Перейти до змісту
Український політичний форум

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
7 часов назад, Radiola сказал:

А если бы в этом списке был ваш сын, или внук?  Если честно, Док, вы мне противны... причем, с каждым днем все больше и больше (((((

Просто надо прекратить стрелять

Опубліковано
02.08.2019 в 08:34, Radiola сказал:

А если бы в этом списке был ваш сын, или внук?  Если честно, Док, вы мне противны... причем, с каждым днем все больше и больше

Я бы ИСКРЕННЕ порадовался ,что я не оказался на месте моих молодых потомков. В свое время ,я отдал все свои силы  ради цели которой, я ныне пренебрегаю. Этого тебе никогда не понять.

Опубліковано
16 часов назад, доктур сказал:

Я бы ИСКРЕННЕ порадовался ,что я не оказался на месте моих молодых потомков

То есть, когда вы говорите, что не видите ни одного отрицательного момента в украино-российском противостоянии, то вы имеете ввиду только то, что на месте этих парней нет вас? А если нет вас, то и ничего плохого в этой войне нет. Другое дело, если бы в окопе сидело ваше высочество - вот тогда бы мы узнали, насколько плохи кацапы им наемники.

Еще раз: вы мне противны. Мне противна ваша позиция, ваши ответы, ваш дух, пропитанный дешевым алкоголем и  папиросами.

Опубліковано
10.08.2019 в 10:16, Radiola сказал:

То есть, когда вы говорите, что не видите ни одного отрицательного момента в украино-российском противостоянии, то вы имеете ввиду только то, что на месте этих парней нет вас? А если нет вас, то и ничего плохого в этой войне нет. Другое дело, если бы в окопе сидело ваше высочество - вот тогда бы мы узнали, насколько плохи кацапы им наемники.

Еще раз: вы мне противны. Мне противна ваша позиция, ваши ответы, ваш дух, пропитанный дешевым алкоголем и  папиросами.

Да ,я еще раз утверждаю,что российско-украинская война,чистое благо ,до сих пор не осознанное и российскими и украинскими интеллектуалами.И чем она будет жестче и бескомпромиссней ,тем быстрее оба народа  найдут именно им свойственные пути как культурного ,так и цивилизационно оформленного СМЫСЛА!   национального развития. Но есть еще одно -НО! Россия( отчасти  и Украина) имеет  не пропорционально ее сил и возможностей ,субъектность.А это эпикфейл,по любому.Бедственное ,я вам скажу положение...

Радиола,я женат. Мне не интересно ,ваше мнение обо мне.Я по отношению к вам всегда был честен-я уважаю ваш ум и полустолетней бледности ,но все же -красоту . А вы уже чуть ли не десятилетие расписываетесь в безупречном  презрении  именно ко мне. 

• 2 тижня потому...
Опубліковано
7 минут назад, Мастер_Вегард сказал:

И сколько лет Вы планируете хоронить украинцев погибших на Донбассе?

Так отдать им на фиг ВЕСЬ Донбасс.  Я Вас правильно поняла?

Опубліковано

Главное просто перестать стрелять

https://oleg-leusenko.livejournal.com/12000010.html

Опубліковано
8 часов назад, Рыжая сказал:

Так отдать им на фиг ВЕСЬ Донбасс.  Я Вас правильно поняла?

Нет, конечно, но погибать каждый день в окопах в ожидании когда сдохнет россия глупо...

Нужно побеждать Россию в этой гибридной войне, а не лёжа на диване, публикуя всяких гнилых блогеров, надеятся что все само рассосётся или кто то, типа ЕС и США рассосет....

А Россия жирует в объятиях ЕС и США, а некоторые грызут подоконник, потому как шапочка не та на параде была, другие постят фейки заказные и лживые....

Бойцы, пля, и все им не так...

• Не нравится 1
Опубліковано

Алексей Петров, лейтенант запаса ВСУ. Аоевал в АТО.

