Slavkora Опубліковано 17 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2012 . Спека. Країна,яку зараз ведуть як Давній Єгипет. Рівно 2012 років тому!!! Країна пропала вмить. Країна,якою успішно правили Фараони 5500 років знищена. Все зрушено.Все падає,все рветься. Фараони,скоріш за все,позаземляни,які прилетіли з Сіріуса(Сіріяса,Асіріяса)(тому і Сірія,тому Асірія).Такі ж білі блакитноокі дюди,тільки з меншою щільністю кісток і менш смердючі.Більш чутливі,вродливі,тендітні та розумні,але хворобливі.Звідси пішла назва «біла кость».Можливо,Фараони мали блакитну кров.Звідси назва справжньої еліти та аристократії.Жінок вони називали Фаріон(з Водою). Фараон та Фаріон-означають-Ті,шо несуть Світло.Звідси-Ваша Світлість. Україна- означа-Там Світла(Кого,а не колір) Богіня.І пишеться-УкРаЇна.Все занапастили. Українці-відповідно. Чомусь Фараони ввійшли в зносини з антами(давня назва українців)і ті виділили кремезних козаків для захисту і охорони прибульців в обмін на знання,які ті запропонували.Анти визнавши в них Верховних жерців та Монарха. Чомусь вони нас вибрали.Їм видніше. Ми-Фараонообрані! Так утворилася дивовижна держава,яка нині ведеться як Давній Єгипет,але,логічно,що вона в дійсності називалась або Україна або Украян,згідно біполярних космологічних уявлень давніх.Шоби сказати напевне,мені треба мати додішні розклади. Тут треба сказати правду.Єгипетською Україною ми не керували.Я об*єктивний історик,і тажу тільки правду.Одну правду і нічого,крім правди.Правда,і сучасною ми не керуємо також. Наші Гетьмани мудро погодилися бути Головнокомандуючими при таких розумних особах. Не виключено,шо в Ценральній країні,а тим паче, на околицях жили інші народи.Але керували Вищі люди космічного походження,а гвардію ж завжди складали особи з оселедцями в шароварах та з дулею в кишені.Такий ось симбіоз вийшов. .В Єгипетській Україні були різні Боги в т.ч. український Птах(Лелека-?).А може навпаки,Фараони принесли українську мову та Птаха,ми її прийняли.Сталося.Можливо, українська була рашіше мовою жерців.Можливо.Ніл називався Ра-рікою.Як звалася Алєксандрія,не скажу,брехати не буду.Кажу тільки те,шо знаю.Символом і Фараонів і козаків був Троян,нині Герб України.Кольорограмою держави були блакитний та золотий.Це відоме. Менш відоме інше. В.ДілоВій «Альтернативна історія» (Далі буде) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 17 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2012 Да, Фоменко отдыхает :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Лонгин Опубліковано 17 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2012 . Спека. Країна,яку зараз ведуть як Давній Єгипет. Рівно 2012 років тому!!! Країна пропала вмить. Країна,якою успішно правили Фараони 5500 років знищена. Все зрушено.Все падає,все рветься. Фараони,скоріш за все,позаземляни,які прилетіли з Сіріуса(Сіріяса,Асіріяса)(тому і Сірія,тому Асірія).Такі ж білі блакитноокі дюди,тільки з меншою щільністю кісток і менш смердючі.Більш чутливі,вродливі,тендітні та розумні,але хворобливі.Звідси пішла назва «біла кость».Можливо,Фараони мали блакитну кров.Звідси назва справжньої еліти та аристократії.Жінок вони називали Фаріон(з Водою). Фараон та Фаріон-означають-Ті,шо несуть Світло.Звідси-Ваша Світлість. Україна- означа-Там Світла(Кого,а не колір) Богіня.І пишеться-УкРаЇна.Все занапастили. Українці-відповідно. Чомусь Фараони ввійшли в зносини з антами(давня назва українців)і ті виділили кремезних козаків для захисту і охорони прибульців в обмін на знання,які ті запропонували.Анти визнавши в них Верховних жерців та Монарха. Чомусь вони нас вибрали.Їм видніше. Ми-Фараонообрані! Так утворилася дивовижна держава,яка нині ведеться як Давній Єгипет,але,логічно,що вона в дійсності називалась або Україна або Украян,згідно біполярних космологічних уявлень давніх.