Перейти до змісту
Український політичний форум

Порошенко forever

Рыжая

Рекомендовані повідомлення

5 часов назад, Radiola сказал:

Порошенко - это идея, это направление, это история.

Вы правильно подметили - это уже история.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 601
  • Створена
  • Остання відповідь
4 часа назад, Ganz сказал:

это уже история.

Ага, ще одна волога мрія московита: щоб здобутки Пороха - перестали бути сьогоденням. Це і є причина, чому ви, як мантру, повторюєте тезу "Порошенко ніколи більше не стане президентом"

Посилання на коментар

6 часов назад, Radiola сказал:

Ага, ще одна волога мрія московита: щоб здобутки Пороха - перестали бути сьогоденням. Це і є причина, чому ви, як мантру, повторюєте тезу "Порошенко ніколи більше не стане президентом"

Это не мантра, а более чем вероятный прогноз. Используя терминологию букмекеров - во многом предсказуемый результат. 

Посилання на коментар

15 часов назад, Ganz сказал:

Вы правильно подметили - это уже история.

Да. Порошенко - это история. Но никак не прошлое.

Посилання на коментар

НАМ ПРОПОНУЮТЬ МІНЯТИ ЛІДЕРА

Останнім часом мене серйозно почали діставати дописи осіб, що тяжіють до білих пальто, на тему «Ви що не розумієте, що Порошенко президентом більше не стане? Скільки можна патріотичній спільноті ділитися на тих хто його підтримує і на тих хто ненавидить – чи не пора знайти якусь іншу, компромісну фігуру?» Чому для мене неприйнятні перелічені твердження аж до ком і пробілів?

Давайте по-пунктах. По-перше, панове, а ХТО вам сказав що Порошенко знову не стане президентом? Так, він не стане президентом, якщо вибори відбудуться через місяць-два. Технології країни-агресора помножені на старання вітчизняних політиків-популістів (в яких досі свербить ПТСР через вибори, програні зразу після Майдану-2014) та нашаровані на патологічне невміння українців визнавати свої помилки, свою справу поки що роблять – половина українців все ще щиро вірить що ЗЕкоманда скоро нарешті вирішить за них, у їхній країні, всі їхні проблеми. Треба лише почекати. Так, аби ця зелена полуда спала з очей потрібний час і нові геніальні здобутки уряду ЗЕкоманди які обов’язково вразять українців в одну з найчутливіших їхніх ерогенних зон – у гаманець. Але.

Я відкрию вам таємницю, за всіма моїми викладками Петро Порошенко не мав жодних шансів стати президентом восени 2013 р. І зимою 2013-2014 рр. не мав – аж до вторгнення в Крим. А вже у травні 2014 р. він вибори виграв в один тур. Як показала практика – українці сильно не помінялися. Але помінялися зовнішні обставини. Хто вам сказав, що вони не можуть змінитися знову? А вони зміняться – на жаль. Аби в цьому переконатися достатньо ознайомитися на цифрах з геніальними здобутками уряду прем’єра Гончарука і з динамікою втрат ЗСУ на фронті.

По-друге. А власне, якого лихого я мушу відмовлятися від кандидатури Порошенка як лідера партії якій я симпатизую? Я що, підтримую популістів? Я ніколи не приховував, що тарифи на комуналку мусять бути такі самі як у Європі. Я завжди казав, що турбота про бідних – це дати їм від держави субсидію, а не викручувати руки генеруючим компаніям аби ті зменшували ціни. Я не приховував ніколи, що не вірю в швидку перемогу над корупцією в країні, де всі хочуть аби не було корупції, але аби кум міг усе порішати. Я писав і пишу, що головна проблема нашої економіки – не податки і не свавілля держорганів, головна проблема – людоньки які хочуть працювати як на виробництві «Запорожців», а з/п отримувати як на БМВ. Я казав і кажу, що 22% громадян готових оплачувати собі самим соціалку за зменшення податків, мені миліші за 71%, який бажає безкоштовної соціалки від держави як раз через збільшення податків. Я завжди писав, що держава стає успішною, коли громадяни бодай оплачують її існування – а цього не було за всі роки Незалежності. Ми жили і живемо в борг.

Я бачив команду Порошенка яка цей стан речей заходилася виправляти, не вдаючись до крутих репресій. І я бачив як людоньки обрали замість неї зелених популістів. Я правильно розумію? Мені пропонують наших дивовижних людей обдурити і привести до влади державника під прапорами популізму ще більш безмежного ніж у зелених? Тобто спершу самим люмпена і патерналіста плодити – а потім самим же з ними боротися? А може простіше на прикладах популістів що дорвалися до влади, поширювати серед людей ідеї «ти сам собі голова» і «хто як дбає – той так має»? Працювати над збільшенням відповідального середнього класу, а не добиватися влади через популізм – тобто так само як зелені. Я переконаний, держава потребує саме цього.

