Рыжая Опубліковано 20 жовтня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2019 Вам потрібен перелік справ Порошенка? Тримайте.. Отже.Пропрезидентська команда (ВР та Уряд). Реформи та досягнення: 1. Децентралізація. Дуже важлива та успішна. Розподіл податку на доходи фізосіб : 25% - до державного, 15% - до обласного, 60% - до місцевого бюджету. Бюджет Коростеня: 2013 – 233,1 млн.грн. (+ дотація – 39,7 млн.грн.); 2018 – 720,7 млн.грн. Україна, доходи місцевих бюджетів: 2014 - 68,6 млрд.грн.; 2017 – 192 млрд.грн.; 2018 - 231 млрд.грн. 2. Реформа "Нафтогазу" (Коболєв). Перемога у Стокгольмському арбітражі по контракту Тимошенко з Московією -відсуджено 4.6 млрд $. Суд у Ґаазі - відсуджено – 5 млрд $. Вдалось спасти $94,7 млрд. зі 126,7 млрд. ($32 млрд. - безповоротно втрачено). Відмова від московитського газу. У 2018 році «Нафтогаз» вийшов у прибуток, зріс видобуток газу - до 20,89 млрд. куб., імпорт газу скоротили на чверть - до 10,6 млрд. куб. (за контрактом Тимошенко мали щорічно купувати 52 млрд. куб. без права перепродажу). 3. Запроваджено систему держзакупівель ProZorro, одну з найкращих у світі. Лише за півтора місяці 2019-го економія сягнула 97 млн.грн. – І. Горбенко, департамент держзакупівель Міноборони. 4. Очищення банківської системи (В.Гонтарєва). Банківська система в 2018 році вийшла в прибуток. 2014-2017 - вичистила 90 банків зі 180-ти («мийки»). Націоналізовано "Приватбанк". Новий революційний закон про валюту. Курс гривні не залежить від економіки московитів та курсу дерев’яного. 5 Ощадбанк виграв суд у РФ і відсудив 1.3 млрд $. 6. Відкрито реєстри про паї, ділянки, будинки, квартири, машини. 7. Введено Е-декларування прибутків та майна для чиновників і політиків.8. Розпочато пенсійну, медичну, судову та освітню реформи, реформа в МВД. 9. Створено антикорупційний суд, САП. 10. Ухвалено Закони «Про реінтеграцію Донбасу» та «Про національну безпеку України». 11. Декомунізація. 12. Українізація (після 350-ти років змосковщення). 13. 2015-2018р.р. – відкрито 207 нових заводів. 14. 2016-2018р.р. - відкрито 115 шкіл європейського рівня. 15. 2016-2018р.р. - побудовано 115 сонячних електростанцій. 16. Розпочато реалізацію програми будівництва 513 амбулаторій по всій Україні. В 15 областях стартувало будівництво 310-ти сільських амбулаторій: моно-практики з 1 або 2 лікарями без житла — 102 об’єкти та з житлом – 104 об’єкти; групової практики на 3-4 лікаря (94) та на 5-7 лікарів (10). 17. Міжнародне сполучення. Авіа - в Україні найбільший лоукостер Євросоюзу Ryanair + Wizz Air + Tarom + Atlasglobal. Укрзалізниця – поїзди до Пшемисль, Варшава, Вроцлав, Краків, Будапешт, Прага, Братислава, Бухарест, Відень та інших. 18. Оновлення громадського транспорту. За 2018 рік - 265 нових автобусів та 171 новий тролейбус. 19. Допомога при народженні дитини – 41280 грн. 20. Субсидії малозабезпеченим. 21. Капітальні інвестиції в економіку України: 2016-ий - 412 млрд.грн.; 2018-ий - 526 млрд.грн. 23. Активне будівництво та ремонт доріг. 2016 – 900 км, 2017 – 2100 км, 2018 – близько 3500 км = близько 6500 км. І це все, в період гібридної війни з Московією. Коли з бюджету йде на армію по 3-4 млрд. $ у рік.Про результати праці Петра Олексійовича та його однодумців: Президент (стаття 106): Верховний Головнокомандувач: Створена потужна боєздатна АРМІЯ - одна з найбільш ефективних армій у Європі. Статус країни-аспіранта в НАТО. 1. Забезпечення речовим майном наближається до натівського, а за якістю – вже не поступається. 2. За 2017-2018 роки 73 в/ч (майже 50% всіх ЗСУ) переведено на нову систему харчування - раціон з 32 до 348 позицій; нові сухпайки – кращі натівських. 3. Будівництво службового житла. 