Slavkora Опубліковано 18 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2012 Менш відоме інше. Хто і як знищив Давній Єгипет? Існують дві версії. 1.Ті,кого зараз в історії умовно називають джуди,ввійшли в довіру до Фараону,викрали зброю масового ураження або небезпечні технології,які були у Фараонів,і здуру або з далекоглядними намірами застосували їх. 2.Іншопланетяни,які ставили за мету знищення людей або щось викрасти у Фараонів,завербували серед землян агентуру,яка виконувала їхні завдання ,а зброю застосовували самі .Цих іншопланетян називали сари.Що означає-зтуда,де нема Сонця,мешканці темряви.Він був сар,вона-сара.Звідки прилетіли,мені невідомо. Існують припущення,шо іншопланетяни або іншовиміряни не тіко вербували агентуру,але й клонували її.Використовували або мінерали(глина за біблією),або біомасу,або ж і те й інше.Вживили їм прграму,шо вони суперособливі,бо їх обрав сам бог.А всі інші богу не потрібні.Ім*я цьго бога відоме -це іншопланетяни Ягве,Єгова,Саваот та інші.Ще єврейський жрець Єрусалимського храму Ієшуа-Іісус казав,-батько ваш-диавол(не наш,поганий іншопланетянин). Подивіться на оточуючих уважно-у багатьох немає облич,того шо є образом.Багато є з однаковими головами,як близнюки з однієї пробірки.Кажуть,шо клонів можна розрізнити по генам,навіть самі нитки ДНК закручені в іншому напрямі,ніж у людейАле все приховується. На перший погляд,вирізняється всього 8-10 типажів клонів з одинаковими фізіями перших клонів.По числу клонаторів.Так би мовити,авторські розробки зовнішності.А може з себе ліпили «подобіє». Мабуть,такі дії чужинці втілювали і в інших місцях,але тут хвакт доконаний,а там припущення лишень. Також на Землі застосована генетична зброя-вживлено клітини рудизни,хвороби на клітинному рівні.Світлі та темнокосі перетворюються в осіб з однаковими безвиразними рудими фізіями.Ця хвороба невиліковна і передається в спадок.Заражено нею більше половини білих людей,які вимирають.Нічого не робиться для обмеження розповсюдження хвороби і порятунку Білої Раси.Багато клонів,які тримають владу в різних країнах,і самі мають гени цієї хвороби . Раніше за цим жорстко слідкували жерці.Але їх винищили. Ген рудизни є причиною багатьох воєн насправді.Білі знищували своїх рудих і не пускали чужих.А руді були ображені,а також намагалися відмити кров.Літописи знищили. Не можна одружуватися не тіко з вираженим рудим,а й,з так званими,білуватими,з ледь помітною плямуватістю шкіри.Вони є носіями тяжкої спадкової хвороби.Військовий гуманізм,називається. Катастрофа в Єгипті описана,як термічно-хімічна. Із скипілої води і землі почало вилазити все живе,животи понадувались,очі вилазили,все навкруги кричало.Шкіра лускала і злазила . Вся ця трагедія описана в біблії в гигикаючих тонах,мовляв,бог так покарав людей і тварин і рослин,яких сам же перед цим і створив,бо він створив не їх,а інших,які втекли. Спалили найбільшу в світі книгарню,де були рукописи за багато тисяч років,можливо,і неземні. І мільйони українців на все це моляться з подачі влади,як на найвищу справедливість та щастя!!!Це в яке бездонне розумове провалля впав наш народ!!! Саме в результаті цієї диверсії утворилась пустеля Сахара.Так закодували це явище наші жерці.Шоб всі пам*ятали.Са-ха-ра-результат дії-ха прибульців сара.Те ж саме і Самара.Місцезнаходження матки істот сара. Учіть українські єрогліфи.На те їх і знищили. Камінь і земля перетворились на пісок,який не тримає води.За кілька тисяч років земля не може відновитись.Пустеля постійно збільшується. Так шо голодомори і вибух Чорнобильської були далеко не першим геноцидом щодо українців.. Спека. Неймовірна спека. Радіяція на сотні років вперед. Прийняте рішення покинути Єгипетську Україну і перебратися на Дніпро. В.ДілоВій «Альтернативна історія» (далі буде). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Лонгин Опубліковано 18 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2012 Менш відоме інше. Хто і як знищив Давній Єгипет? Існують дві версії. 1.Ті,кого зараз в історії умовно називають джуди,ввійшли в довіру до Фараону,викрали зброю масового ураження або небезпечні технології,які були у Фараонів,і здуру або з далекоглядними намірами застосували їх. 2.