Дэна Опубліковано 26 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 Думчику - це мужик, колишній Bes - він до того договорився з Рабіновичем, що назвав себе спочатку сутинером, а потім педофілом - через той похабний педофільський віршик, який він написав більше року тому назад про мою дочку. Ось щоб його перестали цим дорікати - він змінив нік і стать, але вже три рази "пікся" з часами дієслів, писав про себе в чоловічому роді. так що брехло і лицемір - це лютіки, як кажуть - лірика. Суть його набагато гірша - ти помітив наскільки став їдучим форум з його приходом - а це тому, що воно талановитий троль - всі теми і пости нівелює тупою балаканиною, брехнею, вигадками, маніпуляціями, перекручуваннями. І плодюче яке... Орианочка! Если выпила или крутит, полежи лучше перед телевизором, отдохни! И не завидуй троллям: "Тролль (швед. Troll — очарование, колдовство) — сверхъестественное существо из скандинавской мифологии — карлик, великан, ведьма. В компьютерных играх тролли представляют собой горных духов, ассоциируемых с камнем, обычно враждебных человеку. Тролли часто фигурируют в фэнтези-литературе, обычно в смеси с образами огров и ётунов." Так что не образ мужчины, пресловутого педофила, придумай, а карлика, великана...Ну свободовцам фантазии не занимать. Веселей читать будет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 Увага!!! нік Дэна - це мужик, колишній Bes - він до того договорився з Рабіновичем, що назвав себе спочатку сутинером, а потім педофілом - через той похабний педофільський віршик, який він написав більше року тому про мою дочку. Щоб його перестали цим дорікати - він змінив нік і стать, але вже три рази "пікся" з часами дієслів, писав про себе в чоловічому роді. Ось останній випадок: Я так и делал много лет назад. Теперь мои учителя учат вас. :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 До речі, можна буде перевірити - я свої карти відкриваю - як тільки блисне сонечко - ця нечисть звалить на дачу до своєї улюбленої собачої будки і гамака, а коли висохне в лісі, то піде з металошукачем бляшанки в київських лісах шукати. Отже свою активність на форумі різко зменшить. Перевіримо? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 До речі, можна буде перевірити - я свої карти відкриваю - як тільки блисне сонечко - ця нечисть звалить на дачу до своєї улюбленої собачої будки і гамака, а коли висохне в лісі, то піде з металошукачем бляшанки в київських лісах шукати. Отже свою активність на форумі різко зменшить. Перевіримо? а вдруг он дачу продал и металлоискатель заржавел? Вон джини тоже пишет что на работе. А в онлайне с 9 до 12 четко . Скрины занимают 223 кбт. А то б не поленилась и выкладывала каждые пол-часа. Скажите, что это за работа у мужика? и кого-то смеет обвинять во лжи! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 а вдруг он дачу продал и металлоискатель заржавел? Вон джини тоже пишет что на работе. А в онлайне с 9 до 12 четко . Скрины занимают 223 кбт. А то б не поленилась и выкладывала каждые пол-часа. Скажите, что это за работа у мужика? и кого-то смеет обвинять во лжи! Юля, ну а що ти хочеш - його опустили навіть жінки - про яку гідність тут може йти мова - її в нього нема, а отже він може писати все, що завгодно. Юля, змирися - ми на Гуляйполі - тут кожен встановлює для себе правила САМ і найважче не опуститися до рівня ось таких як бєс чи джина. чи навіть дохтур чи катька, чи майор - адже кожний з них був помічений в недостойних вчинках, за які НЕ РОЗКАЯЛИСЯ - останнє дуже важливо, бо воно накладає тавро ізгоя - мож тому вони всі тут і тусуються, бо почувають себе свій між своїми - ну а ми, як придурки хочемо ТАКИМ щось довести. Просто ЗМИРИСЯ - бо ти сама вибрала тут бути. А бути ми мусимо, щоб відтіняти тих негідників. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 Диви, Юля, який в людей прикол *http://video.online.ua/416428/vyhozhu-ya-na-balkon-23-marta-v-kieve/ І зі всього знаходять позитив Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 26 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 а вдруг он дачу продал и металлоискатель заржавел? Вон джини тоже пишет что на работе. А в онлайне с 9 до 12 четко . Скрины занимают 223 кбт. А то б не поленилась и выкладывала каждые пол-часа. Скажите, что это за работа у мужика? и кого-то смеет обвинять во лжи! Так, что интересует? Можешь обратится без посредников. Прошу исправить неточность. Не в 9 а в пол восьмого и иногда забываю выключить комп,так что 12 не предел. Мужик это конь или обязательно у него в руках должен быть мастерок?)))) :lol: Пиши что нибудь разумное я тебе больше внимания уделю.)))))) :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 26 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 Юля, ну а що ти хочеш - його опустили навіть жінки - про яку гідність тут може йти мова - її в нього нема, а отже він може писати все, що завгодно. Юля, змирися - ми на Гуляйполі - тут кожен встановлює для себе правила САМ і найважче не опуститися до рівня ось таких як бєс чи джина. чи навіть дохтур чи катька, чи майор - адже кожний з них був помічений в недостойних вчинках, за які НЕ РОЗКАЯЛИСЯ - останнє дуже важливо, бо воно накладає тавро ізгоя - мож тому вони всі тут і тусуються, бо почувають себе свій між своїми - ну а ми, як придурки хочемо ТАКИМ щось довести. Просто ЗМИРИСЯ - бо ти сама вибрала тут бути. А бути ми мусимо, щоб відтіняти тих негідників. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 Так, что интересует? Можешь обратится без посредников. Прошу исправить неточность. Не в 9 а в пол восьмого и иногда забываю выключить комп,так что 12 не предел. Мужик это конь или обязательно у него в руках должен быть мастерок?)))) :lol: Пиши что нибудь разумное я тебе больше внимания уделю.)))))) :lol: на ф ты мне сдался, калека и моральный урод. Уже обращалась, хватит, - накушалась твоих подлостей на всю оставшуюся жизнь. Желаю только, чтоб все гадкое, что ты мне причинил - к тебе возвратилось. ________________________ 00000000000000000000000 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
doom Опубліковано 26 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 Втроем? На это только дуум способен...Троится у него, видно, частенько))bas100na, тебя только тут не банят за завумные посты. тупой болтовнёй ты потешаешь весь форум-ты ведь не русич, ты видно маланец-)))...... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 26 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 на ф ты мне сдался, калека и моральный урод. Уже обращалась, хватит, - накушалась твоих подлостей на всю оставшуюся жизнь. Желаю только, чтоб все гадкое, что ты мне причинил - к тебе возвратилось. ________________________ 00000000000000000000000 Зачем же мне мстить если ты не в моем вкусе, и я не уважаю навязчивых и глупых женщин))) :lol: Я же тебе сразу дал понять что ты мне не интересна. Я не нуждаюсь в нете, как средстве для знакомств и завязывания личных отношений. Неужели я не имел права на отказ? Разве можно это считать гадким? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
doom Опубліковано 26 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 на ф ты мне сдался, калека и моральный урод. Уже обращалась, хватит, - накушалась твоих подлостей на всю оставшуюся жизнь. Желаю только, чтоб все гадкое, что ты мне причинил - к тебе возвратилось. ________________________ 00000000000000000000000 я прочитал пашнина, дэну и хочу сазать- с ними общаться себя не уважать, это полностью конченые особи..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 я прочитал пашнина, дэну и хочу сазать- с ними общаться себя не уважать, это полностью конченые особи.....А ты читать научился без черных свободовских очков-то? Прочисть себе мозги и начнешь разумно оппонировать собеседнику... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 bas100na, тебя только тут не банят за завумные посты. тупой болтовнёй ты потешаешь весь форум-ты ведь не русич, ты видно маланец-)))......Кто вы и остальные по национальности интересно лишь вам. Даже из паспортов уже национальность в Европе убрали, а вы все свое скавчите..Так надоела эта ограниченность нациков..ээхх.. Живут же и такие рядом с нами.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 26 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 Все точно Док, встречал я тебя на одном форуме. Кстати вопрос, а из чего компонентно этот самый насвай состоит? В армии узбекам его частенько высылали в посылках и у офицеров было представление, что это разновидность жевательного табака. На сколько это верно? Честно ,Эдуардыч,не знаю и знать не хочу,да и не помню. А действие его -до сих пор помню.Ложить его надо под язык.Жгучая зараза. Слишком резкое воздействие, даже сильное. Перед глазами- сетка, даже потеря зрения , онемение, удовольствия =0.Спирт и хороший табак лучше- мягче,контролированнее, приятнее на вкус. Может им привычно из -за долгого употребления? Влияния на психику не изучил. 2 раза лиш попробовал и закаялся.Он зеленого цвета - скорее всего есть конопля и известь,как раздражающее для сосудов и рецепторов. Армии- помеха . Так как сознание не убирает. А спирт- сильно расслабляет . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 26 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 Юля, ну а що ти хочеш - його опустили навіть жінки - про яку гідність тут може йти мова - її в нього нема, а отже він може писати все, що завгодно. Юля, змирися - ми на Гуляйполі - тут кожен встановлює для себе правила САМ і найважче не опуститися до рівня ось таких як бєс чи джина. чи навіть дохтур чи катька, чи майор - адже кожний з них був помічений в недостойних вчинках, за які НЕ РОЗКАЯЛИСЯ - останнє дуже важливо, бо воно накладає тавро ізгоя - мож тому вони всі тут і тусуються, бо почувають себе свій між своїми - ну а ми, як придурки хочемо ТАКИМ щось довести. Просто ЗМИРИСЯ - бо ти сама вибрала тут бути. А бути ми мусимо, щоб відтіняти тих негідників. Я перед вами каятся не буду. Из принципа. Но ради вас - могу. Из уважения. Вы же не способны к покаянию .Эта способность у вас атрофировалась за ненадобностью. Как у всякой шляхты,из новых старых поработителей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 26 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 bas100na, тебя только тут не банят за завумные посты. тупой болтовнёй ты потешаешь весь форум-ты ведь не русич, ты видно маланец-)))......Вряд ли это бесстона. Он достаточно был вменяем, хоть и довольно своеобразен. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
doom Опубліковано 26 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 Вряд ли это бесстона. Он достаточно был вменяем, хоть и довольно своеобразен.єто он- полный неадекват ,трудно перепутать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 26 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 я прочитал пашнина, дэну и хочу сазать- с ними общаться себя не уважать, это полностью конченые особи..... Но они ведь особи человеческие, пусть и не ЛИЧНОСТИ. Вы тоже не ЧЕЛОВЕК. Просто не встретили еще конченых уродов. И не пытайтесь! Они возможно вас найдут сами- из благодарности. Упаси вас боже. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 26 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 єто он- полный неадекват ,трудно перепутать.Он в поиске.К тому же на верном пути. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 Кто вы и остальные по национальности интересно лишь вам. Даже из паспортов уже национальность в Европе убрали, а вы все свое скавчите..Так надоела эта ограниченность нациков..ээхх.. Живут же и такие рядом с нами..не трать драгоценное время на фашистов. у них ума нет. это запрограммированные зомби. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 Змінився рейтинг "Мудаків року" На перше місце вирвалася ДЭНА, з рейтингом 37.8 повідомлень за день Друге місце займає Churchill - 33.14 повідомлень за день Третє місце - ДЖИН - повідомлень 20.94 за день З.І. Бля, майже 40 постів на день...(!!!!) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 єто он- полный неадекват ,трудно перепутать. Ти помиляєшся - це не Бес-сто-на. Це інша людина, яка раніше писала під ніком Bes Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 я прочитал пашнина, дэну и хочу сазать- с ними общаться себя не уважать, это полностью конченые особи.....Последний раз слово "конченый" я слышала от малолетнего школьника по отношению к товарищу, который его в песочницу не пускал. :lol: А Вы, дуум, уже выросли из коротких штанишек? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 Змінився рейтинг "Мудаків року" На перше місце вирвалася ДЭНА, з рейтингом 37.8 повідомлень за день Друге місце займає Churchill - 33.14 повідомлень за день Третє місце - ДЖИН - повідомлень 20.94 за день З.І. Бля, майже 40 постів на день...(!!!!) Главное, что рейтинг ебанутых, тот же. и тут уже никуда не деться. Создай дурашка из бандерштата , ещё чего нибудь. Вас идиотов, даже здесь за людей не считают. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 Ти помиляєшся - це не Бес-сто-на. Це інша людина, яка раніше писала під ніком BesТы бы и биографию Беса привела, чтобы легче было войти в образ. Он мужчина или педофил? Твой лучший друг, который тебе изменил? Или почему ты так на него сердита? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 Ти помиляєшся - це не Бес-сто-на. Це інша людина, яка раніше писала під ніком Bes ну, могла б не уточняться...... :rolleyes: стиль и почерк идентичен... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 Ты бы и биографию Беса привела, чтобы легче было войти в образ. Он мужчина или педофил? Твой лучший друг, который тебе изменил? Или почему ты так на него сердита? Чего, чего не трахнул, побрезговал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 26 березня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 Главное, что рейтинг ебанутых, тот же. и тут уже никуда не деться. Создай дурашка из бандерштата , ещё чего нибудь. Вас идиотов, даже здесь за людей не считают.Как ты можешь об этом судить, какие рейтинги :o ?Ты же петух. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 Как ты можешь об этом судить, какие рейтинги :o ? Ты же петух. ты можешь писать, что хочешь, хоть усрись, но ты есть шкорка, шкарлупка и этим всё сказано. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.