Перейти до змісту
Український політичний форум

Мошенники и их методы

Рекомендовані повідомлення

Скромная ты, однако личность. Всё обо мне, да обо мне. Третий раз задаю вопрос, какое образование и какое звание?

И не крути задницей, напорешься на вилы. Убогий неудачник по жизни. Вобщем шагай дальше, такого сраного тролля кормить, да ещё и квазиеврея, даже преступно, по отношению к настоящим евреям....

==========

Хоть аватар с еврейским носом,

Но был и сдохнешь ты Отсосом...

от жеж ты фома неверующий

я ж говорю - генералиссимус

а образование - два высших , знаю 6 иностранных языков

это называется - вам и не снилось

как тебе песенка про тебя в аккурат

вот читаю и вижу - это же ты

Я за два сольди, за два су

На папу с мамой донесу,

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 129
  • Створена
  • Остання відповідь

Образование и знание языков, такое же, как и звание. Сплошной трёп. Нет тебе, Отсос веры с тех пор, как ты перешедши в разряд квазиеврея, сбрехал о том, что учил русский с ноля.

Жалкий неудачник по жизни, пытающийся хоть виртуально, как-то себя возвысить. А о том, что психбольной, говорит тот факт, что прямо таки болезненно, ищешь, где-бы тебе пару пендалей ввалили. По этим признакам и дружба с Орианой образовалась. Пара гнедых....

Посилання на коментар

Образование и знание языков, такое же, как и звание. Сплошной трёп. Нет тебе, Отсос веры с тех пор, как ты перешедши в разряд квазиеврея, сбрехал о том, что учил русский с ноля.

Жалкий неудачник по жизни, пытающийся хоть виртуально, как-то себя возвысить. А о том, что психбольной, говорит тот факт, что прямо таки болезненно, ищешь, где-бы тебе пару пендалей ввалили. По этим признакам и дружба с Орианой образовалась. Пара гнедых....

ой ой ой

кто бы сомневался что такое напишешь

тебя недоумка мучает комплекс собственной неполноценности , потому что ты даже украинский не смог выучить и образование у тебя - чисто номинальное - потому что твой диплом пту нигде больше не признаётся

Посилання на коментар

Шо мусик, шо Ориша - обычные дутые фигуры, не каралявы, не карали и даже не проходные пешки.

Почему таких идиотов, как эта парочка друг к другу тянет? Появился отсос на форуме, Ориша тут как тут - отсосик, миленький... и т. д. Но отсос её отшил.. Выскочил рабинович с Якобыхайфы, она снова тут, как тут и давай ему порваный анус зализывать.

Знаешь, Майор, что обьединяет эту кучу фекалий - РУСОФОБИЯ. Ты посмотри, на этой почве щирые и свидомые и еврею очко лизать готовы, лишь бы он поддерживал их антикацапизм. Они и идиота Славкора в попу целуют по той же причине, и Фарионшу чуть не в красный угол готовы поставить, а Тягнивсрак для них идейный папа типа Стёпы Бандеры.

Это больные люди, Майор, у них на почве русофобии, а у мусика ещё с добавкой еврейской параноидальной шизофрении, начисто отказывают моСКИ.

Лечить бесполезно, а вешать на гилляках это не наш, а их метод.

Что остаётся? Только наблюдать за деградацией этого анклава идиотизма в Украине. Хотя куда уж дальше...

Посилання на коментар

Шо мусик, шо Ориша - обычные дутые фигуры, не каралявы, не карали и даже не проходные пешки.

Почему таких идиотов, как эта парочка друг к другу тянет? Появился отсос на форуме, Ориша тут как тут - отсосик, миленький... и т. д. Но отсос её отшил.. Выскочил рабинович с Якобыхайфы, она снова тут, как тут и давай ему порваный анус зализывать.

Знаешь, Майор, что обьединяет эту кучу фекалий - РУСОФОБИЯ. Ты посмотри, на этой почве щирые и свидомые и еврею очко лизать готовы, лишь бы он поддерживал их антикацапизм. Они и идиота Славкора в попу целуют по той же причине, и Фарионшу чуть не в красный угол готовы поставить, а Тягнивсрак для них идейный папа типа Стёпы Бандеры.

Это больные люди, Майор, у них на почве русофобии, а у мусика ещё с добавкой еврейской параноидальной шизофрении, начисто отказывают моСКИ.

Лечить бесполезно, а вешать на гилляках это не наш, а их метод.

Что остаётся? Только наблюдать за деградацией этого анклава идиотизма в Украине. Хотя куда уж дальше...