Шоби сказати напевне,мені треба мати додішні розклади. Тут треба сказати правду.Єгипетською Україною ми не керували.Я об*єктивний історик,і тажу тільки правду.Одну правду і нічого,крім правди.Правда,і сучасною ми не керуємо також. Наші Гетьмани мудро погодилися бути Головнокомандуючими при таких розумних особах. Не виключено,шо в Ценральній країні,а тим паче, на околицях жили інші народи.Але керували Вищі люди космічного походження,а гвардію ж завжди складали особи з оселедцями в шароварах та з дулею в кишені.Такий ось симбіоз вийшов. .В Єгипетській Україні були різні Боги в т.ч. український Птах(Лелека-?).А може навпаки,Фараони принесли українську мову та Птаха,ми її прийняли.Сталося.Можливо, українська була рашіше мовою жерців.Можливо.Ніл називався Ра-рікою.Як звалася Алєксандрія,не скажу,брехати не буду.Кажу тільки те,шо знаю.Символом і Фараонів і козаків був Троян,нині Герб України.Кольорограмою держави були блакитний та золотий.Це відоме. Менш відоме інше. В.ДілоВій «Альтернативна історія» (Далі буде) Врешь! Украинцы сами прилетели с Венеры 140 000 лет тому назад, и после этого они будут прислуживать каким то там Фарионам с Сириуса даже если они с голубой кровью и белой костью. Не бывать тому! Народ давший миру Будду, Иисуса и Магомеда(или на него они не притендуют?) никак не мог быть всего лишь главнокомандующими в Древнем Египте. Да и на Великой Мове шараварники говорят 140 000 лет а ты пишешь что ее заимствовали у Фарионов Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 17 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2012 Врешь! Украинцы сами прилетели с Венеры 140 000 лет тому назад, и после этого они будут прислуживать каким то там Фарионам с Сириуса даже если они с голубой кровью и белой костью. Не бывать тому! Народ давший миру Будду, Иисуса и Магомеда(или на него они не притендуют?) никак не мог быть всего лишь главнокомандующими в Древнем Египте. Да и на Великой Мове шараварники говорят 140 000 лет а ты пишешь что ее заимствовали у Фарионов вот именно... Токо так и не иначе. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Хан Фодиж Опубліковано 17 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2012 Спорить с дураком, это как минимум опуститься до его уровня... Нахуй он вам нужен? со своими расказами, сочинёнными акурат для быдла Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Slavkora Опубліковано 17 серпня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2012 Спорить с дураком, это как минимум опуститься до его уровня... Нахуй он вам нужен? со своими расказами, сочинёнными акурат для быдла Вот ты и есть быдло и ванька-дурак безродный из жлобятни.Потому и мигрант.Помесь подзаборной суки и немытого ишака.Вынюхуешь шо украсть в чужом городе.Подлежишь истреблению на скотобойне. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2012 Славко, не звертай на цих довборуських. Це вони із заздрощів. Мені тільки не подобається, що ти все якогось Ділового цитуєш. Сам би написав свої розмірковування. Хан фодиж. У меня до вас будетЬ предупреждение : я дама с неукротимыми бескрайними эмоциями и таким же словарным запасом. Вы попридержите, якщо ваша ласка, ваш матерный русский. В противном случае - доставлю вам много неприятных минут разнообразными определениями в вашем стиле. У нас тут некоторое время как бэ затишье и хоть относительно, но культурное общение. Вы без году неделю, а уже людей посылаете направо и налево. Хотите выделиться? Репутацию зарабатывают не мужским половым органом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Хан Фодиж Опубліковано 17 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2012 Жирафочка...