Іншопланетяни,які ставили за мету знищення людей або щось викрасти у Фараонів,завербували серед землян агентуру,яка виконувала їхні завдання ,а зброю застосовували самі .Цих іншопланетян називали сари.Що означає-зтуда,де нема Сонця,мешканці темряви.Він був сар,вона-сара.Звідки прилетіли,мені невідомо. Існують припущення,шо іншопланетяни або іншовиміряни не тіко вербували агентуру,але й клонували її.Використовували або мінерали(глина за біблією),або біомасу,або ж і те й інше.Вживили їм прграму,шо вони суперособливі,бо їх обрав сам бог.А всі інші богу не потрібні.Ім*я цьго бога відоме -це іншопланетяни Ягве,Єгова,Саваот та інші.Ще єврейський жрець Єрусалимського храму Ієшуа-Іісус казав,-батько ваш-диавол(не наш,поганий іншопланетянин). Подивіться на оточуючих уважно-у багатьох немає облич,того шо є образом.Багато є з однаковими головами,як близнюки з однієї пробірки.Кажуть,шо клонів можна розрізнити по генам,навіть самі нитки ДНК закручені в іншому напрямі,ніж у людейАле все приховується. На перший погляд,вирізняється всього 8-10 типажів клонів з одинаковими фізіями перших клонів.По числу клонаторів.Так би мовити,авторські розробки зовнішності.А може з себе ліпили «подобіє». Мабуть,такі дії чужинці втілювали і в інших місцях,але тут хвакт доконаний,а там припущення лишень. Також на Землі застосована генетична зброя-вживлено клітини рудизни,хвороби на клітинному рівні.Світлі та темнокосі перетворюються в осіб з однаковими безвиразними рудими фізіями.Ця хвороба невиліковна і передається в спадок.Заражено нею більше половини білих людей,які вимирають.Нічого не робиться для обмеження розповсюдження хвороби і порятунку Білої Раси.Багато клонів,які тримають владу в різних країнах,і самі мають гени цієї хвороби . Раніше за цим жорстко слідкували жерці.Але їх винищили. Ген рудизни є причиною багатьох воєн насправді.Білі знищували своїх рудих і не пускали чужих.А руді були ображені,а також намагалися відмити кров.Літописи знищили. Не можна одружуватися не тіко з вираженим рудим,а й,з так званими,білуватими,з ледь помітною плямуватістю шкіри.Вони є носіями тяжкої спадкової хвороби.Військовий гуманізм,називається. Катастрофа в Єгипті описана,як термічно-хімічна. Із скипілої води і землі почало вилазити все живе,животи понадувались,очі вилазили,все навкруги кричало.Шкіра лускала і злазила . Вся ця трагедія описана в біблії в гигикаючих тонах,мовляв,бог так покарав людей і тварин і рослин,яких сам же перед цим і створив,бо він створив не їх,а інших,які втекли. Спалили найбільшу в світі книгарню,де були рукописи за багато тисяч років,можливо,і неземні. І мільйони українців на все це моляться з подачі влади,як на найвищу справедливість та щастя!!!Це в яке бездонне розумове провалля впав наш народ!!! Саме в результаті цієї диверсії утворилась пустеля Сахара.Так закодували це явище наші жерці.Шоб всі пам*ятали.Са-ха-ра-результат дії-ха прибульців сара.Те ж саме і Самара.Місцезнаходження матки істот сара. Учіть українські єрогліфи.На те їх і знищили. Камінь і земля перетворились на пісок,який не тримає води.За кілька тисяч років земля не може відновитись.Пустеля постійно збільшується. Так шо голодомори і вибух Чорнобильської були далеко не першим геноцидом щодо українців.. Спека. Неймовірна спека. Радіяція на сотні років вперед. Прийняте рішення покинути Єгипетську Україну і перебратися на Дніпро. В.ДілоВій «Альтернативна історія» (далі буде). Дык, вы оккупанты оказывается. Потомки мигрантов из Египта. Еще и скотами мигрантскими, в другой ветке называл, и не стыдно так про свой народ? И гражданства лишить потомков мигрантов призывал И про немытых скотов говорил, которые на родине работать не хотят, на арабов понимаеш мелиорацию Сахары переложили, а сами се..сь в чужую страну. Кароче, чемодан,вокзал,Сахара.... З.Ы.