Перед глазами конечно же мелькали фото и видеокадры с официальных мероприятий на День Независимости. Ну там, где Бадоев, рэп и фишечки. Я конечно смотрел одним глазом и не мог понять, что здесь не так. Безусловно, что шоу белой тарелки, вот это как раз по сценарию. И вообще преобладание белого цвета, который во время войны означает сами понимаете что, это тоже скорей всего по сценарию. 
Червячок сомнения грыз меня почти двое суток. И когда совсем уже загрыз, до меня наконец-т
о дошло... Все военнослужащие, принимавшие участия в официальных мероприятиях были... БЕЗ ОРУЖИЯ. А так же без элементов тактикульного обвеса, который в минувшие года, присутствовал на участниках парада, подчеркивая силу и мощь українського війська. 
В субботу на Хрещатику были мирненькие такие себе коробки, которые характеризуют украинскую армию. М
ирненькие и безоружные...

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди стоят

========================
И от меня. Посмотрите. Просто посмотрите. И сравните. Верхнее фото 2018 год. Нижнее 2019... 

Опубліковано

Если у нас, по утверждению некоторых, гражданская война, то почему пленными обмениваются Украина и РФ?

Опубліковано

Одиозный российский оккупант с позывным "Грант" попытался объяснить в интервью пропагандистам, с какой целью приехал в чужую страну убивать украинцев. Российский наемник Антон Горохов по кличке "Грант" объяснил, зачем приехал на Донбасс убивать граждан Украины, передает "Диалог.UA". "Для меня население Украины – "Малороссии", население России – "Великороссии" и Белоруссии, являются неотъемлемой частью одной "русской нации" восточно-славянской. И я никогда не разделял эти три страны", - выдает зазомбированный пропагандой сепаратист. Более того, он называет белорусов и украинцев "ресурсами" для существования России, которых можно убивать, если они не согласны подчиняться Кремлю. "Необходимо, в первую очередь, большое население, большая нация. Поэтому Украина — это еще ""40 миллионов русских", Белоруссия еще "10 миллионов русских", - добавил Горохов.

==============================================

А ОПЗЖ вносит в Раду законопроект, которым предполагается амнистия для всех подобных тварей

Опубліковано
26.08.2019 в 11:25, Рыжая сказал:

========================

И от меня. Посмотрите. Просто посмотрите. И сравните. Верхнее фото 2018 год. Нижнее 2019... 

Рояль забыли выкатить на нижнем фото

Опубліковано

Операція об'єднаних сил / Joint Forces OperationНравится Страница

1 ч. · 

Українська сторона СЦКК засуджує факти неприпустимого, підлого та підступного порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації та їхніх найманців.
#ООС #Операція_ОС
31 серпня продовжуються ворожі обстріли позицій підрозділів Об'єднаних сил із забороненої Мінськими угодами зброї. Так, з 16.20 год. до 16.55 год. противник здійснював обстріл в напрямку населеного пункту ВОДЯНЕ з артилерійських систем калібру 122 мм (6 снарядів), з 17.20 год. до 18.00 год. в напрямку населеного пункту ШУМИ з міномета 82-го калібру (6 мін), з 17.45 год. до 18.24 год. в напрямку населеного пункту НОВОЛУГАНСЬКЕ з міномета 120-го калібру (5 мін), з 17.47 год. до 18.24 год. в напрямку населеного пункту ЗАЙЦЕВЕ з міномета 82-го калібру (5 мін), з 17.52 год. до 18.25 год. в напрямку населеного пункту ЛЕБЕДИНСЬКЕ з міномета 120-го калібру (2 міни), з 19.38 год. в напрямку населеного пункту ТРОІЦЬКЕ з міномета 82-го калібру (6 мін) та міномета 120-го калібру (6 мін), з 21.25 год. до 21.50 год. в напрямку населеного пункту ЛУГАНСЬКЕ з міномета 82-го калібру (3 міни).

Зазначені факти вкотре свідчить про цілеспрямовані дії збройних формувань Російської Федерації та їх найманців щодо подальшого загострення конфлікту, небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських домовленостей.

Опубліковано

Обстріли тривають. Украиїнці гинуть.

Хто ж теперь заробляє на війні?

Опубліковано

Я вам ничего не обещал...