А зачем вы на них вообще внимание обращаете? это же бессмысленная трата времени.
Посилання на коментар

А зачем вы на них вообще внимание обращаете? это же бессмысленная трата времени.

Гадов давить надо. Они же плодятся, отпочковывавются... жиреют. Как же мимо можно пройти.

А время для этого у меня найдётся, чай не депутат я, мне ж не надо с утра до ночи думать (радеть), как благоустроить страну, накормить народ... :)

Посилання на коментар

Лечить бесполезно, а вешать на гилляках это не наш метод.

Что остаётся?

Гадов давить надо. Они же плодятся, отпочковывавются... жиреют. Как же мимо можно пройти.

А время для этого у меня найдётся

не нахожу существенной разницы в методах.

Посилання на коментар

Да это, дохера чести, на них внимание обращать. Так, ткнуть походя, да полюбоваться, как их них сразу дерьмо выпирать начинает. Я же говорю, форумные обезьяны. Вроде-бы в зоопарк сходишь на макаку с абрамутангом поглядеть. А когда на хвост наступишь, так визгу до небес. Мелочь, но приятно. Особо, когда от злости и растерянности у них мысли по углам разбегаются, несут всякую несвязную ахинею и в своём вранье, частенько прокалываются, забыв то, что брехали раньше. Ущербный народец.....
Посилання на коментар

Cтарі і кволі...не фізично, а душевно...люди минулого...що в них попереду? - темінь, холод, страх.

Правда, є ще теперішнє, вже і тепер...

... але вони не навчилися жити одним днем, тішитися кожним моментом, квіточкою, посмішкою, останнім осіннім листочком і лагідним променем сонечка - тому, що ЗАВЖДИ жили під девізом: Вся жЕсть - попереду.

Життя минуло, тепер вже очевидно: жЕсть не получилася, майбутнього нема, ось і кучкуються, туляться один до одного, з надією востаннє зробити щось велике і могутнє: великий ПУК у космос з нечистот, які вони старанно зрощують у собі зараз.

Посилання на коментар

Юристы советуют гражданам Украины носить с собой паспорт, так как после принятия нового Уголовно-процессуального кодекса милиционеры могут задержать их на улице и «закрыть» для «выяснения личности» на 72 часа.

После вступления в силу нового Уголовно-процессуального кодекса милиционер будет иметь больше поводов для задержания гражданина.

Об этом на пресс-конференции заявил член Совета адвокатов Киева, кандидат юридических наук, сотрудник Института государства и права им. Корецкого Николай Сирый.

«Как юрист хочу посоветовать рядовым гражданам быть после 20 ноября намного внимательнее и осторожнее. В новом УПК прописаны более жесткие правила реагирования милиции на мелкие правонарушения, которые теперь могут быть квалифицированы как уголовный поступок», — сказал он.

По словам Сирого, документы, которые удостоверяют личность, особенно стоит иметь при себе во время ночных прогулок. В случае задержания эксперт советует сразу обращаться к адвокату.

Сегодня, 20 ноября этого года вступает в силу новый Уголовно-процессуальный кодекс.

По убеждению президента Украины Виктора Януковича, кодекс даст возможность привести украинское законодательство в соответствие с европейскими стандартами.

==

Мдя, покращення так и прёт.

За 72 часа вы на себя всех глухарей повесите. Добровольно, естественно.

В противном случае -конец будет печальный, как у назначенного на почетную должность «караванского стрелка». Т.е. – суицид. Типа.

Но раскрываемость теперь будет стопроцентная, что не может не радовать.

Да еще и миллиард милиции дадут.

Может, в органы податься?

Хотя нет – туда сейчас быдло по протекции братков в очередь стоит.

/НБН/

Посилання на коментар

По убеждению президента Украины Виктора Януковича, кодекс даст возможность привести украинское законодательство в соответствие с европейскими стандартами.

чушь

европейские стандарты 3 часа на задержание

а не 72

разница принципиальная

Посилання на коментар

Рыжая, настолько гордая и независимая женщина , что даже когда стоит раком, делает это с высоко поднятой головой.

Вот вам форум.

Тем навалом.

В каждой теме,

Там и тут,

Рабинович.

В них, обычно,

Рабиновича ....

Как последнюю скотину.

А по жизни, он такой.

Даже с высоко поднятой,

Еврожопоголовой....

Посилання на коментар

ну и зачем было глупость цитировать?

ні такту ні розуміння.