Ты случайно не рыжий? Тада надо стерилизацию провести для предотвращения наследственных болезней. Хотя это надо было еще с твоим папой сделать [ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 18 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2012 Что-то в этом таки есть. Со временем, несколько название поизменилось. Из фараонов, в фарионов превратились. И не известно, что хуже.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2012 Дык, вы оккупанты оказывается. Потомки мигрантов из Египта. Еще и скотами мигрантскими, в другой ветке называл, и не стыдно так про свой народ? И гражданства лишить потомков мигрантов призывал И про немытых скотов говорил, которые на родине работать не хотят, на арабов понимаеш мелиорацию Сахары переложили, а сами се..сь в чужую страну. Кароче, чемодан,вокзал,Сахара.... З.Ы.Ты случайно не рыжий? Тада надо стерилизацию провести для предотвращения наследственных болезней. Хотя это надо было еще с твоим папой сделать [ а ты каким боком к нашему народу? лингвист- историк .за....недб.....аный ты чужих пап не касайся, кацапюра. Протри очки и вали на русские форумы. Давно на тебя изжога.. по-хорошему говорю - утихни. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 19 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 серпня, 2012 Такое впечатление, Юлия Юрьевна, что на форуме каким-то образом, власть поменялась. Вы, вроде как в должности коменданта подвизаетесь. А Корин, в должности замполита советского разлива, да ещё и хронически поддатого. Это никакой ни намёк и не оскорбление. Просто интерес. Так оно, чи не так????????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 19 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 серпня, 2012 Однажды, приснопамятный рабинович предрёк, что как только исчезнет общий враг, с которым воюет большинство на форуме, остальные неспешно, но неумолимо перессорятся между собой. Если ни я, ни корин здесь писать не будем, этот процесс ускорится в разы. В лучшем случае. В худшем - форум превратится в обычный проходной двор. Загаженный и облезлый. По поводу Вашего замечания что до комендантства : я четко выделяю двоих юзеров, с которыми позволяю себе хамство и отношение как к скоту. Первого Вы, по всей видимости, знаете. Второго же - т.нЛонгина- я не восприняла сразу же и категорично всего лишь по единственной его подписи. Отношение к врагам страны у меня безжалостное. А для меня он - враг. В остальном, как-то по привычке здесь зависаю, хотя тыщу раз приказывала сюда нос не совать. Достойных людей здесь единицы. К тому же в Вашей защите они отнюдь не нуждаются. В любом случае- Ваши бесконечные намеки я достаточно хорошо различаю. Но позвольте мне вести себя так, как я считаю нужным? Надо мной отродясь никто не командовал, и надеюсь, не будет. Мягкие замечания для меня гораздо действеннее. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 19 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 серпня, 2012 Однажды, приснопамятный рабинович предрёк, что как только исчезнет общий враг, с которым воюет большинство на форуме, остальные неспешно, но неумолимо перессорятся между собой. Если ни я, ни корин здесь писать не будем, этот процесс ускорится в разы. В лучшем случае. В худшем - форум превратится в обычный проходной двор. Загаженный и облезлый. По поводу Вашего замечания что до комендантства : я четко выделяю двоих юзеров, с которыми позволяю себе хамство и отношение как к скоту. Первого Вы, по всей видимости, знаете. Второго же - т.нЛонгина- я не восприняла сразу же и категорично всего лишь по единственной его подписи. Отношение к врагам страны у меня безжалостное. А для меня он - враг. В остальном, как-то по привычке здесь зависаю, хотя тыщу раз приказывала сюда нос не совать. Достойных людей здесь единицы. К тому же в Вашей защите они отнюдь не нуждаются. В любом случае- Ваши бесконечные намеки я достаточно хорошо различаю. Но позвольте мне вести себя так, как я считаю нужным? Надо мной отродясь никто не командовал, и надеюсь, не будет. Мягкие замечания для меня гораздо действеннее. :lol: :lol: :lol: Ты думаешь что это гордость что НИ КТО НЕ КОМАНДОВАЛ Это значит, только что, ни один нормальный мужик, не позарился на твою убогую морду и еще более убогую задницу А так, судя по тому как ты всем зад лижешь, готова была бы к каждому...........