опудало Опубліковано 1 березня, 2022 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2022 текст для Рамштайна,пошлите Тилю !будет прикольно если он пропоет)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 березня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 1 березня, 2022 Нахуй треба писати разом. Бо це не частина тіла, а напрямок. ======= Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 2 березня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 2 березня, 2022 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 5 березня, 2022 Поділитися Опубліковано 5 березня, 2022 Корабль Военные сводки читает без страха любой сетевой идиот. А русский корабль всё нахуй и нахуй всё глубже и глубже идёт. От будничных дел и весёлого шума в советские злые года. В пробитое днище железного трюма ползёт ледяная вода. Задраены шлюзы и люки в Европу. Мы были на том рубеже, где можно поехать в пизду или в жопу, но выбрали нахуй уже. В закрытой системе по общим законам всю массу хранит вещество. Кто хвастал победой над черным драконом, тот сам превратился в него. Нас поздно учить, мы не станем добрее, причина в коварном враге. Мы вовсе не свастику носим на рее — цветочек из буковок Г. Под плоской землею стоит черепаха и там на краю впереди матросы в бинокль заметили нахуй — иди же, корабль, иди. Иди сквозь тайфун, ураган и цунами, иди, не сдавайся волнам. А что твои трюмы наполнены нами — так стало быть, нахуй и нам. Оденемся в лапти, напялим папаху, стараясь себя обмануть, что это для всех направление нахуй, для нас же — особенный путь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
опудало Опубліковано 6 березня, 2022 Поділитися Опубліковано 6 березня, 2022 Российские офицеры в Сирии начали обучать сирийских наемников воевать на стороне российской армии в Украине Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 8 березня, 2022 Поділитися Опубліковано 8 березня, 2022 @VitaliyDmytruk Армія расії не вміє воювати проти інших армії, лише вбивати мирне населення. Це не просто слова, які описують теперішню ситуацію, це патерн, світоглядний принцип закорінілий століттями в расійських головах Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 10 березня, 2022 Поділитися Опубліковано 10 березня, 2022 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 14 березня, 2022 Поділитися Опубліковано 14 березня, 2022 Пінчук – Заходу: Дякуємо за їжу і прапори, але нам потрібні літаки й ракети 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 травня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 1 травня, 2022 Навіть якщо якийсь договір і існував між Хмельницьким та Московією (назву "росія" вигадали на півсторіччя пізніше), то події 24 лютого 2022 року поставили на тому хрест. Московія вбила саму думку про те, що ми можемо мати хоч якісь відносини. Лютішого ворога ми не знали за всю нашу історію. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 10 травня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 10 травня, 2022 Сьогодні не одна цитата. А декілька. Наприкінці бойових дій в Європі в 1945, Захід вже відчував – знищення Рейху не принесе спокою, скоріш виграє якийсь час перед тим, як доведеться зіткнутися із проблемою Союзу. Про те, що «краще потиснути руки якомога східніше» говорив Черчилль. Але були й ті, хто прямим текстом наголошував – Росія, це зло. „…Складність в розумінні росіян полягає в тому, що ми не усвідомлюємо факту їх приналежності не до Європи, а до Азії, а тому вони мислять в інший спосіб. Ми не здатні розуміти росіян, як не можемо зрозуміти китайців чи японців, і, маючи багатий досвід спілкування із ними, маю зауважити, що в мене немає особливого бажання розуміти їх, якщо не враховувати розуміння кількості свинцю і заліза, що знадобиться для їх знищення. На додачу до інших азійських рис їх характеру, росіяни не поважають людське життя – вони сучі діти, варвари і хронічні алкоголіки…» з листа до дружини Беатрис Айєр Паттон. «Мені сумно від того, що побачив в Берліні. Ми знищили те, що могло бути хорошою расою і збираємося замінити їх монгольськими дикунами. І вся Європа стане комуністичною. Кажуть, в перший тиждень після падіння Берліну усіх жінок, які тікали – розстрілювали, а тих хто не тікав – гвалтували. Я міг заволодіти Берліном (раніше совє’тів), якби мені це дозволили.» «Росія знає, чого прагне. Світового панування. І вона будує свої плани відповідно. Ми, з іншого боку, і в меншій мірі Англія і Франція, не знаємо, чого хочемо. В результаті ми отримуємо менше, ніж нічого. Якщо нам потрібно