І на останок. Знаєте, політичні лідери – не собачки. Їх не знаходять – вони самі заводяться. Те що рейтинг Зеленського буде падати і що на його місце обов’язково прийдуть ті, хто намагатимуться відгризти виборців і у Зеленського, і у Порошенка (та й виборцем пані Тимошенко не погребують) – безперечно. Ба-більше, таких лідерів буде клепати сама ЗЕкоманда, аби розколоти виборців Порошенка. Але до того всього треба ще дожити. Бо повторюся знову – умови і обставини на той момент будуть ущент інші ніж зараз. Уже – очевидно.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Посилання на коментар

27.04.2020 в 11:41, Рыжая сказал:

Да. Порошенко - это история. Но никак не прошлое.

Вы всё таки верите во второе пришествие Петра? 

Посилання на коментар

17 минут назад, Ganz сказал:

Вы всё таки верите во второе пришествие Петра? 

Да. И очень этого хочу.  Он показал, что он прекрасный кризис - менеджер. А после ЗЕ страна будет в такой жопе, что только Порох сможет ее вытащить

Посилання на коментар

6 часов назад, Рыжая сказал:

Да. И очень этого хочу.

А мені не важливо хто буде. Важливо, щоб це був хтось з послідовників Порошенка.

Я також не дуже вірю в  перемогу Порошенка. Не тому, що він не достойний, а тому, що ті, хто проголосував за кловуна, щоб "лиш би не за Пороха" - люди примітивні  і з повною відсутністю КРИТИЧНОГО МИСЛЕННЯ - без якого неможливо визнавати помилки. Тому вони знову підуть голосувати хоч за чорта лисого, хоч за хуйла, але щоб не визнавати, що колись вони помилилися.

Тому, Порошенку вже треба починати готувати послідовника. А рятувати економіку найкраще у виконавчій владі. 

Посилання на коментар

11 часов назад, доктур сказал:

Умничка.

Пётр Алексеевич забеременеет своим последователем? И родит продолжателя своих дел? Ну что ж посмотрим на потуги. 

Посилання на коментар

8 часов назад, Ganz сказал:

Пётр Алексеевич забеременеет своим последователем? И родит продолжателя своих дел? Ну что ж посмотрим на потуги. 

Я вже вам писала:  дивитися мало, треба бачити. Я якраз бачити московит ВЖЕ не може. 

Послідовників Порошенка 25 % українців. Йому не треба нікого народжувати. Достатньо підтримати. Але навіть якщо не підтримає, не біда, якраз ці 25% самі розберуться. Більше того, сам Порошенко втратить  шанс залишитися в історії, як творець української незалежності. Як у свій час втратила шанс Тимошенко, або тепер Філарет. 

Посилання на коментар

Кто в середине 2013-го мог поверить, что Янукович исчезнет через полгода? Две трети страны не готовы были выходить на протесты, оппозиция не могла собрать массовый митинг, а вся интрига крутилась вокруг 2015-го и перспективы второго тура.

Кто в самом начале Майдана поверил бы в президентство Порошенко? Лидерами были Яценюк, Тягнибок и Кличко – и в этом триумвирате не было лишних мест. Победа Петра Алексеевича выглядела настолько же невероятной, как и реинкарнация Юлии Владимировны.

Кто семь лет назад верил в войну с Россией? В аннексию Крыма и оккупацию Донбасса? «Вторжение» было словом из лексикона маргиналов. Все остальные верили в Будапештский меморандум и способность Ахметова защитить свой базовый регион.

Сравнительно недавно мы восхищались Семеном Семенченко и Надеждой Савченко. Если бы кому-то пришло в голову рассказать в момент их взлета о том, какое будущее их ждет – его бы распяли.

И уж совсем проигрышное дело – рассказывать нам самим трехлетней давности о том, кто станет шестым президентом страны. В это не поверил бы и сам будущий шестой.

Ничто не чересчур. Ничто не слишком. В нашей реальности не бывает «смелых прогнозов». Мы соревнуемся в допущениях – а потом наступает будущее и ломает наши песчаные замки. Мы привыкли твердить ритуальное «все как всегда», но на деле нет никакого «всего» и нет никакого «всегда». Ангелы и демоны меняются местами, кумиры становятся антигероями, а красные линии рисуют лишь для того, чтобы было что перешагнуть.

Причем, так было не всегда. Сравнительно недавно украинская реальность напоминала тягучий бразильский сериал. В котором события случаются редко, а вместо действий – разговоры. Чтобы не запутаться в именах и событиях, достаточно было покупать еженедельную газету.

Ритм жизни напоминал «Санта-Барбару». Кстати, этот сериал в Украине стали показывать с 217-й серии – а закончили на 2040-й. И это при том, что всего было снято 2137 эпизодов. Но отсутствие начала и концовки никого не заставило заметить сюжетные дыры.

Все изменилось шесть лет назад. В тот самый момент, когда на смену «бразильскому мылу» в нашу реальность пришли правила «Игр престолов».

В этой реальности гибнут люди. В этой реальности властвует интрига. Мы привыкаем к мысли, что жизнь – нелинейна, что судьба не оперирует категорией “справедливость”, что подлецы способны на ситуативное добро, а герои – на не менее ситуативное зло.

Здесь уже не получается расслабиться. Пропущенные серии чреваты тем, что ты не поймешь сюжет. Достаточно выпасть на месяц – чтобы потом гадать, кто все эти люди и куда делись прежние.

