Орiана Опубліковано 19 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 липня, 2012 Атаман, ты забыл еще о сибирских реках, которые потекут вспять :lol: :lol: :lol: Атаманище!!!! :lol: :lol: :lol: География: Винницкая область, Херсон, Каменка-Днепровская, Дальневосточный военный округ, Каменка-Днепровская, Северная группа войск, Каменка-Днепровская, Запорожье, Мариуполь, Запорожье Карьера: студент, лаборант, студент, мастер, комсомольский работник, сержант, бригадир, профсоюзный работник, прапорщик, мастер, инженер, большой начальник, средний начальник, маленький начальник, большой начальник, инженер, маленький начальник Общение: игнорирование всех сообщений от: вольф. игнорирование всех сообщений от: kitsor. игнорирование всех сообщений от: Оріана Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 19 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 19 липня, 2012 4) нет не посадила , твоя фраза о том что это знают все ой как спорна ты знаешь в подробностях что произошло скажем в полтаве 1 января в 4 часа утра? что бы утверждать что ты меня посадила тебе придётся доказать это утверждение Я тебя посажу еще не раз... ;) Это не сложно > можно поймать тебя на ИВРИТЕ > можно задать тебе вопрос насчет методичек- на случай выживания во время войны- которые были розданы в начале года всему вашему населению ( вот тока оригинал эТой шняги получила факсом) какой памятник открыли в начале июля в Хайфе , и еще многое другое... А насчет вопроса по дому Дому- Пагода...нее пока не скажу, еще не время, это моя КОЗЫРНАЯ карта против тебя. ------------------------ То что ты не израильтянин я уже сделала выводы, по крайней мере для себя. А то что ты еврей охотно верю. Как писал Климов - все евреи в той или иной степени гомосексуалисты и извращенцы И то что ты грязный АХТУНГ (пидор) видно из твоих постов, ( только пока немогу определить пассивный или активный) или анус сильно разработаный ............и задницу ты свою тоже продал ... ...как будто моя рука у тебя по самый локоть в опе... Уверена, когда ты писал эти посты, у тебя была ЭРЕКЦИЯ ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кикаха Опубліковано 19 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 липня, 2012 Я тебя посажу еще не раз... ;) Это не сложно > можно поймать тебя на ИВРИТЕ > можно задать тебе вопрос насчет методичек- на случай выживания ................ Евка, а ОНО тебе нужно? Ты сама посмотри чего происходит...Появился Отсос в новой ипостаси и все разговоры только о нем. Не много ли чести этому дерьму? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 19 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 липня, 2012 Евка, а ОНО тебе нужно? Ты сама посмотри чего происходит... Появился Отсос в новой ипостаси и все разговоры только о нем. Не много ли чести этому дерьму? Да просто интересно, надолго-ли его хватит?... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 19 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 19 липня, 2012 Теперь имя ему не просто Рабинович , а " РАБИНОВИЧ АНАЛЬНЫЙ " Прикольно звучит, как "великий князь " , благородненько как то получилось))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 19 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 липня, 2012 Евка, а ОНО тебе нужно? Ты сама посмотри чего происходит... Появился Отсос в новой ипостаси и все разговоры только о нем. Не много ли чести этому дерьму? Не ну просто этот пидор жидовский завел меня... Еще про честь гомик заикается, аж рука к держателю потяпулась..! Щас бы влупил ему два стоя, два с колена, и все четыре в узелок на галстуке положил бы... мявкнуть бы не успел, гандон!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кикаха Опубліковано 19 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 липня, 2012 Да просто интересно, надолго-ли его хватит?...Его хватит надолго, т.к. это для него единственная трибуна - немодерируемый форум на амеровском серваке. Здесь ОНО может пиздеть вечно. И единственная возможность его заткнуть - это полный игнор. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 19 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 липня, 2012 Я тебя посажу еще не раз... ;) Это не сложно > можно поймать тебя на ИВРИТЕ > можно задать тебе вопрос насчет методичек- на случай выживания во время войны- которые были розданы в начале года всему вашему населению ( вот тока оригинал эТой шняги получила факсом) какой памятник открыли в начале июля в Хайфе , и еще многое другое... А насчет вопроса по дому Дому- Пагода...нее пока не скажу, еще не время, это моя КОЗЫРНАЯ карта против тебя. ------------------------ То что ты не израильтянин я уже сделала выводы, по крайней мере для себя. Ну что сказать? Молодчина. Так их, брехунов убогих. Мордой в грязь. И только..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кикаха Опубліковано 19 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 липня, 2012 Не ну просто этот пидор жидовский завел меня... Еще про честь гомик заикается, аж рука к держателю потяпулась..! Щас бы влупил ему два стоя, два с колена, и все четыре в узелок на галстуке положил бы... мявкнуть бы не успел, гандон!!!