ты уж прости что я так откровенно, и я очень уважаю все твои бескрайние эмоции но.... аналогов этой знаменитой фразе нет...всё остальное затирает смысловую окраску...и реакция мрази тому подтверждение Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 18 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2012 Славко, не звертай на цих довборуських. Це вони із заздрощів. Мені тільки не подобається, що ти все якогось Ділового цитуєш. Сам би написав свої розмірковування. Хан фодиж. У меня до вас будетЬ предупреждение : я дама с неукротимыми бескрайними эмоциями и таким же словарным запасом. Вы попридержите, якщо ваша ласка, ваш матерный русский. В противном случае - доставлю вам много неприятных минут разнообразными определениями в вашем стиле. У нас тут некоторое время как бэ затишье и хоть относительно, но культурное общение. Вы без году неделю, а уже людей посылаете направо и налево. Хотите выделиться? Репутацию зарабатывают не мужским половым органом. Славко, не слухай Жирафочку, свого не пиши, продолжай копипастить дилового. Правда, скажу тебе по секрету, усё було не так, как пишет наш выдатный украинськый исторык пан ДилоВый. Понимаешь, и на Сонци бувають затемнення... Усё було по другому. Я тут покопалси в архивах Атлантиды, расшифровал наскальные малюнкы украинськых неандертальцив, накопал чотыры кг трыпильськых глечикив, проездом посетил деревню Ориану... и ще раз скажу, шо пан ДилоВый помыляеться. Спочатку було СЛОВО... наше, украинське. (читай - "25 мая в помещении Украинского католического университета в Львове состоялась презентация издания "Полная Симфония для Священного Писания Старого и Нового Завета" на украинском языке, которое подготовил Павел Смук,") потим було ДИЛО. После сотворени Первым Украинцем Мира в котором живём мы, украинци, и в котором мы разрешаем жить усем другим, наступило некоторое затишье. Воспользовавшись тем, что Первый Украинец, завершив Миротворение, кушал сало с часныком и запывав його горилкою, отдыхал, короче, после дел праведных, наглые фараоны прихватизировали наши красные шаровары, трызубець и наш гимн, переделав его на - "Ще нэ вмер Мицраим..." Перший Украинець, побачивши таке непотребство наслав на Египет тьму и жидов, изгнав их с Украины. Кстати, Украина тогда занимала всю остальную землю поза Егыпэтом. России исчо и в планах небыло, а булы ще дви маленьки державы - на Пивничному полюси була Велыка Чукотка, а на Пивденному - Маленька Афрыка... В Чукотке жили соответственно кацапы, а в Афрыке мегантропы, из которых мы, украинцы, вывели негров. С географией и этнографией пока всё. Потим мы, украинци изобрели колесо, абетку и автомат Калашникова... уже начали было изобретать сало, и тут... З далекого сузирья Орион, з планеты, шшо крутиться навколо Бетельгейзе прыбув пан Лелека, украинець, звычайно, тилькы бетельгейзивського походження. На орбити Украинськои Земли пан Лелека высунувся в иллюминатор и був зачарованый украинським блакытным небом и жовтымы полямы, засиянымы хлибом. Жовто-блакитный рай - подумав пан Лелека. Пану Лелеци так сподобалося в Украини, що вин выришыв залишытыся тут назавжды. Йому выдилылы клаптык земелькы, якый вин засадыв бурячкамы и заснував хутир Ориана... Так що ты, Славко, пыши й дали, а я тоби буду розповидаты, як воно було на самому дили. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Slavkora Опубліковано 20 серпня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2012 Створив Бог цапа, а чорт-кацапа. (укр.прислів*я) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Лонгин Опубліковано 20 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2012 Створив Бог цапа, а чорт-кацапа. (укр.