Опубліковано

Стою немов гімном облитий,

Тремтить від гніву кожен нерв!

Я думав що в сім`ї великій -

Один за одного тепер!

Я думав що велике горе

Нас об`єднає і зміцнить,

Але родина показала

Що їм за мову не болить,

Що їм начхати на той томос,

І що війна – то не війна!

І те що пуй - нормальний дядько

І з ним домовитись пора!

Вони не розуміють жаху

Того що твориться в цю мить!!!!

Того що діти сплять в підвалах

В той час як школа їх горить !

Не розуміють вони того,

Що ризикують вони всім,

Прибравши пса сторожового,

Змінивши пуделем дурним!

Стою, мовчу,дивлюсь їм в очі

І зрозуміти я не міг

Яке таке велике щастя

Дурненький песик їм приніс?

До нас у хату лізе злодій!!!

І замість того щоб гарчать

Він перед ним задні лапки

І нумо хвостиком махать!!!!

03.09.2019. Полковник Палкан

• Нравится 1
Опубліковано

Кровавое перемирие

В августе 2019 года подразделения Объединенных сил продолжили нести потери на Донбассе несмотря на объявленное «перемирие».

Помощник гранатометчика, старший матрос Александр Шарко (1988 г. р) подписал контракт с ВСУ в 2017 году. Родом из Черниговской области.

2-3.jpg

Матрос Владислав Рак (1998 г. р) — его земляк. Служил в десантно-штурмовой роте гранатометчиком.

2-4.jpg

Солдат Сергей Шандра (1995 г. р) из Винницкой области. Служил старшим стрелком этой же роты 1-го батальона 36-й бригади морской пехоты.

2-5.jpg

Матрос Василий Кудасов (1999 г. р.) из Николаевской области. Служил по контракту немногим более года — с весны 2018-го.

2-6.jpg

Офицер «Азова» Роман Романенко (позывной «Бич») (1994 г. р.) из Днепра. Погиб 10 августа, подорвавшись на фугасе боевиков, при выполнении боевого задания. Его тело побратимам боевики передали лишь три дня спустя. Служил с конца 2015 года — сначала снайпером, а потом стал одним из командиров снайперского отделения.

2-7.jpg

Командир отделение 72-й ОМБр имени Черных запорожцев Василий Евстигнеев(1980 г. р.). Погиб в ночь на 15 августа во время обстрела боевиков в районе хутора Вольный.

2-8.jpg

Сержант, командир взвода воевал в рядах 95-й отдельной десантно-штурмовой бригады Дмитрий Дашковец (1983 года рождения) из Житомирской области. Умер в госпитале Мечникова от тяжелейшего ранения головы.

2-9.jpg

Военнослужащий 35-й бригады морской пехоты ВСУ Виталий Собко (1999 г. р) из Тернопольской области. Был смертельно ранен во время выполнения боевого задания 25 августа.

2-10.jpg

Командир взвода 24 отдельного штурмового батальона «Айдар» 53 ОМБр Тихон Курбатов (позывной «Тихий») (1993 г. р.) из Луганской области. Погиб 25 августа в результате вражеского пулеметного обстрела в районе Торецка-Горловки.

2-11.jpg

Младший сержант 36-й бригады Сергей Савинов (1995 г. р.). 30 августа погиб от пули снайпера.

2-12.jpg

Как ранее сообщали «ФАКТЫ», 2 сентября в районе проведения операции Объединенных сил на Донбассе смертельно ранен украинский военнослужащий.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Логика только мне отказывает?  Это потепление? Слова есть.... но все матерные...

На изображении может находиться: текст
B
  • 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Дещо про "громадянську" війну в Україні і зокрема, про Іловайський котел

Потрібно уточнити, у кожного своя роль. Треба починати обговорювати піраміду з Петра Порошенка, який, як верховний головнокомандувач, в принципі затверджував задум операції по оточенню Донецька, частиною якого і була операція взяття Іловайська. Це перше. На мій погляд, це була правильна операція. Інша справа, коли вже було зрозуміло, що сил на неї немає, і Росія змінила тактику, почала обстріл з території Ростовської області, і, відповідно, вже наші війська, які в «секторі Д» повинні були прикривати кордон, своє завдання ефективно виконати не могли, відповідно, практично оголявся ділянку кордону, 140 км протяжністю для масованого вторгнення, тоді потрібно було приймати певні рішення.