2018–2019 - «184 гуртожитки» (2-поверхові на 125 ліжко-місць) для розміщення 23 000 контрактників за стандартами НАТО; 2019-2022 - 28 будинків на майже 1500 квартир для сержантського складу (4-поверхові будинки по 53 невеликі квартири-студіо); 2020-2024 – квартири для офіцерів; майже 3 200 квартир отримали військові ЗСУ, НГ, ДСНС. 4. 25 800 одиниць зброї та військової техніки передано до війська, зокрема понад 500 танків. 5. Затвердження вітання «Слава Україні! Героям Слава!» як офіційного вітання у Збройних Силах. 6. ДК “Укроборонпром” - новітня крилата ракета “Нептун”, оновлений високоточний 152-мм снаряд “Квітник”, РСЗВ “Берест”, ракетний комплекс «Вільха» - керований 300-мм ракетний боєприпас. оптико-прицільна станція ОПСН-І та контрбатарейний радар 1Л220УК; 2018-ий – понад 4900 зразків нового та модернізованого озброєння передано до українського війська; за 2017-2018 заміщено понад 50 тисяч найменувань продукції для ВПК, яка раніше постачалася з Московії. Зараз в Україні на «оборонку» працює 447 підприємств. І це при щорічному фінансуванні сектору безпеки лише у межах 60% від реальних потреб (а де тих грошей набрати?)! Зовнішня політика: Україна з ОБ’ЄКТУ міжнародних відносин стала їх СУБ’ЄКТОМ – рівноправним політичним гравцем. Жодне рішення щодо України не приймається без узгодження з Президентом України та Урядом. 1. Створена потужна міжнародна антимосковитська коаліція – системні міжнародні санкції на Московію. Результат – прямі та непрямі збитки сягнули понад $300 млрд.; чистий відтік капіталу лише за 2018 - $67,5 млрд. Так Московію ще ніхто не нагинав! 2. Підписана Угода про асоціацію з ЄС - експорт до ЄС у 2013-му складав – 25,5%, у 2018-му - 42% від загального обсягу. 3. Безвізовий режим з ЄС (30 країн) – за півтора року скористались понад 2 млн. українців. 4. Міжнародна допомога у безпеку. 2015-2018: США – понад $2,5 млрд. (радари, Javelin та ін.), 2019 - $695,7 млн.; ЄБРР, ЄС та Німеччина – понад €1.25 млрд., Канада - $150 млн., Японія - $150 млн. 5. Припинення дії Договору про дружбу з Московією та вихід із СНД (новий «совок» із центром у Москві). 6. Автокефалія української помісної церкви. Відновлення незалежності ПЦУ, визнання її рівною у правах та канонічною, повний розрив з РПЦ. Томос - один з найважливіших елементів національної безпеки та незалежності держави. 7. Закріплений в Конституції України курс на вступ до НАТО та ЄС.Порошенко - як людина, громадянин, українець: 1. Благодійна діяльність родини. 2014-2018 – понад 1,2 млрд.грн. (600 млн. – ЗСУ; 600 млн. – соціальні проекти). За рахунок власних грошей (у 14-15-му) відновив систему ППО навколо Києва. У 2017-му кілька десятків мільйонів витратив для 3-го окремого полку СП ССО - автомобілі, бронежилети, спорядження, форма, теплі речі, 100 снайперських комплексів, оптика, далекоміри і десятки тисяч патронів. 2. Зарплата Президента (336 000 грн за рік) – на благодійність. 3. Сплачені до ДБ податки компанією «РОШЕН»: 2015 - 1,337 млрд.грн., 1,545 млрд.грн., 2017 – 1,592 млрд.грн. 4. Статки Порошенка (Форбс Україна): 2013 - $1,6 млрд (7 місце), 2014 - $1,4 (7), 2015 - $750млн (8), 2016 - $858млн (6). Сильна і успішна Україна - це повний провал і програш Московії. P.S. На моє глибоке переконання, якби Т.Г.Шевченко та С.А.Бандера, видатні патріоти України, мали можливість проголосувати, то вони віддали б свій голос за П.О.Порошенка. Адже Порошенко реалізував практично усі їхні мрії стосовно України. Лишилось останнє – знищити Московію! От для цього й потрібні ще п’ять років!автор списку: Віктор Тетерук Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 24 жовтня, 2019 Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2019 20.10.2019 в 17:19, Рыжая сказал: Вам потрібен перелік справ Порошенка? Тримайте.. автор списку: Віктор Тетерук Это все хуйня. Нам нужен перелик справ любого из доступных опционально каков, украинского президента. Не побед,а именно проебов. Порошенко для меня лучший выбор за ПОСЛЕДНИЕ 3 столетия. Но никто так не обосрал украинскую идею ,как этот похуй в квадрате . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 24 жовтня, 2019 Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2019 1 час назад, доктур сказал: Но никто так не обосрал украинскую идею ,как этот похуй в квадрате . На самом деле он эту идею предложил. А обос*али уже другие. И продолжают это делать, причем, успешно. Куда не пойти, повсюду янукОвощебаза занимает места поршенковским изгнанникам. Еще держится Аваков, но я на него возлагаю большие надежды. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 24 жовтня, 2019 Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2019 Радиола.Я нахожусь буквально в 200 кил. от боевых действий. Я не боюсь войны. Я боюсь своих подставить. 29 минут назад, Radiola сказал: На самом деле он эту идею предложил. А обос*али уже другие. И продолжают это делать, причем, успешно. Куда не пойти, повсюду янукОвощебаза занимает места поршенковским изгнанникам. Еще держится Аваков, но я на него возлагаю большие надежды. Ну ,...судя по базе . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 жовтня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2019 Очень много фраз с общим смыслом "выбрали они, а стыдно мне". И я все ищу в себе ответ, а что чувствую я сама?Не могу сказать, что мне стыдно.Мне больно!Боль эта не имеет ничего общего со стыдом. Это боль человека, у которого болит часть тела. Но ещё это и боль того, кому проводят операцию без наркоза, чтобы исчезла причина боли тела.Эту боль не обойти. Не притушить. Ее нужно просто пережить. За нее не может быть стыдно.Поэтому и мне не стыдно. Мне просто больно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 27 жовтня, 2019 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2019 Как то очень вовремя смылся с форума Мастер - главный защитник зеленского. Сперва нарывался на вечный бан, но я ему не дала такой возможности - с приличным лицом выйти с неблагоприятной ситуации, и он ретировался под предлогом написать рецензию на диссертацию За то время уже можно саму диссертацию написать, а его нет. И не будет, потому что явись он сюда - нужно будет признать что он крашенный лис, успешно маскировался под нормального украинца. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 жовтня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2019 4 минуты назад, Radiola сказал: успешно маскировался под нормального украинца. И не смотря ни на что. он помогает нашим в ООС. Да и там ведь полно таких. что голосовали за ваЗЕлина. Я не знаю. как это назвать. У меня в голове это не укладывается Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 жовтня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2019 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 27 жовтня, 2019 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2019 6 часов назад, Рыжая сказал: И не смотря ни на что. он помогает нашим в ООС. Да и там ведь полно таких. что голосовали за ваЗЕлина. Я не знаю. как это назвать. У меня в голове это не укладывается Кстати, опонент Моники в нашумевшем видео, тоже активно агитировал за кловуна. Пришло время благодарности за высокое доверие. Что касается Мастера и помощи - вы видели, как он это делает? Но часто об этом говорит. Я, например, об этом не говорю - как Вы думаете, я помагаю, или нет? )))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 27 жовтня, 2019 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2019 3 часа назад, Рыжая сказал: Не звизди,рыжая звездюлинка. Я голосовал только за Пороха .Против Шмаркли -точно, но не за Порошенко. И не буду голосовать за Порошенко в дальнейшем -НИКОГДА.