да плевать на тебя все хотели Да, такая вот жизненная ситуация......и скажи что я не прав, сразу плюну в морду :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 19 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 серпня, 2012 Такое впечатление, Юлия Юрьевна, что на форуме каким-то образом, власть поменялась. Вы, вроде как в должности коменданта подвизаетесь. А Корин, в должности замполита советского разлива, да ещё и хронически поддатого. Это никакой ни намёк и не оскорбление. Просто интерес. Так оно, чи не так????????? Лейтенант... какой же ты внушаемый, однако... не бойся уж так сильно - до выборов власть не поменяется... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 19 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 серпня, 2012 :lol: :lol: :lol: Это значит, только что, ни один нормальный мужик, не позарился на твою убогую морду и еще более убогую задницу слушай, вовачка! Ну насчет морды - я на Анжелину Джоли не претендую, но вот за задницу оскорбилась. Очень даже хорошенькая! Предмет моей гордости. Всё. Это в виде исключения ответила. Дальше тебя не вижу. Или может это ты для кого-то другого пишешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 19 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 серпня, 2012 слушай, вовачка! Ну насчет морды - я на Анжелину Джоли не претендую, но вот за задницу оскорбилась. Очень даже хорошенькая! Предмет моей гордости. Всё. Это в виде исключения ответила. Дальше тебя не вижу. Или может это ты для кого-то другого пишешь? Ты что чудо дурное, думаешь гадостей написать и на комплимент нарваться.......у тебя с рассудком всё в порядке? Какая у тебя задница?.......до тех задниц что были в моих руках, тебе далеко.....только не мечтай,...... своим визгом, ты не производишь на меня впечатление Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 19 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 серпня, 2012 а ты каким боком к нашему народу? лингвист- историк .за....недб.....аный ты чужих пап не касайся, кацапюра. Протри очки и вали на русские форумы. Давно на тебя изжога.. по-хорошему говорю - утихни. Юль а мне тоже валить? Я ведь тоже Николаевская Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 19 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 серпня, 2012 Юль а мне тоже валить? Я ведь тоже Николаевская перестань. Ты внимательно перечитай пост, на который я дала тот ответ. Это раз. Только внимательно. Заодно все его сообщения пробегись с самого начала, там немного. И обязательно! - подпись! Он ненавидит Украину, топчет ее и призывает других. И потом скажи, как ты бы ответила.Насчет валить - пожалуй это мне пора, вслед за натахой. А вы оставайтесь. Весело будет. Новая эра наступит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 19 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 серпня, 2012 перестань. Ты внимательно перечитай пост, на который я дала тот ответ. Это раз. Только внимательно. Заодно все его сообщения пробегись с самого начала, там немного. И обязательно! - подпись! Он ненавидит Украину, топчет ее и призывает других. И потом скажи, как ты бы ответила. Насчет валить - пожалуй это мне пора, вслед за натахой. А вы оставайтесь. Весело будет. Новая эра наступит. А ты прочла предыдущего "оратора"? Он ведь для мигрантов роль рабочего скота уже приготовил? И я должна с этим соглашаться? Я не согласна по многим вопросам с Лонгином, но и с этим... "титульным" я не могу согласиться. Наш регион не знал рабства. Здесь всегда жили вольные люди. И когда меня пару дней назад пытались ЗАСТАВИТЬ говорить на украинском, я уперлась рогом.... Да, я его прекрасно знаю. Но не стоит пришлым учить меня... И языку, и обычаям... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Лонгин Опубліковано 19 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 серпня, 2012 а ты каким боком к нашему народу? лингвист- историк .за....недб.....