Друга. Коли стало очевидно, що немає сил на оточення Іловайська, як воно було задумано, то теж потрібно було приймати рішення, потрібен був нам в цьому випадку Іловайськ. Тобто коли взяли половину Іловайська, і наступила рівновага, тобто сили просування вперед вже не було, а команди на відхід з Іловайська теж не було, люди продовжували гинути, а рішення не приймалися. І це рішення не рівня командувача “сектором Б”, тобто Хомчака. Це рішення на рівні верховного головнокомандувача, командувача Антитерористичною операцією, тобто самого Муженко і генерала Назарова, який очолював штаб АТО.

Виктор Назаров Віктор Назаров

Ще раз, Хомчак – керівник “сектора Б”, він керував угрупованням, яка брала Іловайськ і яка потім була в оточенні. Але по тому, як керувалася вся так звана антитерористична операція, можна зробити висновок, що керівники секторів, не тільки Хомчак, виконували разові розпорядження штабу АТО. Тобто вони не приймали рішення стратегічного характеру. Їх просто ставили до відома шифрограма про те, що підпорядковане їм підрозділ перекидається з цієї ділянки на це, думки їх не питали. Звели до стану стрілочників, це так керували військовими діями тоді Назаров і Муженко.

Наступати далі або виходити з Іловайська – це рішення не могло бути прийнято на рівні Хомчака. А вище, рішення Муженко з Назаровим не брали. Коли почалося оточення Іловайська, Хомчак неодноразово, наскільки я знаю, це підтверджено документами, запитував добро на вихід. І можливість такого виходу була, оскільки кільце уплотнялось протягом декількох днів. Буквально напередодні того прориву вискочила санітарна машина. А до того, скажімо, за два дні до прориву, ситуація була, коли можна було вийти без великих втрат. Але командування АТО не давало. Тобто вони весь час говорили, чекайте, допомога йде. Яка допомога, коли у них реально резервів не було, були тільки спроби імітації розблокування цього котла.

...

Тепер відносно коридору. Там було багатошарова ситуація, наприклад, начальник розвідки восьмого армійського корпусу полковник Штурко, який разом з усіма знаходився в оточенні, він вів на своєму рівні гру з представниками російських військ. При цьому було зрозуміло, що це гра. Так, там обговорювали варіанти виходу, виходьте без зброї, потім немає, виходьте без добробатов, потім ще якісь умови. Але при цьому очевидно було, що на тому рівні, на якому велися ці переговори, отримати якісь гарантії неможливо. Умовно, ти домовився з таким же полковником з іншого боку, а там є генерал, який цю домовленість перекреслить і все. Тому це була гра, взаємне стеження проти якихось переговорів і гарантій в цьому зеленому коридорі на рівні Києва.

Я можу відповідально сказати, я 28 серпня ввечері розмовляв по телефону з Муженко, це було з кабінету Авакова, і на моє запитання Муженку, “так а що, ви ж знаходитесь у переговорах там з Генштабом РФ”, а питання було пов’язаний з тим, що 26 серпня (це був вівторок) відбулася в Мінську зустріч Путіна і Порошенко, після якої було взаємне повідомлення і Путіна, і Порошенка про те, що вони дали команди начальників Генштабів контактувати безпосередньо і вирішувати гострі питання. Я питав Муженко, а правда, що у вас вже є канал, та який канал, я подзвонив у приймальню Герасимова (Начальник Генштабу ЗС РФ), мене послали там до Богдановского, це його заступник, той розмовляти не став, мене переадресували до якогось полковника Пупкіну, а Пупкін мене послав на три букви. На цьому все закінчилося. Це пряма мова Муженко напередодні прориву з Іловайська. Більш того, Герасимов на той час перебував у Китаї. Тому ніяких переговорів бути не могло. Герасимов – начальник Генштабу РФ. Але був вихід: в середу о 17 годині 27 серпня мені зателефонував заступник міністра оборони РФ, який був у свій час уповноважений у березні 2014 року вести переговори про обмін заручників, коли я з цієї сторони відповідав, а він з тієї.