Никто не линеен. Большинство персонажей не описать в несколько строк. Каждый меняется ежедневно – и всякий раз меняет наше к себе отношение. Кем был для нас Игорь Коломойский в 2014 году? Кем мы считали Илью Киву в 2015-м? Как менялось наше отношение к Михаилу Саакашвили в 2016?

В наших зигзагах слабо угадывается преемственность. Еще хуже – логика. Линейных сценариев больше нет – а у персонажей нет монополии на добро и зло. Сюжет не гарантирует нам неизбежной победы, а реальность убеждает в том, что миром правят не идеалы, а интересы.

Те, кого мы сегодня считаем героями – завтра могут изменить свое амплуа. Те, кто кажутся нам фаворитами – завтра могут уйти в небытие. Нынешние пророки станут шутами, а фрики могут оказаться провидцами. Никто ни на что не обречен – и единожды выписанные биографии есть только у мертвецов.

И мы вряд ли догадываемся, какое будущее нас ждет через год.

Павел Казарин

Посилання на коментар

10 часов назад, Radiola сказал:

Я вже вам писала:  дивитися мало, треба бачити. Я якраз бачити московит ВЖЕ не може. 

Послідовників Порошенка 25 % українців. Йому не треба нікого народжувати. Достатньо підтримати. Але навіть якщо не підтримає, не біда, якраз ці 25% самі розберуться. Більше того, сам Порошенко втратить  шанс залишитися в історії, як творець української незалежності. Як у свій час втратила шанс Тимошенко, або тепер Філарет. 

Умничка.Последователей Пороха ,вряд ли более 5-6%. Все остальные реагируют не на него ,а на укранскую позицию политсилы. 

30.04.2020 в 21:48, Radiola сказал:

А мені не важливо хто буде. Важливо, щоб це був хтось з послідовників Порошенка.

Я також не дуже вірю в  перемогу Порошенка. Не тому, що він не достойний, а тому, що ті, хто проголосував за кловуна, щоб "лиш би не за Пороха" - люди примітивні  і з повною відсутністю КРИТИЧНОГО МИСЛЕННЯ - без якого неможливо визнавати помилки. Тому вони знову підуть голосувати хоч за чорта лисого, хоч за хуйла, але щоб не визнавати, що колись вони помилилися.

Тому, Порошенку вже треба починати готувати послідовника. А рятувати економіку найкраще у виконавчій владі. 

Порох -достоин и уже вписан в украинский  исторический иконостас  , но только  второй президентский срок ,ему не светит. Фиг ему , а не дважды президентство. Люди примитивные его выбрали президентом.Те же  примитивы и отправили его в отставку.  Порошенковская  до этого времени ,видсутнисть КРИТИЧЕСКОГО МЫШЛЕНИЯ ,без которого невозможно  признать ошибки, спонсор голосования за черта лысого....хуйла или политЗеебень. 

Посилання на коментар

ВСЕ!

Набридло  обговорювати те, чого нема і невідомо чи буде. Оголосить Порошенко свої наміри бути президентом - тоді і будемо оцінювати його шанси, а заодно і  нашу спроможність 

ТОЧКА!

Посилання на коментар

• 2 тижня потому...

На изображении может находиться: текст
Посилання на коментар

За день до всеукраїнської ганьби, яку деякі "видантні політики сучасності" називають пресконференцією, сталася ще одна важлива подія, по величені - набагато важливіша від цієї преЗЕдентської говорільні на галявині, бо може мати далекосяжні наслідки.

Увага!

Україна знову влізла в американські вибори і грає на боці Трампа. Яким чином:

Колишній ригонал і випускник школи КДБ СРСР, чий батько був співробітником радянських спец. служб  - ДЕРКАЧ-  опублікував плівки з телефонними розмовами між кандидатом від Демократичної Партії США. Дж. Байденом і п"ятим президентом України П. Порошенком.

Плівок я не чула, але той, хто їх оприлюднив, стверджує, що запис вівся самим колишнім главою держави, а йому її передали журналісти-розслідувачі.

Він уточнив, що один з тих записів, зроблених у 2015-2016 роках стосується отримання Україною 1 млрд доларів в обмін на недоторканність схем в компанії Burisma та звільнення голови ГПУ Віктора Шокіна.

За інформацією Деркача, отримані від США кошти, що були спрямовані на отримання державних військових замовлень підприємствами, пов’язаними з Порошенком.

Крім того, розповів Деркач, на записах піднімається тема розпаду коаліції у Верховній Раді і парламентських виборів у лютому 2016 року. Нібито президент визнавав факт відсутності коаліції, але, всупереч Конституції, не давав розпустити уряд, виконуючи обіцянки, дані Байдену.

Третя тема, зафіксована на записах, це вплив американського чиновника на великі підприємства через наглядові ради. Нардеп, як він стверджує, передав багатогодинні записи в Державне бюро розслідувань разом із заявою про скоєння акту державної зради і корупційними фактами для порушення кримінальної справи.

_________________________---

Вже є реакція штабу Байдена.

Там  назвали плівки «повністю відредагованими» а тому вони не важливіші «дірки від бублика».

