Мастер_Вегард Опубліковано 2 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2015 Так вот, милая, если не чихвостить эту власть в хвост и гриву - ничего этого не произойдет. Более того - война будет тянуться до бесконечности ибо это для них манна небесная, жатва. А вы, модеры, сейчас выполняете на форуме деструктивную функцию выгораживая ее... Это же так просто понять... Получается что вы работаете, как враги Украины и его народа обеляя власть. Власть нужно дрючить всегда и везде. Это аксиома. Начни с себя, дрочун... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 2 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2015 Дарагой, не суди по себе. Мне не капает ни от кого. Я высказываю свою точку зрения и утверждаю, что банда2 не лучше банды1. Вы же здесь гнете линию одной из сторон, читай - одной из банды, хотя уже всем понятно, что пока у власти будут банды с любыми порядковыми числами - хорошего для Украины ничего не будет. Это ж так легко понять... Ось же брехливе чмо!!! Ніхто тут владу не захищає і не тягне на форум для підтвердження своїх слів висловлювання ще одного злодія Тобі подібні лили сльози над пам"ятниками Леніна і кидали прокляття в звязку з минулими подіями в Одесі А тієї ночі проросійські сили вчинили ВЧЕРГОВЕ теракт в Одесі - чому нема навіть слова про це - адже підірвали кафе людини, яка готувала їжу для госпіталю, де лікуються наші захисники?!! --- тому, що ти ПО СУТІ, не українець - а проросійське терористичне чмо, тобто, ворог ТЬХУ!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 2 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2015 Власть нужно дрючить всегда и везде. Это аксиома. Тільки не тобі, зраднику Тобі треба каятися і каятися - за тих побитих студентів, яких ти назвав заробітчанами, а те, що ти щойно пропонуєш робити - дрючити владу - важким заробітком Ти в Україні - ніхто - будь твоя воля, України б не було взагалі. Так що звали з пляжа - бо я за себе не ручаюся Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 2 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Жук Опубліковано 2 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2015 Агитка?! Что ты, руська мразь, зашла на нашу землю, разворотила две экономически развитые области, своровала наши заводы, шахты, параходы и детские лагеря?!!! Живите с тем, что вы - воры, насильники, убийцы и предатели!!! И посмотрим, кто из этого всего выйдет с достоинством и сильнее. Сколько патетики, а сути ноль((( Я оправдываю ваши выходки только тем, что это ваша работа и ваш заработок. А смотреть и нечего. Год прошёл и уже все всем ясно, ну тем у кого мозг есть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 2 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2015 Сколько патетики, а сути ноль((( Я оправдываю ваши выходки только тем, что это ваша работа и ваш заработок. А смотреть и нечего. Год прошёл и уже все всем ясно, ну тем у кого мозг есть. шо-то ты, оккупант нервничаешь - не? Понимаешь смысл слова ВСЕМ? Ну например, ВСЕ выступили за трибунал по сбитому Боингу и только РФ - против. Все - это Укрина, США. Франция и даже Китай --- те, у кого есть мозги Путин и его ухлепки - ко ВСЕМ не относятся, а значит мозгов у вас нет ---- и это не я придумала, ты сам сказал Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 2 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2015 Тільки не тобі, зраднику Тобі треба каятися і каятися - за тих побитих студентів, яких ти назвав заробітчанами, а те, що ти щойно пропонуєш робити - дрючити владу - важким заробітком Ти в Україні - ніхто - будь твоя воля, України б не було взагалі. Так що звали з пляжа - бо я за себе не ручаюся Украина-то была б и процветала, а вот таких дураков, как вы, которых водят по-кругу 25 лет и доводились до войны, на горизонте не виделось.Те, кто игнорируют национальные, украинские интересы и служат своим хозяевам, независимо откуда они эти хозяева - с запада или востока -ганьба! Ты права - Нет смысла продолжать разговаривать с чьими-то холуями. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 2 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2015 Эта тема ТОЛЬКО для граждан Украиныура,наконец то Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 2 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2015 Нет смысла продолжать разговаривать с чьими-то холуями. Почему с чьими-то? Конкретно известно ЧЬИМИ: "из Great Russian" и КТО? :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 2 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2015 ура,наконец то Всегда так было... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 2 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2015 Сколько патетики, а сути ноль((( Я оправдываю ваши выходки только тем, что это ваша работа и ваш заработок. А смотреть и нечего. Год прошёл и уже все всем ясно, ну тем у кого мозг есть.Да ты что??? Целый год прошел?Путлер вас уже 15 лет за пенис водит и нефтедолларами прикармливает и ничего, визжите от удовольствия... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 2 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2015 Відтепер усе, що закуповує держава для української армії, можна побачити на сайті Міноборони https://goo.gl/T0Tucr Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 2 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2015 Украина-то была б и процветала, а вот таких дураков, как вы, которых водят по-кругу 25 лет и доводились до войны, на горизонте не виделось. Те, кто игнорируют национальные, украинские интересы и служат своим хозяевам, независимо откуда они эти хозяева - с запада или востока -ганьба! Ты права - Нет смысла продолжать разговаривать с чьими-то холуями. Мы знаем чей ты холуй и разговаривать с тобой не собираемся... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 2 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2015 Всегда так было...все равно ура-может мне каждый раз приятно это читатьеще очень хочется выучить украинский как следует чтоб иногда писать как ВЫ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 2 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2015 все равно ура-может мне каждый раз приятно это читать еще очень хочется выучить украинский как следует чтоб иногда писать как ВЫ Каюсь, часто ліньки переходити на український регістр. На цій темі, бажано писати українською Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 2 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2015 Каюсь, часто ліньки перемикати в регістрі мову На цій темі, бажано писати українською ну і правильно,переходимо на український, заразом і вивчу його як слід Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 2 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2015 Почему с чьими-то? Конкретно известно ЧЬИМИ: "из Great Russian" и КТО? :lol: :lol: :lol: Так вы еще и российские холуи...? Нада же - знаю что такое двойные шпиёны, но чтобы двойные холуи... таких вижу впервые.Короче - запроданцы действующие в интересах других государств, вот такие ее, Украину, всегда предавали и продавали. Удачи, может вам хозяева и бросят кость, а то ведь сдохнете. Слава Украине, позор холуям запроданцам! Все, гудбай, до новых времен, когда вам выдадут новую методичку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 2 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2015 Так вы еще и российские холуи...? Нада же - знаю что такое двойные шпиёны, но чтобы двойные холуи... таких вижу впервые. Короче - запроданцы действующие в интересах других государств, вот такие ее, Украину, всегда предавали и продавали. Удачи, может вам хозяева и бросят кость, а то ведь сдохнете. Слава Украине, позор холуям запроданцам! Все, гудбай, до новых времен, когда вам выдадут новую методичку. Подонок, я думал ты уже как два поста назад ушел, а ты все пинка под зад, по привычке, ждешь... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 2 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2015 Так вы еще и российские холуи...? Нада же - знаю что такое двойные шпиёны, но чтобы двойные холуи... таких вижу впервые. Короче - запроданцы действующие в интересах других государств, вот такие ее, Украину, всегда предавали и продавали. Удачи, может вам хозяева и бросят кость, а то ведь сдохнете. Слава Украине, позор холуям запроданцам! Все, гудбай, до новых времен, когда вам выдадут новую методичку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 3 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2015 Шанс людям дається тільки раз. Такий шанс, який отримав Парасюк - не кожному випадає - і цей дебіл примудрився профукати його Капець!!! Позорище наше Львівське... «Анекдот вспомнился: — Ты где деньги берешь? — В тумбочке. — А откуда они там? — Жена кладет. — А у нее откуда? — Я даю. — Ну а ты-то где их берешь? — В тумбочке…» Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 3 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2015 Так вы еще и