Перейти до змісту
Український політичний форум

Епіляція інтимної зони -

Гість Ладона

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нееее? Ну, ладно... Может поговорим о массаже простаты? ;)

Прости! Я не хотела!

Но на месте твоего приятеля, я бы предложила тебе сделать ему ;)

Да, рижа - відмічаю твою стійку зацікавленість задньою точкою опори. Не те щоб засуджую - але тикнути тебе носом у ТВОЄ - завжди приємно.

• Відповідей 110
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Большая разница >пляжі у світі/найкращі курорти Європи.

Просто по сравнению с Мексикой, Таиландом, Австралией, и др. Европейские пляжи просто отдыхают.

Океан сам по собі чудо, нависає над тобою, наче господар, дев"ятий вал. На морі трішки по іншому.

Нічого не скажу про названі країни - там не була, але португальські курорти у Європі найкращі - інакше там би не тусувалися німці та англійці.

Де ти ще бачила такий великий "дикий пляж"?http://www.youtube.com/watch?v=jand1wtLn88&feature=related

Опубліковано

Да, рижа - відмічаю твою стійку зацікавленість задньою точкою опори. Не те щоб засуджую - але тикнути тебе носом у ТВОЄ - завжди приємно.

Ори, может ты не в курсе.... Но у мужчин попа более чувствительная зона, чем непосредственно прутень.

У некоторых это самая сильная эрогенная зона.

Опубліковано

Ори, может ты не в курсе.... Но у мужчин попа более чувствительная зона, чем непосредственно прутень.

У некоторых это самая сильная эрогенная зона.

Ну і що? Якщо ти мінет засуджуєш - то що тобі до цієї ерогенної зони - пустий звук, як все, що ти тут віщуєш і представляєш.

Коли в тебе епіляція зони бікіні асоціюється з тампонами і прокладками, хто повірить, що ти маєш якусь фантазію.

Ти пишеш про речі, які для декого звучать як симфонія з сексуальних фантазій - у тебе ж у негативних тонах. І коли ти відповідаєш, що по натурі авантюристка, в тому числі в сексі - я не вірю, бо кліше "ввійшов перший раз" - це так банально, ніби ти цитуєш цнотливі радянські твори.

Навіть ось Єва - не вірю, що вона не знала, що таке простата - а як обіграла цю тему. І не боялася бути негативною. Відчуй - не ви сворою її поставили у негативному світлі, як ви це, зазвичай робите зі мною, а вона сама це зробила. Вищий пілотаж - САМОІРОНІЯ.

Опубліковано

Ну, если для тебя минет - это полет фантазии.. то что я могу тут сказать...

только не забывай, что член - это все таки не чупа-чупс... и движения должны быть другими...

А про первый раз ты так ничего и не поняла....

И что касается моего пуританства... Это все таки ПОЛИТИЧЕСКИЙ форум. И здесь сексуальный авантюризм как-то не совсем уместен

Опубліковано

Ну, если для тебя минет - это полет фантазии.. то что я могу тут сказать...

только не забывай, что член - это все таки не чупа-чупс... и движения должны быть другими...

А про первый раз ты так ничего и не поняла....

И что касается моего пуританства... Это все таки ПОЛИТИЧЕСКИЙ форум. И здесь сексуальный авантюризм как-то не совсем уместен

Смішно, що ти згадала, що це політичний форум :D

А щодо мінету - то я його не роблю, тому не дуже знаюся в технології, але як предмет епатажу - використовую.

Епатаж - знаєш що це таке? - це те, що затягує людей на форум, а не твоє банальне: вона звертає на себе увагу різними способами. На форумі завжди є кілька людей, які роблять форум цікавим- це магнетичні люди. З їх відходом форум пустіє. Не переживай, цих лаврів я собі не приписую - тут таким є Корін. Міг би бути САИ, коли б не його тупа впертість.

