Перейти до змісту
Український політичний форум

Яким хто бачить форум і форумне спілкування

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Форум по суті, яким я його уявляю - живий, саморегулятивний організм, де відбувається спілкування згідно заявленій темі з вкрапленнями ліричних відступів.

Як це?

На форумі з модераторами найбільше банять через флуд і образи. Оскільки у нас нема модератора - саме ці дві категорії повинні бути саморегулятивними ДЛЯ КОЖНОГО і зауваження про флуд не повинні сприйматися в штики. Як цього добитися, щоб не вбити у форумі живу чарівність, яку йому надає відчуття "дикого поля"? Мій рецепт:

Як тільки ліричні відступи набирають обертів і загрожують перетворитися на довгу дискусію - переходити у Флейм, на свою тему, відкривати спеціальну тему для дискусії. Як на мене - це не важко і цілком можливо організувати власними силами, свідомо.

Є теми довгострокового використання. Наприклад, "Смотри в корень" - універсальна тема для серйозної дискусії про світоглядні речі. Нащо таку тему зафлуджувати?! До неї час від часу можна повертатися і обговорювати різноманітні теми.

А є короткострокові - це обговорення якоїсь конкретної події - тут не так принципово, що буде обговорюватися потім, коли тема перестане бути актуальною. У такому випадку можна віднестися більш поблажливо до флуду, який потім послідує.

Хамство... Особисто я людина не злопам"ятна, тому мені прощати легко. Але завжди важко зрозуміти, нащо писати про мене, що я одинока стара баба, якщо цей факт не має відношення до моїх політичних поглядів? Тобто, перехід на особисте, рідних, близьких юзерів не повинен схвалюватися.

Ну і особистісна неприязнь не повинна перетворюватися на священну війну і з"ясовування стосунків по всіх темах.

Зрілість форумчан якраз проявляється в тому, що вони вміють розмежувати політику і особисті симпатії. Якщо спілкування не принисить задоволення - нащо себе мучити - обмеж своє спілкування з такою людиною тільки політикою.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Ну ось, здавалось би просто, але й не дуже, якщо в нас нічого не виходить.

Щоб цього добитися потрібна добра воля усіх і бажання почати з чистого листка. Повторюся - я не закликаю до загально-форумної дружби і братання, я лише пророную припинити війну і з"ясовування СТОСУНКІВ і перестати вести себе так, як ви це робите вдома - назагал нікам мають бути байдужі чужі переживання, доти, доки ви їх не переведете в роздяд друзів.

Ну а тепер хто зацікавився - нехай висловлюється. Хто з чим не погоджується, хто має свої пропозиції, зауваження. Можна на цій темі обговорити. Тільки не треба знову починати дитячу пісеньку: "а він перший почав" або "чого ти командуєш?"

Нехай кожен почне і покомандує ТУТ, а не на форумі - буде більше користі. А те що ініціатива від мене пішла - то я до цього маю прямий стосунок, я тут подразник №1 і хочу цю проблему вирішити так чи інакше.

Посилання на коментар

Нехай кожен почне і покомандує ТУТ, а не на форумі - буде більше користі. А те що ініціатива від мене пішла - то я до цього маю прямий стосунок, я тут подразник №1 і хочу цю проблему вирішити так чи інакше.

Думаю на любом форуме должен присутствовать легкий ( помiркований ) СРАЧ.

Без него скучновато.

СРАЧ всегда возникает спонтанно и если переходить в раздел ФЛЕЙМ,ФЛУД в подраздел СРАЧ,

то думаю потеряется колорит, во время перехода тормознутся эмоции, выброс которых должен быть моментальным.

Посилання на коментар

Без него скучновато.

Погоджуюся.

Більше того - без нього форум просто глохне. Але ключове слово у твоєму зауваженні ПОМІРКОВАНИЙ

Приклад, форум, де модером присутня тут людина:

Бачення форуму у словах, які вразили і відвернули від форуму напевне не одну людину: тут зібралися люди, які довго спілкуються між собою, ми вже все про себе обговорили і один одного зрозуміли, а ви людина нова, тому не дуже виступайте, ми СВОЇХ в обіду не дамо (відразу кажу, не дослівно, бігти просто зараз шукати підтвердження не буду, але якщо принципово - знайду, але потім, можете мені нагадати, кому це пече)

Якщо люди вже не мають про що дискутувати - нащо їм форум - для цього є інші соціальні мережі.

Нагадаю слова Фагота, якому я далеко не є симпатичною, тому його думка може враховуватися за об"єктивну:Коли я прийшов сюди перший раз- тут були дискусії - сам здивувався, а тепер - суцільний срач (по пам"яті, не дослівно).

