Гість korin Опубліковано 20 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 липня, 2012 Да я то спокоен, или ты думаешь если корин не посветил пару строк тебе, то может приболел :lol: :lol: :lol:Представь, ты угадал. Нет сил даже с тобой поругаться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 липня, 2012 Знаешь, при том что этот гавнюк ни когда особенно за тебя не защищается, ты всегда стараешься его если не оправдать, то как то поддержать... Це тобі так здається, бо тобі відомий лише один із способів захисту. А є ще підтримка - моральна, присутністю чи мовчазна - коли людина не зважає на твої ляпи. Хоча, мені хіба щось загрожує, щоб мене потрібно було захищати? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 липня, 2012 Представь, ты угадал. Нет сил даже с тобой поругаться. Хочеш сказати НЛП діє?!!! :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 20 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 липня, 2012 Представь, ты угадал. Нет сил даже с тобой поругаться.ну..ну .....видать мухомор таки не свежий был...сейчас всё радиоактивное, даже твои привыкшие к пакостям внутренности смогут подкосить и не пей подряд всякую гадасть...у дихлофоса то же есть срок годности - проверяй.......в общем не хворай пакостник ты наш, природе как видно и такие для чего то нужны....раз производит. вот например меня иногда повеселить ....чем не смысл жизни ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 20 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 липня, 2012 Це тобі так здається, бо тобі відомий лише один із способів захисту. А є ще підтримка - моральна, присутністю чи мовчазна - коли людина не зважає на твої ляпи. Хоча, мені хіба щось загрожує, щоб мене потрібно було захищати? Ты иногда умиляешь своей наивностью, приводишь доводы, в которые сама способна поверить....но их серьезно воспринять, смог разве что ребенок Главный твой враг это конечно скука...но и от форумной забавы можно тоже получить массу неприятного . Всё ведь рано или поздно материализуется, так что твоя храбрость, может стать и конкретной глупостью, если не научишься сбавлять обороты и дозировать получаемый негатив Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 липня, 2012 Всё ведь рано или поздно материализуется, так что твоя храбрость, может стать и конкретной глупостью, если не научишься сбавлять обороты и дозировать получаемый негатив Не матеріалізується - всього цього в моєму егрегорі нема ) Мені Єва посилання на кіно дала - дивися, цікаве *http://www.kinofaza.com/news/2011-06-15-1877 І не парся за мене - я ж цим не переймаюся - як воно може матеріалізуватися. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 20 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 липня, 2012 Ты не поняла, я не про нечистопородь ( слово прикольное ) Я просто не люблю армян ( есть причины ). Могу я иметь право - не любить когото. :rolleyes: а евреев ты очень любишь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 20 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 липня, 2012 :rolleyes: а евреев ты очень любишь Я между ними не вижу ваще разницы, думаю это одно и тоже... ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кикаха Опубліковано 20 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 липня, 2012 Я между ними не вижу ваще разницы, думаю это одно и тоже... ;)Хм, а то тебе вообще по сердцу? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 20 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 липня, 2012 Хм, а то тебе вообще по сердцу?Да как то не думала....?Даже не знаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кикаха Опубліковано 21 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 липня, 2012 Да как то не думала....? Даже не знаю. Интересная ты девушка(если ты вообще девушка)... Русских не любишь, горцев с евреями - тоже. Всех славян в общем - просто за людей не считаешь. Ты уж определись, а то станешь такой как я. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 21 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 липня, 2012 І не парся за мене - я ж цим не переймаюся - як воно може матеріалізуватися.Я то не против не парится, как бы тебя еще отучить не парится о восточной Украине, а еще лучше обо всей сразу...не приходилось бы тебя глупой грубить........воспитание всё таки даёт о себе знать. вроде и не заслуживаешь ты ни какой то жалости...но иногда жалко. А негатив зайка, рано или поздно превратится в твоей жизни в какую нибудь каку, или событием, или состоянием здоровья а как иначе? если ты ходишь только его и собираешь... Впрочем нравится быть грушей для битья, нарывайся дальше...но понять такую позицию, крайне сложно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 липня, 2012 Впрочем нравится быть грушей для битья, нарывайся дальше...