Оба- псевдоукраинцы по сути и дырявые гандоны по смыслу ...., мне не интересны. Что Порох,что Зеля- сыны Хама. 6 часов назад, Radiola сказал: Как то очень вовремя смылся с форума Мастер - главный защитник зеленского. Сперва нарывался на вечный бан, но я ему не дала такой возможности - с приличным лицом выйти с неблагоприятной ситуации, и он ретировался под предлогом написать рецензию на диссертацию За то время уже можно саму диссертацию написать, а его нет. И не будет, потому что явись он сюда - нужно будет признать что он крашенный лис, успешно маскировался под нормального украинца. Ты топишь за Порошенко . Это все что у тебя из украинского ? Полукацапщина образованная- твой аналог . ....Если в 40 мил. Украине нет лучше Порошенко....-хотя бы 100 человек,то это территория с преобладающим вышиватным населением,не более. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 27 жовтня, 2019 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2019 1 час назад, доктур сказал: Ты топишь за Порошенко . Это все что у тебя из украинского ? Я топлю за мову, віру і армію. Якщо мені хтось дасть більше, я буду топити за нього. Навіть якщо це буде кловун. Навіть якщо після всіх цих помилок і промахів - у нього буде результат рівний Порошенку. Я не фанатичка. Я виступала за Тимошенко, коли її садили у вязницю. Бо вважала, що правосуддя таким бути не повинно. Тому, Док, не судіть всіх по собі - ще раз вас прошу. Бо будуть санкції. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 28 жовтня, 2019 Поділитися Опубліковано 28 жовтня, 2019 27.10.2019 в 12:53, Radiola сказал: Как то очень вовремя смылся с форума Мастер - главный защитник зеленского. Сперва нарывался на вечный бан, но я ему не дала такой возможности - с приличным лицом выйти с неблагоприятной ситуации, и он ретировался под предлогом написать рецензию на диссертацию За то время уже можно саму диссертацию написать, а его нет. И не будет, потому что явись он сюда - нужно будет признать что он крашенный лис, успешно маскировался под нормального украинца. Просто он не такой ортодоксальный украинец, как вы. Поэтому и не вписался в ваши лекала) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 28 жовтня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 28 жовтня, 2019 Липецька кондитерська фабрика ROSHEN не працює понад 2,5 років! З 1 квітня 2017 року, за рішенням Корпорації ROSHEN, на Липецькій фабриці було повністю зупинене виробництво. З того часу фабрика законсервована та ні повністю, ні частково робота не відновлювалась. Остання продукція була випущена ще у першому кварталі 2017 року, й відтоді на фабриці нічого не виготовляється. Варто зауважити, що українська продукція ROSHEN не експортується на територію РФ, починаючи з 2013 року. Жодних змін не відбулося, фабрика законсервована та ні повністю, ні частково робота не відновлювалась. Як і попередньо, Корпорація готова пропустити на територію фабрики, усіх представників українських ЗМІ чи народних обранців, які бажають на власні очі в цьому переконатись, аби не перевидавали новини 2016-2017 років і не вводили в оману власних читачів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 28 жовтня, 2019 Поділитися Опубліковано 28 жовтня, 2019 7 часов назад, Ganz сказал: Просто он не такой ортодоксальный украинец, как вы Я не ортодоксальная украинка. А Мастер вообще не украинец. Не путайте людей! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 28 жовтня, 2019 Поділитися Опубліковано 28 жовтня, 2019 9 минут назад, Radiola сказал: Я не ортодоксальная украинка. А Мастер вообще не украинец. Не путайте людей! Под украинцем у меня гражданин Украины. А чьих кровей?...я по этой теме не заморачивался. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 29 жовтня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2019 Ирина Геращенко О Яне Зинкевич. Сегодня этой девушке зелебобы кричали в Раде "Ганьба"... Буває так , що думки про людину не відпускають. Вже котрий день мене не відпускає історія Яни Зінкевич. Я , звичайно, знала її історію і про її дітище « Госпітальєрів» і раніше, й дуже тішилася, що влітку вона приєдналася до нашої команди. Але відрядження й години в дорозі дають шанс пізнати людину краще. В 2014 вона була однією жінкою в автобусі , що виїхав на збори добровольців ПС з Рівного. Свій авторитет вона завоювала , коли під час важкого відступу витягла першого свого пораненого з поля бою. Потім врятованих життів були сотні. Й добровольчий медичний рух « Госпітальєри», де люди різних професій проходять навчання , опановують навики роботи парамедиків і потім на два тижні, за рахунок власної відпустки ідуть на лінію зіткнення - рятувати поранених. В дорозі Яна буденно розповідала про найстрашніші моменти війни. В мене і досі її спогади про евакуацію поранених з Савур Могили. « Ми взяли вантажівку, поклали туди загиблих , зверху - поранених,.... На них ще поклали загиблих, щоб прикрити і хоч трохи врятувати від обстрілів і помчали під тими обстрілами в госпіталь....» Яні - 24. Вона реально Героїня. З гарячим серцем , тихим голосом і сталевою волею. Пишаюся , що вона в нашій фракції. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 29 жовтня, 2019 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2019 28.10.2019 в 20:53, Ganz сказал: Под украинцем у меня гражданин Украины. А чьих кровей?...я по этой теме не заморачивался. Гражданинство не может быть ортодоксальным, или НЕ ортодоксальным. Это просто факт. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 29 жовтня, 2019 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2019 4 часа назад, Рыжая сказал: Ирина Геращенко О Яне Зинкевич. Сегодня этой девушке зелебобы кричали в Раде "Ганьба"... А потом сами себе заблокировали трибуну. ИДИОТЫ полные! Я ждала, что рано или поздно произойдет нечто подобное, когда вернутся бумерангом все их насмешки, унижения, оскорбления - будет много шума. Обидят СВОЕГО - а их много, есть кому шуметь. В народе говорят: что посеешь... Так вот, ЗЕлебобики посеяли ЗЛО, зло к ним возвращается. P.S. Я не могу понять, почему женщины не назвали свой разговор шуткой - черным юмором? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 30 жовтня, 2019 Поділитися Опубліковано 30 жовтня, 2019 18 часов назад, Radiola сказал: Гражданинство не может быть ортодоксальным, или НЕ ортодоксальным. Это просто факт. Гражданство не может, а вот гражданин или гражданка, как два пальца... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 30 жовтня, 2019 Поділитися Опубліковано 30 жовтня, 2019 27.10.2019 в 20:07, Radiola сказал: Я топлю за мову, віру і армію. Якщо мені хтось дасть більше, я буду топити за нього. Навіть якщо це буде кловун. Навіть якщо після всіх цих помилок і промахів - у нього буде результат рівний Порошенку. Я не фанатичка. Я виступала за Тимошенко, коли її садили у вязницю. Бо вважала, що правосуддя таким бути не повинно. Тому, Док, не судіть всіх по собі - ще раз вас прошу. Бо будуть санкції. Ты топишь именно за Порошенко. Я искренне уважаю этого человека....,но его время ушло .Если бы его посадили нынешние ..., лет на двадцать это вообще бы подняло его бледный ныне ореол до высочайших сфер. Потому ,что кому то таки надо прервать этот нынешний элитный шабаш общей договоренности. Посадки Юлии ,как оказалось было не достаточно. Юриков смиттепокуроров надо было бы штук 10 пересадить на очень долго....и за короткий срок.....,такой роскоши мы не имеем.У нас нет времени.У народа пока не сгинувшей в небытие Украины есть великолепный вызов -инициация. Пересорить любым приемлемым способом нашу гребанную просовковую элиту ,до личного неприятия между ними. Смешно . Но крайне реалистично в условиях страны. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 30 жовтня, 2019 Поділитися Опубліковано 30 жовтня, 2019 6 часов назад, Ganz сказал: Гражданство не может, а вот гражданин или гражданка, как два пальца... Гражданство - это штамп в паспорте. А гражданин - это человек у которого есть такой паспорт. Что в этом может быть ортодоксальным? Я за трезуб вилами вниз? Вы, как всегда, лопуханулись - признайтесь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 2 листопада, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2019 Петро Порошенко прогулявся Львовом та поспілкувався з його мешканцями. https://www.youtube.com/watch?v=mpNcGpJPqzA Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 2 листопада, 2019 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2019 Бачу люблять його у Львові. Особливо, молоді. Цікаво, зеленського так само вітали би? А, забула, кловуна любительки руського міра вітають. То йому з такими симпатиками не до Львова, а в Донецьк. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 2 листопада, 2019 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2019 29.10.2019 в 22:09, Radiola сказал: Гражданинство не может быть ортодоксальным, или НЕ ортодоксальным. Это просто факт. Может ...Пример,в Израиле. Там ортодоксы зацепили за живое даже негодную еврейскую недвижимость. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 2 листопада, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2019 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 4 листопада, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 4 листопада, 2019 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 6 листопада, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2019 Петро Порошенко 23 мин. · Я мав ілюзію, що мир – це просто. Проголосити режим припинення вогню, домовитися з РФ, примусити вивести тоді ще нерегулярні війська, техніку, боєприпаси, і за кілька тижнів принести мир багатостраждальній українській землі. Але мета Путіна була і є інша. The hardest decision – прийнято рішення про наказ про контрнаступ, внаслідок якого протягом 2 місяців ми звільнили дві третини окупованого Донбасу. Реальні можливості українських військ тоді були дуже обмежені. А тепер маємо низку величезних досягнень. Ми зробили за 5 років більше, ніж від нас очікували: створення морської піхоти, спецпризначенців. Сьогодні протистояти Росії може лише сильна Україна, з сильною армією, з сильним сектором безпеки, яка має чітку переспективу повноцінного членства в НАТО. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 7 листопада, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 7 листопада, 2019 Луганщина. Наші #ЄС! "Соррі, що без броників")) Луганщина. Мій 87 візит на Донбас . З Петром Порошенком і Михайлом Забродським відвідуємо сьогодні Кремінну, Рубіжне, Станицю. Соррі, що без броніків:)Це перша поїздка Порошенка на Донбас в іншому, вже не президентському статусі. І в нього тепер є більше часу на звичайне спілкування, коли більше правди, й менше показухи. З радістю зустрілися з кадетами військового ліцею в Кремінній. Цей ліцей було евакуювано з окупованого Луганська, його приміщення одне першим було захоплено бойовиками, й ми свого часу з Mariya Ionova боролися, щоб ліцей було збережено як самостійний навчальний заклад. В 15 тут навчалося 50 хлопців, сьогодні вже 235, будівля розростається, модернізується, ремонтується, враження дуже позитивні. Колись саме тут, на цьому плацу, Порошенко дав наказ міністру оборони розробити закон про зміни в військовому уставі щодо нової форму вітання « Слава Україні!». В Рубіжному поспілкувалися з переселенцями і оглянули будинок для переміщених українців, будівництво якого було призупинено в червні . Готуємо депутатські запити і наполягаємо , що програма будівництва житла переселенцям має бути продовжена і розширена. А ці будинки мають отримати господарів , й