Я вже з двома з цього приводу говорила - спробуй з цим, мо не зовсім ще пропащий.

Посилання на коментар

ні такту ні розуміння.

Я вже з двома з цього приводу говорила - спробуй з цим, мо не зовсім ще пропащий.

он со мной не общается. Я вот только что прочла РЕФОРМЫ. Ничо не въехала. Так я теперь у САИ в игноре? А ты - друг? Ладно хоть дочитала, а то живу и не знаю. А я ведь у него спрашивала , может ему неприятно, чтоб я с Рабиновичем общалась? Он тогда ответил - твоё дело, я никому ничего не запрещаю. А теперь я оказалась подтанцовкой? Ну ладно, и это переживём..

Посилання на коментар

он со мной не общается. Я вот только что прочла РЕФОРМЫ. Ничо не въехала. Так я теперь у САИ в игноре? А ты - друг? Ладно хоть дочитала, а то живу и не знаю. А я ведь у него спрашивала , может ему неприятно, чтоб я с Рабиновичем общалась? Он тогда ответил - твоё дело, я никому ничего не запрещаю. А теперь я оказалась подтанцовкой? Ну ладно, и это переживём..

видишь , маленький мальчик обиделся и гордо изрёк - бяки вы все
Посилання на коментар

ну и зачем было глупость цитировать?

Юлия Юрьевна, это вы мне?....
Посилання на коментар

Пан Каськів та його відомство вкотре зганьбилися. Кілька днів тому Каськів разом з прем'єром Азаровим та міністром Бойком урочисто відкрили будівництво терміналу скрапленого газу.

А вчора, виявилося, що людина, яка від імені іспанської компанії Gas Natural SDG підписувала угоду про будівництво терміналу, немає до неї відношення. Іспанці офіційно відхрестилися від цього проекту і обурилися з приводу того, що якісь люди від їхнього імені підписують угоди.

http://www.pravda.com.ua/news/2012/11/28/6978351/

Піпєц!!!!

Посилання на коментар

Партия регионов так часто говорит о будущем большинстве в Верховной Раде, что у человека, не знакомого с политической кухней, может сложиться впечатление, что здесь все схвачено. Стройная колонна из 50 депутатов-самовыдвиженцев уже пересчитана, сложена, помечена и отправлена в колоду ПР вместе с карточками для голосования. Однако общение с депутатами-самовыдвиженцами показывает, что на самом деле переговоры о вхождении в Партию регионов стоят на месте.

Арифметически заветные 226 голосов есть. Но фактически их нет. Итак, по порядку.

21 ноября было анонсировано первое заседание фракции Партии регионов в Верховной Раде. Секретариат фракции обзвонил 228 депутатов, которые считаются в ПР «своими», – в том числе беспартийных самовыдвиженцев, и… Заседание отменилось. Почти все самовыдвиженцы, а также значительное число мажоритарщиков от Партии регионов проигнорировали приглашение от партийных клерков, причем демонстративно.

Причина очевидна – большинство из них понимает, что если власть захочет их «поставить в стойло», она это сделает. Но раз уж их направляют во фракцию власти по принуждению, то свою свободу они хотят продать как можно дороже. В ходе выборов 2012 года каждый из кандидатов-мажоритарщиков, в том числе от Партии регионов, за единичными исключениями типа Леши Азарова, никакой поддержки от любимой партии не получал. Все приходилось покупать за наличные – в том числе админресурс, контакты и т.д. Капитаны бизнеса из многих отраслей экономики потратили уйму времени и миллионы долларов, чтобы получить заветную депутатскую неприкосновенность.

За формирование парламентского большинства в ПР отвечает секретарь Совета Нацбезопасности и обороны Андрей Клюев. Он как глава избирательного штаба партии обязан презентовать президенту Виктору Януковичу не просто цифры в протоколах, но и управляемое и послушное большинство. Которое само способно сформировать правительство, укомплектованное по личным указаниям Виктора Федоровича.

И вот здесь у Клюева возникла неразрешимая проблема – как убедить мажоритарщиков-самовыдвиженцев вступить во фракцию ПР? Вернее, как убедить их это сделать просто так? Бесплатно?

Иными словами – как заставить независимых людей добровольно обнулить свой рейтинг и авторитет на округе только для того, чтобы тебя маркировали «член ПР»? Полномочий в Кабмине у Клюева для этих целей нет. Он может только обещать. Но Андрей Петрович не может предоставить никаких гарантий. Потому что ему тоже никто не гарантировал, что он сможет кому-то что-то гарантировать.