А ви тут сієте зло. І чого ви такі озлоблені? Гаразд, не подобаюся я вам - як кажуть: особистісна проблема. Ну я ж у вічі не лізу. Колись тут люди тусувалися групами - можна так спробувати. Але ж ні, одній потрібно всіх вишикувати, інша не може, щоб не підгавкнути. Ну а про чоловіків - я взагалі мовчу. Ось скажи - невже тобі приємно було б, коли б твій чоловік вилаяв незнайому жінку, яка криво на тебе подивилася, чи навіть щось сказала. Як на мене - це недостойно чоловіка і жодна нормальна жінка ніколи цього не буде вимагати. А ось саме таких ущербних хамів - ви тут плекаєте.

Просто "перший раз" - це так банально. Ну щось на зразок: і поплило небо...- так описувався інтим у радянських книжках. Я вважаю так, якщо нема сміливості написати більше - не треба про це згадувати взагалі. Можна натяками, але це вищий пілотаж - не кожний може. Потім знайду - і поставлю і так від спеки спати не можу.

Опубліковано

Никого Корин тут не привлекает. И нет в нем никакого магнетизма. Его забанили навечно на том форуме, где я пишу (не я банила, хочу сразу заметить).

Здесь он не появляется днями или неделями. И ничего - форум живет и дышит. И даже свободнее. Не было тебя, тоже как-то паники я не наблюдала.

Мой муж знает, что я сама смогу справится. И обычно не вмешивается. Да и я ему не позволяю этого делать.Кстати, он читает форум. И всю ту фигню, что ты обо мне пишешь.

Кстати, я там как-то читала некоторые твои старые посты... так ты сама волала на весь форум, чтобы тебя мужчины защитили.

Так что это уже к тебе Як на мене - це недостойно чоловіка і жодна нормальна жінка ніколи цього не буде вимагати. А ось саме таких ущербних хамів - ви тут плекаєте. НЕ ми плекаемо... А ты пыталась такими сделать мужчин. тебя за женщину не принимают...

Я ведь не виновата, что тебя за женщину не принимают...

А свою сексуальную жизнь я на люди не выставляю. Даже в порядке апатажа.

Эти отношения потому и называются интимными, что они только для двоих

И пусть я буду для тебя совковой пуританкой.... Поверь, но ТВОЕ мнение меня совершенно не волнует

Опубліковано

Браво. Нашла таки!

Подписуюсь под каждым словом.

Спокойной ночки. Выпей пенталгинчик. Сегодня какая-то активность солнечная аномальная. И завтра.

Всем добрых снов!

Опубліковано

Никого Корин тут не привлекает. И нет в нем никакого магнетизма. Его забанили навечно на том форуме, где я пишу (не я банила, хочу сразу заметить).

Здесь он не появляется днями или неделями. И ничего - форум живет и дышит. И даже свободнее. Не было тебя, тоже как-то паники я не наблюдала.

Ти пиши за себе - гаразд? Ключове слово у твоїй фразі: де я пишу - і цим все сказано, бо там де ти пишеш - пустка. А я бачила як така пустка виникала, коли йшли такі, як Корін. А в тебе - це банальні заздрощі. Ось коли б ти сама зробила успішним бодай один форум - тоді б могла щось казати. А Корін - робив - я це бачила.

Мой муж знает, что я сама смогу справится. И обычно не вмешивается. Да и я ему не позволяю этого делать.Кстати, он читает форум. И всю ту фигню, что ты обо мне пишешь.

А що я про тебе пишу? Обзиваю, проклинаю, порівнюю з кимось? Переважно ти зі своєю парою про мене вигадки пишете. Чесно, коли б мій таке читав - я б отримала поза вуха і змушена була б сидіти вдома, бо нет він би в мене відібрав.Так, як я тут з вами опускаюся - це ганьба і сором - таке рідним не показують. А що робиш ти зі своєю парою - це взагалі не піддається поясненню - свора - найганебніше явище, яке я собі можу уявити.

Кстати, я там как-то читала некоторые твои старые посты... так ты сама волала на весь форум, чтобы тебя мужчины защитили.

Ти хочеш сказати, що я просила чоловіків, щоб вони писали тобі гидоту, посилали нах, а я при тому раділа і підгавкувала? Певно тобі не важко процитувати - бо я такого не пам"ятаю - хочу сама пересвідчитися.

тебя за женщину не принимают...

Я ведь не виновата, что тебя за женщину не принимают...

