. я тут побольшей части изучаю Ориану ваш писько мер не интересен. Как пелось у вас а тепер все инакше..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Не не интересно мне вся эта тема будь я в году 2006 я бы и сделал высер тролологический. но в меня сепия много вложила и я ей презнателен. я тут побольшей части изучаю Ориану ваш писько мер не интересен. Как пелось у вас а тепер все инакше..... ага. не забудь конспектировать ее крылатые выражения.. А если тема тебе не интересна - извольте отправляться на свой родной форум. Нам тоже не интересно, что тебе неинтересно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 как говорят подрости сперва добейся :lol: А Ориана ничо така львивянка класна Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 как говорят подрости сперва добейся :lol: А Ориана ничо така львивянка класна а ти що справді з Росії? :o У Болгарії зустріла типового, пардон, москаля - з Петербургу приїхав на відпочинок. Прикинь, в нього не телефоні був наш Вакарчук, щоб дати послухати болгарину нашу популярну музику, а в мене не було. Прикольно, правда? До речі, ти мій суржик розумієш? :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Так и сам користуюся суржиком Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Так и сам користуюся суржиком Суржиком - це погано, бо ти мову вчиш з азів і маєш шанс вивчити її чисто, не засмічену місцевим діалектом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 вчу звидти www.uhradio.com.ua Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.