аный ты чужих пап не касайся, кацапюра. Протри очки и вали на русские форумы. Давно на тебя изжога.. по-хорошему говорю - утихни. Да присматриваю за ущербными младшими братишками с синдроном дауна. Кто же о вас нещастных позаботится кроме старших братьев? А то и себе бяки делаете да и нам только проблемы и доставляете. Еще и комплексы неполноценности эти, все пытаетесь доказать что чем то лучше русских да только сами свои обосраные шаровары заметить не в состоянии.То вы с Венеры прилетели, то с Египта, то потомки трипольцев, то уже арийцы, то язычники... Смешно и стыдно за вас, стыдно что есть такие несчастные родственнички. Подарили вам незалежность,еще и русских земель добавили от щедрости, дак за 21 год просрали все, почти развалили неньку, в любой момент гражданская начатся может, румыны уже кусок территории забрали а вы все мовкать нас пытаетесь заставить та почитать святой праздник голодомора. А папа альтернативно одаренного "историка" мне нах не нужен, я к нему палочками побрезкую прикоснуться, что бы не заразится.Пусть уж ваше хохляцкое здравоохранение евгеникой занимается, а то что то процент ёб.... больных на голову среди щирых зашкаливает. Ты внатуре думаешь что указание престарелой кугутки для меня имеют великую ценность, и я прям щас побегу их исполнять? За собой смотри, а то изжога, песок сыпется, маразм наступает а ты все командовать пытаешся. На базаре соседкам своим будешь свои указания раздавать да и то на йух пошлют Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 19 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 серпня, 2012 Лейтенант... какой же ты внушаемый, однако... не бойся уж так сильно - до выборов власть не поменяется...А я на тебя, дурака языкатого, Париса форумного, при любой власти, как "ложил", так и "ложить" буду. И от смены власти, ты ни более умным, ни более уважаемым не станешь. Болтливая посредственность, с претензией на величавость. И в остальном, жалкая замена Отсоса и рабиновича. Вот и шагай, обиженный жизнью туда, куда тебя почти все заряжают. Быдлотестер хренов. Иди со своими обожаемыми шалавами кресты пилить, да в храмах шабашно выплясывать, авось и найдёшь наконец, то, к чему стремишься..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 20 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2012 :lol: :lol: :lol: Ты думаешь что это гордость что НИ КТО НЕ КОМАНДОВАЛ Это значит, только что, ни один нормальный мужик, не позарился на твою убогую морду и еще более убогую задницу А так, судя по тому как ты всем зад лижешь, готова была бы к каждому...........да плевать на тебя все хотели Да, такая вот жизненная ситуация......и скажи что я не прав, сразу плюну в морду :lol: :lol: :lol: Вы оба не правы. Нет гордости. Наверно из простого народа. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 20 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2012 а ты каким боком к нашему народу? лингвист- историк .за....недб.....аный ты чужих пап не касайся, кацапюра. Протри очки и вали на русские форумы. Давно на тебя изжога.. по-хорошему говорю - утихни. Юсь, так Родину не защищают. Только место подальше от параши. Культура побеждает бескультурье. НИКОГДА НАОБОРОТ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 20 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2012 Вообще прав был РАБИНОВИЧ. Ну вобщем -не сформированная нация. Это русские , украинцы и белорусы. А дальше прав Влад. Только охеренная беда ,катастрофа, сделает людей , из нынешнего быдла. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 20 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2012 Вообще прав был РАБИНОВИЧ. Ну вобщем -не сформированная нация. Это русские , украинцы и белорусы. А дальше прав Влад. Только охеренная беда ,катастрофа, сделает людей , из нынешнего быдла. Всем всегда задаю вопрос, ребенок который еще не всё понимает - то же быдло? или скажем нынешние сверх продвинутые, в сравнении с будущими поколениями, которые однозначно будут продвинутей нынешних, то же быдло....или как??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 20 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2012 Всем всегда задаю вопрос, ребенок который еще не всё понимает - то же быдло? или скажем нынешние сверх продвинутые, в сравнении с будущими поколениями, которые однозначно будут продвинутей нынешних, то же быдло....