Slavkora Опубліковано 21 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2012 Они ввели язык волжских иудеев,которого раньше в России не было. Все хто поддержал т.н. Закон про языки являются скрытыми жидами,чурками и биороботами. Их надо отправить в резервации. Нет окупации Украины! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 21 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2012 Все хто поддержал т.н. Закон про языки являются скрытыми жидами,чурками и биороботами.Их надо отправить в резервации. Детский сад. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 22 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 22 серпня, 2012 ............................................... Все хто поддержал т.н. Закон про языки являются скрытыми жидами,чурками и биороботами. Их надо отправить в резервации. ................................. Скрытых жидов - в скрытые резервации. Явных жидов - в открытые !!! :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Slavkora Опубліковано 22 серпня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 22 серпня, 2012 Фсбшні жиди Кивалов(підра-хуй) Колесниченко(кол) Табачник(гомік) Симоненко(Сема) вставили закон про т.зв.рускій язік-новоєврєйський язік,створений в Росіїє-Орді для гойських рабів.Гої пішли на злучку з фсбшними жидами.З цього моменту гої дорівнюються до жидів,виголошуються іноземними терористами та диверсантами з усіма випливаючими в найближчому майбутньому для них наслідками. :ph34r: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 22 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 22 серпня, 2012 Фсбшні жиди Кивалов(підра-хуй) Колесниченко(кол) Табачник(гомік) Симоненко(Сема) вставили закон про т.зв.рускій язік-новоєврєйський язік,створений в Росіїє-Орді для гойських рабів.Гої пішли на злучку з фсбшними жидами.З цього моменту гої дорівнюються до жидів,виголошуються іноземними терористами та диверсантами з усіма випливаючими в найближчому майбутньому для них наслідками. :ph34r: Несправедливо: у Табачника указано пристрастие, а у Симоненко - кличка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 22 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 22 серпня, 2012 Фсбшні жиди Кивалов(підра-хуй) Колесниченко(кол) Табачник(гомік) Симоненко(Сема) вставили закон про т.зв.рускій язік-новоєврєйський язік,створений в Росіїє-Орді для гойських рабів.Гої пішли на злучку з фсбшними жидами.З цього моменту гої дорівнюються до жидів,виголошуються іноземними терористами та диверсантами з усіма випливаючими в найближчому майбутньому для них наслідками. :ph34r:Слава , краще бути турком, чим таким свідомим , як ви. Або служити Росії, чим читати ваші дописи . Прочитайте хоча б зо два десятки високохудожніх книжок. Цим ви більше принесете користі всьому українському загалу. Не виставляйте нас на посміховище. Ми цього не заслужили. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 22 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 22 серпня, 2012 Слава , краще бути турком, чим таким свідомим , як ви. Або служити Росії, чим читати ваші дописи . Прочитайте хоча б зо два десятки високохудожніх книжок. .... После 20 - у славкораы будет заворот мозгов Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Slavkora Опубліковано 22 серпня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 22 серпня, 2012 Я не зрозувів,шо вас,зрадників своєї родіни, затримує на моїй землі? :o а шо то за семітські беньки на морді отчима? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 22 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 22 серпня, 2012 Я не зрозувів,шо вас,зрадників своєї родіни, затримує на моїй землі? :o Ваша земля - на Личаківському цвинтарі Вже прогули там в табелі ставлять ;) а шо то за семітські беньки на морді отчима? А це я Ваших дурноватих постів так сміюся - до всирачки, аж очі на лоба вилазять! :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 22 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 22 серпня, 2012 Я не зрозувів,шо вас,зрадників своєї родіни, затримує на моїй землі? :o а шо то за семітські беньки на морді отчима? Слава, я син своєї Вітчизни. А ти дійсно, безкультурно зрадив свою землю в догоду родінє. Будь мужчиною, кажи по чоловічому. Не відчайдушно,а щіро від душі. Можна і своїми словами, а не словами книжкових колупаїв. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 23 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2012 Пошукав... нет такого ни писателя, ни историка по фамилии Диловий. Мабуть пан Славко и является автором цитируемого им выдающегося пр-зведения. :lol: Библиогафия творив пана Славкора на просторах инета: *http://boltunov.net/forum/f55/russkie-eto-ukraincy-ili-rossiyane-1888/ - Владимирское княжество построено галычанами – Ну так никто и не сумлевался, они же первыми заселили Крым. *http://lingvoforum.net/index.php?topic=42948.0 - Письмена на Украинской мове-самые древние из известных на планете Земля – Вполне достоверный факт, стоит только сравнить шумерскую клинопись, египетские иероглифы и украинские письмена. Поражающее сходство!!! *http://hatanm.org.ua/forum/index.php?PHPSESSID=a56bcfafcbe8569b929aba87f868b3c2&action=profile;area=showposts;u=2378 - в восстании принимал участие Омелько Пугач,известный как Пугачов – без комментариев, у самого в детстве пугач был. *http://yandex.ru/clck/redir/AiuY0DBWFJ4ePaEse6rgeAjgs2pI3DW99KUdgowt9Xsh9AmfW_e8fw8JjxSfq9kqxLHh6ccJX4D4Tmsk MYZ5kjHt_wZz9yPDanTTtyDm-w8BPvE_FW6rLI5x3GC9xK93z6texXNC2B9uur_zI-UHZwas3BJGec-yXqCcJUpQbYe9zS9fEWTvwV6MWeqQOZwy?data=UlNrNmk5WktYejR0eWJFYk1LdmtxbmpiZGVacmpEX2hKUU8xNUlGd29tMWdNWEVvazdnSlk5OGo tdjBzd1Z4b3dFVzdoQU9FQWNLeHk4ZG9nSldIb2NjZHhDMUdNNDBKRzlGanAtdkVjd19SdlhvWlVrS185 ZldqTDVhVEgwVHVfTkZFMnY5QmFXcw&b64e=2&sign=e7341b3c3f8ce4a59410531f3479acba&keyno=8&l10n=ru - Вижилих жерців вижилі козаки забрали з собою. Забрали з собою і місцевих жителів-одновірців,які прийняли українську реінкарнацію,свята і вірування-частину євреїв(а,може, й усіх???!!!Тоді ті,хто позиціонуються зараз як євреї,зовсім не євреї,тільки під них косять,тільки легалізувались під їх!!!???О!),філістимілян,асирійців,вірмен та інш.,які українізувалися на протязі століть та тисячоліть, і заселили ними Карпати – я и сам давно подозревал, что галичину заселяют сплошь жиды и филистимиляне. Тьху.. Спасибо, Ссславик. *http://forum.inosmi.ru/showthread.php?p=3964542 - на гербах всех старых городов Владимирской области расуется лев,тот самый зверь,что был на штандартах дивизии СС «Галичина» :lol: :lol: :lol: В то же время бандероцы называли себя рускими,русинами,отвергая право называться рускими,что логично,ибо все свои территориальные образования западные украинцы называли Русями-Закарпатская Русь,Подкарпатская Русь,Бандеровская Русь Говорила мне мама, век живи, век учись… О, как много я не знаю, и лишь благодаря Ссславику… *http://www.kavkazweb.net/forum/index.php?showtopic=54953 – Еще в 19 веке територия нынешней России на картах обозначалась как Тартария.Вероятно,под таким именем она вступила в войну с Наполеоном.Впервые,кажется,предложил понятие «руских» советник Императора эфиопский еврей Пушкин. ТоварищЪ Наполеон, как победитель монголо – тартар? Весьма занятно… Да и жид Пушкин заслуживает более пристального внимания. Как же я мог не заметить.. *http://bazika.ua/forum/topic/13485 – Ізраїль раніше називався Палестиною.Давеі Українці колонізували цю землю ще до приходу туди юдеїв.Палестина походить від українського Палений Стан.