но понять такую позицию, крайне сложно. Кака може бути як і в моєму здоров"ї, так і в твоєму, якщо виходити з твоєї логіки - во як стараєшся, аж світиться від тебе "доброта". Тільки ти говори про себе, а я буду говорити про себе - як це, до речі, і є, коли ми приписуємо опоненту найгірші якості і гріхи. Про себе я скажу так - хто НАД процесом - той не може бути ніякою грушею для биття. Ви лупите в повітря, а частенько один в одного. Як це НАД процесом? А ось як - коли я кажу "бидло" - я не маю на увазі нікого конкретно, а тим більше ніяку з частин України. Я лише описую дії бидла - якщо хтось в цих картинках бачить себе - це не мої проблеми. Зрозумів? А коли і наїжджаю на когось конкретно - то пишу причину. Якщо хтось не погоджується з моїми характеристиками - нехай опонує або просто ігнорує. Але найчастіше відбувається інше - цей "хтось" починає доводити, що він є саме тим, ким я його назвала. Яскраво це було видно у випадку з Рабіновичем. Ну і як потім нас назвати культурною і вихованою нацією? Ото ж бо... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 21 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 липня, 2012 :rolleyes: Термин федерализации политико-территориального устройства страны переодически всплывает по иниацитиве политиков искрене верячщих в реализацию принципа федерализации, :unsure: а так же поднять свой имедж. Исходя из исторического прошлого и действительности эта тема актуальная и имеет стороников и противников и сводится в основном на форуме к :P пустопорожней болтовне ;без анализа-- это благо или вред и для кого Политики , как правело, все решают от имени народа не спрашивая его . :o Думаю, и надеюсь на поддержку, неободимо проввести областьные референдумы по определению с кем и на каких условиях народ желает обедениться :angry: :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 липня, 2012 неободимо проввести областьные референдумы по определению с кем и на каких условиях народ желает обедениться :angry: :angry: Ну да, ну да, наш двіриник, у якого четверо дітей по інтернатах, скаже, з ким він хоче об"єднатися... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 21 липня, 2012 :rolleyes: Термин федерализации политико-территориального устройства страны переодически всплывает по иниацитиве политиков искрене верячщих в реализацию принципа федерализации, :unsure: а так же поднять свой имедж. Исходя из исторического прошлого и действительности эта тема актуальная и имеет стороников и противников и сводится в основном на форуме к :P пустопорожней болтовне ;без анализа-- это благо или вред и для кого Политики , как правело, все решают от имени народа не спрашивая его . :o Думаю, и надеюсь на поддержку, неободимо проввести областьные референдумы по определению с кем и на каких условиях народ желает обедениться :angry: :angry: В самом начале я выставила карту примерно деления на федеральные округа (или как их назвать). Очень даже разумно поделено - учитывая ментальность и исторические факторы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 липня, 2012 Федералізація від Медведчука http://img.blogs.pravda.com.ua/images/doc/8/f/8f1eb-6.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 21 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 липня, 2012 В самом начале я выставила карту примерно деления на федеральные округа (или как их назвать). Очень даже разумно поделено - учитывая ментальность и исторические факторы. :rolleyes: А спросить у народа???? :unsure: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 21 липня, 2012 :rolleyes: А спросить у народа???? :unsure: ну, если спросить.... Мне например, все равно, в какой части Украины жить. Я руководствуюсь только собственным состоянием организма. Ну, и тем, где живет муж. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 21 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 липня, 2012 Ну да, ну да, наш двіриник, у якого четверо дітей по інтернатах, скаже, з ким він хоче об"єднатися... :P Вы спосособны все заболтать :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 21 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 липня, 2012 ну, если спросить.... Мне например, все равно, в какой части Украины жить. Я руководствуюсь только собственным состоянием организма. Ну, и тем, где живет муж.Вопрос к народу а не к вам ,а к народу или Вы как политики считаете его не надо спрашиватьГ? НЕОБХОДИМО прежде всего учитывать принцип территориального образованию государства Украина, и взаимозависимости Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 21 липня, 2012 Вопрос к народу а не к вам ,а к народу или Вы как политики считаете его не надо спрашиватьГ? Я не политик. Я и есть частичка того самого народа. Вот Вам и ответила. Будь референдум по вопросу федерализации - мой голос был бы ЗА Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 21 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 липня, 2012 Кака може бути як і в моєму здоров"ї, так і в твоєму, якщо виходити з твоєї логіки - во як стараєшся, аж світиться від тебе "доброта". Тільки ти говори про себе, а я буду говорити про себе - як це, до речі, і є, коли ми приписуємо опоненту найгірші якості і гріхи. Про себе я скажу так - хто НАД процесом - той не може бути ніякою грушею для биття. Ви лупите в повітря, а частенько один в одного. Як це НАД процесом? А ось як - коли я кажу "бидло" - я не маю на увазі нікого конкретно, а тим більше ніяку з частин України. Я лише описую дії бидла - якщо хтось в цих картинках бачить себе - це не мої проблеми. Зрозумів? А коли і наїжджаю на когось конкретно - то пишу причину. Якщо хтось не погоджується з моїми характеристиками - нехай опонує або просто ігнорує. Але найчастіше відбувається інше - цей "хтось" починає доводити, що він є саме тим, ким я його назвала. Яскраво це було видно у випадку з Рабіновичем. Ну і як потім нас назвати культурною і вихованою нацією? Ото ж бо... Моя доброта искренна...