прислів*я) Зато украинцев никто не создавал, они сами с Венеры эмигрировали Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 20 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2012 . Спека. Країна,яку зараз ведуть як Давній Єгипет. Рівно 2012 років тому!!! Країна пропала вмить. Країна,якою успішно правили Фараони 5500 років знищена. Все зрушено.Все падає,все рветься. Фараони,скоріш за все,позаземляни,які прилетіли з Сіріуса(Сіріяса,Асіріяса)(тому і Сірія,тому Асірія).Такі ж білі блакитноокі дюди,тільки з меншою щільністю кісток і менш смердючі.Більш чутливі,вродливі,тендітні та розумні,але хворобливі.Звідси пішла назва «біла кость».Можливо,Фараони мали блакитну кров.Звідси назва справжньої еліти та аристократії.Жінок вони називали Фаріон(з Водою). Фараон та Фаріон-означають-Ті,шо несуть Світло.Звідси-Ваша Світлість. Україна- означа-Там Світла(Кого,а не колір) Богіня.І пишеться-УкРаЇна.Все занапастили. Українці-відповідно. Чомусь Фараони ввійшли в зносини з антами(давня назва українців)і ті виділили кремезних козаків для захисту і охорони прибульців в обмін на знання,які ті запропонували.Анти визнавши в них Верховних жерців та Монарха. Чомусь вони нас вибрали.Їм видніше. Ми-Фараонообрані! Так утворилася дивовижна держава,яка нині ведеться як Давній Єгипет,але,логічно,що вона в дійсності називалась або Україна або Украян,згідно біполярних космологічних уявлень давніх.Шоби сказати напевне,мені треба мати додішні розклади. Тут треба сказати правду.Єгипетською Україною ми не керували.Я об*єктивний історик,і тажу тільки правду.Одну правду і нічого,крім правди.Правда,і сучасною ми не керуємо також. Наші Гетьмани мудро погодилися бути Головнокомандуючими при таких розумних особах. Не виключено,шо в Ценральній країні,а тим паче, на околицях жили інші народи.Але керували Вищі люди космічного походження,а гвардію ж завжди складали особи з оселедцями в шароварах та з дулею в кишені.Такий ось симбіоз вийшов. .В Єгипетській Україні були різні Боги в т.ч. український Птах(Лелека-?).А може навпаки,Фараони принесли українську мову та Птаха,ми її прийняли.Сталося.Можливо, українська була рашіше мовою жерців.Можливо.Ніл називався Ра-рікою.Як звалася Алєксандрія,не скажу,брехати не буду.Кажу тільки те,шо знаю.Символом і Фараонів і козаків був Троян,нині Герб України.Кольорограмою держави були блакитний та золотий.Це відоме. Менш відоме інше. В.ДілоВій «Альтернативна історія» (Далі буде) Даа-аа! Спека! <_< Напекло Фаріонам макитру... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 20 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2012 Славко, не слухай Жирафочку, свого не пиши, продолжай копипастить дилового. Правда, скажу тебе по секрету, усё було не так, как пишет наш выдатный украинськый исторык пан ДилоВый. Понимаешь, и на Сонци бувають затемнення... Усё було по другому. Я тут покопалси в архивах Атлантиды, расшифровал наскальные малюнкы украинськых неандертальцив, накопал чотыры кг трыпильськых глечикив, проездом посетил деревню Ориану... и ще раз скажу, шо пан ДилоВый помыляеться. Спочатку було СЛОВО... наше, украинське. (читай - "25 мая в помещении Украинского католического университета в Львове состоялась презентация издания "Полная Симфония для Священного Писания Старого и Нового Завета" на украинском языке, которое подготовил Павел Смук,") потим було ДИЛО. После сотворени Первым Украинцем Мира в котором живём мы, украинци, и в котором мы разрешаем жить усем другим, наступило некоторое затишье. Воспользовавшись тем, что Первый Украинец, завершив Миротворение, кушал сало с часныком и запывав його горилкою, отдыхал, короче, после дел праведных, наглые фараоны прихватизировали наши красные шаровары, трызубець и наш гимн, переделав его на - "Ще нэ вмер Мицраим..." Перший Украинець, побачивши таке непотребство наслав на Египет тьму и жидов, изгнав их с Украины. Кстати, Украина тогда