Мені тоді вдалося забрати 40 наші військових і цивільних в обмін на одного російського диверсанта полковника ГРУ Романа Філатова.

screenshot_176.jpg Кадровий офіцер ГУ Генштабу РФ Роман Філатов

Він передзвонив мені і каже, що ось, мовляв, «наш» прилетів, мова йшла про Путіна, з дурною головою і щось там буркнув з приводу того, що ви нам віддаєте десантників. Це ось та епопея, коли в районі Іловайська були взяті в полон 11 десантників, один був обгорілий, його віддали відразу, а решта 10 перебували під контролем у нас. 

...

Їм важливо було погасити інформаційний сигнал, і еквівалент міг бути в той момент. Буквально вже через два тижні вони б вже гроша ламаного за своїх солдатів не віддали. А тоді їм це було потрібно. Як у випадку з обміном ГРУшника, оскільки це був перший, то за нього вдалося отримати 40.

Повертаючись до цього його питання про еквівалент. Я відповів, що, на мій погляд, еквівалент може бути наступним: ви повинні віддати Сенцова і Савченко. Чому у мене виникли такі думки, тому що в моєму списку Сенцов був під номером 41, але я не зміг до нього дотягнутися, тому що його не армія забрала, а російські спецслужби в Криму. Тому, це різні відомства, я нічого не зміг там зробити. І друга була Савченко, зараз вона оцінюватися інакше, але тоді була інша ситуація, це жінка, це офіцер і що у мене відразу виникло. Далі я сказав, ось тих наших 300 військових 72-ої бригади, які забігли на територію Ростовської області з-під обстрілу ГРАДами і там знаходилися в такому, умовно кажучи, наметовому таборі під контролем російських військових. Далі я сказав, що в цьому ж меню треба розійтися боками в Іловайські, тоді це ще не звучало як котел, але звучало як оточення, і на Банковій постійно були рідні та близькі військових, які були в оточенні, вони вимагали вирішення питання.

Було зрозуміло, що це дуже гостра проблема. Я назвав Іловайськ, щоб там вирішити проблему без крові. І останнє сказав, дайте в рахунок старих боргів корвет “Тернопіль”. І треба сказати, що заступник міністра оборони РФ, досить впливова людина, він сказав, добре, я пішов обговорювати вашу історію, а ви також обговорить з керівництвом. Я ще раз попередив, що я не є офіційною особою, але тим не менш ми так і домовились. І після цього почалася епопея, коли Петро Олексійович не хотів приймати рішення. Тобто я в режимі терору дві доби мучив Ложкіна кожні 15 хвилин він бігав від мене, хоча у нього було просте завдання – узгодити з Порошенком.president.gov.ua

p_51541648.jpg Захоплені в полон російські десантники

Опубліковано

Ця дівчина загинула вчора, 15 жовтня, від кулі снайпера. Її звали Ярослава Ніконенко. Вона пішла на війну після загибелі батька, бійця батальйону "Айдар" Сергія Ніконенка. Це було в січні 15-го, коли російські "Гради" накривали "Айдар" під Трьохізбенкою. Без мами залишилась 13-річна донька. 

На изображении может находиться: 1 человек, улыбается

А зелена шмаркля говорить, що у нас вже два дні не стріляють... 

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Автор Публікації – волонтер Дана Ярова . Подаємо мовою орігіналу:

Я весь день після вчорашнього кіно, а особливо після розмови президента з бійцями не знаходжу собі місця. Увечері, поїхавши забирати старшого зі школи на світлофорі зловила себе на тому, що мені сигналять а я плачу.

Я все не могла викрити в форму відповідь на питання президента: «хлопці а що Робить войну треба закінчуваті дипломатично Шляхи. Треба розмовляти з Путінім ».