просто принадлежу к тем, кто осознает свою силу и как следствие ответственность за неё. Впрочем ответственность ни кому не повредит.........а вот твои фантазии что ты НАД, весьма сомнительны, потому как твоя позиция всегда однобока , что делает тебя лишь второй стороной, но не как ни тем кто НАД А твоё быдло....лишь форма привлечь к себе внимание, но каждый раз нарываясь, собираешь на голову проблем.....твои уловки, сам отзывался - тупы,.... людям хочется общаться, вот иногда выходит, что приходится с дурой, уж извини............ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 липня, 2012 А твоё быдло....лишь форма привлечь к себе внимание, но каждый раз нарываясь, собираешь на голову проблем.....твои уловки, сам отзывался - тупы,.... людям хочется общаться, вот иногда выходит, что приходится с дурой, уж извини............ А хто чи що тебе примушує спілкуватися з дурою? :o Чи ти маєш від того задоволення? Але давай переходь сюди, бо це не по темі http://ukrpolitforum.com/page9434s180.html...mp;#entry108628 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 21 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 липня, 2012 А хто чи що тебе примушує спілкуватися з дурою? :o Чи ти маєш від того задоволення? Может задоволення и маю....иногда это весело... главное что бы и тебе было хорошо :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 липня, 2012 Может задоволення и маю....иногда это весело... Тобто, ти потішаєшся над ущербною людиною - і тобі від цього весело? :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 21 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 липня, 2012 Тобто, ти потішаєшся над ущербною людиною - і тобі від цього весело? :oУщербность не делает человека хуже или лучше, как и возраст.......Обычно говном рождаются вырастают и умирают, так и недуг может быть и хорошего человека и он заслуживает жалости и сострадания..так и у не хорошего.. Вот и дуры, могут быть позитивными и добрыми, или сквернословящими и недоброжелательными..... Меня веселят последние ..их не жалко :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 липня, 2012 Ущербность не делает человека хуже или лучше, как и возраст....... Дурень - людина, яка не може реально сприймати реальність. Ти вважаєш таку ваду не ущербністю? І де я писала "гірший - кращий"? Той, хто без ноги - він кращий чи гірший? але він УЩЕРБНИЙ, ну хоча б тому, що не може бігати. Я тобі поставила конкретне запитання, прошу дати таку ж конкретну відповідь: ти потішаєшся над ущербною людиною - і тобі від цього весело? Чекаю... Якщо відповіді нема - то визнай: ти ляпнув дурницю і більше не показуй тут з себе супер мачо, бо ти ним не є. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 21 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 липня, 2012 Дурень - людина, яка не може реально сприймати реальність. Ти вважаєш таку ваду не ущербністю? І де я писала "гірший - кращий"? Той, хто без ноги - він кращий чи гірший? але він УЩЕРБНИЙ, ну хоча б тому, що не може бігати. Я тобі поставила конкретне запитання, прошу дати таку ж конкретну відповідь: Чекаю... Якщо відповіді нема - то визнай: ти ляпнув дурницю і більше не показуй тут з себе супер мачо, бо ти ним не є. Зайка твой ответ, всё та же демонстрация дурости, которой я должен делать снисхождение...... :lol: Почему я должен жалеть ущербного,только за то что он ущерблен? если от него только вред? Или вот ты, с своим недалеким умом, но льющая грязь на Украину, заслуживаешь ли снисхождения ? КОНЕЧНО ЖЕ НЕТ!!! Или твоя тупость оправдание и есть????. тот же чекатило может так же был болен, но разве это имеет значение для родителей замученных детей. Акстись наташка, тебе ли с твоим умом задавать мне вопросы :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 липня, 2012 Зайка твой ответ, всё та же демонстрация дурости, которой я должен делать снисхождение...... :lol: Почему я должен жалеть ущербного,только за то что он ущерблен? если от него только вред? Или вот ты, с своим недалеким умом, но льющая грязь на Украину, заслуживаешь ли снисхождения ? КОНЕЧНО ЖЕ НЕТ!!! Или твоя тупость оправдание и есть????. тот же чекатило может так же был болен, но разве это имеет значение для родителей замученных детей. Акстись наташка, тебе ли с твоим умом задавать мне вопросы :lol: :lol: :lol: Скажи, ти МОЖЕШ чітко відповідати на запитання? Де я щось писала про жалість? Нащо ти повторюєш, що я дурна, якщо я це визнала: так, я дурна - далі відповідай на моє запитання Ти потішаєшся над ущербною людиною - і тобі від цього весело? З.І. Від чітко поставленої задачі і відповіді на уточнюючі запитання - залежить якість виконаної роботи - так принаймні у мене. З жахом уявляю тебе в ролі замовника ((( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.