И вот играется для публики забавная пьеса. Акт первый – объявлено заседание фракции, но на него не приходит 226 депутатов. Затем Михаил Чечетов обещает, что 226 голосов уже есть, и что 40 самовыдвиженцев уже написали заявления о вступлении во фракцию: «Я вас умоляю, 90% самовыдвиженцев прибежали к нам на следующий день после выборов и сами написали заявления о вступлении во фракцию. Так что никого уговаривать не пришлось». Но когда его просят назвать хотя бы одну фамилию, Чечетов вдруг стесняется и молчит.

Акт второй – на мелких сайтах, которые имеют репутацию «сливных бачков», вбрасывается информация, что якобы известен список самовыдвиженцев, которые вступят во фракцию ПР. Источника нет, официального заявления нет. Но сразу же эту информацию опровергают участники этого списка. Владимир Литвин, Виктор Балога, Сергей Мищенко, Петр Порошенко открыто говорят о том, что в ПР вступать пока не собираются.

Акт третий – несмотря на опровержение анонимки, ее почему-то с большой помпой раздувают в вечерних новостях на телеканале «Интер».

Очевидно, что этот нехитрый пиар является наивной попыткой ПР заклеймить самовыдвиженцев. Клюев понимает, что загонять силой депутатов – не по понятиям. Они власти ничего не должны, а совсем наоборот… Поэтому если почаще повторять, что самовыдвиженцы – это Партия регионов, то, глядишь, они сами как «алени» ломанутся во фракцию за должностями. Но ушлые мажоритарщики прекрасно понимают – Партии регионов на слово верить нельзя, и в долг лучше не доверять.

Если самовыдвиженцы вступят во фракцию ПР, это вовсе не значит, что они получат какие-то бонусы. Отнюдь. Скорее всего, с полным правом на самые лакомые комитеты Верховной Рады будут претендовать мажоритарщики, которые под брендом ПР побеждали на выборах. Фракция ПР не собирается в угоду сиюминтуному желанию Клюева загнать самовыдвиженцев за бело-голубые «флажки» жертвовать облюбованными постами в бюджетном и налоговом комитетах.

Правда заключается в том, что до сих пор ни один руководитель ПР не ведет переговорный процесс напрямую с каждым самовыдвиженцем. Однако пиар-кампании на «Интере» являются имитацией переговорного процесса для главного межигорского Зрителя. Расчет строится на том, что самовыдвиженцы испугаются и сами от безысходности вступят в ПР. Но что-то подсказывает,что «лохов» в этом парламенте не будет. Пока самовыдвиженцы не получат реальные гарантии и реальные мотивации, пока такие мотивации не получат мажоритарщики от Партии регионов, ни о каком парламентском большинстве власти лучше не говорить – это просто смешно.

Пока президент Янукович имитирует формирование новой вертикали власти, его ближайшее окружение имитирует работу по созданию парламентского большинства. Имитация – это самая главная политическая стратегия Партии регионов во всех политических вопросах.

ttp://forum.pravda.com.ua/read.ph p?2, 213153030,213153087&attempt=1

Посилання на коментар

• 3 тижня потому...

Катерина Пешко, «Главком»

Прийнятий в останній день роботи Верховної Ради шостого скликання державний бюджет на 2013 рік став приводом для критики опозиціонерів. Але якщо більшість з опозиційного табору задовольнилась тим, що поскаржилася на чергову аферу від Партії регіонів. То депутат Юрій Кармазин, чий проект постанови із закликом не приймати бюджет не був навіть зареєстрований, оголосив голодування. Вже п’яту добу він зі своїм старим другом, депутатом другого скликання Тарасом Процевятом, не виходячи з Верховної Ради, в маленькій кімнаті працює над зверненнями до президента і громадян.

Про причини і очікування від свого протесту, а також про небажання опозиційних лідерів звільняти Тимошенко Юрій Кармазін розповів в інтерв’ю «Главкому».

-Юрію Анатолійовичу, розкажіть, як ви себе почуваєте на четвертий день голодування? В яких умовах перебуваєте?

Я дуже мало сплю – вчора спав дві години десь. Розумію, що потрібно більше спати, але не виходить. Ми навіть жартуємо, що у нас тут оздоровчий табір «Освєнцим». Тримаюся.

Щодо умов. Звичайна кімната. Тут є чотири столи. За двома з них працюють люди – працівники апарату. Першу ніч я тут провів, сидячи на стільці – подрімав тоді десь хвилин тридцять. На другу ніч донька нашого колишнього депутата Івана Сподаренка, журналістка принесла нам два невеликих спальники, передала їх нам через вікно, і ми вже ночували на підлозі.