или как??? Нынешние сверхпродвинутые -однозначно-быдло.В сравнении с будущими поколениями. Влад-вы бездетны.Дети всегда лучше. Даже если хуже. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 20 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2012 Нынешние сверхпродвинутые -однозначно-быдло.В сравнении с будущими поколениями. Влад-вы бездетны. Дети всегда лучше. Даже если хуже. Ты хоть вопрос понял? :lol: вижу что нет, .......чем глупей твои ответы, тем всё меньше желания воспринимать тебя серьезно... ты хоть немного старайся в тему попадать ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 20 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2012 Ты хоть вопрос понял? :lol: вижу что нет, .......чем глупей твои ответы, тем всё меньше желания воспринимать тебя серьезно... ты хоть немного старайся в тему попадать ;) Как хочешь, так и воспринимай. Это свобода личности в свободном мире. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 20 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2012 Как хочешь, так и воспринимай. Это свобода личности в свободном мире. Может ты и прав и ник совсем не шутка ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 21 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2012 Может ты и прав и ник совсем не шутка ;)Влад, это зеркало. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 21 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2012 Влад, это зеркало. Теперь всё понятно, спасибо что объяснил... хотя поставить на ник свой лик в зеркале - это смело.....но по крайней мере честно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 21 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2012 Теперь всё понятно, спасибо что объяснил... хотя поставить на ник свой лик в зеркале - это смело.....но по крайней мере честно. Как видите хотя бы две чесноты я имею. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Эдуардыч Опубліковано 21 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2012 Да присматриваю за ущербными младшими братишками с синдроном дауна. Кто же о вас нещастных позаботится кроме старших братьев? А то и себе бяки делаете да и нам только проблемы и доставляете. Еще и комплексы неполноценности эти, все пытаетесь доказать что чем то лучше русских да только сами свои обосраные шаровары заметить не в состоянии.То вы с Венеры прилетели, то с Египта, то потомки трипольцев, то уже арийцы, то язычники... Смешно и стыдно за вас, стыдно что есть такие несчастные родственнички. Подарили вам незалежность,еще и русских земель добавили от щедрости, дак за 21 год просрали все, почти развалили неньку, в любой момент гражданская начатся может, румыны уже кусок территории забрали а вы все мовкать нас пытаетесь заставить та почитать святой праздник голодомора. А папа альтернативно одаренного "историка" мне нах не нужен, я к нему палочками побрезкую прикоснуться, что бы не заразится.Пусть уж ваше хохляцкое здравоохранение евгеникой занимается, а то что то процент ёб.... больных на голову среди щирых зашкаливает. Ты внатуре думаешь что указание престарелой кугутки для меня имеют великую ценность, и я прям щас побегу их исполнять? За собой смотри, а то изжога, песок сыпется, маразм наступает а ты все командовать пытаешся. На базаре соседкам своим будешь свои указания раздавать да и то на йух пошлют Отбросив твою желчь и ненависть "к младшим братишкам", выделил несколько любопытных умозаключений.И кто это нам так снизошел и с барского плеча нам "вольную" дал, эдакий "Юрьев день" устроил? Независимость "подарил"? Кто таков всемилостивый, добрый Гудвин, от щедрости своей "русских земель" "добавил"? В чем видишь признаки предшествующие началу гражданской войны? Анализ составить сможешь? (Имеется ввиду не сдача медицинских анализов мочи, кала и крови, а выверенный научно обоснованный анализ политической ситуации предшествующей началу гражданской войны) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.