Також у штабі Байдена вважають, що публікація записів – це продовження зусиль Росії по дискредитації колишнього віцепрезидента США. Зокрема, у штабі кандидата повідомили, що в поширенні аудіо активну участь бере російське пропагандистське видання Russia Today.

WP пише, що Деркач може бути пов’язаний з російськими спецслужбами. Він навчався в школі КДБ у Москві, а його батько був кадровим співробітником радянських спецслужб.

ВТРУЧАННЯМ у вибори США і дескридитацією одного із кандидатів - саме так розцінюють цю історію з плівками Деркача - у США.

Хоча тут є ще одна строна цієї історії, про яку в США не говорять - це патологічна ненависть кловуна до Порошенка. 

Якраз на ніч перед пресухою  -  200% прокурор кловуна відкрила проти Порошенка справу - державна зрада і т. д.

Адвокати Пороха стверджують, що це відбулося після розмови венедіктової з вовкою. І те, ЯК  він сьогодні коментував ці плівки - побічно підтверджують ці припущення. 

Коротко: плівки брата єрмака, де він продає посади у владі - це намагання шантажувати кловуна особисто 

А плівки деркача - це діяння папєрєдніков за які вони будуть нести відповідальність - в цьому кловун не сумнівається:

Адвокат Порошенко Илья Новиков заявил, что своими заявлениями об уверенности в том, что приговор Порошенко — это вопрос времени, и что там можно квалифицировать действия по статье о госизмене, президент Зеленский впервые публично обозначил свою позицию, как человека, который непосредственно координирует и непосредственно заинтересован в этих делах.

Що говорив кловун про Порошенка на прес конференції

"Що стосується вироку пану Порошенку… Я впевнений, що все це ще попереду. Ви ж бачили і вчорашній скандал. Я думаю, вони так керували державою, що їх чекає дуже багато різних пригод і різних вироків.

31 минуту назад, Radiola сказал:

Що стосується вироку пану Порошенку… Я впевнений,

Коли Генпрокурор - твоя людина, коли ДБР очолює твоя людина. Коли СБУ - керує твій друг дитинства - то можна бути спевненим, а чому ні...

Посилання на коментар

Коли любив українське ще до того, як це стало модою

98047370_2901327639935932_51803376139485

Посилання на коментар

Чесно говорячи, я думала, що тема заглохне швидко. А насправді, навіть у такому контексті Порошенко конкурує з кловуном - рік по тому, як останнього обрали президентом

Сьогодні сталася цікава історія.

Ще раніше портнов повідомив   ДБР про те, що Порошенко вивіз з України художні цінності у вигляді картин всесвітньо відомих художників. ДБР відкрило по цій заяві провадження і ось сьогодні, майже рік по заяві, ВІДОСІКОМ Порошенка викликали на допит в ДБР по цій справі  - у якості свідка.

Порошенко на допит не пішов - повістки не було, а дурні відосіки він дивитися не зобов"язаний. А замість цього організував виставку з тих самих картин, які фігурували у доносі портнова і справі ДБР проти Порошенка.

І всі з подивом дізналися, що насправді Порошенко перечислені картини нікуди не вивозив, а НАВПАКИ, він їх привіз в Україну ЗАКОННО - всі документи, які засвідчують законність їх придбання - додаються.

В ЗМІ заговорили про тонкий тролінг Порошенком кловуна. А зелене, як всяке єство з низькою самоцінкою, почало бухтіти і набирати - в підсумку вибухнуло таким  смородом, що ославилося на весь світ (без перебільшень)

Спочатку ДБР прийшло в музей Гончара, де проводилася виставка картин Порошенка, щоб все ж таки вручити йому повістку. Але Порошенка на той час в музеї вже не було. Була тільки його дружина - то повістку хотіли дати їй. Не знаю, як там закінчилося з тою повісткою - слідчі ДБР заявили, що таки вручили бомагу Марині Порошенко, але їм віри мало.

Судячи з подій, які потім почали відбуватися, на верхах  такі дії своїх ставлеників здалися надто мягкотілими  і ДБР змусили показати силу. Без рішення суду, без представлення посвідчень, виламавши двері музею, побивши депутатів і журналістів - люди в одностроях і масках вдерлися в приміщення музею, викрали звідти митні декларації 43 картин, їх перелік і платіжні доручення на оплату, зроблені із особистого рахунку Порошенка після сплати усіх податків державі, і вткли.

Більше тут https://www.pravda.com.ua/news/2020/05/26/7253285/

Гарно з цього приводу висловився Сєнцов:

Почему власть также не забирает у Коломойского «Центрэнерго»?

Посилання на коментар

Там спікалка від ДБР на офіційній сторінці ротом в камеру сказала, шо ніякого штурма не було, і взагалі вони "проводили слідчі дії, а саме - вручали повістки" ще багато бла-бла-бла, і головне, що то все згідно закону і КПК...
Ні разу не шановна спікалка, доводжу до вашого відому, що вручення повістки жодним чином не може бути трактоване як слідчі дії.
Слідчі дії є діями, спрямованими на отримання (збирання) доказів або перевірку вже отриманих доказів у конкретному кримінальному провадженні.