российские холуи...? Нада же - знаю что такое двойные шпиёны, но чтобы двойные холуи... таких вижу впервые. Короче - запроданцы действующие в интересах других государств, вот такие ее, Украину, всегда предавали и продавали. Удачи, может вам хозяева и бросят кость, а то ведь сдохнете. Слава Украине, позор холуям запроданцам! Все, гудбай, до новых времен, когда вам выдадут новую методичку. Прощай! Єдине, що я хочу, щоб ти знав: це не я тебе заблокувала. Ти мені огидний, але я розумію, що таких як ти в Україні ще багато і треба якось з вами уживатися. Я галичанка - і моє ставлення до таких як ти - очевидне. Але тебе вигнала з форуму людина з "юго-востока" - можливо, це для тебе стане трохи холодним душем, бо тепер получається, що ти дивишся в один бік (пам"ятаєш, ти так казав про Черчіля) тільки з росіянами, особливо з тими, хто зараз активно співпрацює з бойовиками - мешканцями і жителями Ростова-на-Дону (Черчіль, твій Онищенко) Ти - ізгой і мені тебе жалко - по людськи жалко. Поки що думай, ще є час, хоч і дуже мало... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 3 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2015 Не довго раділи хитрожопі - схоже закон про валютні займи - таки не вступить в дію. Якось дивно його провалили - хоча, якщо визнають, що Гройсман наплутав з голосуванням - то можуть повернутися до нього ще раз Проблему треба вирішувати - в першу чергу для тих, хто реально бідний і нічого з того не виграв - всі решта - нехай знають: ризик - дорога штука. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 3 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2015 Трое уже написали завления об отзыве голосов Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Жук Опубліковано 3 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2015 Пётр Порошенко восстановил в должности люстрированного начальника киевской милиции На сайте президента Украины Петра Порошенко опубликован указ главы государства об отмене люстрации генерал-майора Александра Терещука, снятого с должности начальника киевской милиции. 03.07.2015, 16:45 Как отмечает «Украинская правда», такое решение объясняется необходимостью обеспечения обороноспособности Украины. Указ вступает силу со дня публикации. О люстрации Терещука 5 июня сообщил премьер-министр Украины Арсений Яценюк. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Danil Fox Опубліковано 3 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2015 С Володей Парасюком некрасиво получилось - как дурачка его использовали, но писать в ФБ - это его личная глупость, конечно... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 3 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2015 я от ниче не понял. парасюк... валютные кредиты... - вы, смотрящие ВР по 112 хоть бы сообчали народу - за шо там ругаюцца? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 3 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2015 Пётр Порошенко восстановил в должности люстрированного начальника киевской милиции и шо? Он имеет на єто право - под свою ответственность Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 3 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2015 С Володей Парасюком некрасиво получилось - как дурачка его использовали почему как? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 3 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2015 я от ниче не понял. парасюк... валютные кредиты... - вы, смотрящие ВР по 112 хоть бы сообчали народу - за шо там ругаюцца? ти поклав в банк долари при курсі 8 грн. за долар хитрожопі взяли кредити на це пішли твої долари минув рік, ти просиш СВОЇ гроші назад а тобі віддають в гривнях - по курсу 8 грн. за долар і календарик Парасюка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 3 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2015 ти поклав в банк долари при курсі 8 грн. за долар хитрожопі взяли кредити на це пішли твої долари минув рік, ти просиш СВОЇ гроші назад а тобі віддають в гривнях - по курсу 8 грн. за долар і календарик Парасюка не , ну ты гонишь... я положил в банк доллары... - и перед этим провел охрененную операцию по конвертации.. - чтобы в банк- таки положить именно доллары. - и теперь они мне отдадут не доллары? чё т ты недопонимаешь.. даже если будут отдавать в гривнах - хрен им в нос - я-то ложил по курсу 10...17(повышающийся курс) - а эти мляди теперь обязаны мне вернуть по курсу 22 - нет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.