Чим саме ви там займаєтесь весь цей час?

День і ніч ми працюємо на бюджетом України на 2013 рік, над зверненням до президента, до громадян, хочемо донести до всіх, яким той бюджет є поганим.

Ситуація, до якої довів країну Азаров – страшна. Він - основна людина, яку треба було звільнити в уряді. Як можна було отак всупереч закону про регламент прийняти проект бюджету на наступний рік? Є ж закон, підписаний президентом, він має виконуватись. І там чітко прописано: в разі відставки уряду, розгляд проекту Верховною Радою припиняється – до того моменту, коли новосформований Кабінет Міністрів подасть закон. Бюджет 2013 року навіть почали розглядати абсолютно неправильно, неконституційно. Я висловив протест проти того, щоб підписувався цей прийнятий бюджет шахрайським способом.

Посилання на коментар

-Що саме у бюджеті вас не влаштувало? Вважаєте, він буде таким же провальним, як і цьогорічний?

-Під час розгляду не виступав голова Рахункової палати. Це безпрецедентно і, мабуть, вперше з моменту прийняття Конституції. Чому він не виступав – я вже потім зрозумів. Нам же не дали висновків з самого початку, ми їх отримали, коли проект бюджету розглядався вже в другому читанні. І перше, про що там зазначає Рахункова палата: «Запропонований у кризовий період проект державного бюджету на 2013 рік не є бюджетом розвитку, тому що в ньому не враховано завдань, визначених основними напрямками бюджетної політики на 2013 рік, схвалених постановою Верховної Ради України від 22.05.2002 року». Далі – теж зауваження. Ну, наприклад, в пункті 1.2 йде мова про те, що виявлено невідповідність додатка до законопроекту і матеріалів до нього. Можете таке собі уявити? Отакий мотлох був поданий і ще й прийнятий!

Що нам пропонують? Фактично перетворення Національного банку на емісійний центр. Це вдарить по всіх громадянах. Знищення позицій українського села, яке на наступний рік профінансуються на 70% менше, ніж на цей. Для чого це робиться? Щоб розорити селянина, і щоб він потім віддав землю за безцінь. В той же час так званий аграрний фонд, за яким проглядаються вуха олігархів, фінансується на 7 мільярдів.

Йдеться фактично про знищення Києва, його інфраструктури. Як можна обрізати столиці 8,2 мільярди! – гривень, забираючи 50% доходів з фізичних осіб. Це значить, що мінімум третину шкіл та поліклінік треба закривати, що комунальний транспорт потрібно зупиняти, бо вони не зможуть сплачувати дотації, що комунальні об’єкти, які почали будуватися і будуються, мають бути зупинені. То таке покарання Києву за вибори! Бо щодо жодного міста так не зроблено. Чому нам не роздали рішення бюджетного комітету, тексту поправок? Дивіться, на округ Литвина виділено 10,5% від коштів, спрямованих на соціально-економічний розвиток в регіоні. В Донецьку область спрямовано 400 мільйонів – це 30%, на Луганську – 16,5, а на такі області, як Закарпатська, Черкаська, взагалі, ні копійки не виділено.

-Екс-міністр фінансів Віктор Пинзеник в інтерв’ю «Главкому» сказав, що навіть в нинішніх економічних умовах можна було прийняти бюджет с профіцитом. Бюджет прийнято з дефіцитом в 50 мільярдів гривень. Але екс-перший заступник голови секретаріату президента Олександр Шлапак вже говорить про те, що дефіцит, насправді, сягатиме 104 мільярдів гривень. Як ви можете оцінити цей показник?

-В своїх оцінках бюджету і Пинзеник, і Шлапак в багатьох випадках праві. Той факт, що за рахунок найбідніших верств населення хочуть вирішити всі проблеми, є страшним. Бо зупинено тринадцять статей закону про соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської аварії, п’ять статей про соціальний захист дітей війни, чотири статті в законі про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби і деяких інших осіб. Це маразм. Ці верстви населення не треба було чіпати. Тим більше, що є рішення Конституційного суду 2007, 2008 і навіть 2010 років, де сказано, що це ніякі не пільги, що це гарантії держави.