Ще одна людина писала таке (дослівно):

А взагалі, мені здається,що основна частина на форумі все ж знайомі,тому виникає враження (фобія) великого "розводу".Ніби запрошених новачків "місцеві" спонукають,підштовхують (запрошення на її форум, тим самим розположення до себе) до певних заключень

І не залишилася на форумі, хоч я запрошувала. Нема притоку нових людей, нові не залишаються - це також погано.

Йдуть вибори, люди виходять з кухонь на вулиці. Все частіше чути про політику у транспорті, на лавочках, в магазині.

Хто затримається на цьому форумі, який має вигляд комунальної кухні?!!!

Посилання на коментар

Приклад, форум, де модером присутня тут людина:

Бачення форуму у словах, які вразили і відвернули від форуму напевне не одну людину: тут зібралися люди, які довго спілкуються між собою, ми вже все про себе обговорили і один одного зрозуміли, а ви людина нова, тому не дуже виступайте, ми СВОЇХ в обіду не дамо (відразу кажу, не дослівно, бігти просто зараз шукати підтвердження не буду, але якщо принципово - знайду, але потім, можете мені нагадати, кому це пече)

Я считаю, что модератор не должен принимать участие в дискуссиях ( это не честно )

Не встречала форума там где небыло бы ДЕДОВЩИНЫ.

Посилання на коментар

Мне лично нравиться когда на тебя набрасываются все. ( открывается такой простор...)

Самое главное не спешить.

Посилання на коментар

Мне лично нравиться когда на тебя набрасываются все. ( открывается такой простор...)

Самое главное не спешить.

Нема тут ніякого простору - не вигадуй, це явище огидне, бо загнана людина чи звір губить свою подобу - відбиватися чесними методами неефективно, доводиться опускатися до рівня свори.

Але ти зрозумій - навіть у цьому має бути естетика - якщо люди з інтелектом, хоча такі у свору не гуртуються, вони ВИЖИВАТИ не будуть.

- Давным-давно, когда я еще был ребенком, вблизи нашего городка объявились волки.

Устроили облаву. Оказалось, что волк был всего один… старый, матерый волк. Он даже скот не трогал, знал, чем это чревато, но облаву все равно устроили. По всем правилам, с собаками, с арбалетами, кольцо замкнули. Даже нас, мальчишек, поставили с трещотками… там, где волка совсем не ждали…

На нас волк и вышел. Зверь, но видно в чем-то умней людей был. У нас и оружия толком не было, мы бросились в стороны. Только один пацан остался – размахивал трещоткой, и вопил. Думал, что волк кинется назад, на загонщиков.

– И что?

– Волк его сшиб, и вырвал горло. Вмиг. Хоть мог просто обойти, на наши крики и шум он и внимания не обращал… А потом побежал дальше. Знаешь, я тогда понял, что никогда не надо загонять в угол… ни человека, ни зверя.

(Сергей Лукьяненко "Холодные берега")

Посилання на коментар

Я считаю, что модератор не должен принимать участие в дискуссиях ( это не честно )

Когда модератор участвует в обсуждении, то он превращается в обычного пользователя.

Лично я сама себя пару раз в бан отправляла за хамство.

И честно его отсиживала. Хоть и могла бы выйти через анонимайзер

Посилання на коментар

Переважно "дідом" виступає модер.

Я була на кількох форумах - дідовщини не виношу, тому розумію, яким прикольним є цей форум - до честі адміна.

Посилання на коментар

Ще одна цікава думка колишнього форумчанина, гадаю він не образиться, якщо прочитає - особистого там нема, а цитата дуже доречна у цьому обговоренні

...знайомі нехай обговорюють політичні уподобання на кухнях,по телефону,на роботі,для цього не потрібно відвідувати форум. А так все змішалося,люди,коні....Втрачається синдром таксиста,провідника,коли відвертість людини підкріплена впевненістю,що свого опонента вона ніколи не побаче.

Посилання на коментар

Ну а це наріжний камінь для діючого форумчанина, заради якого він поставив на заклання цілий форум.

Нет уверенности, Лео, что она та, за кого себя выдает. И второе - по фотографиям.. Не хотела язвить, но не смогла удержаться. Ровно год назад она размещала фотографию женщины , присевшей в воду на какой то речке, по очертанию лицо которой напоминало те, что она сейчас клепает. Но загадка в том, что та женщина имела тело 60 летней, с многочисленными отложениями в области живота...и с обвислой грудью. Бес тогда прокомментировал ту фотографию подробно и она ее бегом удалила (было в приложениях). Неужели она за год помолодела и похудела на 20 кг?

Сенс перебування на форумі довести, що я і фото - різні люди?!!!