Спокойнее нужно быть, дядь Митя, мы не в реале. Лучше Кашников на него натравить - пусть дадут точку. А там как-нить посчитаем ему кости. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 19 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 липня, 2012 Спокойнее нужно быть, дядь Митя, мы не в реале. Лучше Кашников на него натравить - пусть дадут точку. А там как-нить посчитаем ему кости. ;)Пардон, погорячился... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 20 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 липня, 2012 Так не годится!!! Если ВСЕ так сделают, то турбины начнут в обратную сторонй крутиться, вода пойдёт вверх через плотины, дым будет превращаться в уголь, а изотопы опять вернутся в руду! :angry: Восстановление окружающей среды дело благое. Всё для будущих поколений - будет им что жечь и что расщеплять. ;) Да и я, если судить по счётчику в горсеть электроэнергию подкачиваю, бэзвозмездно, между прочим :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 липня, 2012 Теперь имя ему не просто Рабинович , а " РАБИНОВИЧ АНАЛЬНЫЙ " Прикольно звучит, как "великий князь " , благородненько как то получилось))) Гидотно получилося, а не прикольно - у стилі тих недомужчин, які тобі підтакують. Тобі вже намагався пояснити Корін - але ти, схоже, не зрозуміла: по таких наїздах більше характеризується не та людина, на яку наїхали - а та, яка наїхала. Бо в народі кажуть: по собі судить. Як це, на прикладі майора. Він звинуватив Рабіновича в тому, що той клянчить у батьків гроші. Це говорить про те, що йому ця тема близька, бо має подібне перед очима, інакше, чому б він у такому старческому віці ще працював. Звичайно, цей факт можна пояснити тим, що він любить свою справу - тоді чому б йому не порацювати безоплатно, адже займається він з дітьми і скоріш за все, не з мажорами. Зауваж, половина пред"яви на майора його особисті відомості: він сам писав, що не одинокий, має дітей, внуків, і що досі працює, а решта логічно випливає з його "наїзду". Твої ж висновки грунтуються ВИКЛЮЧНО на твоїх домислах, бо про Рабіновича ти не знаєш нічого. І ще, ти сумніваєшся, що отримаєш "достойну" відповідь? - і воно тобі, дівчині, потрібно замазуватися у таку тему? :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 20 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 20 липня, 2012 Гидотно получилося, а не прикольно - у стилі тих недомужчин. Тобі вже намагався пояснити Корін - але ти, схоже, не зрозуміла: по таких наїздах більше характеризується не та людина, на яку наїхали - а та, яка наїхала. Бо в народі кажуть: по собі судить. Як це, на прикладі майора. Він звинуватив Рабіновича в тому, що той клянчить у батьків гроші. Це говорить про те, що йому ця тема близька... Да мне пофиг, АНАЛЬНЫЙ сам обвинил меня во всех грехах мира, а на самом деле оказался фуфлом. По холопу и шапка.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 20 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 липня, 2012 Да мне пофиг, АНАЛЬНЫЙ сам обвинил меня во всех грехах мира, а на самом деле оказался фуфлом. По холопу и шапка.... Фуфло, оно и в Африке, и в Израиле фуфло..! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 липня, 2012 Да мне пофиг, АНАЛЬНЫЙ сам обвинил меня во всех грехах мира, а на самом деле оказался фуфлом. По холопу и шапка.... тобі пофік, йому пофік - вразливі ту не затримуються. тільки ж ти кажеш, що хочеш бути класним політтехнологом - а яка задача політтехнолога - поставити у невигідному світлі опонента ТАК, щоб при тому не показати свої вуха. ось і вчися. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 липня, 2012 Фуфло, оно и в Африке, и в Израиле фуфло..! трохи непереконливо звучить від людини з такою авою. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 20 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 липня, 2012 Гидотно получилося, а не прикольно - у стилі тих недомужчин, які тобі підтакують. Тобі вже намагався пояснити Корін - але ти, схоже, не зрозуміла: по таких наїздах більше характеризується не та людина, на яку наїхали - а та, яка наїхала. Бо в народі кажуть: по собі судить. Як це, на прикладі майора. Він звинуватив Рабіновича в тому, що той клянчить у батьків гроші. Це говорить про те, що йому ця тема близька, бо має подібне перед очима, інакше, чому б він у такому старческому віці ще працював. Звичайно, цей факт можна пояснити тим, що він любить свою справу - тоді чому б йому не порацювати безоплатно, адже займається він з дітьми і скоріш за все, не з мажорами. Зауваж, половина пред"яви на майора його особисті відомості: він сам писав, що не одинокий, має дітей, внуків, і що досі працює, а решта логічно випливає з його "наїзду". Твої ж висновки грунтуються ВИКЛЮЧНО на твоїх домислах, бо про Рабіновича ти не знаєш нічого. І ще, ти сумніваєшся, що отримаєш "достойну" відповідь? - і воно тобі, дівчині, потрібно замазуватися у таку тему? :o Major аж сразу двумя предприятиями управляет, да ещё и детишками занимается. Причём абсолютно бесплатно и более того, частенько за свой счёт. Сейчас 10 утра, я уже домой на обед прибыл, часик есть на форум. И вечером, в силу занятости, не всегда есть возможность поучаствовать.