І що? Тобі яке до цього діло? Адже я не парюся, що якийсь підтоптаний служивий критикує мене за грубість і пропускає повз вуха лайку портового вантажника, яка лунає від твоєї подруги - це називається: особиста неприязнь через політичні переконання. Я це розумію і цілком нормально сприймаю. А ти цим тішишся? Ну то тішся, але від того ти кращою не стаєш, бо твоя візитівка - Кікаха, з ким ти грубо матюкалася. Ну про педофіла я вже говорити не буду. Ще можна згадати цю мавпочку, але не з тим самим - а іншого - прийшов, обматюкав мене, і пішов далі. Друг твій - ти сама казала.

Правда я одного разу використала Нациста - вина моя була - мовчазне споглядання. Але ж довго я цього не витримала і САМА пішла на конфлікт - чим вас дуже потішила, нє?

И пусть я буду для тебя совковой пуританкой.... Поверь, но ТВОЕ мнение меня совершенно не волнует

А хто виставляє? Я? По-твоєму, все, чим я тут епатажую - все йде з мого досвіду? Тобто, за твоєю логікою - ти лижеш задній прохід незнайомому чоловікові - Отакої...

Аналогічно! Тоді в чому сенс? Хтось отримує від цього задоволення? Якщо врахувати, що я тут в самотності - а тебе навіть читають - знаєш, у мене виникають неприємні думки - не буду озвучувати, бо це не моя справа. Просто потрібно набратися терпінні і перестати вам підігрувати - мо інтерес пропаде і форум очиститься.

Опубліковано

................

А щодо мінету - то я його не роблю, тому не дуже знаюся в технології, але як предмет епатажу - використовую.

.................

Ну и дура, что ж тебе ещё можно сказать. По-этому и живешь без мужика.

Женщина должна быть в постели шлюхой, а не поленом. И больше всего у мужиков ценятся именно те женщины, о которых они сложили поговорку - женщина должна быть ...

А если ты шлюха в гостях, королева в постели, а по жизни просто дура, то так и будешь дальше фотографироваться без кольца и с тоской в глазах. Так и будешь выкладывать фотки в инет в ожидании прЫнца.

Прияных снов! Это единственное твое удовлетворение.

Опубліковано

Ну и дура, что ж тебе ещё можно сказать. По-этому и живешь без мужика.

Женщина должна быть в постели шлюхой, а не поленом. И больше всего у мужиков ценятся именно те женщины, о которых они сложили поговорку - женщина должна быть ...

А если ты шлюха в гостях, королева в постели, а по жизни просто дура, то так и будешь дальше фотографироваться без кольца и с тоской в глазах. Так и будешь выкладывать фотки в инет в ожидании прЫнца.

Прияных снов! Это единственное твое удовлетворение.

Я думала мене спека сьогодні доконає - але бачу ні, Кікаха мене доконає. Ти диви, як воно стрепенулося від слова мінет. Вішь, рижа - це і є епатаж, а ще тестик - чоловік чи ганчірка підкаблучна. Бачу, що чоловік, але тупий і хамовитий - ну як всі солдафони. Але й такі подобаються деяким - нє, рижа.

Тільки ось що обідно...має бути тобі - мене він читає і навіть рефлексує згідно своїх можливостей, а ось твою писанину пропустив.

Ну нічого, я на відміну від вас, людина незлопам"ятна, процитую тебе власноручно, мо прочитає і не буде більше ставити себе у таке ідіотське становище.

Кікаха, ти там деякі слова заміни на свої - ну там "без мужіка", "єдінствєнноє удовольствіє".

І ще в якості бонусу - порада, яку ти, як колишній служивий, мав би знати, але відать забув, ну то я нагадаю, навіть російською: спешка нужна в двух случаях: при ловле блох и при поносе

Як бачиш - поспішні висновки у цей перелік не входять - отже дурень ти або не знаєш, що мінет, навіть якщо він для тебе найприємніший - не єдиний вид сексу - є ще інші. Тому казати, що жінка, яка не любить чоловіка у такий спосіб, лежить "брєвном" - недопустимо навіть для солдафона. Ну і відштовхуючись від цього - коментувати решта твого марення - просто безглуздо. Гадаю ти не образишся.

До речі, замість того, щоб так поспішати міг би мене делікатно розпитатися - як на мене - бути галантним і культурним - не так вже й погано. На мій смак, звичайно.

Привіт, не сумуй через мою жОрстку правду - не все так погано - пробуй, долай і все получиться. я вірю в тебе. Оріана.

Чуть не забула...

ПЕРЕВОДЧИК***http://pereklad.online.ua/russko-ukrainskiy/

Опубліковано

Тільки ось що обідно...має бути тобі - мене він читає і навіть рефлексує згідно своїх можливостей, а ось твою писанину пропустив.

А чего мне обижаться? Это с тобой он может "пообщаться" т олько на форуме.

А со мной - для этого у нас есть другие возможности.

И за те годы, что мы друг друга знаем - мы уже переговорили о многом. И интимном тоже :rolleyes:

Опубліковано

Епіляція моску...

Чи подружні ігри?

Кожаный прикид в обтяжку у соседки заныкала (от мужа) И фотку удалила отовсюду....

Я помню, что я выслушала за участие в конкурсе эротической фотографии Думала, что убьет на хрен.... черт меня тогда дернул....

Кстати, он читает форум. И всю ту фигню.

Ввідні дані:

• Чловік любитель споглядання жіночих потасовок через шпарину - жінка задовольняє його потребу, створюючи напругу на форумі.
  • Чому не обіграти якусь романтичну історію?
  • Ревнує?
  • Призналася на форумі про брехню - не боїться!

На виході: (версії)

• Романтичні історії не в кайф?
  • Все - брехня!
Опубліковано

Ух, ты... ты таки мои и Юлькины посты с лупой вычитываешь. :lol: :lol: :lol:

Ню-ню... читай дальше....

Я бы могла в доказательство фотографии выставить. Но... не доставлю тебе такого удовольствия.

Ты думаешь, я не понимаю, что ты меня провоцируешь на большую откровенность? Тебя ведь марудит, что ты обо мне ничего не знаешь. Одни догадки.

Только я тебе такого удовольствия не доставлю.

Откровенничать? С тобой? Танунах...

Ты для меня ник, БОТ, форумный персонаж и только. С такими не откровенничают.

А вот те, кто для меня реальны - Кикаха, Юля, Лео, Бобусь, САИ, Людмила - они обо мне знают ПРАВДУ. И мне этого достаточно.

Опубліковано

Я бы могла в доказательство фотографии выставить.

У підтвердження якої з версій:

1.Романтичні історії не в кайф?

2.Все - брехня!

Ты думаешь, я не понимаю, что ты меня провоцируешь на большую откровенность? Тебя ведь марудит, что ты обо мне ничего не знаешь. Одни догадки.

Только я тебе такого удовольствия не доставлю.

Откровенничать? С тобой? Танунах...

Нах і відвертість - забери собі.

Мені потрібно, щоб ви про мене забули.

Ты для меня ник, БОТ, форумный персонаж и только. С такими не откровенничают.

Да, але таких і не ненавидять, і не проклинають, і не ...

А вот те, кто для меня реальны - Кикаха, Юля, Лео, Бобусь - они обо мне знают ПРАВДУ. И мне этого достаточно.

Якщо було б достатньо - ти б до мене не зачіпалася.

Амінь!

Опубліковано

Слідкуй за епіляцією свого моску:

Вона не пише про чоловіка - його у неї нема.

Щоб не подумали про мене таке - буду писати про свого чоловіка.

Вона не пише про любов до свого чоловіка - вона його не любить.

Щоб не подумали про мене таке - буду кожного разу писати про свою любов

Вона згадує мінет - мінетчиця

Щоб про мене таке не подумали - буду кепкувати з цього

Вона не робить мінет - поліно.

Щоб про мене таке не писали - напишу, що мій інтим за сімома замками.

Вона починає першою - апріорі є винною.

Я починаю першою - вона заслужила на таке

Вона пише ліричні вірші - одинока, нещасна жінка, виє білугою

Я пишу ліричні вірші - я романтична людина.

Якщо хтось пише на її захист - він неодмінно негідник або її чоловік, що є рівнозначним.

Якщо мене захищають - я маю багато друзів.