занимала всю остальную землю поза Егыпэтом. России исчо и в планах небыло, а булы ще дви маленьки державы - на Пивничному полюси була Велыка Чукотка, а на Пивденному - Маленька Афрыка... В Чукотке жили соответственно кацапы, а в Афрыке мегантропы, из которых мы, украинцы, вывели негров. С географией и этнографией пока всё. Потим мы, украинци изобрели колесо, абетку и автомат Калашникова... уже начали было изобретать сало, и тут... З далекого сузирья Орион, з планеты, шшо крутиться навколо Бетельгейзе прыбув пан Лелека, украинець, звычайно, тилькы бетельгейзивського походження. На орбити Украинськои Земли пан Лелека высунувся в иллюминатор и був зачарованый украинським блакытным небом и жовтымы полямы, засиянымы хлибом. Жовто-блакитный рай - подумав пан Лелека. Пану Лелеци так сподобалося в Украини, що вин выришыв залишытыся тут назавжды. Йому выдилылы клаптык земелькы, якый вин засадыв бурячкамы и заснував хутир Ориана... Так що ты, Славко, пыши й дали, а я тоби буду розповидаты, як воно було на самому дили. :rolleyes: САИ, откуда такие познания альтернативной истории?! Хотя тебе верю! Во всяком случае твой вариант более правдоподобен..! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ruslanp1 Опубліковано 20 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2012 Хан фодиж. * * * Вы без году неделю, а уже людей посылаете направо и налево. Прости, но ты что не видишь, "посылать жидов на право и налево" записано в его НИКе - образ нужно отрабатывать, законы жанра. Хан Фодиж -- наоборот -- ЖИДОФ НАХ. . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 20 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2012 САИ, откуда такие познания альтернативной истории?! Хотя тебе верю! Во всяком случае твой вариант более правдоподобен..! Справочник СТЕЛЯ, дядь Мить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 20 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2012 Справочник СТЕЛЯ, дядь Мить. Стеля-Ліхтаренко..? ;) Да, солидное издание... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 26 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2013 . Спека. Країна,яку зараз ведуть як Давній Єгипет. Рівно 2012 років тому!!! Країна пропала вмить. Країна,якою успішно правили Фараони 5500 років знищена. Все зрушено.Все падає,все рветься. Фараони,скоріш за все,позаземляни,які прилетіли з Сіріуса(Сіріяса,Асіріяса)(тому і Сірія,тому Асірія).Такі ж білі блакитноокі дюди,тільки з меншою щільністю кісток і менш смердючі.Більш чутливі,вродливі,тендітні та розумні,але хворобливі.Звідси пішла назва «біла кость».Можливо,Фараони мали блакитну кров.Звідси назва справжньої еліти та аристократії.Жінок вони називали Фаріон(з Водою). Фараон та Фаріон-означають-Ті,шо несуть Світло.Звідси-Ваша Світлість. Україна- означа-Там Світла(Кого,а не колір) Богіня.І пишеться-УкРаЇна.Все занапастили. Українці-відповідно. Чомусь Фараони ввійшли в зносини з антами(давня назва українців)і ті виділили кремезних козаків для захисту і охорони прибульців в обмін на знання,які ті запропонували.Анти визнавши в них Верховних жерців та Монарха. Чомусь вони нас вибрали.Їм видніше. Ми-Фараонообрані! Так утворилася дивовижна держава,яка нині ведеться як Давній Єгипет,але,логічно,що вона в дійсності називалась або Україна або Украян,згідно біполярних космологічних уявлень давніх.Шоби сказати напевне,мені треба мати додішні розклади. Тут треба сказати правду.Єгипетською Україною ми не керували.Я об*єктивний історик,і тажу тільки правду.Одну правду і нічого,крім правди.Правда,і сучасною ми не керуємо також. Наші Гетьмани мудро погодилися бути Головнокомандуючими при таких розумних особах. Не виключено,шо в Ценральній країні,а тим паче, на околицях жили інші народи.