Я б погодилася, коли б знала, що на тому все заглохне, але шантаж така штука, що не зупиняється на першій спробі.

Крім того, не розумію - нащо це людині, адже я ні до кого в друзі не напрошувалася, навпаки - віднєкувалася всіма руками і ногами. Заздрощі? Маразм? Скука? Відсутність реального життя? Є ж якась причина.

Але якщо хтось захоче глобально про причини цього феномену - будь-ласка на цю тему http://webwarper.net/ww/~av/ukrpolitforum....ge9434s150.html

Посилання на коментар

На одному російському форумі відкрили тему: Як добре, що всі неадекватні покину нас, тепер легше дихати.

Думки з цього приводу були різні, особливо про те, що вважати адекватністю.

Ось знайшла тільки що

113 гостей, 0 пользователей, 0 скрытых пользователей

А Корін і Стеф не дадуть мені збрехати - це був колись дуже цікавий і багатолюдний форум. Я туди бігала, коли тут було запустіння.

Посилання на коментар

Когда модератор участвует в обсуждении, то он превращается в обычного пользователя.

И честно его отсиживала. Хоть и могла бы выйти через анонимайзер

Таких как ты нужно в красную книгу)))
Посилання на коментар

Сенс перебування на форумі довести, що я і фото - різні люди?!!!

Я б погодилася, коли б знала, що на тому все заглохне, але шантаж така штука, що не зупиняється на першій спробі.

Крім того, не розумію - нащо це людині, адже я ні до кого в друзі не напрошувалася, навпаки - віднєкувалася всіма руками і ногами. Заздрощі? Маразм? Скука? Відсутність реального життя? Є ж якась причина.

Безусловно. Довольно тривиальная как для примитивной особы.

м е с т ь

но для этого блюдо еще недостаточно остыло.

Посилання на коментар

Безусловно. Довольно тривиальная как для примитивной особы.

м е с т ь

но для этого блюдо еще недостаточно остыло.

Думаю, коли охолоне - ти мені сповістиш, за що хоч мстила - за те, що ти не можеш схуднути, чи тому, що я на 10-ть років молодша. Чи тому, що єдина, не стала під твою лінію. Тільки не поспішай, як завжди - продумай відповідь.

Можливо, я цю тему буду показувати адміну, якщо питання постане руба, щоб ти не виглядала у невигідному світлі.

Посилання на коментар

Я так розумію - усіх все влаштовує на форумі - не влаштовує лише моя присутність?

Я кожного дня, для внутрішньої рівноваги і гармонії промовляю слова:

”Дай мені, Боже, силу, щоб змінити те, що я можу змінити,

волю – щоб змиритися з тим,

чого я не можу змінити,

і розум – щоб відрізнити перше від другого”

Св. Августин Блаженний

Раджу!

Посилання на коментар

До меня там была модератор, которая считала форум своей собственностью ( мы этот форум содержим за свои деньги)

Ну, закончилось тем, что пользователи устроили маленькую революцию. Провели выборы. Так я и попала в модераторы

Посилання на коментар

А ось як переживав про свій форум чоловік дуже цікавий у спілкуванні, який може стати окрасою кожного форумі, і навіть візитівкою, к Дєд на націоналістичному.

Форум заріс тиною і ряскою. Періодично його потрібно ворушити, але нема кому. Подивіться, що робиться з темами - всі зі всіма погоджуються, підтакують один одному, як бабки на лавочці, обговорюючи перехожих. Приходять нові люди з цілком стандартним мисленням, заводять подібні теми, але під іншими назвами і старанно повторюють все те, що було сказано раніше. Пішли неординарні співбесідники, або рідко заходять. Форум глохне.

І цілком протилежне явище - Київський форум - глянула і обімліла: Нацист і ще одним - святеє святих - тему з віршами - зафлудили до 10-ти сторінок.

Посилання на коментар

До меня там была модератор, которая считала форум своей собственностью ( мы этот форум содержим за свои деньги)

Ну, закончилось тем, что пользователи устроили маленькую революцию. Провели выборы. Так я и попала в модераторы

Колись заглядала на цей форум - людей було багато. Тепер - пустка - в чому заслуга? Що модератор сама себе в бан відправляє?

Хвалитися можна успішним і відвідуваним форумом.

Ваша революція зійшла на пшик, бо ціль була - меркантильною - помста.

Що ми споглядаємо на цьому політ.форумі.

Посилання на коментар

Без него скучновато.

СРАЧ всегда возникает спонтанно и если переходить в раздел ФЛЕЙМ,ФЛУД в подраздел СРАЧ,

то думаю потеряется колорит, во время перехода тормознутся эмоции, выброс которых должен быть моментальным.