Палений Стан входив до складу України на правах колонії. Имеет ли пределы человеческая глупость? Нет! И ещё раз нет! Спасибо Ссславик, ты избавил меня от многих иллюзий… *http://personal-plus.net/forum/read.php?1,27995 – УкРАине-7 500 лет от сотворения мира по старому календарю и материалам Древнему Египу-7 500,Болгарам-7 500,Израилю-2 500,иудеям-2 000,мокшанам-1 500,Московии Ордынской-600 лет,России-300. Я горжусь своей древнючей Египтой-нэнькой, я горжусь своей древнючей Египтой-нэнькой, я горжусь… Куда вы меня тащите, проклятые кацапы? Я не хочу под ледяной душ! Я боюсь уколов в мою арийскую 7500-летнюю задницу… Не нааааадо!! Я больше не буду!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Slavkora Опубліковано 23 серпня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2012 В то же время бандероцы называли себя рускими,русинами,отвергая право называться рускими россиян,что логично,ибо все свои территориальные образования западные украинцы называли Русями-Закарпатская Русь,Подкарпатская Русь,Бандеровская Русь.А руский-слово производное от страны Руси. САИд дурний хворий але хитрий :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 23 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2012 В то же время бандероцы называли себя рускими,русинами,отвергая право называться рускими россиян,что логично,ибо все свои территориальные образования западные украинцы называли Русями-Закарпатская Русь,Подкарпатская Русь,Бандеровская Русь.А руский-слово производное от страны Руси. САИд дурний хворий але хитрий :rolleyes: Я так понял, товарищЪ Ссславик, что по остальным моим замечаниям возражений у вас нет? :unsure: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Эдуардыч Опубліковано 23 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2012 Они ввели язык волжских иудеев,которого раньше в России не было. Все хто поддержал т.н. Закон про языки являются скрытыми жидами,чурками и биороботами. Их надо отправить в резервации. Нет окупации Украины! Если ты считаешь себя патриотом Украины, европейцем, то веди себя подобающе. Нести бред и ненависть, это не проявлять любовь к своей Родине, а эффективный способ ее дискредитировать. На кого работаем пацан? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 23 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2012 Если ты считаешь себя патриотом Украины, европейцем, то веди себя подобающе. Нести бред и ненависть, это не проявлять любовь к своей Родине, а эффективный способ ее дискредитировать. На кого работаем пацан? Эдуардыч, не обижайте Ссславика. У него своё видение истории, у вас своё. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Slavkora Опубліковано 23 серпня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2012 Фсбшні жиди Кивалов(підра-хуй) Колесниченко(кол) Табачник(гомік) Симоненко(Сема) вставили закон про т.зв.рускій язік-новоєврєйський язік,створений в Росіїє-Орді для гойських рабів.Гої пішли на злучку з фсбшними жидами.З цього моменту гої дорівнюються до жидів,виголошуються іноземними терористами та диверсантами з усіма випливаючими в найближчому майбутньому для них наслідками :ph34r: :ph34r: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 24 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2012 Фсбшні жиди Кивалов(підра-хуй) Колесниченко(кол) Табачник(гомік) Симоненко(Сема) вставили закон про т.зв.рускій язік-новоєврєйський язік,створений в Росіїє-Орді для гойських рабів.Гої пішли на злучку з фсбшними жидами.З цього моменту гої дорівнюються до жидів,виголошуються іноземними терористами та диверсантами з усіма випливаючими в найближчому майбутньому для них наслідками :ph34r: :ph34r:Про наслідки точніше. Можна?. У нас отут квартал, де я живу, вісім чи десять багатоповерхівок. За півтори десятку років, жодного разу української мови не чув. Я знаю, що усім там живучим, усі ці закони "по барабану", але умовно, сприймемо їх, як згодних із ним. Тобто, чи не винайшли ви таку собі статистичну формулу - "кількість шибениць на процент неукраїномовних"? Ну і ще, будь ласка, опишіть нам, хто отакі ті, що будуть втілювати в життя оті самі "наслідки"? Мо" , ані зубів, ані памперсів в них не вистачить..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.