Та в бюджет не закладено навіть повернення грошей за рішеннями судів. Держава має на сьогодні 4,5 мільярди тих рішень, але ж ніхто нічого не сплачує. В той же час до «Нафтогазу України» було пред’явлено позов «РосУкрЕнерго» по справі 2006 року - нібито по якомусь боргу. Було пред’явлено претензії на повернення їм, тобто Фірташу, майже 5 мільярдів кубів газу. Це четверта частина всього, що добувається за рік в такій країні, як Україна, четверта частина всього, що треба для забезпечення Польщі. Суду тут просто дали вказівку. Бо я вірю, що самостійно суддя не пішов би на такі речі. Але у нас суд ручний, він під Адміністрацією президента.

Ще один колосальний удар по бюджету – теж незаконне рішення, яке вже вступило в силу – позов Міністерства оборони РФ про повернення їм 3,5 мільярдів гривень, які ніби то були під державною гарантією. По-перше, не було ніяких державних гарантій. По-друге, ЄЕСУ як компанія не існує вже 15 років.

-Це зроблено для того, щоб винести ще один термін для Тимошенко?

-Так, це зроблено тільки для того, щоб прив’язати туди Юлію Тимошенко. Але я хочу запитати: чи не завелика це ціна для того, щоб знищувати одну жінку? Бо 3,5 мільярди - це ціна пільг всіх чорнобильців. Таких прикладів тупо викидання грошей в трубу надто багато.

Цей бюджет, взагалі, викликає багато питань щодо наявності корупційних схем. Україна займає 144 місце в світі по корумпованості, ми ганебно відстаємо від Росії, Білорусі і від інших цивілізованих країн.

Але ж в той же час у нас допускається цікаві тендерні закупівлі, коли, наприклад, віце-прем’єр-міністр, міністр охорони здоров’я купує вакцини у свого сина. І вакцини проти гепатиту Б вколюють діточкам на другий день після народження, і ми вже маємо 11 смертей! Фахівці кажуть: цього категорично не можна робити. Такі проведення тендерів, де є родичі – це не прийнятно, непристойно, неможливо. Але все це у нас відбувається.

Посилання на коментар

Як серйозно можна говорити з урядом Азарова, якщо до того не доходить, що Україна має втечу капіталів в 21 офшорну зону. Всі зараз говорять тільки про Кіпр, про величезну перемогу з приводу того, що з Кіпром уклали угоду. Ніякої перемоги немає. Втеча капіталів як була через Кіпр, так і буде. Та є ж ще інші офшорні зони. Уряду потрібно чітко прийняти рішення про це. А вони дурнями прикидаються, бо в цьому зацікавлений великий бізнес.

Ще одна проблема – уряд мав подати разом із проектом бюджету звіт про виконання бюджету на цей рік. Він цього не зробив. Уряд боявся, щоб прозвучали цифри, щоб це стало предметом обговорення депутатів. А нові депутати прийдуть і будуть придивлятись до всього більш прискіпливо. Сподіваюсь, там буде менше тушок.

«Україна без війни може здати свою територію»

-Можете дати прогноз, що буде відбуватися із земельним мораторієм? У другому читанні депутати так і не змогли прийняти законопроект про продовження мораторію на продаж земель сільгосппризначення. Чи прийме його наступна Рада?

Залишилась малесенька перепона – це прийняття закону про ринок землі. Його можна продавити швидко, і шлях до продажу буде відкритий. Але це величезна помилка. Продавати землю сільськогосподарського призначення неможна. Якщо говорити про купівлю землі у тих, кому вона не потрібна, це може робити Земельний банк і просто здавати її в оренду, і тільки так. Іншого шляху – немає. Бо в нас можуть просто скупити землю, в тому числі, іноземці – це вкрай небезпечно. Виходить, що Україна без війни може здати свою територію.

-Що з цього приводу буде нова Рада робити? На жаль, я був шокований заявою одного з лідерів опозиційних сил, який сказав: та, ми потім внесемо зміни в бюджет і так далі. А нічого, що він вже незаконний? Нічого, що він суперечить Конституції? Вони, бачите, потім будуть вносити зміни в неконституційний закон! Де порядність? Я хотів зателефонувати цій людині і сказати: ви самі собі такими позиціями псуєте майбутнє!

Представники опозиції запевняли, що заради того, щоб не був прийнятий бюджет, вони готові блокувати трибуну. Чому цього не сталось?