Порядок проведення слідчих дій закріплено Кримінальним процесуальним кодексом України (глави 20, 21 Розділу ІІІ), Інструкцією про організацію проведення негласних слідчих дій та використання їх результатів у кримінальному провадженні .

Підставами для проведення слідчої дії є наявність достатніх відомостей, що вказують на можливість досягнення її мети.

Слідчі дії проводяться слідчими органів досудового розслідування . У слідчих діях також беруть участь прокурор, слідчий суддя, підозрюваний, обвинувачений, захисник, потерпілий — у межах їх прав і повноважень, визначених КПК.

Слідчі дії фіксуються протоколом, фото-, відеозйомкою, та в інший спосіб.

Кореспонденцію доставляють кур'єри, а не спецпризначенці.. і вся та ваша маячня, що в ДБР дізналися, що Порошенко перебуває в музеї (оце-то капець , розвідка працює.. ніхто ж з вас там не знає, що Петро Олексійович народний депутат і знайти його можна у ВР, це якщо адреси вам так і не вдалося вияснити)

#читаємо_вголос Автор: Алена Грей

Посилання на коментар

Небоженко объяснил, почему Зеленскому придется арестовать Порошенко по «смешному поводу»

Директор социологической службы «Украинский барометр» Виктор Небоженко считает  пресс-конференцию Зеленского  красивой. Президент был обаятельный, шутил. Однако главе государства нечего было сказать народу содержательного и это мероприятие закончилось только одной новостью.

«Это было одновременно и политическая провокация, и ошибка – он сказал, что может быть пойдет на второй срок», — сказал Небоженко.

Он считает, что это заявление «прямо относится к Порошенко».

«Он не может позволить, чтобы Порошенко угробил его интерес ко второму сроку. В отличие от других политиков, которые как правило сдаются победителю, Порошенко ведет себя как вице-президент, как очень активный человек. Если вы видели, на карантине он – один из самых важных – лично шил маски, паковал пакеты для бедных и нищих людей. То есть человек активно занимается публичной деятельностью», — добавил эксперт.

Таким образом, считает политолог, экс-президент мешает действующему. Это при том, что рейтинг лидера партии «Европейская солидарность», существенно не вырастет больше никогда.

«Это его предел, как и у Медведчука и других. Но он может испортить жизнь, а тем более проекты и планы на второй срок Зеленскому. Поэтому он хочет повторить тот трюк, который сделал Янукович с Тимошенко. И, грубо говоря, он берет любой повод для того, чтобы на год-два закрыть Порошенко в тюрьме. Буквально любой повод», — добавил Небоженко.

Политолог уверен, что Зеленский, допустив, что будет снова баллотироваться на высшую должность в государстве, «попадает в лужу стратегии Януковича». Будущий беглец понимал, что при втором сроке его основным противником будет Тимошенко.

«Теперь точно такая ситуация и у Зеленского. Надо это ему или нет, трудно сказать. Не надо утверждать, что Порошенко сядет как враг народа, как государственный изменник. Он просто мешает сейчас Зеленскому как политик», — настаивает Небоженко.

По его мнению, повод для ареста найдут, даже, если при обыске у оппозиционера придется обнаружить три грамма наркотиков.

«Не потому что он барыга, не потому что он уничтожил банки, не потому что он воровал или в три раза поднял инфляцию в Украину. Нет. Понятно, он олигарх, богатый человек, он взял власть только для того, чтобы сделать еще больше денег. А вот Зеленский хочет посадить его по самому смешному поводу», — настаивает Небоженко.

Эксперт считает, что Зеленскому нужно было не заявлять о своих планах сейчас, а сперва тихо добиться каких-то результатов.

«Но он уже это сделал, и это напрягло всех, а, прежде всего, Порошенко», — отметил он.

На вопрос о том, какой будет реакция Запада на вероятные репрессии по отношению к бывшему президенту политолог ответил, что она будет негативной, как и на давний арест Тимошенко. Ведь власти опять придется идти на многочисленные процедурные нарушения.

«Наши правоохранительные органы и наши суды принципиально не могут сделать чистыми процедуру и сделать судебную перспективу того или иного преступника реальной. Думаю, что конфликт неизбежен. Или они поступят так, как Порошенко поступил с Саакашвили. Вы помните этот знаменитый грузинский ресторан, этот знаменитый мешок на голову, вывоз службы безопасности президента заграницу», — напомнил он.

На замечание о том, что Порошенко некуда отправить заграницу, эксперт не соглашается.

«Ну почему? Подождите, сейчас ради этого закончится карантин. Ну если у нас заробитчан самолетом отправляют в Варшаву, так почему нельзя отправить Порошенко таким же самолетом? За его же счет», — резюмировал Виктор Небоженко.

Посилання на коментар

25 минут назад, Radiola сказал:

Зеленскому придется арестовать Порошенко

Владимиру бы свой княжеский срок отбыть и не быть позорно сверженным и униженным. Поэтому ради этого все средства хороши. Главное от звонка до звонка отбыть Свой срок, а Петру Алексеевичу впаять срок, дело второстепенное. 