Але керували Вищі люди космічного походження,а гвардію ж завжди складали особи з оселедцями в шароварах та з дулею в кишені.Такий ось симбіоз вийшов. .В Єгипетській Україні були різні Боги в т.ч. український Птах(Лелека-?).А може навпаки,Фараони принесли українську мову та Птаха,ми її прийняли.Сталося.Можливо, українська була рашіше мовою жерців.Можливо.Ніл називався Ра-рікою.Як звалася Алєксандрія,не скажу,брехати не буду.Кажу тільки те,шо знаю.Символом і Фараонів і козаків був Троян,нині Герб України.Кольорограмою держави були блакитний та золотий.Це відоме. Менш відоме інше. В.ДілоВій «Альтернативна історія» (Далі буде)Про кольорограму -це вірно. Навіть жезли фараонів були цих кольорів. Перейняли її і семітські народи, що оберталися біля Єгипту. Дивно іноді дивитись у фільмах на жовто-блакитні прапорці доісламського Багдаду, Ієрусалима. Потім араби, прийнявли іслам і зробили досить оригінально - щоб зберегти древні символично -священні (як вважали) кольори і одночасно відрізнятися від "виконуючих закони Муси" (так в корані позначають євреїв), змішали ці два кольори і отримали "зелене знамено Аллаха". Шведський прапор (про нього Славко в інших часмтинах пише) кольорами співпав. Так що роблять шведи? Ставлять жовтий хрест на синьому полі - відразу видно - християнська держава, а не єврейський кагал! Як з"явився перший жовто-блакитний прапор на Україні у 1848р теж відомо. А який інший могли подарувати австрійці польсько-єврейському місту Львову? Поляки у той час теж як і угорці бузили і підіймали своє біло-червоне знамено. Єврейська громада Львова на свій кошт сформувала і озброїла 2 батальони з рогулів, пошила їм 2 жовто-блакитних прапора і відрядила на боротьбу з угорським повстанням. Інші слов"яне у той рік на І Слав"янському Конгресі визначили кольорами слов"янства біло-синьо-червоні - вони й донині в національних прапорах багатьох слов"янських країн - від Чорногорії до Росії. Хоча і не в усіх повна кольорограма, але червоний колір - "колір слов"янства" обов"язково використовують усі. Крім України. Але українці, як відомо, діти Кози і Фараонообрані - тому в них особливий шлях. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2013 Про кольорограму -це вірно. Навіть жезли фараонів були цих кольорів. Перейняли її і семітські народи, що оберталися біля Єгипту. Дивно іноді дивитись у фільмах на жовто-блакитні прапорці доісламського Багдаду, Ієрусалима. Потім араби, прийнявли іслам і зробили досить оригінально - щоб зберегти древні символично -священні (як вважали) кольори і одночасно відрізнятися від "виконуючих закони Муси" (так в корані позначають євреїв), змішали ці два кольори і отримали "зелене знамено Аллаха". Шведський прапор (про нього Славко в інших часмтинах пише) кольорами співпав. Так що роблять шведи? Ставлять жовтий хрест на синьому полі - відразу видно - християнська держава, а не єврейський кагал! Як з"явився перший жовто-блакитний прапор на Україні у 1848р теж відомо. А який інший могли подарувати австрійці польсько-єврейському місту Львову? Поляки у той час теж як і угорці бузили і підіймали своє біло-червоне знамено. Єврейська громада Львова на свій кошт сформувала і озброїла 2 батальони з рогулів, пошила їм 2 жовто-блакитних прапора і відрядила на боротьбу з угорським повстанням. Інші слов"яне у той рік на І Слав"янському Конгресі визначили кольорами слов"янства біло-синьо-червоні - вони й донині в національних прапорах багатьох слов"янських країн - від Чорногорії до Росії. Хоча і не в усіх повна кольорограма, але червоний колір - "колір слов"янства" обов"язково використовують усі. Крім України. Але українці, як відомо, діти Кози і Фараонообрані - тому в них особливий шлях. прекрати бисер метать. то ведь БОТ. программа. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.