А фиг толку с работы такой свидомитки, которая сутками из форума не вылазит? Да ещё и о чём-то там бормочет и мои заработки подсчитывает? Вот и у меня логика вывода. Что Отсос, что Ориана, паразиты на теле общества, своими сентенциями и поведением, вбивающие клин раздора между этническими прослойками Украины. Т.е. враги внутренние, а таких необходимо уничтожать любым способом, иначе фиг когда это государство станет на на ноги. И эти засранцы, пока живы, так и будут искать себе "вороженькив". Обезьяна, с прокисшими мозгами. Работать нужно, а не ...здеть.... Ну и Корин для меня не царь и не Бог, а так, никак не могущий себе определить цену юзер..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 20 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 липня, 2012 трохи непереконливо звучить від людини з такою авою.А чем тебе не нравится моя АВА...? Или тебе Сергей Юрский не до вподоби? По моему замечательный актер! Ну а на Бандераса у корина полюбуешься, это у него проблемы с самооценкой.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 липня, 2012 А чем тебе не нравится моя АВА...? Или тебе Сергей Юрский не до вподоби? По моему замечательный актер! Ну а на Бандераса у корина полюбуешься, это у него проблемы с самооценкой.. Ну що за звичка ховатися за іншими? Відповідай за себе! До Юрського я претензій не маю. Навпаки, вважаю його Бендера - найкращим. Тільки до чого тут роль актора, навіть ось така, якщо вибір ТВІЙ, який характеризує тільки ТЕБЕ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 липня, 2012 Работать нужно, а не ...здеть.... Ось і лом тобі в...руки.. Йди і не пі-пі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 20 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 липня, 2012 Ось і лом тобі в...руки.. Йди і не пі-пі. Хамка какая... Ужоссс!! :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 20 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 20 липня, 2012 тобі пофік, йому пофік - вразливі ту не затримуються. тільки ж ти кажеш, що хочеш бути класним політтехнологом - а яка задача політтехнолога - поставити у невигідному світлі опонента ТАК, щоб при тому не показати свої вуха. ось і вчися. Думаю....? Что я это сделала. Насчет ушей не знаю))). Все методы хороши когда они достигают цели... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 20 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 липня, 2012 это в русской армии были офицеры с честью ..... Ну, вот Вы "рабинович" и попались - никто из евреев царским (и белогвардейским) офицерам честь в заслугу не ставил, поскольку те офицеры евреев за людей не считали, долги им не возвращали и норовили кулаком в харю тыкнуть :lol: Колитесь; кто Вы??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 20 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 липня, 2012 ...... я, если судить по счётчику в горсеть электроэнергию подкачиваю, бэзвозмездно, между прочим :P Жаль, не Украина! Я бы вычислил, да попросил коллег знак отличия выдать! :rolleyes: В виде именной пломбы на счётчик! :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 20 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 липня, 2012 Жаль, не Украина! Я бы вычислил, да попросил коллег знак отличия выдать! :rolleyes: В виде именной пломбы на счётчик! :P :rolleyes: Ха! Пломба на месте! Да шучу конечно, крутит, как положено. Какой смысл влезать, если я за месяц не более 130-150 КВТ накручиваю. Это максимум 450 рублей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 20 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 липня, 2012 ..... я за месяц не более 130-150 КВТ накручиваю. Это максимум 450 рублей. Однако! """"— Почем у вас огурцы соленые? Ну, хорошо, дайте два."""" Почему так дорого? :o Три рубля за кВт*ч - это 75 наших копеек. У нас для населения (при таких объёмах) - 28 копеек Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 20 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 липня, 2012 Однако! """"— Почем у вас огурцы соленые? Ну, хорошо, дайте два."""" Почему так дорого? :o Три рубля за кВт*ч - это 75 наших копеек. У нас для населения (при таких объёмах) - 28 копеек С 1 июдя 1 кВт/ч у нас 2р 99 коп. В других регионах России дешевле. Дело в том, что мы оплачиваем элэнергию, чеченцам (у них она бесплатная, а поступает от нас) Вот такая херня. За двушку всё про всё плачу около 4 000р в месяц. И ногда чуть меньше. А шо ты хотел, солнечный регион, почти всё лето около 40 гр. в тени, тропики, мать их, вот и платим как за Канарские шале :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 20 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 липня, 2012 ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 липня, 2012 Думаю....? Что я это сделала. Насчет ушей не знаю))). Все методы хороши когда они достигают цели... Але й ціль на рівні протягнутої руки ставити не варто. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 липня, 2012 Хамка какая... Ужоссс!! :angry: Йди-йди, щось про сАло напиши - а то король вільний...хоча, мо, ти цього і добиваєшся... Ну добре, йди побалакай з благодійником ... подякуй...похвали - людина ж потребує... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.