Я все не знаходила слів, як же вам Володимир пояснити, що немає, я не хочу ТАК закінчувати війну. Не хочу. Ось зараз спробую пояснити. Проходьте, сідайте, Володимир, багаття у мене немає, у мене ремонт, тому можна прямо на підлогу. Взуття можна не знімати, штани теж. А тепер слухати.

Я не хочу щоб закінчувалася війна здачею наших територій, я не хочу щоб людей кидали в сірій зоні, я не хочу Донецької народної республіки в складі України, і ось чому, Володимир.

Так, я гребаной ПТСР-Шіца, яка ніколи не забуде як плакала над 300 метрів чорної плівки на трупи для наших хлопців в кутку на Жилянській.

Я ніколи не забуду як ми домовлялися про винесення наших на нуль, а потім як ми їх поранених видерли з росії.

Я ніколи не забуду маму Вані, якої я першої кричала в трубку: «не їдьте по всім лікарням України, Ваня в морзі». А скільки таких матерів було.

Знаєте як мені кричали: «де тіло мого сина?», Ви знаєте що відповідати на такі питання коли тіла немає, воно згоріло повністю і як втішити матір, якій і поховати по суті нічого?

Я ніколи не забуду її крик в трубку. Тваринний страшний вбиває крик матері, яка усвідомила що втратила дитину. Я ніколи не забуду по 5 бортів в день поранених.

Я ніколи не забуду Зеленополье. І розстріл в полях наших хлопців. А потім повторний розстріл колони з тілами, яка від туди вихолостити.

Я ніколи не забуду, як я вмовляла водія рефрижератора поїхати за тілами в Донецьк, попередньо викупивши їх у Сепар. А Запорізький морг, Володимир, я навіть тобі не побажаю побачити те, що бачила я. Іловайськ. У мене до цього дня в телефоні смс: «прощай, і прошу, не забудь моїх дітей». І я не забуваю, Володимир.

Я ніколи не забуду аеропорт, місяць не віддавали Сепар тіла, знущалися над родичами убитих, з їх же телефонів.

Я ніколи не забуду тата хлопчика в черевичках, який мені дзвонив місяць, а через місяць по черевичкам його і ідентифікували.

Як я ковтаючи сльози не могла йому сказати, що тіло віддали, а він теж плакав і говорив: «Не плач, доця, я знаю що він помер, мені б його поховати, він був в черевичках, я йому сам їх купував».

Я ще дуже багато чого не можу забувати, Володимир, і так, я не хочу закінчення війни на таких умовах. Тому що той бік віри немає, і так ви розлучитеся війська, а ця вся наволоч полізе далі, і у нас будуть знову закупівля мішків для трупів, поранені, і вбиті горем батьки. Там кожен метр землі кроплена кров’ю. Там наша земля, наші люди, і вони не хочуть відведення наших військ.

А я не хочу ще раз переживати ті 3 роки жаху, які я пережила, поки ви Володимир, жартували. Мені не потрібен мир такою ціною.

http://www.sulaslova.pp.ua/volonter-zelenckomy-ia-nikolu-ne-zabydy-kruk-mamu-vanichku-v-trybky-tvarunnuj-ctrashnuj-ia-ne-mozhu-tsoho-zabuty-iak/?fbclid=IwAR3vf6G7WDXkEWTp2P2HiACIY6PxSUPbx1VORLyHsYhLb2SV-12paKdxDHU

• Нравится 1
Опубліковано
8 часов назад, Рыжая сказал:

А я не хочу ще раз переживати ті 3 роки жаху, які я пережила, поки ви Володимир, жартували. Мені не потрібен мир такою ціною.

Мені це нагадує лікарню, куди влаштувався головним лікарем колишній сантехнік. Якось йому вдалося "вилікувати" свій живіт і тепер він мріє вилікувати животи всіх українців. 

Заходить "головний" у палату і каже: я лікар миротворець, відсьогодні ніяких операцій, будемо лікувати за моїм методом. І першому ліпшому хворому, навіть не заглянувши в його історію хвороби, призначає клізму і ношпу. Йому кажуть: не можна, у хворого гострий апендицит, треба терміново оперувати. А "головний": а шо поробиш, я сюди прийшов, як лікар миротворець, ніяких операцій, доведеться лікуватися клізмою і ношпою, а там побачимо...

