Ева_vl Опубліковано 4 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 Я не буду писать в этой теме, но одна ремарка небольшая. Девиз "Слава Украине" вы воспринимаете искаженно. Из недопонимания. Этот клич не означает, что страна такая заносчивая или самолюбующаяся. А объясняется как призыв "Хай живе в віках" . А ответ - "Ми ладні на все заради того". Пожалуйста, не топчитесь по святыням. Это все равно как сказать : " Пусть всегда будет солнце. Пусть всегда будет небо. Пусть всегда будет мама. Пусть всегда буду я" Это все равно как сказать : " Пусть всегда будет солнце. - в стране где некогда не видели света. Я это все к тому что ( полит технология ) девиз "Слава Украине" начал раздражать народ, его не ПОДДЕРЖИВАЮТ. ТОЛПА СКАНДИРУЕТ ОЧЕНЬ ВЯЛО, просто жалкое зрелище. Просто стыдно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 4 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 девиз "Слава Украине" начал раздражать народ, его не ПОДДЕРЖИВАЮТ. ТОЛПА СКАНДИРУЕТ ОЧЕНЬ ВЯЛО, просто жалкое зрелище. Просто стыдно. Не правда! Просто мітинги не від душі, а по рознарядці. Насправді все не так погано... Глянь... *http://www.youtube.com/watch?v=EOsFaYiRznQ&feature=player_embedded Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 4 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 Это все равно как сказать : " Пусть всегда будет солнце. - в стране где некогда не видели света. Я это все к тому что ( полит технология ) девиз "Слава Украине" начал раздражать народ, его не ПОДДЕРЖИВАЮТ. ТОЛПА СКАНДИРУЕТ ОЧЕНЬ ВЯЛО, просто жалкое зрелище. Просто стыдно. Лично для меня сии лозунги неразрывно связаны с бандеровцами. Шоб их схроны завалились... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 4 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 Не треба плутати державну владу, яку вибрали раби, з державою Україна. Так, рабів ще багато, але це не означає, що треба плюнути на Україну. Влада піде - Україна залишиться. Слава УКРАЇНІ!!!! Государство это и есть власть. Любое государство это в первую очередь аппарат насилия ( классика ) Или ты не согласна ???? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 4 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 У Раді стало зле "регіоналу", карткою якого підтримали "мови" У Верховній Раді стало зле представнику Партії регіонів Василю Чуднову. Це сталося вже після того, як Адам Мартинюк оголосив перерву. Колеги та медики надали депутату допомогу, але після цього його винесли з зали на ношах. При цьому парламентарі не могли 5 хвилин згадати, як звати депутата. (!!!!) Не зважаючи на оголошену перерву, депутати Партії регіонів залишаються у сесійній залі й не виходять у кулуари. Єдина, хто вийшов, була комуністка Катерина Самойлик, яка, розмовляючи по телефону, попросила її не чіпати. "Ти ж бачиш, що відбувається. Керівництво подало у відставку", - сказала вона. Раніше прес-служба Чуднова поширила його звернення до мешканців Прикарпаття, у якому він запевняє, що не голосував за "мовний" закон у вівторок, повідомляє "Інтерфакс". "У момент голосування, яке відбулося під час перерви між засіданнями, я перебував на нараді за межами парламенту, підтвердженням цього є дані письмової реєстрації. Однак, незважаючи на це, з невідомих і поки не встановлених причин, моя картка чомусь взяла участь у голосуванні з питання, яке, до речі, навіть не було внесене до порядку денного", - заявив Чуднов. У зв'язку з цим він попросив голову парламенту відкликати його голос із результатів голосування за законопроект про основи державної мовної політики, оскільки "його положення прямо суперечать поглядам і переконанням" народного депутата. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 4 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 ОРИАНА , не могу понять зачем тебе КЛОН ? Какой в нем смысл ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 4 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 Лично для меня сии лозунги неразрывно связаны с бандеровцами. Шоб их схроны завалились... Я к Бандера отношусь как к Герою. Каждому свое... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 4 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 Государство это и есть власть. Любое государство это в первую очередь аппарат насилия ( классика ) Или ты не согласна ???? Так, за Леніним, здається. Але навіть у цьому розумінні слова фігурує народ, бо насилля спрямоване на нього. Отже народ також має відношення до держави. Я вже мовчу про те, що саме народ обирає хто буде його "насилувати". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 4 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 ЛИТВИН ОГОЛОСИВ ПРО ВІДСТАВКУ.Слабо вериться, очередной дешовый трюк этого урода. Его с этой должности скорей вынесут ногами вперед... Хотя... посмотрим. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 4 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 ОРИАНА , не могу понять зачем тебе КЛОН ? Какой в нем смысл ? Це не клон. Це інший етап. Не зважай, мої політичні погляди від цього не змінилися. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 4 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 Слабо вериться, очередной дешовый трюк этого урода. Его с этой должности скорей вынесут ногами вперед... Хотя... посмотрим. У них талановиті політтехнологи - певно, зараз обговорюють сценарій розрулення ситуації. Всі негідники вийдуть сухими з води - я навіть не сумніваюся. Хіба в бютівця Томенка приймуть відставку - вони давно вже хотіли його "скинути". Для опозиції зараз ситуація цугцвангу. Нажаль... Їм потрібна якась перемога - а де її взяти, коли влада - безпринципна, в політичному розумінні, субстанція - піде на будь-які поступки, щоб залишитися біля корита. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 4 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 Это все равно как сказать : " Пусть всегда будет солнце. - в стране где некогда не видели света. Я это все к тому что ( полит технология ) девиз "Слава Украине" начал раздражать народ, его не ПОДДЕРЖИВАЮТ. ТОЛПА СКАНДИРУЕТ ОЧЕНЬ ВЯЛО, просто жалкое зрелище. Просто стыдно. Ева права. И права хотя-бы потому, что девиз этот (как и большинство коммунистических лозунгов, правильный и справедливый), но набивший оскомину. А главное, вышедший из той среды, которая неприемлема для большей части населения Ураины. А именно, от укр. националистов бандеровского исповедания, где таковое было приветствием: Слава Україні ! и ответом на приветствие: Героям слава ! Если приветствие, само по себе, приемлемо для всех, то ответ на приветствие имеет в виду тех героев, которых большая часть украинцев, таковыми и не считает. Вот и выходит, что лозунг этот, испоганили в самом зародыше построения соборной и независимой Украины..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 4 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 "Беркут" відступив від Українського дому фото http://www.pravda.com.ua/news/2012/07/4/6967998/ "Беркут" почав відступати від Українського дому. Як передає кореспондент Української правди, один з керівників скомандував: "Полк, на вихід!", і велика група беркутівців залишила майданчик перед Українським домом. Міліція організовано пішла строєм вгору по вулиці Трьохсвятительскій. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 4 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 Це не клон. Це інший етап. Не зважай, мої політичні погляди від цього не змінилися. К тебе вопрос??? Я пересмотрела видио архив 90 - 95 годов. На всех патриотические мероприятиях ( митингах, акциях ) Пели песню " ЧЕРВОНА КАЛИНА " . Песня такая харизматичная, что аж дух захватывает, мурашки по телу. Почему ее сейчас не поют??? ( кому это не выгодно? ). Эта песня может поднять дух народа... *http://www.liveinternet.ru/users/3244445/post200095355/ *http://proridne.com/pisni/ОЙ%20У%20ЛУЗІ%20ЧЕРВОНА%20КАЛИНА.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 4 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 Похоже, что Ориана всё-же застрелилась. Сдержала слово. Достойно уважения.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 4 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 Яценюк, Гриценко і Томенко поїхали до Литвина Опозиціонери Арсеній Яценюк, Анатолій Гриценко та Микола Томенко поїхали до спікера Володимира Литвина вимагати від нього чіткої заяви про те, що він не підпише закон про мови. "Ми маємо отримати від Литвина гарантію, що він не підпише закон доти, доки він залишається спікером", - заявив Томенко. За його словами, згідно з регламентом Верховної Ради, однієї лише заяви Литвина про те, що він подає у відставку, недостатньо, щоб він склав повноваження. Станом на 11:45 Томенко, Гриценко і Яценюк сіли у чорний тонований мікроавтобус і поїхали до Верховної Ради. Старшим біля Українського дому лишився Микола Катеринчук. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 4 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 "Беркут" відступив від Українського дому фото http://www.pravda.com.ua/news/2012/07/4/6967998/ "Беркут" почав відступати від Українського дому. Як передає кореспондент Української правди, один з керівників скомандував: "Полк, на вихід!", і велика група беркутівців залишила майданчик перед Українським домом. Міліція організовано пішла строєм вгору по вулиці Трьохсвятительскій. Что это меняет??? ПроФФесор может дать пресс конференцию из другого места... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 4 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 К тебе вопрос??? Я пересмотрела видио архив 90 - 95 годов. На всех патриотические мероприятиях ( митингах, акциях ) Пели песню " ЧЕРВОНА КАЛИНА " . Песня такая харизматичная, что аж дух захватывает, мурашки по телу. Почему ее сейчас не поют??? ( кому это не выгодно? ). Эта песня может поднять дух народа... *http://www.liveinternet.ru/users/3244445/post200095355/ *http://proridne.com/pisni/ОЙ%20У%20ЛУЗІ%20ЧЕРВОНА%20КАЛИНА.html Відповідь проста: Червона калина є гІмном ОУН-УПА - тобто, червоною ганчіркою для таких "биків", як ось майор і багато інших, для яких бандерівці - бандити. А в нас її співають - але сама розумієш - це не застільна пісня, її можна виконуваи лише на мітингах. Ти просто зрозумій тих людей - їм ненависть до бандерівців передалася з молоком матері. Згадую у такі моменти Повалій: мені бабуся казала: будеш нечемною, тебе заберуть бандерівці. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 4 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 Что это меняет??? ПроФФесор может дать пресс конференцию из другого места... Не думаю, що він наважиться на пресуху. Ось дивись, думка депутата Стецьківа: Відставка Литвина заганяє регіоналів у глухий кут "Якщо Литвин не підписує закон про мову, то щоб подати його на затвердження президенту, треба обрати нового спікера", - зазначив він. "Однак, за чинним регламентом, для відставки Литвина і затвердження нового спікера треба 300 голосів та голосування в таємному режимі", - розповів Стецьків. За його словами, Партія регіонів намагається змінити процедуру обрання та звільнення спікера – відповідний законопроект вніс регіонал Владислав Забарський. "Але тут Партія регіонів знову потрапляє в патову ситуацію. Адже щоб змінити закон про регламент, треба пройти два його читання, після чого змусити Литвина підписати нову редакцію закону про регламент, а потім направити на підпис президенту", - зазначив Стецьків. Тобто, за його словами, регламент вимагає від Партії регіонів не лише змусити Литвина підписати закон про мови, а й підписати закон про зміни до регламенту, який повинен змінити процедуру призначення спікера. "Законодавство не дозволяє підписувати закони першому віце-спікеру Адаму Мартинюку", - додав Стецьків. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 4 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 Прошла весна, настало лето, спасибо партии за это. Щоб не було страшно відповідати на запитання "народу", для Януковича влаштували групу підтримки. http://www.pravda.com.ua/news/2012/07/4/6968011/ Можу собі лише уявити, яким був сценарій самої прес-конференції. Певно в тому ж дусі _______ До речі, за підсумками голосування, оголошеного на УП - найбільше людей цікавило питання прийняття "мовного" закону. Наразі голосування продовжено. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 4 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 Литвин пообіцяв не підписувати "язык" Спікер Володимир Литвин пообіцяв опозиції не підписувати мовний закон. Про це він сказав на зустрічі з представниками опозицівї, передає Фронт Змін. "За результатами зустрічі лідерів Об’єднаної опозиції із головою Верховної Ради Володимиром Литвином останній заявив, що закон про мову, ухвалений учора в парламенті, не буде ним підписаний за жодних обставин", - йдеться у повілдомленні. Далі буде… Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 4 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 Відео Skrypin Production, для УП Як штурмували Український дім? http://www.pravda.com.ua/news/2012/07/4/6967991/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 4 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 Литвин пообіцяв не підписувати "язык" Спікер Володимир Литвин пообіцяв опозиції не підписувати мовний закон. Про це він сказав на зустрічі з представниками опозицівї, передає Фронт Змін. "За результатами зустрічі лідерів Об’єднаної опозиції із головою Верховної Ради Володимиром Литвином останній заявив, що закон про мову, ухвалений учора в парламенті, не буде ним підписаний за жодних обставин", - йдеться у повілдомленні. Далі буде… Литвин провокатор, дасть надію, відтягне на себе частину емоцій, покривляється і підпише. Йому вірити не можна, хитрий лис. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 4 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 Похоже, что Ориана всё-же застрелилась. .... И немедленно возродилась ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 4 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 Литвин провокатор, дасть надію, відтягне на себе частину емоцій, покривляється і підпише. Йому вірити не можна, хитрий лис. У Литвина є одна дуже сильна риса - він боягуз. Причому - боягуз зі стажем. Думаю, саме ця обставина - не дасть йому обдурити опозиціонерів. Наразі - втілення в життя "мовного закону" - під великим запитанням. "Розвод", як метод ПР - став очевидним і вже навіть не піддається сумнівам. Є шанс отримати результат, який би підтвердив істину: За ким Правда, за тим і сила. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 4 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 У Раді стало зле "регіоналу", карткою якого підтримали "мови" Пущай издохнет!!! :angry: Ничего личного ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 4 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 У Литвина є одна дуже сильна риса - він боягуз. Причому - боягуз зі стажем. Думаю, саме ця обставина - не дасть йому обдурити опозиціонерів. Наразі - втілення в життя "мовного закону" - під великим запитанням. "Розвод", як метод ПР - став очевидним і вже навіть не піддається сумнівам. Є шанс отримати результат, який би підтвердив істину: За ким Правда, за тим і сила. А может это игра регионалов? Мы пытались, приняли, а Литвин не подписал. ( просто игра ). Им это закон тоже как кость в горле.... Надо быть полными критинами чтоб такое принять. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 4 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 Пущай издохнет!!! :angry: Ничего личного ;)Было бы неплохо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 4 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 Я к Бандера отношусь как к Герою. Каждому свое... А для меня Бандера - не герой. А вот часть бандеровцев (1928 г.р. и моложе) - герои: в СС не были, в полиции не служили Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 4 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 А для меня Бандера - не герой. А вот часть бандеровцев (1928 г.р. и моложе) - герои: в СС не были, в полиции не служилиМені герої, тому, що тільки герої могли проти радянської тоталітарної машини виступити, без жодної надії. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.