бажано - до кінця цього року . Булі раді потиснути руку пані Людмилі, звільненій з полону бойовиків ОРЛО, вона потихеньку повертається до мирного життя. Вона шукає правди в суді, аби були покарані ті, хто катував її в тюрмі в окупації (Ірина Геращенко) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 7 листопада, 2019 Поділитися Опубліковано 7 листопада, 2019 У них нема ненависті до путіна, принаймні, вони про це не кажуть. Навпаки, вони навіть прагнуть з ним розмовляти. Але вони з якоюсь патологічною ненавистю відносяться до Порошенка. Показують фото своїх родичів, які стали жертвами війни - і звинувачують у цьому Порошенка. ВДУМАЙТЕСЯ!!!! Не путіна, а Порошенка. Не путіна, який напав на Україну, а Порошенка - який отримав Україну без армії і за 5-ть років ми вже мали боєздатну армією. Про переслідування Порошенка (з допиту повіреного у справах США в Україні Вільяма Тейлора. Посол свідчив у Вашингтоні 22 жовтня на закритих слуханнях у рамках процедури імпічменту президента Трампа, допит тривав від ранку до сьомої вечора.) Тейлора попросили пригадати обставини зустрічі, яку він та Курт Волкер мали 14 вересня з радником президента Зеленського Андрієм Єрмаком. Це була вечеря. Єрмак розповідав Курту і мені, як вони збираються вирішувати питання Донбасу. Там також була четверта людина, його український колега. (…) Посол Волкер натякнув Єрмаку і цьому іншому українцю – його прізвище Новіков (йдеться, певно, про позаштатного радника Зеленського Ігоря Новікова), що було б непогано не переслідувати експрезидента Порошенка. Адже були дані та навіть дії, які свідчили, що команда Зеленського збирається переслідувати Порошенка за цілою низкою питань, приміром, через інцидент у Керченській протоці. Президента Порошенка звинувачували у військових рішеннях, які він тоді прийняв. Курт сказав: знаєте, треба йти вперед, а не переслідувати Порошенка. І тоді Єрмак та Новіков вийняли свої мобільні телефони та відкрили фотографії своїх родичів – там були брат і двоюрідний брат, які були вбиті чи поранені на Сході. Вони показали це Курту і мені, сказавши: Порошенко у цьому винний. У них на емоційному рівні глибока злість на Порошенка. Це – одна з речей, що мотивують атаки та судові справи на Порошенка, але не єдина. Були й інші. Олігарх Коломойський, про якого я згадував раніше, теж має зуб на Порошенка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 8 листопада, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 8 листопада, 2019 ПОРОШЕНКО З КОМАНДОЮ "ЄС" ПОДАРУВАЛИ БУДИНОК РОДИНІ З МАР’ЇНКИ, ДІМ ЯКОЇ РОЗБОМБИЛИ РОСІЙСЬКІ ТЕРОРИСТИ В ніч з 13 на 14 червня будинок родини Повних у Мар’їнці накрив артилерійський снаряд. Будинок знаходився у так званій "сірій зоні". Сім’я залишилась без даху над головою – попри обіцянки місцевої влади допомогти. Петро Порошенко під час робочої поїздки на Донбас разом з командою "Європейської Солідарності" зустрівся із родиною і вручив їм ключі від нового дому. Про це йдеться на сайті "Європейської солідарності. "Родина Повних дивом залишилася жива. У червні Мар’їнку, де вони мешкали, обстрілювали бойовики. Артилерійський снаряд потрапив у їхніх приватний будинок. Їм на допомогу одразу ж вирушили українські воїни, які розібрали завали та доставили родину в лікарню. Увесь цей час сім’я з маленькою донечкою Варварою поневірялася і виживала лише завдяки допомозі волонтерів. Щасливий, що нарешті їхня мрія про власний будинок здійснилася", – зазначив Порошенко. "Ми дякуємо всім, хто нам допомагав і підтримував у важкі часи. Ми з перших днів фактично жили на передовій і нікуди не збиралися виїжджати. Наша наймолодша з 4 років росла на лінії фронту. Ми не хочемо покидати свою землю. І ми дуже вдячні за такий неочікуваний подарунок", – сказала Тетяна Повна. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.