Перейти до змісту
Український політичний форум

Епіляція інтимної зони -

Гість Ладона

Рекомендовані повідомлення

Бухать с ментами? :blink: Я только с отставниками из СВБ! :rolleyes: Может, это они кикаху из органов выперли? ;)

1. Кикаха не мент. Это твои выдумки

2. Я была замужем за ментом - там тоже люди попадаются.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 110
  • Створена
  • Остання відповідь

1. Кикаха не мент. Это твои выдумки

Тогда кто? :blink: Брехун?

......Я бывший опер и оружия в свое время нашёл и изъял не один десяток стволов. ......

Посилання на коментар

Тогда кто? :blink: Брехун?

ОПЕР - это не только оперуполномоченный.

Посилання на коментар

Конечно, это ещё и старший уполномоченный :rolleyes:

Вечер вопросов и ответов закончен. Со всеми остальными - к Кикахе

Посилання на коментар

Я буду робити так, як Я хочу.

Всерівно, по великому рахунку, мені тут цікава думка лише однієї людини. То для чого я буду напружуватися?

И надо полагать, что эта ЛЮДЫНА - Корин ?

Яка ти все ж таки гнида, коріне.

Я диву дивуюся.

Якщо ти себе почуваєш саме таким сцикуном, дроченим у всі діри - то чого всіх до цього примазуєш?

Чи гуртом не так страшно?

Ти або собі б жінку знайшов, або визначився з тими пропозиціями гоміків, які поступали, бо так жити ж нереально - в тебе припливи як в клімактичної жінки, а сперма б"є в голову як у підлітка.

Коріне, я вже віднесла тебе до тої категорії чоловіків, яких доля обійшла, тому я вже милую - не ображаю, але це не діло - роби щось з собою, по-дружньому раджу.

Без перепрошень відповіді мати не будеш - все лафа скінчилася.

Посилання на коментар

Ой, Коріне, глянь...

А пам"ятаєш, що ти відповів? :lol:

... А як САИ "кахи-кахи". А ти волав на весь форум: САИ, ти де, галичани нахабно пристають...

Ех, "как молоды мы были"...

а які вистави на УП давали...

Чого той лід один вартував. Мене тоді перезбуджені жінки чуть живцем не з"їли.

І історія продовжується...

А просила ж тебе, як людину, постав Біличку - нє, треба було з цього зробити хохму.

Ну ось що ти за людина? - все на зло...а я відгрібай.

Все, пішла запивати "горе" горілкою. Прийду пізно. Якщо вночі буду приставати - зранку - все "деліт", чув?!!!

Пока :rolleyes:

Посилання на коментар

Все, пішла запивати "горе" горілкою. Прийду пізно. Якщо вночі буду приставати - зранку - все "деліт", чув?!!!

Пока :rolleyes:

апсалютна пральное решение! Иногда таки у тебя рефлекс срабатывает. Бум отрабатывать закрепленное.

Посилання на коментар

вернулась? значит еще выдержку дрессировать и дрессировать. Ну ничо, у меня терпения много... Я за свою жизнь трех служебных собак вышколила.

Посилання на коментар

вернулась? значит еще выдержку дрессировать и дрессировать. Ну ничо, у меня терпения много... Я за свою жизнь трех служебных собак вышколила.

С собаками проще - они умные. А с лошадьми тяжелее - только шпоры и узда... А если это к тому же не чистокровная, а лошачка... с преобладанием ослиной тупости и упрямства, то дрессировке оно не поддаётся, а только.. (как там Ермолов говорил о нохчах?) :lol:

Посилання на коментар

С собаками проще - они умные. А с лошадьми тяжелее - только шпоры и узда... А если это к тому же не чистокровная, а лошачка... с преобладанием ослиной тупости и упрямства, то дрессировке оно не поддаётся, а только.. (как там Ермолов говорил о нохчах?) :lol:

не пиши ты в этой теме паскудной.. меня переворачивает от брезгливости.

и напоследок - с чего ты взял, что это не лошак? Ну вот ты понимаешь, отказывается моя интуиция воспринимать этую оно как пускай даже взбалмошную, грубую, но женщину. Там какая-то загадка. А фотки можно чьи угодно выкладывать. Может дочь взрослая разрешила поиграться, может - жена...

Посилання на коментар

:lol: :lol: :lol:

Як там припадочна називала мужиків, які сунуть ніс у жіночі потасовки? Шукати неохота, пам"ятаю, що НЕ ПОВАЖАЄ.

Але тобі, старому козлу, боятися не треба - бо це вона не поважає лише тих, хто наважується стати на бік справедливості, а таких як ти, обаблених, вона навіть дуже поважає.

Знаєш чому? Бо їх, на відміну від кобил, муштрувати одне задоволення.

Привіт, САИ, приємно було згадати тебе колишнім.