Посилання на коментар

1 час назад, Ganz сказал:

Владимиру бы свой княжеский срок отбыть и не быть позорно сверженным и униженным

Любую жопу можно уместить на трон. Но не каждой голове подходит корона.

Посилання на коментар

2 часа назад, Ganz сказал:

, а Петру Алексеевичу впаять срок, дело второстепенное. 

Как видится - как раз не второстепенное, а главное. И тут трудно увидеть корень озлобленности. Вробе бы бизнес его не гнобил, раскуркулить - не грозился. Грязи на него больше, чем сам он на Порошенка - не вылил. 

Разве что получил приказ уничтожить Порошенка и нет возможности ослушаться. 

3 часа назад, Radiola сказал:

«Не потому что он барыга, не потому что он уничтожил банки, не потому что он воровал или в три раза поднял инфляцию в Украину. Нет. Понятно, он олигарх, богатый человек, он взял власть только для того, чтобы сделать еще больше денег. А вот Зеленский хочет посадить его по самому смешному поводу», — настаивает Небоженко.

Небоженко - придворный эксперд. Никогда не прислушивалась к его мнению. Он, как крыса - первый побежт с тонущего корабля. Уже готовится...

И то, что даже он понимает неперспективность открытых против Порошенка дел - говорит о том, что фактически никаких преступлений то и нет. Было бы что на Порошенка - разве ж бы не ухватились.

Вот почему, "барыга", "уничтожал банки", " взял власть только для того, чтобы сделать еще больше денег" - это дымовая завеса, чтобы раньше времени не увидели его (небоженка) намыленные лыжи.

А еще - скорей всего, он уже отрабатывает юлькины деньги: и кловун и Порох - для нее соперники на местных выбрах, которые должны состояться в октябре этого года

Посилання на коментар

Нацраду імені кловуна вразило слово « срака», яке прозвучало на Прямому в одному з телеефірів, й вони призначили позапланову перевірку цього телеканалу

:5aa2692401433_1(142):

А може ВОНО запатентувало вживання цього слова і Першому пришиють порушення авторських прав?

Посилання на коментар

Вы же помните эту историю?

Ну, когда в 1913 году возникла нужда в ремонте перекрытия Вестминстерского холла, самого старого здания парламента Великобритании, и парламентская комиссия, поломав голову, откуда брать дубовые балки такой длины и толщины, вспомнила, откуда их брали в 1300-каком-то году, и связалась с этим семейством.

И "на том конце провода", из Сассекса, глава семейства, сэр Корторп, им ответил:

- Вы за дубовыми стропилами для Вестминстерского холла? Приезжайте, забирайте. Вон те деревья - ваши. Мы их 500 лет назад посадили, потому что наш прапрапрадед сказал, что они вам когда-то понадобятся.

И перекрытие отремонтировали.

У нас всего два варианта.

Или нас не станет, как страны.

Или у нас так же можно будет планировать на 500 лет вперёд.

Хороших снов. (с)

Посилання на коментар

• 3 тижня потому...

Розумію і поважаю сильні особистості.
Не лише тому що сам є таким.
А чому? - А тому що за такими завжди стоїть великий і потужний "бекґраунд".
- Бекґраунд у вигляді поколінь їхніх предків.

Тому я зараз напишу про Петра Порошенка.
Петро Порошенко унікальний тим, що він народився у сім'ї людей, які до 1940 року уникли так званої "радянської влади".

Тобто всього комуністичного, пролетарського-люмпенського, атеїстичного, та іншого ідіотизму, яким "накачали" всіх, кому вдалося вижити на території СРСРу з 1917 по 1950 рік.

При цьому рідні Порошенка пощастило двічі - їхню територію яка до цього була захоплена Румунією, "возз'єднали" лише у 1940 році.

На відміну, від скажімо, 1939 року, коли до СРСР була приєднана Західна Україна - там, ще до вторгнення Гітлера, було розстріляне і вивезене "на замерзання" в Сибір все більш менш, активніше від середнього рівня, населення Галичини і Волині.
Когось як "буржуїв", когось як українських націоналістів - до речі тоді таким призначили КПЗУ ( Комуністичну партію Західної України) - і вона була винищена "під корінь".

Ну і вивезли також "поляків" - насправді тодішня різниця між "поляками" і "українцями" в Галині і Волині, була приблизно така сама, як зараз між "російськомовним" та "українськомовними" українцями...

Історична батьківщина Порошенків - це та частина так званої "Бессарабії" яка була долучена не до Молдавії, а до України.

Бо там проживали українці. Причому ще з дуже древніх часів.

Це місце - північна сторона гирла Дунаю - фактично від гирла Пруту, Дністровського лиману і гирла самого Дунаю, була на початку нашої ери ключем до всього тодішнього цивілізованого "римського світу".

Саме тому, аж до повного занепаду Римської імперії там, майже впритул один до одного, стояли аж чотири (!!!) найвідбірніші римські легіони.

Рим забирав свої війська з Британії, Галлії, Африки, Месопотамії - але ніколи не послаблював ці чотири легіони на північ від гирла Дунаю.

І це було правильно - бо падіння Римської імперії почалося саме тоді коли через цей коридор таки прорвалися готи з аланами й із слов'янами.