Все, більше не маю часу, можливо потім продовжу список

Опубліковано

Мася! Там в той теме чужой с неприятным запахом выставлены сравнения. Первое ; вона- это про неё. Второе - не про нее. Не запутайся. Оно уже начинает подражание Пастернаку.. Но так не получается , а выходит жалкая пародия на королевское творчество. А вобщем- то, все написано правильно. Первый раз самокритично о себе отозвалось. Ценить надо.

И еще -

лирические стихи у вас совсем разные. И от них разное эхо. Твоё- ласковое и зовущее, её скрипучее и вопящее - " эй, кто-нибудь".

Вот разница :

Катя :

Всю нежность соберу до крошки –

И протяну тебе в ладошке

Семь строф милейшей чепухи.

Я напишу тебе стихи –

Ажурным кружевом по глади

Души – о тихом листопаде

И о неистовстве стихий,

Ориана :

Зроби мені мінет пд дощем

Порівняння некоректе!!!!

Правильно ось так:

Катя :

Не вздумай даже Хуйлю это предложить. Он из тех, кто к своей драгоценной заднице даже ТВОЙ язык не подпустит. Даже, если ты ему предложишь языком говно вылизать в анале.

А с Насосом и Кузей - удачи.

Еби их в свое удовольствие. Их задницы как раз для этого подходят.

Ориана :

Зроби мені мінет під дощем

Можна ще й вірші пошукати, хто які творив і цитував, але не маю часу. Та й бажання.

Якщо люди непрємні до нудоти - їх потрібно УНИКАТИ.

А спілкуватися тільки з приємними.

Опубліковано

Якщо люди непрємні до нудоти - їх потрібно УНИКАТИ.

А спілкуватися тільки з приємними.

Всех не уникнеш. Может быть стоит пробовать (пытаться) сделать их приятными. Очень часто этим методом пренебрегают. И тогда отступаются и с отчаянья записывают их в свору.

В самом- то деле : ведь не можешь ты одна идти не в ногу? Это все остальные могут. Но только не ты. Эге ж?))

Опубліковано

Всех не уникнеш. Может быть стоит пробовать (пытаться) сделать их приятными. Очень часто этим методом пренебрегают. И тогда отступаются и с отчаянья записывают их в свору.

В самом- то деле : ведь не можешь ты одна идти не в ногу? Это все остальные могут. Но только не ты. Эге ж?))

Давай так - ти підлаштовуйся, роби приємними, криви душею. Я буду робити так, як Я хочу.

Всерівно, по великому рахунку, мені тут цікава думка лише однієї людини. То для чого я буду напружуватися?

Але не забувай Пересічного, Фагота, того, що в профілі заглядає і мені листа в лічку написав. Їх я в свору не зачислюю. А ще не зачислюю Мітяя, Шкатулку, Філа, ЗаУма і багато інших - вони або мої опоненти, або просто перехожі.

наприклад, Стеф написала, що тут вона найбільше поважає мене і Коріна - заради нас вона сюди приходила.

Як бачиш, не все так погано у мене, як би ти хотіла, щоб було - це при тому, що я не дуже стараюся.

Відкрию тобі таємницю - треба бути НЕЗЛОПАМ"ЯТНИМ і не переходити межі. Все! Мало, але і багато - якщо зважити, що не всім так вдається.

І ще, наостанок - пам"ятаєш Шико?

Так ось, це був Крєст.

Першого разу ми з нм ДУЖЕ посварилися. Він зробив спробу ще раз, але я від принципів не відступаю, а він хотів саме цього. Але на цей раз ми розійшлися без скандалу.

І коли він прийшов третій раз, змінив нік і тактику (на цей раз більше запитувавс, ніж стверджував) - ми стали друзями.

Ось так...

І давай - в ігнор мене - так буде краще для всіх. Особливо для форуму.

Опубліковано

І ще, наостанок - пам"ятаєш Шико?

Так ось, це був Крєст.

І коли він прийшов третій раз, змінив нік і тактику

удивила.

проверю досконально.

І давай - в ігнор мене - так буде краще для всіх. Особливо для форуму.

даже не мечтай. Только смерть разлучит нас.
Опубліковано

..... со мной - для этого у нас есть другие возможности.

И за те годы, что мы друг друга знаем - мы уже переговорили о многом. И интимном тоже :rolleyes:

Кикаха Ваш друг??? :o :o :o

Опубліковано

даже не мечтай. Только смерть разлучит нас.

Тоді в профілі, замість посилання на свій форум, напиши: Інтереси ОРІАНА.

Опубліковано

Тоді в профілі, замість посилання на свій форум, напиши: Інтереси ОРІАНА.

Получи в рыло, цыганва галичанская, с ходу !причем два раза!

Сучка брехливая. Снова я повелась на твои бредни. Вот сделала так сделала мне пакость! Я оценила! За мной должок! Ну и дурочка я неисправимая! Сколько раз можно тебе верить? Второй раз сегодня бьюсь апстену. Два часа профукала сегодня, чтоб проверить твою лажу. Ах ты ж , гребаная гололёдица!

Значит так, насруся. Мужик этот, как Вовка его называл, Чекушка - никакого отношение к уважаемому мной безмерно тридцать третьему и рядом не валялся! Брехло ты ветхое! Это обычный полужиденко, пиздолиз на дотации, а скорее всего гей. От него за версту тянет тошнотворно сладким запахом сладким Echo Woman от Davidoff.

Не спорю, язык подвязан рюшечками.

Но такое нахлобучить , сравнив его с моим любимым полковником! - нет мне прощения! лошица последняя. Предположила, что ты правду сообщила. А ты обыкновенная наклёпщица, клеветница ободраная.

Но тебе - респект. Развелаааа... !

Опубліковано

Тільки така примітивна особа, як ти, з відповідним інтелектом і повадками базарної жебрачки - може думати, що за пів години можна вивчити людину.

Але тіш себе - єдине, що в тебе ще залишається і то тільки в цій темі, і тільки тому, що нічого доводити я тобі не маю наміру.

А на все решта - ти сказати не мала що. Ба, навіть довела щойно - наскільки я маю рацію.

З.І. залежність твою розумію, знаю що це таке, але пардон, я нормальної орієнтації, тому відстань - ДЛЯ МЕНЕ ТИ НЕ ЛЮДИНА.

ВСЕ, ТОЧКА!!!

Опубліковано

Тільки така примітивна особа, як ти, з відповідним інтелектом і повадками базарної жебрачки - може думати, що за пів години можна вивчити людину.

Але тіш себе - єдине, що в тебе ще залишається і то тільки в цій темі, і тільки тому, що нічого доводити я тобі не маю наміру.

А на все решта - ти сказати не мала що. Ба, навіть довела щойно - наскільки я маю рацію.

З.І. залежність твою розумію, знаю що це таке, але пардон, я нормальної орієнтації, тому відстань - ДЛЯ МЕНЕ ТИ НЕ ЛЮДИНА.

ВСЕ, ТОЧКА!!!

я ж сказала, - не надейся. От тебя отстану, когда устану. Много чести тебе будет, если я тебя игнорировать буду. Я не человек. Я - мираж. Привидение. От меня не так просто спастись. А вот ты - человек. Притом мужского пола. Обсуждению не подлежит.
Опубліковано

Ага, лайно собаче, на яке я сьогодні мала необережність наступити. Але це хороший знак - на гроші.

Опубліковано

Кикаха Ваш друг??? :o :o :o

Есть ДРУЗЬЯ, друзья, приятели, знакомые.

Кикаха относится ко второй категории. Мы знакомы с с февраля 2005 года примерно.

Нормальные ЧЕЛОВЕЧЕСКИЕ отношения. При том, что в политке и по вопросу Крыма - антагонисты. Но дерьмом друг в друга не кидаем. Спорим в рамках приличий.

За столько лет полностью выяснили отношения. И не пытаемся друг друга переделать. Поэтому и на форуме не гавкаемся. лучше уж бухнуть по чуточке ;)

Опубліковано

..... на форуме не гавкаемся. лучше уж бухнуть по чуточке ;)

Бухать с ментами? :blink: Я только с отставниками из СВБ! :rolleyes: Может, это они кикаху из органов выперли? ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...