Полностью согласен!!! На все 100%!

Я точно о том же говорил на ФСБУ ещё в 2008-ом. Не послушались. Форум сдох.

Посилання на коментар

Ну ось ще один фактично погодився з моєю версією бачення форуму, але ніколи не погодиться зі мною особисто і не стане на мій бік. Чому? бо він переступив межу - перейшов на особисте.

До речі, саме таким і був форум до цього особистісного протистояння під назвою"помста" (месть) - політичні суперечки з відступами на лірику: музику, випивку-закуску, вірші, анекдоти.

Посилання на коментар

И честно

Ну то ж ты. А тут некоторые индивидуумы пользуются ситуацией немодерированого форума и испражняются по полной. Их гонят с форумов где даже мат не пресекается но пресекается то безумство которое мы видим тут и их опять сюда тянет. Наверно приспело время фильтровать высказывания. Админ тут должен же или где? Форум и без этой особины может жить и посему надо ставить вопрос о модерстве. Когда тут эта самозванка считающая себя королевишной прАвила бал то можно было и без модера но сейчас тут и без неё претенденток на высокое звание имеется. И не грызутся претендентки как ни странно. Видать мании величия у них нет а есть обычный здравый смысл - как ты дерьмо не назови, хоть королевой, хоть Шемаханской царице оно и останется дерьмом и смердеть меньше от этого не станет. ;)

А Красную Книгу зачем засерать то? :blink:

Полностью согласен!!! На все 100%!

Я точно о том же говорил на ФСБУ ещё в 2008-ом. Не послушались. Форум сдох.

Кикаха, и я с тобой согласен но позволять то, в чём упражняется вернее испражняется известная особа по моему перебор. Рамки даже в ненормативной лексике должны быть а тут мы имеем полнейший беспредел. Или я неправ?
Посилання на коментар

Кикаха, и я с тобой согласен но позволять то, в чём упражняется вернее испражняется известная особа по моему перебор. Рамки даже в ненормативной лексике должны быть а тут мы имеем полнейший беспредел. Или я неправ?

Не прав, бо бачиш недоліки тільки в однієї конкретної особи - а це називається однобокий погляд або необ"єктивність.

а бажання зліквідувати неприємний об"єкт - авторитаризмом, диктатурою.

Посилання на коментар

А Красную Книгу зачем засерать то? :blink:

Это мной засирать?????? ((((((

ВСе.... Абиделась....

Посилання на коментар

Да забей ты на неё. Я вот Отсоса заигнорил и живу спокойно. Нахер он мне сдался!?

А вы тут развели бодягу на 40 страниц... Нажал на кнопку и всё - GAME OVER!

Посилання на коментар

а бажання зліквідувати неприємний об"єкт - авторитаризмом, диктатурою.

:D Не хочу в форумному пошуку ритися тож пошукай сама будь ласка свої ж вислови, в яких ти скажімо так пропонувала мені і на сайт регіоналів податися, і взагалі зникнути звідси. Чим ти в такому разі краща за мене, диктатора?

Это мной засирать?????? ((((((

ВСе.... Абиделась....

Тю, это шо тебя в Книгу занести предложили? Я провтыкал и спутал сообщения посему СОРРИ. Не по злому умыслу а по причине головотяпства.
Посилання на коментар

Что вы все ей вообще доказать хотите? То, что она глупая и хамло? Не докажете. По крайней мере она с этим никогда не согласится.

Ну так и зачем копья ломать?

Посилання на коментар

не гони. Ты ж поняла, что он ошибся просто..

Не, ну мне нравится, как она снова развела на привлечение внимания к своей персоне. В других темах никто уже не реагирует, так все равно хоть ценой самообсирания и самобичевания, готова встать перед дзотом издевок, презрения и насмешек, лишь бы о ней поговорили, лишь бы пообсуждали! Тем наплодила, шо дурак махорки.

Ну хоть крохи с барского стола. И это убожество претендует на звание глубокомысленной непонятой благочестивости, приправленной блеском мастерства. Ее даже мастеровым назвать затруднительно.

Как там Ева говорит? дешевый фэйк . и всё. и дальше - стерильность ------------------------------------------------------

Посилання на коментар

Не, ну мне нравится, как она снова развела на привлечение внимания к своей персоне.

Ти того пана згадай: вона вами крутить, як хоче, а ви ведетеся як ті, ким вона вас називає.

Я тебе просила організувати не цькування мене, а мій ігнор. А ти навіть на таке не спосібна - де твій преславутий магнетизм?

Спешка нужна в двух случаях - при поносе и ловле блох!!!! :lol:

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...