Свого часу цікавився результатами археологічних розкопок місць де знаходилися ці римські легіони - строгі "римські конструкції" і планування супроводжується там безліччю залишків, типових для тих часів слов'янських "землянок". -
Причому вони часто і густо вриті просто у вали укріплень цих римських легіонів.

Знайомий з Петром Порошенком десь з 1999, чи й навіть з ранішого року. Досі пам'ятаю моє перше і досить сильне враження, від тоді ще стрункого, чорнявого і трохи кучерявого чоловіка.

Пізніше це моє сприйняття лише тільки підсилилося - вже не за зовнішніми ознаками , а за типом характеру - рішучістю, самодисципліною, розумінням значення поняття "честь" і незвичайним, зрозумілим лише історикам і богословам "ранньохристиянським" сприйняттям світу - і свого місця в ньому...

Якщо підсумувати, то зараз Петро Порошенко в нашому ( і навіть в закордонному) політикумі є чи не найбільш європейським і "західним політиком - і по характеру, і за сімейними традиціями - і за розумінням тонкощів та суті устрою вільного демократичного світу.
Бо він з нього родом - і ця належність в його сім’ї, і в ньому не була зруйнована московською азіатською окупацією.

Тому нам потрібно йому довіряти і допомагати - так само, як йому зараз довіряє і допомагає більшість адекватних, і не куплених Москвою політиків Європи, Америки, Японії та інших - не "комунізованих" країн світу.

На сьогодні це наш "квиток" до клубу вільних, демократичних і заможних народів світу.

Володимир Мартинюк

На фото родина Порошенка ще з тих часів, коли вишиванка не була трендом політикума. Вони були українцями, коли це ще не було модно. Ось зараз знайдите фото тих часів з Верещук, Герман, Медведчуком, Зеленським, Тягнибоком та іншими. Особливо тих, хто увірував в брехню ФСБ РФ про Вальцмана, та мають Зеленського, Шмигаля та інших "патріотів".

На изображении может находиться: 15 человек, люди стоят и ребенок
Посилання на коментар

Мене часто запитують, чим Порошенко стратегічно відрізняється від Зеленського?

Відповідаю фахово по своєму напрямку!

Порох знав кожного комбрига на ім'я та прізвища, знав їх дати народження, знав скільки коштує фінансування батальйону морської піхоти, і знав, скільки ще необхідно снайперських гвинтівок та комплексів до них для полку ССО ЗСУ.

А Зеленський елементарно робить обмовку ВДВ, замість ДШВ...

Якось так...

Рост Іванович

Посилання на коментар

Сьогодні проходило судилище над Порошенком - вибирали запобіжну міру. Спочатку прокурори вимагали арешт, а потім попустилися під особисте зобов"язання.

Але через велику кількість косяків з боку влади - оголосили перерву  на тиждень.

Западные эксперты о делах против Порошенко: Зеленский играет с огнем

В настоящий момент предстает перед правоохранительными органами не бывший президент Украины Петр Порошенко, а украинская демократия. Так считают многие западные эксперты, чьи высказывания приводятся на сайте американского аналитического центра «Атлантический совет».

По мнению заместителя директора Евразийского центра «Атлантического совета», Мелинды Геринг, обвинения в адрес экс-главы государства не выглядят убедительными и похожи на сведение политических счетов. Если украинская власть продолжит в том же духе, то Владимира Зеленского ждет участь незаметного постсоветского президента.

Она добавила, что у Украины и так есть большие проблемы с имиджем на международной арене и ухудшать его для вероятных иностранных инвесторов преследованиями оппонентов не стоило бы.

«К тому же, кто сказал, что его преемник не поступит так же с Зеленским?», — сказала она.

Бывший посол США в Украине Стивен Пайфер считает, что преследовать бывших руководителей — плохая затея для любых стран. Делать это можно только в том случае, если есть сильная доказательная база того, что экс-глава государства действительно нанес существенный урон. Например, как в случае с Виктором Януковичем. Но, считает он, случай Порошенко со случаем президента-беглеца несравним.

Под угрозой находится главный актив государства – имидж демократической страны.

«Неужели президент Зеленский хочет, чтобы его правление запомнили из-за расследования против кандидата, над которым он одержал победу на президентских выборах, да еще и с сомнительными обвинениями?», — спросил он.

Пайфер напомнил, что такое уже было. Когда «Янукович посадил в тюрьму Юлию Тимошенко после фиктивного суда».

Зеленский и Венедиктова, говорит он, преследуя Порошенко, ставят под сомнение свою преданность демократии, что просто глупо.

Пропрезидентская партия «Слуга народа» за несколько месяцев стала раскалываться и им для принятия ключевых законов нужны голоса «Европейской солидарности».

В свою очередь научный сотрудник «Атлантического совета» Адриан Каратницкий согласен с тем, что преследование Порошенко «имеет характер политического» и демонстрирует избирательность правосудия.

«Показательно, что среди всех сфабрикованных уголовных дел против Порошенко нет ни одного, которое касалось бы коррупции и личного обогащения, что было главным упреком Зеленского Порошенко, когда первый был кандидатом в президенты», — сказал он.