Кловун продовжує грати. Гра - вже у нього в крові. Він вибрав собі роль "миротворця" й імпровізує. І закінчиться це тільки тоді, коли станеться перша смерть.

Ті, що ратують за такі методи: ви погоджуєтеся стати першим пацієнтом цього "лікаря"? Причиною, яка зупинить "миротворця"? 

Особисто я віддаю перевагу іншим методам зупинити ідіота: переконаннями, а якщо не дослухається, то гамівною сорочкою. 

Опубліковано

"Не намагайтеся передбачити майбутнє на Донбасі"

(З інтерв"ю з Генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом https://www.eurointegration.com.ua/interview/2019/11/1/7102515/ )

– Ви у Києві вже говорили про підтримку нової стратегії України на Донбасі. Що дає вам підстави сподіватися, що план Зеленського працюватиме?

– Те, що ми бачимо чітке прагнення президента Зеленського поновити зусилля із пошуку мирного політичного рішення.

Тут немає гарантії успіху і не існує жодного простого рішення. Однак немає альтернативи тому, щоби продовжувати працювати над мирним вирішенням. А тому я вітаю нові ініціативи та пропозиції президента Зеленського. Також я дуже вітаю його зусилля відновити Нормандський формат та перевірити, чи здатний він допомогти у цих зусиллях.

– Невже ви бачите, що Росія готова здатися і відійти з Донбасу?

– Наразі ми бачимо не так багато готовності з російського боку, ви абсолютно праві. Але це не зменшує важливість того, щоби продовжувати тиснути для досягнення політичного рішення.

Я чудово розумію, що українці розчаровані та вважають, що це триває надто довго – вже понад п'ять років, а якщо рахувати від незаконної анексії Криму, то вже скоро шість років.

На Донбасі досі є російські сили, Росія управляє військами, надає підтримку сепаратистам.

Опубліковано

Некий Фред  рвется общаться на форуме. Постит предложения, замешанные на кремлвской закваске, и требует это публиковать.

Я ему уже ответила, что на 6-й год российско-украинской войны разжевывать для таких как он прописные истины - у нас уже нет ни сил, ни желания. Посему, ему тут не место. Но он не ймется. Пока, то, что он пишет, я не могу публиковать. Пока могу только предложить читать и слушать то, что мы пишем. И возможно, через некоторое время он уже будет готов общаться на форуме. Тем более, он этого очень хочет.

Видео (для Фреда смотреть и слушать ОБЯЗАТЕЛЬНО )

Выступ Крулько, если вас не перенаправит в нужное место ссылка.

Опубліковано
31.08.2019 в 13:44, Рыжая сказал:

Если у нас, по утверждению некоторых, гражданская война, то почему пленными обмениваются Украина и РФ?

Если у вас война между Россией и Украиной, то почему на последнем обмене из 35 человек ушедших на обмен, только 12 россиян, и только 6 из них имеют какое то отношение к боевым действиям?

За 6 лет я насчитал только 25 россиян которые побывали у вас в плену.

Или я чего-то не знаю?

Опубліковано
4 минуты назад, Sat78ru сказал:

Если у вас война между Россией и Украиной, то почему на последнем обмене из 35 человек ушедших на обмен, только 12 россиян

Вот именно, зачем вам наши предатели? Не потому ли, что они работали на рашку и много могут рассказать?

6 минут назад, Sat78ru сказал:

Или я чего-то не знаю?

Думаю, да. Но даже того, что знаете, достаточно, чтобы не быть упоротым путенистом. 

Опубліковано
38 минут назад, Sat78ru сказал:

За 6 лет я насчитал только 25 россиян которые побывали у вас в плену.

Списки на обмен подает ваша сторона. Значит им не нужны собственные граждане. Им интереснее такие как Вышиский и Цемах. которые вообщем-то - граждане Украины.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.

Увійти
  • Створити...