Я сам чув такі заяви, і був дуже здивований, коли так не відбулося. Та відповідь на це питання для себе я знайшов. Тих, хто фінансував кампанії різним політичним силам, практично все влаштовує – це по-перше. По-друге дехто в опозиції сподівається на ситуацію, яка може скоро настати в державі: чим гірше, тим краще. Мене ця ситуація не влаштовує. Коли згорить хата, неважливо, хто буде царем. А сьогодні кожен з лідерів політичних сил вже бачить себе царем з 2015 року. Та до 2015 року вони можуть погаснути на політичному небосхилі. Треба діяти так, щоб країна вижила.

Об’єднання в коаліцію можливо.

-А в єдину партію? Кому, до речі, це вигідно в першу чергу? Арсенію Яценюку? Бо партійна машина працювати на нього, поки Тимошенко залишатиметься у в’язниці?

-До речі, найбільше мене вбивала одна річ. Я офіційно запропонував свою формулу визволення Тимошенко. Влада прийняла закон про референдум – незаконний, неконституційний, але прийняла. Так давайте ми скористаємося тим, що вони прийняли, і скасуємо частину першу статті 365-ї, по якій притягається до кримінальної відповідальності Тимошенко, змінимо другу її частину. І Юля опиниться на волі – рішенням народу, яке ніхто не може змінити. Потрібно зібрати дві тисячі людей – це можна зробити швидко – достатньо, щоб депутати від трьох опозиційних сил зібрали своїх помічників, і того вистачить. Зібрати їх де завгодно – хоч в Палаці спорту, хоч під відкритим небом – головне, щоб вони надали свої паспортні дані, підписалися і сформулювали питання. А потім почали на підтримку збирати три мільйони підписів. Все – проведення референдуму і могло звільнити б Тимошенко. Це можна зробити за два місяці. І це не амністія, це зміна законодавства. Закон усуне кримінальну відповідальність – підстави тримати людину за ґратами зникають. Думаєте, хоч хтось зреагував на це? Ні.

-Тобто ви натякаєте на те, що деяким опозиціонерам вигідна Тимошенко за ґратами?

-Так. В мене виникли великі сумніви щодо щирості тих людей, які говорять, що хочуть бачити Тимошенко на свободі, але для чого нічого не роблять. А в об’єднання в єдину партію я не зовсім вірю. В цих політичних силах дуже різні люди. Частина людей в Об’єднаній опозиції навіть категорично були проти Тимошенко.

-Зараз почалася боротьба за посади в новому парламенті. Який портфель крім спікерського найцінніший?

Особлива боротьба йде за портфель голови бюджетного комітету. На неї претендує від групи Льовочкіна Тігіпко. Готовий туди йти Порошенко. Також – Ляшко, як перший заступник голови бюджетного комітету, але як позафракційного його не пустять. Від групи Клюєва претендує на бюджетний комітет колишній банкір Макеєнко, який очолював регламентний комітет і, на превеликий жаль, робив «все, чего изволите», замість того, щоб дотримуватись регламенту. Кожна з фінансово-економічних груп має свою кандидатуру на посаду голови бюджетного комітету. За цю посаду зараз змагаються набагато більше, ніж за посади заступників голови Верховної Ради. Включилися сюди і опозиційні сили. Та, думаю, звісно, влада свої позиції збереже. Бо «смотрящим» в тому комітеті був Лук’янов, і найбільші шанси на сьогодні там залишились у нього.

Посилання на коментар

• 2 тижня потому...

Министерство доходов и сборов создано для того, чтобы сделать невозможным уклонение от уплаты налогов. Об этом в четверг заявил премьер-министр Украины Азаров в интервью национальным телеканалам.

"То, что объединение двух служб - налоговой и таможенной - давно было актуальным, это очевидно. Необходимо серьезно объединить информационную базу налогоплательщиков с тем, чтобы исключить возможности для уклонения от уплаты налогов", - сказал Азаров.

Он добавил, что правительство также приняло решение о восстановлении Министерства промышленной политики, поскольку в дальнейшем Кабинет Министров значительное внимание будет уделять модернизации промышленности.

Президент Украины своим указом 24 декабря создал на базе Государственной налоговой службы и Государственной таможенной службы Министерство доходов и сборов. Министром доходов и сборов был назначен Александр Клименко, возглавлявший с ноября 2011 года Государственную налоговую службу.

Посилання на коментар

чушь

европейские стандарты 3 часа на задержание

а не 72

разница принципиальная

оказывается ты по Европе полнейший эиро. Не бредь жидёнок
Посилання на коментар

ні такту ні розуміння.

Ты уже давно не нужный фашистский элемент, а ещё, что то поскуливает.
Посилання на коментар

оказывается ты по Европе полнейший эиро. Не бредь жидёнок

спасибо за содержательный ответ , полный фактов цитат и ссылок

ты оказывается сидя в китае смог выучить европейское право?