Эксперт напомнил о делах против демократических активистов, противников «русского мира». У общества есть запрос на «посадки», но отвечая на него, Зеленский «играет с огнем».

«Он и его генпрокурор должны строго отстаивать закон и развернуть нынешний курс. Они опасно близко к тому, чтобы повторить ошибки прошлых лидеров Украины, чье пребывание в должности закончилось бесчестьем, или того хуже», — добавил он.

Директор центра «Новая Европа» Алена Гетьманчук подчеркнула, что развитие ситуации с Порошенко может стать ключевым фактором в отношениях Украины с Западом.

«Это станет дипломатической катастрофой, если в диалоге с ключевыми партнерами Украины будут доминировать вопросы расследования против Порошенко. Потенциально это также поставит под угрозу сотрудничество с Украиной», — сказала он.

С каждым шагом в сторону изоляции от Запада большее влияние будут получать Россия и Китай.

«В краткосрочной перспективе расследование против Порошенко может помочь Зеленскому консолидировать его избирательную базу. Но в перспективе это ослабит его позиции, потому что лишит поддержки политически активной части населения, а также изолирует от важных международных партнеров», — добавила она.

Экс-президент Польши Александр Квасьневский и бывший президент Европарламента Пэт Кокс опубликовали совместное заявление с предостережением президента Украины Владимира Зеленского от политически мотивированного преследования оппонентов.

«Информация, которой мы владеем, свидетельствует о том, что начинается тревожное сползание стандартов, шаг назад, что может перерасти в пересмотр достижений Майдана

Мы видим, что с политическими оппонентами борются через судебную систему, а не в избирательных бюллетенях», — сказано в заявлении.

Демократия и верховенство права находятся под угрозой. А это, отмечают авторы, ключевые элементы в ценностях, которые подкрепляют европейскую и евроатлантическую интеграцию государства.

Что касается антикоррупционных органов, то их нужно укреплять, а не разрушать. Суды должны быть независимыми, а избирательное правосудие уйти в прошлое.

«Мы выражаем свое мнение из чувства дружбы, обеспокоенности и уважения. Молчание в таких обстоятельствах может восприниматься как согласие, и мы не можем молчать», — резюмировали они.

Посилання на коментар

Хто всрався? - невістка...

В одному з інтерв"ю, кловун сказав, що найбільша помилка Порошенка в тому, що   "він вважає себе президентом України.  Дотепер!"

Неуку хтось мав би пояснити, що статус ПРЕЗИДЕНТ - залишається на довічно, якщо не був знятий спеціальною процедурою, як це сталося з януковичем.

Але не в тому проблема, що кловун не знає азів. Проблема в тому, що він САМ ДОТЕПЕР вважає Порошенка президентом. Навіть не усвідомлюючи цього. А може усвідомлюючи і  не може позбутися цього почуття - звідси   маніакальне бажання помститися Порошенку, посадити його, принизити, стерти з політики і з пам"яті українців. Нема людини - нема проблеми... 

Як я писала вище, вчора відбувся черговий суд над Порошенком. До суду він йшов на чолі багато тисячної колонни своїх прихильників. Суд не зміг прийняти ніякого рішення - дав тиждень часу для прокуратури, щоб  намалювали докази більш ретельно, бо за те, що вони інкременують - медаль Порошенку треба вручати, а не за грати саджати. 

І вчора ж Глава НБУ подав у відставку через постійний політичний тиск на нього і НБУ вцілому.

І ось як слуги кловуна відреагували на відставку Голови НБУ

“Міг би Смолій день і почекати. Насрати під кінець …”

%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE2-780x520.png

До обговорення приєдналася нардеп Галина Третьякова, яка раніше говорила про “дітей низької якості”.

Вона вважає, що відставка Смолія – це “політична акція “Європейської солідарності”.

“Смолій керований досі Гонтарєвою (главою Нацбанку при президенті Петровіі Порошенку). І в МВФ сидить Рашкован, теж проПетін. Тому відставка Смолія – політична акція ЄвроСолідарності. Спроба розхитати відносини з МВФ. Причина – Порошенко”, – написала вона.

%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE3-780x1170.jpg

Посилання на коментар

А вот как было на самом деле:

Как вы знаете, глава НБУ Яков Смолий подал в отставку, указав причиной «политическое давление».

Случилось это после того, как он несколько раз сходил на Банковую.
Вчера (несколько раз), позавчера (после Рады реформ), в предыдущие дни.

Был очень непростой разговор с президентом. Точнее несколько.
По сути, отставка Смолия - прямое требование Зеленского.
Прямое, да.

Аналогичная ситуация сложилась также с главой АМКУ Юрием Терентьевым. По информации моего коллеги Юрия Бутусова своё заявление об отставке он вчера также написал по требованию Президента.

Правда, сегодня уже передумал, о чем письменно сообщил глава парламента Разумкову.
Теперь судьба Терентьева в руках Рады.
Как и Смолия.

Впрочем, не думаю, что ВР захочет сохранить Якова Васильевича в должности.
А даже если и так, вряд ли он сам согласится остаться.
Не склеить уже чашку
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...