Пардон, тепер дивитися просто огидно :(

Посилання на коментар

:lol: :lol: :lol:

Як там припадочна називала мужиків, які сунуть ніс у жіночі потасовки? Шукати неохота, пам"ятаю, що НЕ ПОВАЖАЄ.

Але тобі, старому козлу, боятися не треба - бо це вона не поважає лише тих, хто наважується стати на бік справедливості, а таких як ти, обаблених, вона навіть дуже поважає.

Знаєш чому? Бо їх, на відміну від кобил, муштрувати одне задоволення.

Привіт, САИ, приємно було згадати тебе колишнім.

Пардон, тепер дивитися просто огидно :(

Ну я же говорил - никуда ты не уйдешь. У тебя на это нет ни ума, ни совести ни честолюбия. Чего крыть твое вранье и подтасовку фактов в которых тебя уличили? Крыть тебя дуру можно только матом. Не корчь из себя снова приличную бабскую особь. Ты тут хамила и обсирала народ только держись и ни к кому никогда уважения не проявляла.

Народ, дивитесь Насруся пиздаболка снова наврала и вернулась! Говно не тонет :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар

Ну я ж казала - "справжній полковник" - за твоїми мірками :lol: :lol: :lol:

Але, схоже, йому це звання не дуже подобалося, тому він повернувся на місце злочину - і не раз - за це я його поважаю.

А ти поважаєш ось за це: Народ, дивитесь Насруся пиздаболка снова наврала и вернулась! Говно не тонет

Кожному своє. Мо тому до мене ПОВЕРТАЮТЬСЯ, а в тебе - кануть в небуття.

Слухай, невже ти не бачиш - що не випад - то по пиці (тобі) - ти що мазохістка? Припиняй це!

Посилання на коментар

- ти що мазохістка? Припиняй це!

Щойно забанили на Донецькому форумі

Мене забанили на сексуальному грунті - модер скажена баба, обзавидувалася, що я переманила увагу всіх мужиків на свою тему :D

А політика була лише приводом - бо там найлегше придертися.

небось снова минетом заманювала? ;)

это ту, которая не ходит ни по каким форумам! Для которой секс не является основным интересом, и ту, которая не будучи мазохисткой, посылаемой регулярно мужчинами на определенный орган, как заведенная копирует в собственных постах похабности о себе.

Посилання на коментар

Я думала мене спека сьогодні доконає - але бачу ні, Кікаха мене доконає.

Не, Лариска(или как там тебя в реале зовут), не нужна ты мне даже даром. Коль ты и в постели - полено, то зачем ты вообще нужна? Мозги у тебя заняты гниломордым, в постели ты - ноль, да и не первой свежести... Нахрена такой гимор?
Посилання на коментар

Не, Лариска(или как там тебя в реале зовут), не нужна ты мне даже даром. Коль ты и в постели - полено, то зачем ты вообще нужна? Мозги у тебя заняты гниломордым, в постели ты - ноль, да и не первой свежести... Нахрена такой гимор?

Не твоя собача справа, як звуть, мій нік Оріана.

І взагалі, КА-КА(ха-ха), яке слово з мого попереднього посту привело тебе в такий захват?!

Повір, хамовите бидло - не мій типаж

Чи ти по своїй звичці - бажане видаєш за дійсне? То охолонь: Крим - це Україна, а я на тебе срати хотіла.

Згинь, хамло!!!! Йди до таких як ти!

Посилання на коментар

Не твоя собача справа, як звуть, мій нік Оріана.

І взагалі, КА-КА(ха-ха), яке слово з мого попереднього посту привело тебе в такий захват?!

Повір, хамовите бидло - не мій типаж

Чи ти по своїй звичці - бажане видаєш за дійсне? То охолонь: Крим - це Україна, а я на тебе срати хотіла.

Згинь, хамло!!!! Йди до таких як ти!

Да нужна ты мне больно! Сиди в своем Львове и гордись, что ты не такая как все. ;)

А пока ты будешь заниматься самолюбованием за чашкой к а в ы, я буду ЖИТЬ! Жить в развеселой кампании с такими же как я жизнелюбивыми людьми. Буду с девками в прибое кувыркаться, пить вино и самогон, работать, путешествовать и бороться за свободу своей Родины от фанатов гниломордого.

Будь здорова, потускневшая звезда!

Посилання на коментар

Да нужна ты мне больно! Сиди в своем Львове и гордись, что ты не такая как все. ;)

А пока ты будешь заниматься самолюбованием за чашкой к а в ы, я буду ЖИТЬ! Жить в развеселой кампании с такими же как я жизнелюбивыми людьми. Буду с девками в прибое кувыркаться, пить вино и самогон, работать, путешествовать и бороться за свободу своей Родины от фанатов гниломордого.

Будь здорова, потускневшая звезда!

Вообще-то, ежели вернуться к теме, то правильно будет: - эпилированная ....(ну хай себе будет), звизда....
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...