битися із ними (СРСР) , то це потрібно робити зараз. Відсьогодні ми будемо слабкішими, а вони – сильніші. Не будемо вдаватися до полірування чобіт і багнетів, давайте явимо росіянам картину сили і міці. Це єдина мова, котру вони розуміють і поважають. Якщо ми не зробимо цього, то я б сказав, що ми перемогли німців і роззброїли їх, але війну ми програли…» «Чого я не міг сказати публічно, так це те, що мій головний інтерес у встановлені ладу в Німеччині полягав в тому, щоб не допустити, аби Німеччина стала комуністичною. Я боюся, що наша недоумкувата і абсолютно дурна політика відносно Німеччини, напевне змусть їх (німців) приєднатися до росіян і тим самим створить комуністичні держави в усій Західній Європі. Ми знищили те, що могло б бути хорошою расою людей, і ми збираємося замінити їх монгольскими дикунами, а усю Європу – комунізмом.» «Польща знаходиться під владою Росії, Угорщина, Чехословаччина і Югославія; а ми щасливо сидимо і думаємо, що усі люблять нас. Мені здається, що Росія має певну сферу впливу в Кореї, манчжурії і Монголії…» «Ми обіцяли європейцям свободу. Було б гірше ніж безчесно не бачити, що вона у них є. Це може означати війну із росіянами, і що з того? У них (СРСР) немає ВПС, а запаси бензину і боєприпасів вичерпуються. Я бачив їх жалюгідні каравани із припасами, вони складалися переважно із возів, що їх тягнули побиті старі шкапи і воли. Я скажу це – 3-тя армія самотужки із бо біса малими втратами могла би змести те, що лишилося від росіян за шість тижнів. Зафіксуйте ці слова. Ніколи не забувайте їх. Колись нам доведеться битися із ними, але тоді це забере шість років і коштуватиме нам шість мільйонів життів.» «Росіяни – це монголи… …від Чингізхана до Сталіна вони не змінилися.» «Я дуже боюся, що Європа стає більшовистською. Якщо це станеться, він (більшовизм) може в кінцевому результаті поширитися і на нашу країну.» «Я розумію ситуацію. Їх (радянська) система постачання недостатня для серйозних дій, що я міг їм нав’язати. Вони мають кур в курнику і велику рогату худобу – це й уся їхня система постачання. Вони б могли протриматися проти мене не більше п’яти днів. Після того було б байдуже, скільки у них мільйонів людей, якби ви захотіли дати вам Москву, я б зробив це. Вони йшли по розореній землі і у них мало лишилося на зворотню дорогу. Давайте не дамо їм час на відновлення… Якщо ми це зробимо, то вийде що ми перемогли і роззброїли німців, але зазнали невдачі у звільненні Європи. Ми програли цю війну!» «Як на мене, американська армія в нинішньому стані могла б легко перемогти росіян, бо хоча у них (росіян) є гарна піхота, але їм бракує артилерії, авіації, танків і навичок застосування загальновійськових сил. Тоді як ми переважаємо по усіх пунктах. Якщо доведеться воювати із росіянами, чим скоріше ми це зробимо, тим краще.» «Можливо я потраплю у заголовки раніше, аніж Ви це отримаєте (лист), позаяк преса намагається цитувати мене як людину, котра більше зацікавлена у відновленні порядку в Німеччині, аніж в пошуку нацистів. Я не можу сказати їм правду - якщо ми не відновимо Німеччину, комунізм гарантовано захопить Америку.» «Що ми робимо, це руйнуємо єдину напів-сучасну державу в Європі, щоби Росія могла захопити все…» Кажуть, усі ці уривки належать Джорджу Паттону, 4-зірковому генералу, командувачу 3-ої армії США. Генерал був різкий на характер і гострий на слово, але в пророчості оцінок йому не відмовиш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 19 червня, 2022 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2022 Тост ) "За російський воєнний флот, до дна!". 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 червня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 26 червня, 2022 Велика цитата. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 13 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2022 При 150 нових героях і семи тисячах нагороджених у ході війни ми знаємо лише пса Патрона. Знаєте чому? Тільки тому, що він не може балотуватися. Ю. Луценко 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 13 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2022 Кстати полный респект Юрию Практически больной раком мужчина роет во всю окопы и работает кайлом. Обычный солдат николаевской теробороны Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 13 липня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 13 липня, 2022 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 24 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2022 Там, де всередині мене раніше була