маладца

вот что значит питаться червями и глистами

Посилання на коментар

от жеж ты фома неверующий

я ж говорю - генералиссимус

а образование - два высших , знаю 6 иностранных языков

это называется - вам и не снилось

как тебе песенка про тебя в аккурат

вот читаю и вижу - это же ты

ого уже 6 языков он знает, а на мове не взуб, так и на остальных. гланое немного подождать. скоро он на восьми заговорит. Пфуле, головка то вава.
Посилання на коментар

• 4 місяця потому...

Отпад полный! Лавринович с кедра рухнул! Предлагает алигаторам тюрьмы строить! Не, у нас все таки страна чудес! Прям из анекдота! -- "Веревки свои брать?.."

Лавринович предложил отдать СИЗО в частные руки в обмен на новые загородные тюрьмы

Глава Минюста считает необходимым для решения проблемы переполненности СИЗО строить новые комфортабельные изоляторы за пределами городов.

Министр юстиции предложил решение проблемы переполненности СИЗО

Министр юстиции Александр Лавринович предложил решить проблему переполненности следственных изоляторов с помощью такой схемы: отдать СИЗО в центре города предпринимателям, которые в обмен обяжутся построить новые, более комфортабельные тюрьмы, за городской чертой.

"Думаю, до тех пор, пока мы не изменим ситуацию в изоляторах и других учреждениях пенитенциарной службы, не будем иметь морального права говорить о том, что у нас человек есть наивысшая ценность. И что это записано в Конституции. Нам нужно строить новые..." - ( министр в интервью еженедельнику на довольствии "2000")

По его словам, речь идет о том, чтобы иметь возможность решить эту проблему не только за счет государственного ресурса, но и частного.

"Можно было бы изолятор в центре большого города со всеми сооружениями отдать по договору какому-то предпринимателю", - предположил Лавринович.

"Но в договоре должно быть прописано: новый владелец обязан построить в другом месте СИЗО, допустим, в 20 километрах от города, но только в десять раз комфортабельней и больше по площади, с более мощными системами защиты и т.д", - объяснил он.

По мнению чиновника, для заключенных изолятора было бы лучше быть вдали от города, и люди, которые сейчас живут рядом с таким объектом, почувствуют себя спокойнее.

Напомним, по данным Государственной пенитенциарной службы, по состоянию на 1 апреля в украинских СИЗО содержалось 26 тысяч 407 человек.

Посилання на коментар

Отпад полный! Лавринович с кедра рухнул! Предлагает алигаторам тюрьмы строить! Не, у нас все таки страна чудес! Прям из анекдота! -- "Веревки свои брать?.."

Лавринович предложил отдать СИЗО в частные руки в обмен на новые загородные тюрьмы

Глава Минюста считает необходимым для решения проблемы переполненности СИЗО строить новые комфортабельные изоляторы за пределами городов.

Министр юстиции предложил решение проблемы переполненности СИЗО

Министр юстиции Александр Лавринович предложил решить проблему переполненности следственных изоляторов с помощью такой схемы: отдать СИЗО в центре города предпринимателям, которые в обмен обяжутся построить новые, более комфортабельные тюрьмы, за городской чертой.

"Думаю, до тех пор, пока мы не изменим ситуацию в изоляторах и других учреждениях пенитенциарной службы, не будем иметь морального права говорить о том, что у нас человек есть наивысшая ценность. И что это записано в Конституции. Нам нужно строить новые..." - ( министр в интервью еженедельнику на довольствии "2000")

По его словам, речь идет о том, чтобы иметь возможность решить эту проблему не только за счет государственного ресурса, но и частного.

"Можно было бы изолятор в центре большого города со всеми сооружениями отдать по договору какому-то предпринимателю", - предположил Лавринович.

"Но в договоре должно быть прописано: новый владелец обязан построить в другом месте СИЗО, допустим, в 20 километрах от города, но только в десять раз комфортабельней и больше по площади, с более мощными системами защиты и т.д", - объяснил он.

По мнению чиновника, для заключенных изолятора было бы лучше быть вдали от города, и люди, которые сейчас живут рядом с таким объектом, почувствуют себя спокойнее.

Напомним, по данным Государственной пенитенциарной службы, по состоянию на 1 апреля в украинских СИЗО содержалось 26 тысяч 407 человек.

ну . а чего уж там мелочиться. для убийц. насильников и т.д начнём строить санатории. и на берегу моря.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...