російська, сьогодні я відчуваю мертвого звіра, який смердить і розкладається. (Ія Ківа) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 12 серпня, 2022 Поділитися Опубліковано 12 серпня, 2022 І цей момент, коли породілля на операційному столі, виють сирени, у панорамних вікнах майорить великий прапор України, у колонках – "Стефанія" і… кричить новонароджена дитина. Це неможливо передати словами, ці відчуття. Я зараз кажу – і плачу. Життя триває завдяки та всупереч усьому. Ніхто це не сприймає як героїчний вчинок, це – наша повсякденна робота, кожен робить те, що може. Просто ми стоїмо на початку життя, і повинні зробити все заради нашого майбутнього, заради наших дітей, нашої неньки" (Ганна Мостова, завідувачка акушерського відділення Дніпропетровської лікарні імені Мечникова) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 28 серпня, 2022 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2022 Якщо російський президент планував вписати своє ім'я в історію, йому це вдалося. Тільки йому навряд чи сподобається результат. Павло Казарін Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 25 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 25 вересня, 2022 «Ми покінчили з російською професійною армією, настав час покінчити і з аматорською» Валерій Залужний, Головнокомандувач Збройних Сил України. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 27 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 27 вересня, 2022 «Боритесь за то, чтобы не отправили на смерть ваших детей. Всех, кого могут забрать под эту преступную российскую мобилизацию. Потому что если вы придете забирать жизни наших детей, я вам скажу как отец: мы вас живыми уже не отпустим» (Зеленський) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Алан Опубліковано 27 листопада, 2022 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2022 Украина − это «край казаков». Украина всегда стремилась к свободе. l'Ukraine pays des Cosaques. L'Ukraine a toujours aspiré à être libre. Вольтер. История Карла XII, короля Швеции Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 29 листопада, 2022 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2022 В 27.11.2022 в 22:15, Алан сказав: казаков Казаки - це кацапські самозванці В Україні були козаки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 21 січня, 2023 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2023 Проблема не в тому, що двісті чи триста років тому Росія була людожерською імперією, а в тому, що вона залишається такою у ХХІ столітті. Михайло Дубинянський Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 25 лютого, 2023 Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2023 Виростеш ти, сину, вирушиш в дорогу, Виростуть з тобою приспані тривоги. За тобою завше будуть мандрувати Очі материнські і білява хата. І якщо впадеш ти на чужому полі, Прийдуть з України верби і тополі. Стануть над тобою, листям затріпочуть, Тугою прощання душу залоскочуть. Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати. Можна все на світі вибирати, сину, Вибрати не можна тільки Батьківщину. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 13 березня, 2023 Поділитися Опубліковано 13 березня, 2023 Ми повинні мати настільки сильну армію, щоб її не довелося використовувати Прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 7 травня, 2023 Поділитися Опубліковано 7 травня, 2023 Українців хвилює Україна Ідіотів хвилює Порошенко Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 7 травня, 2023 Поділитися Опубліковано 7 травня, 2023 Ми вбивали росіян і будемо вбивати росіян будь-де на всьому світі до повної перемоги України (Буданов) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 2 жовтня, 2023 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2023 Хімарси летять не куди стрельнуть, а куди НАДО ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 1 листопада, 2023 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2023 Російської нації не існує. Імперія знищила російську націю. Бо всякий націоналізм - є загрозою імперії. Шевченко створив Україну, а Франко створив Українців. Я. Грицак https://youtu.be/NA0ekwEWisc Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 8 листопада, 2023 Поділитися Опубліковано 8 листопада, 2023 «Ведь Гитлер не только другим прожужжал уши – он и сам верит в то, что он апостол мира и что войну навязали ему другие. И вместе с ним в это верят пятьдесят миллионов немцев.» Эрих Мария Ремарк, «Ночь в Лиссабоне» Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти